Anglická Premier League - souhrn 34. kola

23.04.2011, 15:48, aktualizováno 25.04.2011, 22:59
Komentáře a souhrny
Manchester United zdolal Everton, na čele má ale stále šestibodový náskok, protože Chelsea si poradila s West Hamem. Arsenal jede s prázdnou z Boltonu. Liverpool po kanonádě proti Birminghamu živí šanci na poháry, Tottenham totiž pouze remizoval s WBA. Manchester City se v pondělí přiblížil Lize mistrů. Sunderland přehrál Wigan a k vidění byly v sobotu odpoledne také tři remízy 1:1.

Blackburn Rovers - Manchester City 0:1

25.04.2011 21:00

Góly: 75. Edin Džeko

Manchester City splnil povinnost, i když se tedy řádně nadřel. V poslední době tápající Blackburn porazil jen díky brance střídajícího Džeka, který zároveň po vzoru Torrese konečně prolomil svou střeleckou smůlu v novém působišti. Důsledky tohoto výsledku asi netřeba připomínat - Rovers si v záchranářských bojích nepomohli, zatímco ManCity se na čtvrtém místě dýchá zase o něco snáze.

Zezačátku to vypadalo, že se Citizens vážně dobře vyspali. Celých prvních deset minut pomalu nepustili Rovers k balonu, obzvlášť duo Silva-Balotelli bylo všude a hýřilo nápady i sebevědomím. K prvně jmenovanému se dokonce ve čtvrté minutě dostal míč skrz váhajícího Barryho a on ho zprudka poslal do tyče.

Jenže Blackburnu netrvalo moc dlouho, aby se hře City relativně přizpůsobil, a přestože místy nebránil zcela přesvědčivě, alespoň se i sám dostával k dobrým příležitostem. A to platí především o vzdušném prostoru, odkud Rovers hrozili zdaleka nejčastěji. Sambova hlavička se například jednou stočila do vzdálenosti pouhých decimetrů od pravé tyče, jakkoliv mohl Hart gestem naznačovat, že jeho oči vše kontrolují. Sečteno podtrženo - domácí byli schopni hrozit maximálně z brejků, ale pořád takto nebudili o nic menší respekt než opticky lepší City.

V druhé půli to notnou dobu nevypadalo na zlepšení. Rovers okamžitě vztyčili varovný prostředníček, když Roberts přizvedl Emertonův centr a Olsson na zadní tyči bohužel pro domácí netrefil jasný míč zcela ideálně, zatímco Citizens si nadále pěli tu svou profesorskou. Už ani ten relativní tlak si nebyli schopni vytvořit, když akorát ze středních vzdáleností zajímavě pálili Kolarov se Silvou.

Favoritovi proto ke kýžené brance musela dopomoci paní štěstěna, protože Džeko zakončoval do odkryté svatyně díky příznivému odrazu Silvovy nepovedené střely od Jonese. V desátém zápase za ManCity tak konečně skóroval a zároveň svému týmu zajistil důležité tři body, neboť protivník se už na žádnou pořádnou odpověď nezmohl. Možná leda nepřesná hlavička Phila Jonese za něco stála.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Arsenal FC 2:1

24.04.2011 17:00

Góly: 38. Daniel Sturridge, 90. Tamir Cohen - 48. Robin van Persie

Arsenal si už nad sebou podepsal ortel. Po dnešní prohře na Reebok Stadium, kdy opět nezvládl závěr a inkasoval v poslední minutě, ztrácí na vedoucí Manchester United již devět bodů. Zároveň mu takto odskočila Chelsea a vzhledem lehkému losu ManCity se ještě patrně bude bojovat o třetí příčku. Bolton naproti tomu už jen těžko přijde o postavení v elitní desítce, kde naposledy končil před čtyřmi lety.

Prakticky napříč celým zápasem Arsenal veřejnost přesvědčoval o tom, že uvnitř týmu není všechno v pořádku. Hlavně v první půli se utápěl v nekonečných kombinacích v útočné třetině a pouštěl Bolton do nebezpečných protiútoků, přičemž po přestávce si zase na Reebok Stadium otevřel spalovnu první třídy, kterou sem tam příhodně doplňovaly kiksy obránců. V konečném zúčtování tedy první půlka patřila spíše Trotters, abychom začali pěkně popořádku. Sic Walcotta s Fabregasem (netradičně pálícím z dálky) musel nejprve vychytat Jaaskelainen (a pak druhého jmenovaného ještě odmítla tyčka), Wanderers byli přeci jen nebezpečnější. Lee kupříkladu zbytečně hledal Daviese, když mohl z dobré pozice pálit, a poté Djourouvo pochybení následované Taylorovou ránou musel napravovat pohotový Szczesny. Nebylo tedy překvapením, když se Bolton ještě před pauzou ujal vedení. V 38. minutě Arsenal totálně propadl při bránění rohového kopu, Cahillovu hlavičku ještě zvládl z brankové čáry vykopnout Nasri, ale Sturridgeova dorážka už skutečně gólová byla. Hostující útočník se tak trefil v pátém po sobě jdoucím domácím utkání.

Po čtvrthodinovém dáchnutí se už Bolton spíš jen usadil vzadu a očekával ataky soupeře. Přesto mohl hned ve 47. minutě své vedení zdvojnásobit, čímž by si situaci akorát usnadnil. Jenže po Sturridgeově ochotném pádu přes Djourouovu nohu penaltu zcela odflákl Kevin Davies, doteď přitom neomylný, takže raději mohlo zaúřadovat nepsané pravidlo "nedáš-dostaneš". Po necelých dvou minutách si totiž Van Persie narazil s Fabregasem a při zemi nedal Jaaskelainenovi šanci. To Gunners konečně pořádně nabudilo a spustil se pro změnu ohňostroj spálených šancí. V téhle disciplíně vynikal především Nasri, který hned dvakrát unikal sám na finského brankáře, pokaždé selhal a jednou i dorážku nasměroval akorát do Knightova hrudníku. Vyčkávající Bolton proto místo toho v 90. minutě opět udeřil z rohového kopu. Tentokrát slabý Djourou jenom "vlál" za Cohenem, který na přední tyči odhlavičkoval míč do sítě a prostřednictvím trička pod dresem poslal svému nedávno zahynulému otci pozdrav do nebe.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Ham United 3:0

23.04.2011 18:30

Góly: 44. Frank Lampard, 84. Fernando Torres, 90+2. Florent Malouda

Poněkud kruté s ohledem na West Ham! Ten byl celých 90 minut Chelsea vyrovnaným soupeřem, v některých pasážích dokonce i favorita zvládl přitlačit k zemi, ovšem samotný závěr se Hammers vymkl kontrole a ti tak nakonec Blues podlehli jasně 0:3. Svůj první gól v novém působišti vstřelil Fernando Torres, zrovna na totálně zmáčeném trávníku Stamford Bridge.

První poločas si Chelsea za rámeček rozhodně nedá. V deštivém počasí a na kompletně provlhlém pažitu, kde se míč jednou odrazil od země a pak už jen rovně klouzal po povrchu, se trápili právě hlavně Blues. Nerozuměli si jak pohybem mezi sebou, tak s míčem, který je mnohdy vůbec neposlouchal. Malouda takto hned ve třetí minutě zpackal sólový únik, v němž vypálil přímo do Greena. Zato West Ham si dokázal ztížené podmínky přetvořit ve vlastní výhodu. Sears například jednou pláchl Coleovi, pak jej zasekl a na zadní tyči jemně našel Spectora, který v nelehké poloze hlavičkoval přesně k tyči, kam se na poslední chvíli natáhl Čech. Ten rovněž zlikvidoval dalekonosnou pumelici Demby Ba, a když zrovna zaváhal - jako při rohu z 31. minuty - zastoupil ho při Searsově pokusu na brankové čáře Cole. Zcela proti dosavadnímu průběhu hry se proto v závěru poločasu postavil Frank Lampard a jeho gól, přestože šlo o parádní akci. Drogba uličkou nastartoval Colea, ten pak zleva po zemi našel prostor pro přihrávku do druhé vlny, odkud dobíhající Lampard nekompromisně zavěsil pod břevno.

A zkropený terén komplikoval fotbalistů život i po přestávce. Terry například v zakončení a nadějné pozici míč úplně minul, takže se jen kopalo od branky WHU, a Lampard se po výtečném náběhu na neméně skvělý pas Drogby zmohl akorát na letmé pošimrání balonu, který si to pak smířlivě šněroval do rukavic Greena. Hammers, ti se v londýnském brouzdališti prosazovali čím dál méně. Za zmínku dlouho stála snad jen Da Costova zablokovaná hlavička. Až v 70. minutě se míč náhodně odrazil ke Keanovi, ten zasekl protihráči a divže Čecha nenachytal mezi nohami. Tak se mimochodem dělo bezprostředně poté, co se David Luiz odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti a technickým projektilem orazítkoval břevno za Greenovými zády.

Více ze hry nicméně v těchto pasážích určitě měli houževnatější Kladiváři. V 74. minutě se otevřela díra v obraně Chelsea, kam si pro Spectorovu přihrávku doběhl Keane a ve vyložené pozici nepochopitelně minul. To samé platí i pro Anelku, přestože jeho promarněná šance je spíš dílem heroického zákroku obránce WHU. Přečíslení dva na jednoho totiž Torres vyřešil ideálně okamžitou předávkou svému kolegovi, který měl moře času na zakončení a Greena také prostřelil, ovšem díky jeho vyčkávání se stihl vrátit Gabbidon a na poslední chvíli odhlavičkoval míč do bezpečí.

Chelsea však stejně nemusela tolik litovat, poslední slovo měl totiž Torres, který konečně protrhl 900minutový gólový půst. Spolu s Anelkou přitom dokonale zesměšnil kompletní obranu West Hamu, když nejprve přebral spoluhráčovu kolmou přihrávku, na penaltovém puntíku zasekl míč, poslal dva hráče na unikátní skluzavku a pak levačkou z otočky nedal Greenovi žádnou šanci. Starý dobrý Torres! Mimochodem ten samý, který pak ještě prostrčil míč Maloudovi, a i když se záhy nedočkal oplátky přihrávky, mohl jít slavit gól, neboť francouzský křídelník z kroku bez debat vymetl pravou šibenici Greenovy klece.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 2:2

23.04.2011 16:00

Góly: 27. Roman Pavljučenko, 66. Jermain Defoe - 5. Peter Odemwingie, 81. Simon Cox

Tuhle ztrátu si Tottenham možná ještě bude hodně vyčítat. Zatímco bod ze severolondýnského derby Kohouti spíš brali, remíza s WBA je pro ně akorát přítěží. Liverpool totiž v souběžně hraném utkání deklasoval Birmingham, a přestože má jeden odehraný zápas navíc, ztrácí na Spurs už jen tři body. Zároveň se pak Tottenhamu vzdaluje vstupenka do Ligy mistrů.

West Bromwiche se už před zápasem záchranné boje týkaly jen teoreticky, přesto jeho vstup do něj lze považovat za nebývale hladový. Už v páté minutě se Odemwingie ve vápně obtočil kolem Ekotta a zatímco ten se v bolestech svíjel na zemi (také posléze střídal), nigerijský forvard při zemi uhlazeně otevíral skóre. Jenže to by bylo, aby si Kohouti takové zacházení na WHL nechali líbit. Hned se na protivníka vrhli s podobnou vervou jako on dříve na ně a v 17. minutě Gallas nebezpečně hlavičkoval po centru Van der Vaarta. Zpátky do hry ale Spurs musel vrátit až Pavljučenkův osmý gól v sezoně - Carson byl proti jeho přízemní ráně bezmocný.

Stejně tak nemohl nic dělat ani s Rusovou dorážkou Van der Vaartova pokusu, který předtím sám zlikvidoval. K brankářovu štěstí však Pavljučenko trestuhodně zamířil nad břevno. Představil se tak ve svém typickém světle - z těžší pozice dříve skóroval, kdežto v naprosto jasné příležitosti si teď neporadil. Pavljučenko nicméně nebyl jediný, kdo na White Hart Lane dneska pálil šance.

V 51. minutě například Odemwingie s centrem Shoreyho nenaložil zcela ideálně, takže se Gomes mohl vytasit s brilantním zákrokem. Opět se tedy prosadili raději domácí a zároveň šlo o trefu výjimečnou. Ne snad svým prostým charakterem - unikající Defoe prostě jen levačkou poslal míč směrem, kam se Carson za boha nemohl včas dostat - ale hlavně svým pořadovým číslem. Anglický forvard se totiž tímto konečně zařadil po bok všech střelců-stovkařů.

A o co by bylo toto jubileum sladší, kdyby Tottenhamu zařídilo výhru a posunulo jej zase o krok blíže ke čtvrtému fleku. Jenže to by West Brom nesměl v závěru tak zabrat. V 74. minutě nejprve Dawson kontroverzně zablokoval Morrisonovu střelu (hosté se dožadovali penalty) a vzápětí Brunt po Odemwingieho výzvě pálil těsně vedle. Ani tehdy ovšem Baggies nemuseli propadat panice, měli totiž neokoukaného žolíka Coxe. Ten s Gallasem řádně protančil střevíce a pak překrásně zakroutil míč do šibenice.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 1:1

23.04.2011 16:00

Góly: 22. Steven Fletcher - 81. Andrew Johnson

Wolves doma pouze remizovali a i nadále jsou na posledním místě tabulky. Fulham, který vládl utkání po celý zápas, vyrovnal až v 80. minutě, když se trefil Andy Johnson.

Na začátku zápasu byli aktivnější překvapivě hosté. Již v prvních minutách střetnutí prověžil domácího brankáře Salcido. Poté párkrát zahrozil Dembele, kterého následoval dalekonosnými pokusy Clint Dempsey. Jinak byl úvod utkání poněkud vlažný. Tuto nudu vytrhl až domácí Steven Fletcher, který v 21. minutě otevřel skóre přesnou hlavičkou.

Poté se hra zase uklidnila, jediným vzrušením pro diváky byly časté fauly a přímé kopy, z kterých také nezapršelo. Další pořádnou střelu na bránu vyslali fotbalisté až v 42. minutě. Jejím autorem byl Clint Dempsey, žel bohu ani tato střela nenašla cíl, i když teoreticky ano, pokud za cíl počítáme záda Stephena Warda. V nastavení ještě pálil domácí O'Hara, ale střelou uvnitř vápna netrefil bránu, a tak první poločas skončil vítězstvím domácích. Za zmínku též stojí, že fanoušci, kterých přišlo necelých 30 tisíc, si první poločas asi moc neužili.

Druhou půli načali lépe taktéž hosté, chvíli po začátku pálil zpoza penaltového puntíku Gudjohnsen, ale bohužel pro něj nad. V 63. minutě pálil pro změnu vedle aktivní Dempsey. Domácí Wolves byli v těchto chvílích zcela neškodní a jen se bránili. Čím více se blížil konec utkání, tak tím byl Fulham nebezpečnější a nebezpečnější. Už dokonce trefil i bránu. Tento často neřešitelný problém rozlouskl až v 65. minutě Steve Sidwell, ale jeho střelu lapil Hennessey. V 72. minutě se ozval také střídající Kakuta, který nahradil do té doby aktivního Murphyho. Jeho střela však cíl nenašla.

Chvíli na to mohl rozhodnout Fletcher, ale jeho slibnou střelu lapil Schwarzer, který až do této chvíle neměl v druhé půli moc co na práci. O čtyři minuty později se však mohl se spoluhráči radovat z vyrovnávajícího gólu ! Centr před bránu sklepl Zamora a přihrál tak volnému Johnsonovi, který napálil míč zhruba doprostřed brány a mohl se radovat ze zaslouženého vyrovnávajícího gólu.

Poté se zapojil do hry i domácí celek, ale kromě pár střel mimo se toho už moc neudálo a zápas tak skončil nezaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Wigan Athletic 4:2

23.04.2011 16:00

Góly: 55. Asamoah Gyan, 66. Jordan Henderson, 73. Stéphane Sessegnon (pen.), 77. Jordan Henderson - 52. Momo Diamé, 90. Franco Di Santo

Devět zápasů Sunderland čekal na vítězství a dočkal se! Wiganu bez jediného útočníka na hřišti nastřílel čtyři branky a má tak již dost možná jistou záchranu. Zato Latics čekají dost nepříjemné záchranářské starosti.

Velké nepříjemnosti pro Sunderland začaly už ve třetí minutě utkání. Po zprvu nevině vypadajícím střetu s Onuohou zůstal na hrací ploše ležet Phil Bardsley, jenž za asistente umělého dýchání na nosítkách musel opustit hrací plochu. Podle posledních zpráv ale vyšetření skotského obránce dopadlo dobře a nemělo by se jednat o nic vážnějšího.

Tím ale zdravotní lapálie Mackems neskončily. V pětadvacáté minutě musel ze hřiště kvůli problémům s podkolenními šlachami odejít také Welbeck a na hřišti tak zbyl jediný zdravý útočník Gyan. On a ani Steve Bruce ale ještě nevěděli, co je čeká ve druhé polovině.

Byl to právě Gyan, kdo měl na svědomí nejvýraznější akci prvního poločasu. Před ním sice nebezpečně pálil Rodallega, nicméně ghanský útočník dostal ve 36. minutě skvělý míč za obranu, Caldwell v souboji s ním upadl a africký fotbalista loňského roku měl šanci poslat Wearsiders do tak kýženého vedení, jenomže jej zradil první dotek s míčem a Al Habsí už měl pozici jednoduchou. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Prakticky ihned po návratu ze šaten si Sunderland vytvořil velký tlak. Nejprve se z otočky neprosadil Gyan, následně musel opět zběsilým zákrokem před Elmohamadym uhasit požár Al Habsí. Ačkoliv Sunderland tedy v té době ovládal hru, do vedení se dostali Latics. N’Zogbia předal míč Momo Diamému s jehož ránou z pětadvaceti metrů si Mignolet neporadil a Wigan tak překvapivě vedl.

Vedení hostů však nevydrželo dlouho. Caldwell stáhl těsně před šestnáctkou Gyana a byl nařízen volný kop. Cattermole rozehrál míč k Malbranqueovi, ten odcentroval na hlavu Asamoaha Gyana, jemuž se konečně poprvé od únorového utkání s Tottenhamem podařilo skórovat a zároveň také vyrovnat.

Sekundy ghanské hvězdy v utkání ale pomalu začaly utíkat. V 62. minutě Mignolet zasáhl proti Watsonovi a poslal Gyana na zteč, jenomže ten si přivodil zranění a musel vystřídat. Steve Bruce si ale na lavičku nevzal jediného čistokrevného útočníka a musel tak zápas dohrávat s dvojicí improvizovaných útočníků Malbranquem a Sessegnonem. Na nejhorší tým Premier League by si v té chvíli nikdo nevsadil!

Jenomže to by byla chyba. Jen dvě minuty poté co Gyan opustil hřiště na nosítkách si Jordan Henderson zpracoval těžkým prvním dotekem míč na prsa a pak levou nohou vstřelil pravděpodobně nejhezčí gól Black Cats v sezóně!

Typickým jevem zápasů Sunderlandu je bránění hubeného náskoku. Jenomže to jako by v tuto chvíli Brucově družině bylo cizí. Naopak, v 73. minutě si čtyřicetitisícový dav zajásal znovu. Alcaraz stáhl v pokutovém území Sessegnona a kromě žluté karty musel snášet ještě nepříjemný pocit z nařízené penalty, kterou beninský reprezentant po srovnání dechu proměnil.

Fanoušci na Stadium of Light nevěřili svým očím a před dalším gólem moc nevydechli. Jordan Henderson svou druhou brankou v utkání pečetil vítězství domácích v zápase, díky čemuž Mackems protrhli devítizápasovou šňůru bez vítězství. Nic na tom nezměnil ani pozdní gól střídající Franca Di Santa.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Birmingham City 5:0

23.04.2011 16:00

Góly: 7. Maxi Rodríguez, 23. Dirk Kuijt, 66. Maxi Rodríguez, 73. Maxi Rodríguez, 86. Joe Cole

Doteď za Liverpool vstřelil pouhé čtyři branky, dnes přidal rovnou další tři. Řeč je o Maxim Rodriguezovi, který spolu se Suárezem řídil popravu dopředu odevzdaného Birminghamu. Ten je tak zpátky v bezprostřední hře o záchranu, o čemž svědčil i McLeishův výraz po závěrečném hvizdu. Naopak Reds jenom dále vyvíjejí tlak na pátý Tottenham.

Špičkový první poločas odehrál proti Birminghamu favorizovaný Liverpool. Ten veskrze celých 45 minut zvládal točit soupeře kolem dokola, i když se Brums stahovali k vlastní šestnáctce třeba i v deseti. Navíc se Reds dařilo enormní převahu promítat i na ukazatel skóre - tuhle robotu domácí načali už v sedmé minutě. A notně jim k tomu dopomohl váhající Foster, který slabší Spearingovu ránu vyrazil akorát do cesty Maxiho, jenž už neměl problém otevřít gólový účet zápasu. To ovšem nejde říct o Jeromeovi na druhé straně, útočník Birminghamu se totiž jen marně natahoval po Carrově pasu. Nevyužil tak první a také jedinou šanci hostí v tomto poločase. Ani Reds si přitom netvořili bůhvíjaké množství příležitostí, přesto bylo jen otázkou času, kdy zmateně bránící Blues zaskočí podruhé.

Nakonec se tak stalo ve 23. minutě, kdy Suárez utekl Jiránkovi a přestože se nakonec nechal doběhnout, jeho ztlumená koncovka položila základ Kuytovy dvojité (a ve finále gólové) dorážky. Při této nešťastné situaci se ke všemu zranil brankář Foster, kterého přisedl spoluhráč Carr, a po chvíli přemáhání musel přepustit místo mezi třemi tyčemi neokoukanému Colinu Doyleovi. Ten už pak do přestávky práci de facto neměl, Birminghamu se konečně povedlo rozmělnit tlak protivníka. Propadl tedy pro změnu při bránění bleskového protiútoku Liverpoolu - Suárez se vysmýkl Johnsonovi, pomalu už od půlky běžel nikým nebráněn na brankáře a vykrystalizované přečíslení čtyř na dva zakončil sám velmi slabou ranou levačkou.

Druhý poločas se už nenesl ve znamení takového válce domácích, nicméně v klidu Dalglishovi svěřenci rozhodně být mohli. Brum nadále měli tuze daleko k nějaké intenzivní tvorbě šancí - spíš i vůbec k nějaké. Za zmínku v souvislosti s nimi stojí snad jen odvážný dalekonosný pokus Carra nebo Bentleyho snaha. To Liverpool měl míč drtivou většinu času ve své moci a nebýt Suárez zkraje poločasu takový sobec, mohl zdvojnásobit své přestávkové vedení ještě dříve.

Nakonec se tak tedy stalo až v 73. minutě. Nejprve Škrtel vyslal dopředu Suáreze, který protrhl ofsajdovou past, počkal si na spoluhráče a pak jemným obloučkem našel na zadní tyči trestuhodně neobsazeného Maxiho. Ten už neměl žádný problém se vstřelením třetího gólu. Čtvrtý kousek pak přidal opět Argentinec, když si díky patrně nechtěné pomoci Meirelesova kolene doběhl svou vlastní vyraženou střelu a při zemi dovršil hattrick.

Poslední hřebíček do rakve vlastního týmu pak přišel zatlouci Ridgewell. Ten nejprve bezradně stepoval dva metry od kličkujícího Colea a pak do jeho střely sáhl natolik nešťastně, že už Doyle nezvládl pořádně zareagovat a míč vyrazil akorát za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Newcastle United 1:1

23.04.2011 16:00

Góly: 32. D. J. Campbell - 17. Peter Løvenkrands

Blackpool se i nadále propadá tabulkou. Tentokrát doma nepřehrál Newcastle a remíza je pro Hollowayovy hochy málo. Zoufale málo.

Utkání začali aktivněji domácí, v deváté minutě pálil Taylor-Fletcher z výhodné pozice v pokutovém území, ale bohužel pro něj nad. Další zajímavou akcí byl již gól. V 17. minutě se v pokutovém území prosadil dánský čahoun Lovenkrands a střelou k pravé tyči nedal Gilksovi šanci. 0:1!

Po této studené sprše se domácí ze zápasu úplně vytratili. Hřiště ovládali hráči Newcastlu, ale k velké šanci se ne a ne dostat. Až v 32. minutě se domácí dostali k šanci a rvonovu z toho byl gól. Aktivní Charlie Adam centroval zprava a Dudley Campbell se ve vápně nemýlil. Trefil prostřdek brány. 1:1!

V pětatřicáté minutě na druhé straně pálil Lovenkrands, ale jeho střela nebyla přesná. O pár minut později prověřil Gilkse nejlepší záložník Anglie, Joey Barton, ale opravdu jen prověřil, nic víc z jeho přímého kopu nebylo. Ke konci poločasu se ještě po centrech Adama snažili překonat Krula Evatt s Tiotem, ale jejich střely byly zblokovány. A když se v nastavení neprosadil hlavou ani Campbell, tak se šelo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhou půli "zahájil" v 49. minutě střelou zpoza vápna Ameobi, ale jeho pokus letěl mimo. V 55. minutě se dostal k přímému kopu Adam, ale jeho střela cíl nenašla. V těchto chvílích se hrál pěkný útočný fotbal, ale zápasu dominovaly výborné obrany, takže se většinou hrálo mezi šestnáctkami. Deset minut po poslední šanci trefil Charlie střelou z vápna tyč!

Po této akci se přestalo jakoby hrát. Oba týmy se začaly soustředit na nakopávané balony, které k ničemu nevedly a hra byla kouskována častými fauly. A jelikož se na konci neprosadil ani Ameobi, tak zápas skončil zaslouženou remízou 1:1, která hlavně domácím moc nepomůže. Newcastlu v podstatě o nic již nejde, a tak remízu bere.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 1:1

23.04.2011 16:00

Góly: 43. Darren Bent - 21. Kenwyne Jones

Stoku s Aston Villou asi vzájemná remíza bude spíš vyhovovat, než že by jim v konečném zúčtování škodila. O pěkný zápas totiž v žádném případě nešlo, bylo to spíš oboustranné trápení, a tak oba celky budou především rády alespoň za ten jeden vstřelený gól a konkrétně Potters budou vděční za přetržení šňůry sedmi venkovních porážek.

Úvodní část určitě spíše sedla hostujícímu celku, který už po 15 minutách kopal svůj sedmý roh v utkání. Kompaktnější a v relativní pohodě hrající Stoke ale nakonec udeřil z jiné standardní situace, chceme-li aut takto nazývat. Nejprve tedy dalekonosného hodu Delapa využil Huth akorát k pořádnému protažení Friedela, ovšem hned vzápětí už Jones, přeskočivší Dunnea, mohl slavit. A Potters pak byli hladovější i ve zbylých pasážích prvního poločasu, Tony Pulis je koneckonců od postranní čáry hnal kupředu takřka nepřetržitě. Naproti tomu Aston Villa nebyla schopna dostat do hry své zdaleka největší zbraně - křídelníky Downinga s Youngem - takže příliš nehrozila.

Dokud se z ničeho nic netrefil Darren Bent, zahrozil leda tak Luke Young svou hodně nepřesnou přízemní ranou. Své mimořádné trápení tedy Villans prolomili až dvě minuty před přestávkou, kdy se Bent prodral před Shawcrosse a Walkerův pěkný centr odrazil od tyče do sítě. Právě tato branka posléze birminghamské katapultovala ke slušné dominanci v druhém dějství, ta se však omezila jenom na větší procento držení míče. Ashley Young potom sice mohl vypadat čím dál nebezpečnější, za minimální podpory jeho spoluhráčů z toho ovšem nebylo nic víc než pár polovičních příležitostí. Ne jinak na tom přitom byli i hosté, za něž akorát vstřelil správně neuznaný gól Fuller, aby byl záhy odnesen na nosítkách.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 1:0

23.04.2011 13:45

Góly: 84. Javier Hernández

Manchester United opět prokázal silnou vítěznou mentalitu, díky které dotáhl k vítěznému konci i utkání, v němž se celou dobu střelecky trápil. Jde nicméně o beze zbytku zasloužené vítězství, Everton přijel na Old Trafford tak akorát bránit a tímto otravovat soupeři život.

Jestli se před zápasem něco nečekalo, tak právě asi to, že Everton na Manchester vyrukuje s tak ustrašenou taktikou. Prakticky celý poločas nevytáhl paty za polovinu, a když už, tak maximálně na minutu, dvě. Svěrací kazajka se navíc čím dál víc stahovala, zdálo se, že je jen otázkou času, kdy Toffees inkasují. Red Devils ovšem neměli den. Především Hernandéz dnes nebyl takovým talismanem jako obvykle. Když ho Anderson vyslal kupředu dalekonosnou kolmicí, nezbylo mu ještě nic jiného než zakončit z téměř nulového úhlu, jenže jakmile ve 31. minutě Rooney mexickému forvardovi šikovně prostrčil míč dovnitř pokutového území, mohl si už "Chicharito" vybírat. A spíš přebral, neboť nastřelil akorát hbitě se přemísťujícího Howarda.

Vzápětí ke všemu Hernandéz zvládl omylem zmařit i stoprocentní šanci, v níž původně sám figurovat ani neměl. Když totiž ve 38. minutě Valencia nejspíš nedovoleným způsobem odtlačil od míče Bainese a pod sebou našel zcela volného Naniho, stál portugalskému křídelníkovi v cestě za gólem již pouze jeho spoluhráč - a on ho samozřejmě po zemi nešťastně nastřelil.

Po přestávce si už United ani zdaleka neužívali takového tlaku. Karamelky začaly vystrkovat růžky, zatímco studnice nápadů domácích jako by se závratnou rychlostí vyčerpávala. Především se do neznáma vytratil Rooney, gólových šancí se nedostávalo ani Hernandézovi. Manchester proto čekal na první příležitost až do 74. minuty, kdy Fabiův přízemní centr jaksi kolenem srazil do vlastní tyče Distin. Owen se navzdory prvnímu dojmu míče ani nedotkl. Taky Evertonu přitom k vážnému ohrožení soupeřovy klece pomohla "cizí síla". Rodwellovu ránu z 69. minuty totiž nepříjemně tečoval Evra a Van der Sar musel předvést bez nadsázky klíčový zákrok utkání.

Tou samou nálepkou by přitom klidně šlo ověnčit rovněž Howardův reflex z 81. minuty. Tehdy nejprve několikačlenná hráz zablokovala Valenciův pokus, ekvádorské křídlo ovšem ještě zvládlo dloubnout míč k Hernandézovi, který asi z dvou metrů hlavičkoval a vylámal si zuby na skvělém Howardovi. Jenže ve skutečnosti o nic moc kruciálního nešlo, neboť mexický forvard o pár vteřin později z podobné pozice, opět na zadní (pravé) tyči, stejně rozvlnil síť za tentokrát bezmocným Američanem. Autorem přesného centru pomalu na brankovou čáru byl mimochodem opět Valencia.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United342110371:3273
2.Chelsea FC34207764:2767
3.Arsenal FC341810667:3664
4.Manchester City33178851:3059
5.Tottenham Hotspur331413649:4155
6.Liverpool FC341571251:3952
7.Everton FC341114947:4247
8.Bolton Wanderers3312101148:4446
9.Newcastle United3410111349:4841
10.Sunderland AFC3410111339:4941
11.Aston Villa3410111343:5541
12.West Bromwich Albion3410101449:6440
13.Fulham FC338151037:3639
14.Stoke City331161640:4339
15.Birmingham City348141234:5138
16.Blackburn Rovers34981740:5535
17.Blackpool FC34971848:7034
18.Wigan Athletic347131434:5734
19.Wolverhampton Wanderers33961837:5733
20.West Ham United347111639:6132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1034)

Přidat komentář
PePiG7

GGMU!!!! Chicharitooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
vitasrp

Co ta pentle?? Udělal sudí dobře, že ji nepískl, nebo to spíš faul byl??

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa to piskat ale imho by to bolo dost prisne...Anichebe bol pred Riom, Rio sa snazil hrat rameno na rameno ale nakoniec tam vystrcil ruku a trochu Anichebeho postrcil, ale ten sa zlozil ako 30 kilovy chlapec a pritom je to taky bujak, ze by si ho za normalnych okolnosti musel zlozit devinou

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží. Písknul bys penaltu za "faul" na Hernandeze při zápase s Newcastlem? Pak bys písknul aji tuhle.

Reagovat
vitasrp

Pentli na Hernandeze v úterý bych nepískl ani za nic, i když teda můj první dojem byl ten, že to desítka byla.. Teď jsem právě měl stejnej první dojem, teda že to musí bejt pentle, jedinej rozdíl , že jsem se na to koukal skrz ne zrovna moc kvalitní internetovej přenos a opakovačku jsem jaksi neviděl.. Každopádně jestli záznam ukázal, že sudí udělal dobrý rozhodnutí, tak mu tleskám, protože já bych na jeho místě asi chybně tu pentli nařídil..

Reagovat
smazaný uživatel

dost zle prirovnanie ...ta na Hernadeza nemala byt ani vo sne ...a toto na Anichebeho bola diskutabilna

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle situace byly, jsou a budou - záleží jak to posoudí rozhodčí, po zápase bych se k tomu nevracel už se to nijak nezmění... Ale je pravda, že se tam skácel jako šachová figurka.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to i tady, sledoval jsem přes net a velmi dobrý utkání, Chicharito si král. Let´s go UNITED!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to zase blíže, Chicharito = nákup roku a VdS je nejlepší golman na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, chtěl bych se zeptat jestli nevíš něco o příchodech dvojice Forlán-Sneijder?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když k tomu nic nemáš tak to nekomentuj - přijde mi to zbytečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

zeptal se slušně.......Hraješ si na hrubase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Forlan je vtip a Sneijder spatne prani nekterych fanousku a medii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem četl nějaké zvěsti ale nic určitého. Každopádně Sneider by se mi líbil jen je otázka za kolik by byl. O tom, že by měl přijít Forlán nic nevím...Mám ho sice rád ale asi by byl zbytečnej Rooney, Berba a Chicharito jsou silná trojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych toho Berbatova snad aji prodal. A nebo alespoň dovedl El Hamdaouiho. Nestál by asi moc a mohl by se chytnout.

Reagovat
r.mrazik

hmm,nakonec by to snad bylo i dobre,kdyby odesel...aspon by se za nej dostali nejake prachy a mohl se privezt nekdo jiny...i kdyz...nevim,tak nejak jsem si na nej zvykl a on obcas ukaze genialni veci

Reagovat
Eric_The_King

Já ho vždycky hodně obhajuju, ale s tím jak se uvedl Hernandéz je o útočné dvojici do budoucna asi jasno a těžko říct, jestli bude chtít Berba dělat útočnou trojku . Na téhle pozici bych radši v budoucí sezoně viděl Welbecka. Btw, Owen asi odchází že? Ten by těm mladším akorát zabíral místo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky... Sneijder je velmi dobrý hráč, ale v United si ho nedokáže představit a proto bych ani jeho "nechtěl", ale to jsem si nedokázal představit Van der Vaarta ve Spurs a jak se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom doplním, že bych si nepřál ani jednoho z nich, ale hodně se o tom mluvilo na FP - tak jsem si to chtěl vyjasnit a ko.kutci jako Desperado muzou jit do pr.ele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

klucovy zapas sme zvladli

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude Chelsea stoprocentní ještě potřebujete uhrát 4 body v zápasech s Arsenalem a Blackburnem, rozhodnuto ještě není.

Reagovat
Devil

Na když se nehraje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje "když" směřuje do budoucna...

Reagovat
Devil

Kdyz smeruje leda tak do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak uvidíš, z Blackburnu se vozí 3 body zatraceně těžko...

Reagovat
Devil

Nerikam,ze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty a rozhodčí je nefouknul chudáci Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

jenom dvě? a není to málo

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem dvě tak říkám dvě pak taky jak nějakej hráč menčestru zahodil v osobním souboji obránce Toffees a rozhodčí nechal pokračovat hru a málem z toho těžil Nani golem hnus ten Menčestr co mu prochází

Reagovat
smazaný uživatel

díky takovým kecům bude ta oslava titulu ještě sladší pořádně se vybul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já bulit nepotřebuju jsem zvyklej že Menčestr je protěžovanej v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam máš dál

Reagovat
smazaný uživatel

hele to nic, musíš počkat tak 20 let, wengera zatim vykopou a vám zatím dospěje under 18

Reagovat
Devil

Jen hlupak Atkinson to asi jeste nevedel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nebreč tu - to, že v rychlosti rozhodí obránce v souboji rameno na rameno útočníka je normální a neviděl jsem, že by za něco podobného někdo něco písknul - hlavně když si pokopl Anichebe balon úplně od nohy a neměl ho už ani pod kontrolou, ještě k tomu se skácí jak kdyby byl pětileté děcko, i přesto, že je to hora masa. A to, že Valencia utíká po pravé straně, evidentně předbíhá nestíhajícího Bainese a ten ho drží a sápe se na něj a Antonio si udělá rukou prostor, to je taky na posouzení rozhodčího, zda posoudí, zda jde o přílíšný důraz. Každopádně, kdyby to chtěl písknout tak pro Manchester, pač Valencia by mu utekl v pohodě, kdyby ho nestahoval ten modrý chudák. A o nějaké protěžovanosti Manchesteru v Anglii nemůže být ani řeč - nevím, co by jste vy neschopní dementi z Arsenalu i Chelsea už potřebovali, aby pro vás udělali. Potrestali nám Fergusona za to, že řekl pravdu - jasně jsme měli Chelsea porazit a byli jsme evidentně poškozeni v zápase, který jsme s HCelsea prohráli a v dalších zápasech rozhodčí taky čarovali. Ferguosn musel na tribunu. A potom za to, že Rooney řekne v euforii jedno sprosté slovo, které v Česku v překladu říkají čtyřletí cikáni běžně před rodiči, nevidím taky jako důvod k tomu, aby mu dávali stop v zápasech. No je to k smíchu, že nám musí trestat hráče a trenéra, aby byli nuly jako Arsenal a Chelsea vůbec schopné se dotáhnout na Manchester a udělat tak Premier League zajímavější, pač jinak by jsme ji ovládli naprosto v pohodě o řádově několik bodů. I když to tak možná i bude ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo vystihl si to nablil si tady nesmysly ve velkém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu se tu hádat s účkama

Reagovat
smazaný uživatel

sám seš účko

Reagovat
smazaný uživatel

to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

no spíše ze zaslepenýma haterama jako ty ale nevadíš mi ta ubrečenost ostatních mě utvrzuje že fandím správnému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

jj mě neurazíš já umím uznat když ten tým si výhru zaslouží i když ho nesnáším ale na můj vkus je tam až moc rozhodnutí rozhodčích pro účka,tak to vidím já a neočekávám že to bude fanoušek united vidět stejně to bych se moc divil ale dám hlavu na to že kdyby v téhle pozici byl arsenal a bylo by tolik rozhodnutí ve prospěch něj a účka by byli 3. že by tu soptili i fans manžestráků

Reagovat
smazaný uživatel

prada, účko urazit nejde

Reagovat
smazaný uživatel

to ne páč říct fanouškovi arsenalu že je účko to je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

under 15

Reagovat
smazaný uživatel

->U<-

Reagovat
smazaný uživatel

jasan no je mi 15

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád že ses přiznal

Reagovat
smazaný uživatel

dostal jsi mě

Reagovat
smazaný uživatel

já vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti tu tvou hlavu klidně useknou, pokud nedokážeš respektovat ostatní kluby a jejich fanoušky jsi pro mě absolutní nula. Ty tvoje výmluvy jsou neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně shreku

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne mě je nějaký Arsenal či jak se to jmenuje s plačkou Wengerem uplně ukradený

Reagovat
Studna

Říkáš, že nemá brečet, ale děláš to samý...

Reagovat
Devil

United

Reagovat
smazaný uživatel

Co nějakej Hernandéz, Jarda Jáááááágr

Reagovat
Devil

Starej dedek.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si dneska Rusáky vodí

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Highlight ? TY

Reagovat
smazaný uživatel

To radši at titul vyhraje ta chelski než s**ně United

Reagovat
Devil

Rekl fanousek Arsenalu....

Reagovat
KnoxXx

dokonca zjavne zly fanusik Arsenalu

Reagovat
Devil

slusne receno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak my už šance nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

máte, s juniorkou vyhrajete ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já vám věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

A to jako proč? Vždť ztrácíte stejně bodů jako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu že máme ještě zápas s United a vzhledem k tomu jak naivně hrajeme a že nás rozhodčí řezaj pravidelně tak těžko

Reagovat
PJ

Aha, Chelsea nemá zápas s United, já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal ještě ztratí, chelsea by mohla taky+ porazíme chelsea a titul je doma

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ti rozhodčí, že

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty s Newcastlem,penalta na Lucase,neuznaný gol v derby to jen tak pro ukázku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si můžem stěžoval. Pár penalt co nemělo být, nějaké góly z ofsajdů, občas sporné vyloučení, Rooney a Ferguson je na tribuně za to co dělá úplně každý. To má každý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co si myslíš, že je rozhodčí? Je to jenom člověk kámo, ty tady machruješ po zápase když si to pustíš na videu, ale on se musí rozhodnout hned - mysli na to.

Reagovat
smazaný uživatel

nemachruju a vím že je to rychlost a že to maj rozhodčí těžký ale těch chyb je až až a na naší straně obzvlášt

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomeň že máte pokaždé křivé hřiště a hrbolatý trávník. To se taky musí uvést.

Reagovat
Devil

Je to fakt spatny jak Arsenalu kazdej tyden nekdo uskodi.....melo by se s tim neco zacit delat.Chudaka Wengera timto tempem zachvilku klepne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten Newcastle byl zářez, to jsem dlouho rozdejchával, ale jinak si za to můžou hráči a hlavně Wenger sami...

Reagovat
smazaný uživatel

smarja chlape...kdybyste tolik energie jako do stezovani dali do hry tak uz davno valcujete vsechny na svete

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu znovu, rozhodčí může za všechno....

Reagovat
smazaný uživatel

za všechno ne ale za polovinu určitě neříkám že my na ten titul máme,to rozhodně momentálně ne ale ztratili jsme hodně bodů v závěrech zápasů a ne vždy to bylo naší vinou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé přání bylo v minulosti vyslyšeno, tentokrát tě musím zklamat

Let´s go !!UNITED!!

Reagovat
Counter

Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

hrášek, hrášek!

Reagovat
Kaká10

Kladenský hokej nemá fanoušky? Nesmysl!

Stav kladenského hokeje a klubu by se dle všech zpráv dal v této chvíli nazvat kritickým. Média nás masírují plánovaným prodejem extraligové licence, hrozícím krachem a tak dále. Podle mnohých nemá klub dostatek finančních prostředků, vyhovující stadion ani podporu fanoušků. Je tomu opravdu tak? Dokažme, že minimálně v posledním bodě je tomu právě naopak! Jste-li přesvědčeni, že náš hokej stojí za to, přidejte se.

Téměř přesně po 20 letech se kladenský hokej znovu ocitá na rozcestí. Bude u jeho resuscitace opět jméno Jaromír Jágr? Mnozí z nás do něj vkládají velké naděje. On by mohl být tou zárukou znovuoživení a nastartování. Najdou se další, kteří mu vyjádří svou podporu a tím budou nápomocni? Nalezne vedení klubu s magistrátem společnou cestu k zachování extraligy v našem městě?

Máme za to, že kladenský hokej má příznivců dost, a to napříč republikou a nejen jí. Spousta z těchto příznivců by pád kladenského hokeje či snad jeho zánik jistě doslova oplakala. Je realitou, že po skončení důlní činnosti a maximálním útlumu hutní i strojírenské výroby je sport a zejména právě hokej již takřka posledním z fenoménů a jedním z mála pout s místními tradicemi a odkazy našich předků.

Ano, poslední dobou chodí málo diváků, to je nesporné. Avšak vždy jsou přítomni ti skalní, držící při klubu v dobrém i ve zlém, Pád do pomyslného pralesa a hubená léta byly prubířským kamenem. Téměř nikdo si však nepoloží otázku: Vydrželi by to jinde? A my přece ano!

Důležitá je i naše kladenská hokejová líheň. Pokud se má její úroveň udržet či ještě lépe zvýšit, není jiné cesty než zachovat i A-tým a nejvyšší úroveň. Právě první mužstvo musí být vzorem a zároveň motivací, jak o talenty nepřicházet a naopak je udržet.

Teď není na místě slovíčkařit a vést nesmyslné žabomyší války. Kladno musí zůstat elitní baštou tohoto krásného sportu. Proto hledáme podporu mezi všemi fanoušky kladenského hokeje.

http://fanklubpoldikladno.cz/fand%C3%ADme-kladnu

dekujem za hlasy !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaká10

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

ta holka má fakt dobrej výběr místa, těch gólů co dal jen doklepáváním snad nemá nikdo jiný v PL

Reagovat
kris_kros

ocom tocis, sak torres este gol nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Krása

Reagovat
kris_kros

tak už dal

Reagovat
Lemond Laws

OT: Jarda neni člověk, Jarda je bůh!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
FC Porto FC

Na Jágra nemá ani celý Rusko. Jeden na jednoho s přehledem obehraje, puk mu není možno zebrat a přihraje vždycky přesně a na hokejku spoluhráče

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Hernandéz dal gol tak to muselo bejt zase do prázdný nebo z 5 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

se poser, v portě střílej goly z brankové čáry...

Reagovat
FC Porto FC

Proč já ho tím neurážím jen mě zajímá jak dal tento gol a jak ho dal?

Třeba jako Guarín a Moutinho že jo? No že jo když je vykombinujou tak už dál jet nemůžou

Reagovat
Devil

Má hold čich na gool no....

Reagovat
smazaný uživatel

to bude novej van nistelroy

Reagovat
smazaný uživatel

Gól je gól a historie se neptá jak ho hráč vstřelil, ale kolik jich bylo...

Prostě má čuch na góly někdo netrefí ani prázdnou bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo tak lehké, tak by to dělal každý útočník. A zápasy by končili 16:12.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Devil

Co by za to dal Torres...

Reagovat
Rssa

Kuyt útočí na ostrovní Pičiči

Reagovat
smazaný uživatel

Stred pola LFC ma začína udivovať ako dobre hrá, dobre si počínal na Emirates. Dnes zatiaľ vymazal brum, Maxi si tiež hrá to svoje, celkom pohodička... Výborne...

Reagovat
minoLFC

je to Birmingham....tým dal gól aj Torres teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, čakal som od nich lepší výkon, alebo my sme takí dobrí? Každopádne blues sú pasívni, málo nabádajú, my sme pravý opak, takže som spokojný, aj keď je to proti Birminghamu. Nezababúdaj, že v ZS hrá Lucas, Spearo, v obane dvaja zelenáči a bez krídel. Spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

aj city hrali minule na Anfielde takto "aktivne" , ktovie preco su taky priposrati, ale tak nevadi mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Spearing sa nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Webb

Reagovat
13

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Co se dá dělat, tohle mohla bejt klíčová výhra.

Reagovat
minoLFC

ešte ste ani nezačali a ty ich už odpisuješ...

Reagovat
terry

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel začal gólovú akciu . Konečne sa dostal do formy a zavrel hubu všetkým neprajníkom... Že Heitinga lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Len na toho Lucasa budeš alergický, aj keď bude hrať rovanko dobre ako Baldinko ŠkrkŠkrk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netrep, posledné zápasy hrá dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

A čo je hlavné, nasilu ho nekritizujem ako niektorí Martina Škrtela. V tom je ten rozdiel milý cigánik :).

Reagovat
smazaný uživatel

Siahol som ti na modlu, ty etnológ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa.

Reagovat
cubazi

Sktel sa nezdá

Reagovat
REPLIKATOR

Maxi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

MaxiHattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pekný Világoš

Reagovat
Biozdenda

Liverpool se mi snad poprve v historii zacina libit jako tym. Pod Kennym hraje dost tymove a skvele tam vycniva Suarez. Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi ako slepé kura k zrnu, ale prajem mu to. Suárez asistencia + má prsty v 3. góle. Je skvelý, aktívny, super.

Reagovat
smazaný uživatel

*V 3. góle Maxiho.

Reagovat
smazaný uživatel

EUROFOTBAL, zas začínajú prolbémy s Adobe flash playerom.

Reagovat
homeles8

já s tim nikdy žádnej problém neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Všimol som si, robí to uživateľom len zo SR.

Reagovat
minoLFC

as zasraté reklamy pribudajú

Reagovat
afc

tak,tak strasne

Reagovat
smazaný uživatel

a je to neuveritelne otravne

Reagovat
REPLIKATOR

Používám Operu, zakázal jsem si na těchto stránkách animaci obrázků, zvuk, zásuvné moduly, rámce, vřazené rámce a je po reklamách Sice se mi tu neukazují vložená videa z Youtube, ale když tuším že tam nějaké video je, tak si otevřu stránku ve Firefoxu

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak Opera žere nejmíň CPU, ale zase hodně RAM

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info.

Reagovat
Biozdenda

ja jsem si nainstaloval adblock a reklamy uz skoro neznam a videa prehraju normalne

Reagovat
cubazi

myslim že je čas povolať Ngoga

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vyslovuje?

Reagovat
cubazi

engog

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza, nech ostanu pri Davidovi.

Reagovat
Counter

WBA

Reagovat
afc

Reagovat
Azza

Reagovat
Bayern +

To jako na tom Digi Sport s tou házenou místo CFC myslí vážně ??

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Máš na nete slušné streamy A má to výhodu, že tam nemusíš počúvať tú lingvistickú športovú výplň.

Reagovat
afc

streamy,ktore kazdu chvilu sekaju,smrt netovym prenosom.Zlata Galaxia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nesekajú Na livescorehunter máš plno streamov, kde sa určite najde nejaký nesekajúci.

Reagovat
afc

mas plno,ale co z toho,ked polovica seka,alebo je to strasna kvalita.Este ze su podniky,kde maju Digi ci Sky Sports.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Digi Sport holt Chelsea není tak atrakitvní jako slovenská házená

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenská hádzaná

Reagovat
smazaný uživatel

Baldinko Škrkáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře s Chelsea vyjebali

Reagovat
EL Gringo

KRASA MAXI!!!!!! YNWA

Reagovat
Godwinson

Torres opravdu sedí ... to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vyloženě vyplatil.

Reagovat
fantomas

No, to je fakt kumšt, řikat to po třech měsících.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli to bude: To je fakt kumšt, říkat to po sezoně, po dvou...a góly kde nic tu nic ..

Reagovat
terry

Reagovat
Godwinson

Nevím, jestli si tímhle Ancelotti nějak zlepšuje svojí "situaci"

Reagovat
terry

Jeho situace už je rozhodnutá podle mě.

Reagovat
Godwinson

Bohužel si myslim to samé.

Reagovat
terry

Bohužel nebo bohudík budu říkat, až uvidím jeho nástupce.

Reagovat
Godwinson

Myslím si, že bohudík se nehodí v žádném případě, ani kdyby přípapadnou náhradou měl být takový Hiddink. Vsuvkou může být, že jsem pár dní zpátky četl, že to má být Guardiola

Reagovat
Godwinson

-pa

Reagovat
terry

Kdyby to byl Hiddink, skáču šest metrů do vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ses vzbudil...

Reagovat
Godwinson

S čím? Píšu, co jsem četl, to není moje přání ... ježiš, co si to myslíš.

Reagovat
minoLFC

mí čas 5 rokv ešte určite nejaký gól dá

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny fotbal ,ale co z toho dalsi body v haji Nechapu proc tam Redknapp porad strka do brany toho Gomese to je strasny golman Kaboul taky hrozny Vaart hodne kazil slabota a ten Sandro nevim ,ale dost slaby Vzadu Spurs strasny co akce W.B.A. tak se clovek bal ,ze to skonci golem

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tě poupravim. Gomes sice udělá někdy kiks jak kráva, ale zase naopak mnohokrát podrží. Kaboul hraje dobře delší dobu, když je potřeba, zaskočí v obraně na jakémkoliv místě a odvede tam dobrou práci. Sandro výbornej, musí hrát v základu, protože momentálně hraje z def. záložníků nejlíp a fotbal v Anglii mu sedí. Takže tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fanoušci úček jsou hrozní trágédi.

Jakýkoliv sporný rozhodnutí prostě si obhájí,aby bylo dobře pro ně to je fakt neuvěřitelný dneska,kdyby to bylo obráceně a tak tady budou celej den spamovat,že to měla být penalta.

Trochu soudnosti já vím,že jste na očkovaný od alkoholika,ale snad máte taky někdy vlastní objektivní názor,ale to bych chtěl asi moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Fergie má ale podepsanou smlouvu s ďáblem Ta obsahuje jak Webba, jeho pomocníky, Fergietime, a taky neviditelnou FA.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

další plačka jen houšt opět to napíšu díky takovým chudáčkům jako ty je ten titul o to sladší a pořádně se vybul pak

Reagovat
smazaný uživatel

proč sme takoví zmetci, proč

Reagovat
smazaný uživatel

jsme svině

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze to pises aj pod suhrn, inak by som si tym nebol tak isty

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

na tak stupidní hovadinu co si vyplodil se dá zareagovat jediným způsobem...

http://www.youtube.com/watch?v=ZzkresBOxnQ&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v titul Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš City v LM nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tady nový co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi jen snem, že by diskuse Premier League byla o něčem jiném, než o neustálých urážkách určitých táborů "fandů" na ty druhé "fandy", že?

Reagovat
REPLIKATOR

Malouda

Reagovat
homeles8

má malýho žalouda

Reagovat
fantomas

Může mi někdo říct, proč se jako píská na Bridge???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neví ani drvivá většina, co pískají

Reagovat
fantomas

Asi proto, že si nechal ošukat ženu a pošpinil tak jméno jejich milovanýho kapitána.

Reagovat
Godwinson

Odpověděl jsi si dřív než jsem to stihl napsat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šolva .

Reagovat
fantomas

Kdože?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Malouda, to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator pred chvili rikal o Petru Cechovi ze je bez debat nejlepsi hrac teto sezony v Chelsea nelze nesouhlasit je to presne tak .

Reagovat
fantomas

Ale ne že by měl bůhvíjakou konkurenci teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurenci opravdu moc nemel , jedini kdo si drzi sve stabilni vykony (ale ne nejak hvezdne) jsou letos jen hraci z obrany Cole , Terry a Ivanovic ten standard odehrajou vzdy.

Reagovat
terry

Souboj Cole vs Čech o nejlepšího hráče sezóny si teď mohl vidět v celé svě kráse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

No, teď si to trochu otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo Ashley chce o to oceneni taky zabojovat a vi ze jinak nez chytanim strel toho nedosahne

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem začátek.. zajímá mě jestli se Bridge s Terrym podali ruku?..

Reagovat
smazaný uživatel

ne..Bridge pozeral do zeme kým JT prejde

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, dík..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool do LM

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Godwinson

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

To je škodaaaa

Reagovat
fantomas

Pěkně Péťa. Ale nevim, proč Spector hlavičkoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dost daleko od brány, nohou by to neumístil možná...

Reagovat
fantomas

No to těžko teda.

Reagovat
fantomas

I když už asi vim proč - jak vidim ten odskok balonu, tak nejspíš počítal, že se mu to odrazí do větší vejšky, no a pak už reagoval stejně, i když se mu to odrazilo někam do výšky kolen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak novou by to nemusel přesně trefit a umístit v té rychlosti, vzdálenosti, výšce. Hlavou měl větší šanci trefit aspon branku. Střílet ve zkluzu není ideální...

Reagovat
fantomas

Na to vůbec nebyl potřeba skluz, stihl by to úplně bez problémů.

Reagovat
mithro

nohou by to bol gol, asi preto

Reagovat
smazaný uživatel

Á škoda. Když hrál West Ham s nama, tak byl až na ty dvě penalty úplně marný. Ale dneska by si klidně bod a nebo tři mohl odvézt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim proc vas Mufany jeste stale tak hodne trapi jak bude hrat CFC ci AFC vzdyt uz to mate stejne jisty .

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chcu získat titul po zápase s váma

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...Na to se nedá koukat

Reagovat
REPLIKATOR

Ivanovič hraje strašně

Reagovat
fantomas

A Malouda stejně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Man U take víťazstvo

Reagovat
mithro

ake?

Reagovat
fantomas

Myslíš zcela zasloužené? Jj...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se blíží a hateři vylízajou z děr.

Reagovat
iamek

Uz se tesim po sezone jak budou psat jak nam titul vyhral Webb atd ... Miluju to a jsem rad, ze to opet zaziju 8-)

Reagovat
smazaný uživatel

Titul máme od Weba, vyhráli nám ho rozhodčí, Fergusonův vliv na FA, naše štěstí, zranění soupeře, to že naši rozhodčí uškodili soupeři a samozřejmě Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápaci všetci do jedného..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si bliješ na ruky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda nuda nuda..

Reagovat
supervizor

Čech mu dal KO

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Čechu, Čechu .. sabotére.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ostrej knockout...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý K.O.. Ale jinak tam Peťa jít nemohl..

Reagovat
Godwinson

Konečně!

Reagovat
Bayern +

Kde prosím díváte CFC ? Nějaký link...

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 73169- Sopcast..:) kvalita nic moc ale lepší se nesežene na tenhle zápas..dá se na to v pohodě koukat a navíc je parádní zvuk a jsou slyšet diváci..

Reagovat
smazaný uživatel

Goaaaaaaaaaaaaaal!

Reagovat
spider_8

Parádní akce Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

FRAAAAAAAAAANK

Reagovat
smazaný uživatel

gooool Frank!!

Reagovat
fantomas

Tak zoufalá byla Chelsea, tak zoufaláááá..!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě, prázdnej kec...

Reagovat
fantomas

A co teda byla? WHU přehrávala, zápas kontrolovala nebo co jako? Ani jedno z toho, zoufalá byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, nezasloužené vedení. Ale jestli se West Ham nepoloží, tak má na to vyrovnat. Šancí si vytvořil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené?..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech chytil dva góly a jednu ste vykopli z brankové čáry. Kdyby měl trochu víc štěstí a nebo vy horšího brankáře, tak prohráváte a nemůžete říct vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale West Ham je zalezlej v 8 hráčích na vápně.. ano prohrávat jsme mohli ale vedení nezasloužený není.. prakticky hrajou beton jak už tu někdo psal a vyšlo jim pár akcí za poločas. My do nich bušíme celej poločas i když se to moc bušením nazvat nedá no..

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrál beton taky celý zápas, ale na bránu vystřelil jednou. Tlačili celou dobu, jenom kvůli naší smůle a Howardovi si neodvezli debakl. Aji proti betonu se dá hrát, když to umíte. Což vy očividně nezvládáte. Vždyť ten West Ham je nebezpečnější. A kdybyste nedali ten gól, tak tady nadáváte celou přestávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tlačili sme

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš podle jednoho poločasu že neumíme hrát proti betonu? okej beru..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Na kdyby se ale nehraje, kdyby měla štěstí Chelsea, tak vede asi od 5.minuty 1:0 a vypadá to úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak proč ne. Jestli si myslíš že hrajete dobře, tak já budu jenom rád když v tom budete pokračovat. West Ham se třeba utrhne a něco mu tam spadne a vy se pak můžete utěšovat, že ste nezaslouženě ztratili body.

Reagovat
Godwinson

Píšu někde, že hraje dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň. Ty zrovna ne.

Reagovat
fantomas

Jo...dyt ste naprosto strašní, těžkopádní v útoku i obraně, kombinace nula, tragédy jako Maloudu nebo Ivanoviče na druhé straně taky nemají. Vůbec ste se s tim deštěm nedokázali vypořádat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené? Vtip dne Ze začátku je Chelsea tlačila neskutečně!!! Pak sice polevila, ale i tak míč - 69%-31% střely celkem - 8 - 4 . Někdy to chce trochu soudnosti k tomu "hatování"

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se opravit, tak dokonce 71 ku 29 na držení míče :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na víc se nezmůžeš? :)

Reagovat
fantomas

Zmohl bych se, kdyby to s tebou mělo cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není ti to jedno? Se tu hádáš a ještě blbě.. Chelsea vede ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě? blbe!

Reagovat
smazaný uživatel

na reakci v podobe smajlika odpovis, jestli se na vic nezmuze, pritom vys reagujes uplne stejne...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Do druhého poločasu hlavně bez Maloudy ...

Reagovat
vitasrp

Dneska je hodně slabej no, zazdil ohromnou šanci, často zbytečně sobčí a v kombinaci taky zaznamenal pár naprosto zbytečnejch nepřesností..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené?..

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu mate vsichni s tim ze si West Ham zaslouzil vedeni , ano mel vice sanci jenze ono kdyz byl v 8 lidech na urovni vapna tak se logicky muselo vytahovat hodne hracu Chelsea a z toho pramenili ty braky ale v podstate hraje West Ham beton .

Reagovat
smazaný uživatel

Je poslední v tabulce a vy adept na titul. Jestlis čekal otevřenou partii, tak si naivní. Museli ste vědět že bude hrát na brejky. A ta vaše obrana si s tím měla poradit, což dost nezvládá. Prostě vás přehrávají tím co si řekli že budou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A nezvládá co jako, když jsme ještě gól nedostali?

Reagovat
smazaný uživatel

A nedostali ste ho kvůli obraně? Ta je děravá. Všecko to musel řešit až Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

A? Dostali jsme góla? Nedostali, tak zklapni, šoupej nožičkama a běž prudit jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Och. Kdybys nefandil Chelsea dávno před Abramovičem, tak by ti dal co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měli tvé příspěvky aspoň trochu smysl.... Och. Ale pokrečuj dál, fandím ti. (Vždycky jsem přál mentálně retardovaným se co nejvíce integrovat do společnosti)

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní jak někteří lidi označují ty kteří s nima nesouhlasí, jako méně inteligentní. A zvláštní že je to rozšířené zrovna mezi těma méně inteligentníma. U chytrého člověka sem to ještě neviděl - nemá to zapotřebí.

Reagovat
vitasrp

Ono to není jenom vyloženě o obraně, ta je ve většině případů jistá, problém je, že se nám hodně vysoko vysouvaj oba krajní obránci, takže když si Malouda zasóluje uprostřed hřiště a ztratí míč, nebo pro změnu špatně nahraje, tak to logicky obrana nemůže zvládnout na 100%, protože strašně lehce dojde k přečíslení.. Takhle vlastně vznikly ty šance WHU - jedna ztráta míče uprostřed od Maloudy, z toho byla šance Colea, který dvakrát narval Luize, pak jsme tragicky zahráli roh a vznikla z toho ta jejich největší šance Spectora, no a nakonec standardka, kterou jsme bránili pravda hodně trapně..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, chybí vám trocha důrazu v napadání, aby se West Ham tak rychle nedostával do přečíslení. A někdo kdo by sbíral odražené míče. Na druhou stranu, West Ham má přesně zvládnuté to co chce hrát. Proti vám se dost vytáhli, hodně se změnili od zápasu s nama.

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba přidat další goly do sítě West Hamu. Skore může hrát roli na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasluzene vedenie?? a Man U co daju gol v 84 minute Everton mal mat este aj penaltu Chelsea da gol v 43 a ze nezasluzene sanci si vytvoril dost u tebe je sanca ze maju loptu an kopackach alebbo ze da vedla brany 30 metrov

Reagovat
vitasrp

Jinak Drogba je zase tvůrce gólový akce, jeho důležitost a efektivita je v posledních zápasech neuvěřitelná.. Jakej by vlastně poslední fík, ve kterým neměl prsty Didier?? Ten s Wiganem??

Reagovat
mithro

njn v tom mal laket Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Antifutbal=Man U..

Reagovat
Kaze

antičlověk=MaXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašne smiešne až som sa nesmial skvor trapne nemyslíš? to už bola aj odpoved nemyslíš ::

Reagovat
Kaze

Ten tvůj příspěvek vůbec není směšný, viď?

Reagovat
Godwinson

Střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou

Reagovat
spider_8

Salou Já z něj vyrostu

Reagovat
M0rb1D4S

To počasí ten fotbal neskutečně ku*ví.. Nic se tam nedá vymyslet a balon pořád odskakuje od nohy

Reagovat
spider_8

Reagovat
vitasrp

Kalou.. Ale to hřiště už je slušně pod vodou, na tom by se snad dalo hrát i vodní pólo..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo , ja mam mizernej stream takze sem si toho vsiml az ted v 2. puli jak se ten mic skoro nekutali ty vody je tam sakra hodne .

Reagovat
smazaný uživatel

Essien zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo Essienovi?..

Reagovat
smazaný uživatel

normálně bežel a asi špatně došláp se mi zdálo

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to jeho koleno?..

Reagovat
fantomas

Jo, koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

On už to měl v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam krtek

Reagovat
M0rb1D4S

Tak a teď nám 66% zálohy tvoří bývalí hráči Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Frank mohlo byt hotovo.

Reagovat
mike.84

Reagovat
mike.84

zvlašt dyž ta střela šla na greena ...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba Tohle bylo od West Hamu hodně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda..

Reagovat
mike.84

fakt píčus ten malouda. pičus sobecký. kdyby to narval do maleho vapna tak si to tam někdo srazí.... debil at tahne do te svoji vysněne brazilie už

Reagovat
fantomas

Až vystřídá Torres, tak zrovna na tomhle kropeništi určitě tu smůlu protrhne.

Reagovat
mike.84

jn

Reagovat
mike.84

drogba jak dělá třetího asistenta na hřišti s těma gestama :D

Reagovat
Godwinson

Ancelotti to dneska docela nedává.

Reagovat
fantomas

Tak tohle už je netrénovatelný.

Reagovat
Godwinson

Střídání třeba prosral ohromně, Malouda už měl být dávno venku.

Reagovat
fantomas

To asi jo no.

Reagovat
mike.84

jak se benajoun nechal školácky přeskočit tím balonem, panenko skákavá..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně pošli tam Anelku...

Reagovat
M0rb1D4S

Luiz to břevno parádně rozbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

West Ham teď pořádně zatápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka.. wtf? achjo tohle je fakt moc..

Reagovat
spider_8

Tohle smrdí

Reagovat
M0rb1D4S

Na tom terénu mi to připomíná, jak jsem to já hrával před 7 lety.. pěkná plácaná

Reagovat
One-Real

Na té fotce Javier vypadá jak zmutovaný Ronaldo se scvrklou hlavou.

Reagovat
mike.84

ale prosímtě. javier je sympatak, s hovnem jako ronaldo ho vubec nemusiš spojovat.

Reagovat
mike.84

zase si zahráváme.... fakt hnus... dycky 1:0 a pak total utlum a bojíme se o vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel no

Reagovat
vitasrp

Fajn, tak už začínám srát bobky, tohle ještě budou nervy..

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslí vážně s tím bráněním?!

Reagovat
mithro

co uz chces keane, co uz chces

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl West Ham proměnit.

Reagovat
minoLFC

Keane je nejaky vychtrly

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Fernando! A šup, ať tam jednoho loupne.

Reagovat
fantomas

Je očividně hodně hrrr do toho zápasu.

Reagovat
Godwinson

Těžko se mu divit.

Reagovat
mithro

scouse transvestite coming ooon

Reagovat
minoLFC

neni ani jedno

Reagovat
fantomas

A žolík de na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme stridani Torrese za Drogbu je v poradku , ale to ze hraje stale Malouda je fakt k bliti.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten KRETÉN posílá dolů Drogbu, kterej tvoří tak půlku hry Chelsea????

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Torresovi to tam prostě jednou padnout muselo?

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Pikujoon na plac.

Reagovat
Godwinson

To si dělá kozy, Anelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me na nem sere ze je mu to uplne jedno ze to nedal. Na druhou stranu tuhle akci zacal on tim ze vybojoval mic na puli tak aspon ze tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Nando...Anelka..

Reagovat
fantomas

Uuuuuh...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, ten má nervy v kýblu, loni by tohle proměnil 10 krát z 10 a vůbec by nepřihrával

Reagovat
vitasrp

FERNANDOOOOOOOOOOOO!!!! Kurva JOOOOO

Reagovat
vitasrp

To vůbec sakra nemělo bejt sem, ale to je úplně jedno..

Reagovat
M0rb1D4S

TOREEEEEES!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AT LAST !

Reagovat
Godwinson

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Finally...

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je první z mnoha hezky Nando

Reagovat
fantomas

Konečně.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to snad ne? kdo se to trefil??

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDOOOOOO

Reagovat
mike.84

jedním slovem... epic

Reagovat
Godwinson

Sakra, já mám radost :))

Reagovat
fantomas

...a teď se strhne gólostroj.

Reagovat
Godwinson

Reálně myslim, že další zápas opět sedí .)))

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

Proč jim přeješ?

Reagovat
fantomas

Přeju Torresovi, to je snad rozdíl...

Reagovat
herbage

Ani moc ne, když nám možná seberou druhej flek Hlavně kdyby hrál za Tottenham, tak něco podobného nenapíšeš

Reagovat
fantomas

Proč bych to nenapsal panebože? Ten druhej flek sme si zaprvé sebrali především sami, a zadruhý sám Torres ho stejně Chelsea nevystřílí. A veřejně sem tu chválil Modriče, Van der Vaarta, Ekotta...já s objektivitou nikdy problém neměl, každej neni jak ty.

Reagovat
herbage

Tu narážku ke konci jsi si mohl odpustit, ale když dojdou argumenty. Já nereagoval na to, že chválíš hráče přímého konkurenta, to je mi šumafuk, ale že napíšeš "a teď se strhne gólostroj", což sám uznáš je velký rozdíl. Nedovedu si představit, že by třeba lexess napsal tohle na adresu Carrolla

Reagovat
fantomas

Absolutně nechápu, o co ti de. Prostě mu ten gólostroj přeju no, aby zavřel pusy těm, co si z něj furt utahovali (a to jen tak, že by to byla legrace). Je mi teď úplně jedno, jaký to bude mít následky, stejně je to vysoce nereálný. Bylo by lepší, kdybys radši vůbec nereagoval.

Reagovat
herbage

Já chápu, že máš toho hráče rád, ale stejěn mi to nepřijde úplně košer se z toho tak radovat. Úhlavní rival sice ne z historického hlediska, ale v boji o druhé místo určitě a posledních řekněme deset let i náš úhlavní rival v bojích o titul, spolu s MU a Liverpoolem

Reagovat
fantomas

Ty jo, sám si tu kdysi prohlašoval, jak ani NLD neprožíváš, že je nepovažuješ za nějaký nepřátele a teď mi tu budeš takle předhazovat nákej etickej kodex? Já nemůžu za to, že Torres hraje zrovna v Chelsea. Kdyby se nemoh trefit za Blackpool, píšu to úplně stejně. Nerozlišuju - a nic nekošer na tom nevidim.

Reagovat
herbage

Ne neprožívam, to si zase nevymýšlej, ale že to tolik neprožívám. Stejně jsou to pro mě vždy jedny z nejdůležitějích zápasů v roce, ale zápasy s Chelsea, MU či Barcelonou prožívám tak nějak nastejno. Nešlo mi o nějaký fanouškovský etický kodex, ten stejně tolik neřeším, jen tohle už mi přišlo trošku přehnaný, když liga je poslední fronta a na které bojujem a ty přeješ našemu momentálně největšímu soupeři. Ale už to neřešme, stejně se ničeho kloudného nedoberem

Reagovat
fantomas

Nepřeju soupeři, přeju TORRESOVI! Kterej beztak příště nenastoupí v základu a i tak tvoří 1/11 toho týmu. A liga je už poslední fronta, na který o něco jde, to jo, ale ve finále, kdyby se ten gólostroj vážně měl rozjet, je celkem jedno, jestli budem třetí nebo druzí.

Reagovat
herbage

Mně tedy ne, skončit za Chelsea je děsná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Však taky v poslední době sme ostudy...

Reagovat
herbage

To sice ano, ale ne takové jako oni. My když se nedaří, tak se sesypeme a jediné co poslední dobou řešíme je, že nám to tam nepadá a ne že by hra samotná stála za prd. Chelsea vždycky uplete z hovna bič a pro pár povedených zápasů z počátku sezóny si nezaslouží být před námi. Do detailu vzato, i Manchester hraje letos dosti špatně, byť neřikám že nevede ligu zaslouženě a ani na MU luck to svádět nejde, protože ty zápasy si sami uhrajou, a nebýt naší neschopnosti, museli bychom vést ligu o dobrých 6 bodů. Nevím nevím, kdy naposledy jsem měli tak velkou šanci na titul a takhle to projeli. Přeci jen, v sezóně 07/08 byl Manchester mnohem větší válec

Reagovat
fantomas

No určitě letos sme ji měli největší. A i já věřil, že to může bejt jiný tentokrát. Ale bohužel, sme v tomhle furt stejní.

Reagovat
herbage

No já hlavně nečekal, že po vypadnutí z CC a LM a to hráči tak vypustí. Přitom posledních pár týdnů máme oproti jiným týmům jen jeden zápas do týdne a celý kádr zdravý, snad krom Verminátora a Lukasze, což by neměl být pro nás problém

Reagovat
fantomas

A ten příklad s lexessem je rovněž totálně mimo. On snad Torres přestoupil od nás? Ona je snad Chelsea náš úhlavní rival? Zpátky na cestu, herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim ukaž,co v tobě je!Jen ne proti Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se za něj všichni radujou, to mě poserte Stejně ho nemám rád

Reagovat
miky10

Fernando will EVER score!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to nedává smysl

Reagovat
Kaze
Reagovat
niflheim

Ale pořád to nedává smysl...tam je to ever ve spojení se záporem. Ta druhá věta o sobě nedává smysl.

Reagovat
Swarley

co se to stalo??vidím dobře??

konečně, člověk mu to už i snad musel přát

Reagovat
mithro

tak snad mu to vystrelilo miesto v zakladnej jedenastke proti United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je na zfilmování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

ode dneška každe zapasy nastupí torres s mokrou hlavou a mokryma trenkama

Reagovat
smazaný uživatel

A stálo to za těch 50 miliónů?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme posledních 5 kol a popř. příští sezónu..

Reagovat
smazaný uživatel

Teprv bude...

Reagovat
fantomas

fantomas

23.04.2011 19:56

Až vystřídá Torres, tak zrovna na tomhle kropeništi určitě tu smůlu protrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ironie :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cheater?

Reagovat
fantomas

No dovol!

Reagovat
smazaný uživatel

já se nesmim koukat jak hraje protože když se na něj koukam tak dává góly jako to bylo v LIverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ti to chytání šlo jako předpovídání dneska ,ale já nemám co říkat no.

Reagovat
t0mmy33MCFC

muze mi tu nekdo ten gol popsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka pekne prostrcil mezi nohama obrance na Torrese ten sel skoro sam na branku ale mic se mu trochu zaplet mezi nohama tak nezakoncil z prvni ale zaseknul okolo obrance a levackou z otocky zavesil .

Reagovat
Godwinson

On se mu zastavil v tom moři, co je před Greenem.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
FC Porto FC

TORRES GOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooo!!!! JDe vidět jak ze všech spádl ten obrovskej kámen.. a hlavně z Nanda!! :) konečně to přišlooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny jak jeden gol dokaze potesit celej stadion takovym zpusobem

Reagovat
Kenneth

Torrrrrrrrrrres a já to neviděl. Už je to na youtube?

Reagovat
Ligter

Neblázni, ještě ani neskončil zápas.

Reagovat
Kenneth

Ten Rooneyho fík proti City tam byl za 3 minuty.

Reagovat
Ligter

Taky pravda. Ale to byl taky nějakej fík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad není NĚJAKEJ fík?

Reagovat
Ligter

Tak pro Torrese má určitě cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jen pro něj takhle velkou radost z golu sem na Stamford Bridge dlouho neviděl..

Reagovat
mike.84

ty vole malem bych zapomněl... podali si na začatku ruce ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ne..

Reagovat
C0br
Reagovat
Kenneth

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to už na ztrátu Chelsea nevypadá. West Ham měl něco proměnit a podle mě by bod bral. Nevadí, s tím co Chelsea předvedla u nás snad nevyhraje.

Reagovat
fantomas

Terry si teď při tom podklouznutí určitě vzpomněl...

Reagovat
minoLFC

takze uz Torres svoju cenu splatil?

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda má výbornou formu, super střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornou formu jo goly dava ale jinak fakt ne .

Reagovat
FC Porto FC

lepší hrát hovno a dávat goly neý hrát dobře a nedávat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jednu stranu mas pravdu , ale on hraje hovno celou sezonu a ted mu to tam zaclo padat tak ho proste za to nebudu vynaset do nebes. Taky je potreba se na to divat z pohledu defenzivy , z jeho castejch ztrat jsou nebezpecny protiutoky.

Reagovat
FC Porto FC

Doufám že proti Sprus bude úplně stejná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou by hrat nemusel a ten Malouda ac je mi to proti srsti tak teda ano kdyz se takhle rozstrilel. Jinak souhlas , snad je Ess v poradku.

Reagovat
FC Porto FC

Kalou musí hrát a Drogba taky

Reagovat
vitasrp

Tak minulé zápasy hrál dobře, dneska byl akorát první půlku na zabití, druhou průměrný, celkově nic moc, ale jinak si na jeho formu teď fakt stěžovat nemůžeme..

Reagovat
smazaný uživatel

WBA a Birmingham sem nevidel tak nemuzu soudit jen hodnotim spis celkovou sezonu.

Reagovat
FC Porto FC

DALŠÍ GOL CHELSEA Malouda

Reagovat
M0rb1D4S

A Malouda nakonec

Reagovat
M0rb1D4S

+ Torres asistence

Reagovat
Godwinson

Malouda svůj příšernej výkon korunuje gólem .. takže bude hrát i příště, jaká to dobrá zpráva.

Reagovat
vitasrp

Ale on si to celkově fakt zaslouží, od zápasu s Wiganem hraje dobře, dneska mu to pravda moc nesedlo, ale základ si zaslouží, to zase ne že ne..

Reagovat
fantomas

Hahaha, Maloudaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Torres dal gol?

Reagovat
terry

FERNAADOOOOOO TORRREEEEEEES!

Reagovat
terry

Snad to z něj konečně spadne!

Reagovat
Infi

FERNANDO!!!!! Paráda, přeju mu to jak cyp, konečně se rozstřílí. (Snad)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že mohl vracet Torresovi a ten by šel na prázdnou. Malouda ten gól vyloženě chtěl. asi tušil, že by ho jinak Carlo příště nenasadil

Reagovat
minoLFC

omg trestaj ich za to, že naddaruju každý gol Torresovi

Reagovat
Kenneth

Nebejt Malouda kreté. tak Torres se prosadil už dávno.

Reagovat
minoLFC

no jasne...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Video Torresův gól zde http://bit.ly/hGhHzk

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
vitasrp

He's now a blue he was a red – Torres! Torres!

He's left The Kop to join The Shed – Torres! Torres!

He used to go out on the rob,

But now he's got a proper job

Fernando Torres – Chelsea's new number nine!

Tak konečně si ten pokřik zaslouží!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1 gól a vy tady ze 4 nedražšího hráče děláte nevim co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

My z něj nic neděláme, akorát máme prostě radost, že ten svůj dlouhej půst konečně ukončil.. Přijde mi to naprosto normální..

Reagovat
smazaný uživatel

este keby to mal tak kto spievat co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yido from WHL ,podivej me nemusis opravovat Klidne si pis co chces Ja nevi jestli jsi se dnes dival,ale to je jedno Ja sleduji prakticky kazdy zapas a za svym nazorem si stojim a neni jen muj to Ti muzu garantovat Kolikrat jich Gomes podrzel?Ty kyksi prevazuji a neni jich nejak moc na tym ,ktery ma hrat o LM?A co styce Kaboula tolik nepresnych prihravek Sandro na to ,ze je to Brazilec tak straci casto mice No nic muzes zase opravovat

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak uz jsem to videl, pekny pekny, ale nebyt te vody tak nevim :D

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je jeste stale na fotce Hernandez ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu, pryč s ním

Reagovat
minoLFC

som zvedavý jak to carlo na ManU posklada

btw koľko čakal Torres na ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

900 min

Reagovat
minoLFC

takže asi rekord ligy neprekonal iba Chelsea, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim , myslis dobu za kterou nove prichozi utocnik nevstrelil gol ? To asi urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekord je tuším 1070, ale možná si to pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady melete????

1) Torres čekal na gól 734 minut, né 900.

2) "prospero", pošli mi odkaz, kde jsi našel ten rekord 1070 minut, než vstřelil nově příchozí útočník svůj první gól... Nic proti, ale vůbec se mi to nezdá ... v Premier League se odehrála celá řada horších kaufů . Všici z toho děláte strašnou vědu... Navíc Fernando v mnoha zápasech hrál hodně dobře, jen měl smůlu (a také nebýt soukromničení Drogby a Maloudy, už MOHL mít na kontě min. 3 góly). Ale tohle vůbec neřeším, pro mě je hlavní to, jak se daří CHELSEA, a né to, jestli dá nebo nedá Fernando gól (byť jsem mu to neskutečně přál...).

Reagovat
fantomas

V rámci Chelsea, LFC i španělský repre čekal na gól 903 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze Forlan nebo Crouch v LFC museli cekat delsi dobu, nez Torres. Forlanovi to trvalo straaasne dlouho, to si jeste docela pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ...

DIEGO FORLAN: 26 GAMES WITHOUT A GOAL FOR Manchester United

Forlan won the FIFA Golden Ball award for best player at the 2010 World Cup, which was a far cry from his struggles at Manchester United. It took the Uruguayan striker 27 games to score his first goal at the club, almost seven months after arriving at Old Trafford. The press nicknamed him Diego 'Forlorn', but he became a cult hero with United fans after scoring two goals in a 2-1 win at Anfield. He hasn't done too badly in Spain, either, finishing top scorer in La Liga on two occasions.

A jinak Crouch čekal v Liverpoolu na gól celých 19 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to pamatuju docela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

... jen připomínám, že Fernando dal gól ve svym 14. zápase, přičemž jenom 4 odehrál cely (ve skutečnosti jenom 3, ale zápas proti Kodani, kdy šel dolů v 91. minutě beru jako celý ... ). A všichni to zbytečně moc řešili, 734 minut čekání na svůj premiérový gól v novym týmu, který hraje úplně jiným stylem, než jeho předchozí, není tak strašny ... Navíc jak už sem zmiňoval, měl i smůlu a asi 3x mohl dostat balón před úplně prázdnou bránu, ale nestalo se tak. Teď se konečně trefil a diskuzi na tohle téma bych už ukončil ...

Reagovat
smazaný uživatel

po kolikati minutách se ten zmetek trefil?

Reagovat
homeles8

Jak si všichni málem vystříkli z toho že dal Fernando Torres gól :-)

Reagovat
FC Porto FC

noa

Reagovat
homeles8

ti se radovali víc než mistři světa :-D

Reagovat
Liquid

Tomáš Rosický odehrál v roce 2011 za Arsenal v lize všeho všudy 97 minut....

Reagovat
minoLFC

no dotiahol na 3 tretie miesto, keby hral ešte poločas tak su prvý

Reagovat
vladis271

A teraz zostreliť United

Reagovat
C0br

Taková haluz.

Reagovat
vitasrp

Jinak zápas teda super, ačkoli teda náš výkon nebyl nijak excelentní.. Ve středu jsem si v zápase s Brum stěžoval na nudu, to teď vážně nemůžu. V našem výkonu byla spousta nedostatků - místama špatnej přechod do útoku, tragický bránění pravý strany, hrozný pokrývání standardek, navíc k tomu můžeme přičíst i špatnou efektivitu, mohli jsme o zápasu rozhodnout klidně už v 60 minutě, ne se strachovat o výsledek až do konce zápasu. To samý ale platí i naopak.

Každopádně ten zápas mě neuvěřitelně bavil, byly to nervy, soupeř měl kupu možností vyrovnat, my měli kupu možností rozhodnout, člověk si ani na chvilku nemohl být jistý, jak to vlastně skončí. K tomu připočtu první přesný zásah ze strany Nanda, parádní gól Maloudy a nemůžu si na to utkání nakonec stěžovat. Výkon to perfektní nebyl,na druhou stranu zábava to byla prvtořídní, takže ve výsledku paráda

Jenom doufám, že West Ham nespadne, určitě má schopnosti potřebné dvě výhry urvat, přeci jen dneska nehráli vůbec špatně a nikdo by se nemohl divit, kdyby utkání skončilo plichtou.. Jejich hlavní problém je obrana, která je často spíš jenom namalovaná, každopádně od zimy ten mančaft produkuje perfektní fotbal směrem vpřed.. Před přestupovým obdobím hráli tragicky, to jsem si i říkal, že jejich sestup nebude skoro nikoho mrzet, ovšem pak vhodně posílili, vrátil se Hitzelsperger a herní projev se zvedl o 100%.. Snad se zachrání, ve druhý lize je vidět fakt nechci a už vůbec netoužím po tom, aby Grant během dvou sezón spadl se dvěma různejma týmama.. To by si už definitivně zničil reputaci, přitom on vážně špatnej kouč rozhodně není..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne a kdyz vidim ty jmena a herni projev tak by byla opravdu skoda aby spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

příští víkend snad Arsenal porazí Manchester United a rázem bude mít Chelsea titul ve svých rukách.

Reagovat
M0rb1D4S

To bych vůbec netvrdil! Za 1) I kdyby vyhrál Arsenal nad Manchesterem, pořád je před náma, pořád má proti nám zápas doma a navíc, kdyby i ten s námi prohráli, tak mají lepší skore + my máme těžší los (Tottenham - H, United - A, Newcastle - H, Everton - A). Ať zápas mezi Ars - Utd dopadne jakkoliv, stále má všechno ve svých rukou United.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud United 2x prohrají (s Arsenalem a Chelsea) tak už lepší skore mít nebudou

Reagovat
M0rb1D4S

Teď jsem si všiml, že jsem nepřidal za druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Že to máme ve svých rukou neznamená, že je titul na SB. A to skore - rozdíl je 2 goly, kdyby vyhrál Arsenal i CFC, tak je skore jasně v neprospěch MU.

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže tady je ten velký problém. Arsenal s momentální formou sotva porazí i někoho ze spodku tabulky. A my taky nemáme zrovna extra formu na to, abysme mohli vyhrávat na OT. Samozřejmě budu věřit dokud rozhodčí neodpíská konec zápasu s Evertonem, ale zatím je to spíše pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že poslední 3 měsíce Chelsea stále na prvního ztrácela 11 a více bodů to zní jako pohádka, že si titul může nakonec uhrát sama na Manchesteru. Arsenal má kvalitu na to aby United jasně herně přehrál, pak už bude záležet jen na tom jak to zvládnou psychicky a zda promění svoje šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 8 zápasů v PL 22 bodů z 24 možných je špatná forma? MU získalo o 6 bodů méně za stejnou dobu...

Jo, ten herní projev je mizernej, ale Ancelottimu se daří zázračně sbírat body, stejně jako v jeho první sezoně na podzim - výkony mizerné, ale body byly.

Reagovat
mithro

co mate vo vlastnych rukach? hadam nie titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nic momentálně. Ale po zápase s Arsenalem to klidně titul může být - a o kolo později to může být 3. místo.

Jako nechápu, co řešíte, teoreticky stačí 2 špatné výkony United proti dvěma nejsilnějším soupeřům a rázem musí spoléhat na střeleckou potenci nebo škobrtnutí CFC/AFC.

Reagovat
vitasrp

Jako ale on se z toho nakonec může vyklubat ještě naprosto luxusní boj o titul.. Představ si, že AFC zejtra porazí Bolton, za tejden to samé zopakuje s United, my porazíme Spurs a na Old Trafford zázrakem také urvem tři body, zatímco Arsenal doma porazí AV.. Najednou chybí do konce ligy dvě kola a tři týmy maj stejný počet bodů a o jejich umístění rozhoduje jen goal difference.. To by byla bomba, něco neskutečnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale pravděpodobnější je že Arsenal zítra v Boltonu jenom remizuje, my tam budem hrát na remízu a s demoralizovaným Arsenalem ju urvem. Vy remizujete na WHL a všude se bude psát že titul nikdo nechce, ale situace bude taková, že nám ze tří zápasů bude stačit bod na titul. A pak už budem hrát jenom na remízy. Pravděpodobně už bysme nemuseli ani jednou vyhrát.

Reagovat
vitasrp

My ale nehrajem na White Hart Lane, nýbrž doma, takže ta šance, že kohouty porazíme, je přece jenom vyšší. A vzhledem k vaší letošní venkovní formě jste schopni mimo svý hradby prohrát fakt s kýmkoli, dokonce i s psychicky zničeným Arsenalem, který by zase naopak vítězství nad vámi mohlo nakopnout k závěrečnýmu finiši.. Ještě to může být neskutečně zamotaný, tak snad příští tejden rupnete..

Reagovat
smazaný uživatel

Venkovní forma je mizerná, respektive byla tragická a teďka už je jenom špatná. A s Arsenalem samozřejmě můžem prohrát, ale Arsenal na nás dlouhodobě takticky nestačí. Jestli tam pojedem remizovat, tak tam pravděpodobně remizujem. Kór při jejich schopnosti ztratit jakýkoliv zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

prohrat s kymkolvek? Tak tim ktory v sezone prehral v 4 sutaziach (dokopy 53 zapasov) 5 prehier je doslova adept na prehru kdekolvek a s kymkolvek

Reagovat
vitasrp

Fajn, tak aby ses smíchy neposral, dosaď si tam místo prohrát ztratit body s kýmkoli.. To je fakt rozdíl jako kráva, kvůli tomu se určitě musíš potrhat smíchy..

Reagovat
M0rb1D4S

Ale my proti Tottenhamu hrajeme na Stamford Bridge, ne na WHL

Reagovat
homeles8

Chelsea ale hraje proti Tottenhamu na SB, né na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vám stačí remíza bud s CFC nebo s AFC na titul. Jenže když přijde výsledkový výpadek, tak klidně je všechno otevřené - ano, sice je to nepravděpodobné, ten titul na 80% urvete už během následujících 2 kol na jistotu, ale ta šance tu pořád je.

Jinak pokud ztratíte teď 5 bodů a více, bude to nejnižší počet bodů na titul v tomto miléniu.... Tj 00/01 80p.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo a zvlášt když ty skore mají všechny 3 týmy podobný.

Reagovat
mithro

njn a preto mame stastie ze hrame doma proti mmntalne tragickemu blackpoolu na kt si mozme skore upravit podla potreby

Reagovat
smazaný uživatel

ty nevies ze to vsetko tak zariadil Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Arsenal porazí United tak Titul má Chelsea ve svých rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU si to s klídkem pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

I v Blackburnu můžou ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když nebude hrát Nani, Valencia, Rooney, Chicharito a Berbatov, tak bych tomu i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

United vyhrávají jen tak tak v posledních minutách zápasu. Nemusí jim to vycházet věčně...

Reagovat
mithro

dneska je to tu sami bavic

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale oni prostě buší do soupeře celých 90 minut a ten gól vždycky přijde, kór na OT, kde hraje většina týmů strašně připosraně

Reagovat
mithro

a na OT vacsinou byva rozhodnute uz do polcasu, zas tu nepiste ako keby sme tam vzdy dali len jeden gol dobre ze nie v nadstavenom case

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky samozřejmě ne, ale tento ročník - Liverpool (84), Wolves (90), City (78), Bolton (88) a dnes Everton (84)....Vy máte vlastně jenom jednu remízu a žádnou prohru, tak to klobouk dolů

Reagovat
homeles8

Chcem Fernanda na fotku k souhrnu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

19>1

Reagovat
homeles8

1 je jenom jednou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Maxi 3 > Ferko 1

Reagovat
FC Porto FC

Vsadím se že Arsenal prohraje proti Boltonu ale vyhraje nad United

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak viděl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jezismarja uz ani Blackpool neporazi

Reagovat
soukup

a stejně to stačí na 9. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je strasny Z poslednich asi 12 zapasu jen dve vyhry a stejne porad zadnej propad tabulkou. Chtelo by to jeste tak o 4 mista niz, nebo pak budou vsichni strasne spokojeni a nikoho neprivedou Ja cekam, ze Villa, Potters a 5under1and jeste pujdou pred nas, ale nedival jsem se na jejich los. Vim jen, ze Villa ma jeste doma Wigan, protoze o tom porad mluvil Chazy

Reagovat
Chazy

Měl by sis už pamatovat celý rozlosování Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz NUFC nepreskoci

Reagovat
smazaný uživatel

LFC Maxi hattrick no těším se na sestřih.

Reagovat
C-M@ster

Torres a Joe Cole se trefili?

Ale co, dneska nejlepší: JÁÁÁÁRDA JÁGR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham mě dnes opravdu potěšil, hodně nám usnadnil cestu za Champions League Blackburn porazíme s Tevezem i bez Teveze, a pak už to bude brnkačka..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsme vám to dnes darovali na briliantovém podnose. Hrozně nepochopitelně laksní výkon. Ještě se budem bát o 5. flek...Snad blackburn překvapí,ale nevěřím tomu. COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych vám Champions League určitě víc než Chelsea a Arsenalu za to, jak jste se v ní letos prali byste si to zasloužili a když už ne CL, tak Evropská liga je vaše přeju vám to, máte moc sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn je doma silnej. Má tam dokonce i podavače ručníků pro Pedersena.

Reagovat
C0br

zavítal jsem na chelsea-fc.cz: "jaroCFC 23. 4., 22:07: Krásná oslava dokázala,že všichni byli natěšení,kdy ten gol dá...Tomu říkám týmový duch a ty Učka,Gunners "Kids" parta,Liverpool ani další šejci atd mit nebudou a to si za prachy nekoupí nikdo..."

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

trafil klinec po hlavicke

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej provokatér, ne?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
blade115

No...Co dodat...Snad jen to, že všichni fans Chelsea se s tím neztotožňují ale tohle je opravdu síla

Reagovat
cristiano.K.

má pravdu Abra není žádnej šejk

Reagovat
Arbiter

popravdě řečeno mi přijde stupidní projíždět stránky fans, protože na každém fanouškovském webu něco takového najdeš...

Reagovat
C0br

No jasný, každý fanouškovský stránky mají své idioty. Ale někdy si to hold projedu a tenhle hlod jsem musel vypíchnout.

Reagovat
Arbiter

přijde mi to prostoduché

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to sem chtěl napsat , na každym webu najdem podobný příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká radost, když dal Torres gól omg

Reagovat
fantomas

Na den přesně před 41 lety nastoupil Bobby Charlton ke svému poslednímu zápasu v dresu ManUtd (v pořadí 758.) proti Sheffieldu (1:2).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

* 38 lety, neumim počítat

Reagovat
EL Gringo

nechapem tych fanusikov chelski ze Torresa maju dat hore na fotku,, pozri co dnes urobil Maxi a zrovnaj ho s Torresom!

Reagovat
smazaný uživatel

jenže o něm se nepíše po každym zápase, že zas nedal gól a že za ty prachy nestojí...ať chceš nebo ne, na gól Torrese čekal každej, ať už ho má rád nebo ne

Reagovat
homeles8

600.pro Juventus

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

A to ste sa pred pár rokmi báli o budúcnosť českých brankárov. Neuvirth je nepriepustný, pirpomína mi Haláka v play off minulý rok. + samozrejme talentovaný Ondro a mazák Vokoun..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí mi to niečo, kde hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice... nejvytíženější brankář extraligy v historii; cca. 24 let, začínal tušim v Písku...

...naposled chytal v repre asi proti Švýcarsku, jinak Flyers čekají, až mu vyprší smlouva u sekaček...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Pekne. My máme aspoň Jara Haláka a Budaj nie je taký tragéd, Colorado je slabučké. Uspokojivá dvojka... V minulosti sme boli radi za Križana...

Reagovat
smazaný uživatel

Stanaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Staňa, a?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen ma skvely jmeno a je to strasna lemra

Reagovat
smazaný uživatel

legendární je Igor Murín

Reagovat
FC Porto FC

Budaj je hrozná díra měl by jít do KHL. Stana je nejlepší ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mi ale erudovaný odborník, nielen čo sa týka futbalu.

Reagovat
FC Porto FC

ale fakt Budaj dostal šanci bejt jednička už před rokem a vyhořel měl jen jednu povednou sezonu tuto patřil mezi nejhorší brankáře NHL kteří dochytali alespon 20 zápasů. Budu překvapenej jestli si ho Colorado nechá nebo o něj bude mít zájem nějaký klub který nemá brankáře typu Brodeur Luongo Kipprusof protože tam může dělat dvojku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kubys

Karol je můj strýc!

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je zlý ani nesympatický, ale extra brankár to nie je...

Reagovat
kubys

Tak jasně no, ale aspoň si na tom MS zachytal. I když je fakt, že třeba MS '07 (?) byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Bída to bola zo všeobecného hľadiska lebo sme pehrali štvrťfinále a to tam boli Hossa, Gáborík, Demitra z NHL...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Didier Drogba

Změňte proboha tu fotku.Když už tam chcete toho KuliHráška tak ho tam dejte,ale vypadá na téhle jak ženská

Reagovat
Azza

Co se stalo Torres dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Green usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek s Torresem jsou dobrý playeři, akorát by se mohli přestat malovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=j7uocU9TBxw

Tady si vychutnajte Nandov gól, moji modrí bratia! a červených nech pri pozeraní porazí

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson potvrdil ze keby sme v time nemali Owena tak by minule leto podpisal Raula

niezeby som Owena nemal rad, ale toto mi trha zily...najoblubenejsi hrac mimo MUFC v MUFC...

Reagovat
Chazy

Mmm, to neni jako kdysi, že když nevyšel Shearer, tak přišel Ole. Tam to bylo pozitivní ...

Reagovat
mithro

aby sedel na lavicke ako Owen, to by bolo skoda, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zahřívání lávky by ho byla dost škoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Tak tohle byl celkem krutý výsledek pro kladiváře, když za stavu 1:0 měli plno šancí. Ale na šance se nehraje. Jsem si ale říkal co se to stalo, že Torres dál gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, už jsem to po včerejšku rozdýchal, tak je na čase si přiznat, že ty moje prohlášení jak si to zaslouží spurs více než city včera dostaly dost vážné trhliny. Takhle se v zápase o LM prostě nehraje. Snad mě dnes Citizens přesvědčí o opaku a předvedou podobně mizerný výkon. Blackburn!

Btw: Torres to vyřešil mazácky, klička ala zapackal jsem zafungovala skvěle Ale ne, vážně si s tím pěkně poradil...

Reagovat
smazaný uživatel

*zítra*

Reagovat
niflheim

Celkem ale sranda, že do Čukotky přišel ve stejném přestupovém utkání i Luiz a dal o gól víc jako obránce a hrál o zápas míň

Reagovat
Arbiter

Tak Nando si prošel očistcem a teď mu to bude střílet jedná radost Jinak Petr

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se bude trápit jako Andrej...

Reagovat
Arbiter

Proč by měl? Tohle srovnání nechápu, na rozdíl od Andreje má Fernando zkušenosti s anglickým fotbalem, to čekání na gól byla čistě psychická záležitost, nic víc. Navíc Andrej, pokud se nemýlím, se trefil hned ve svém debutovém zápase a neměl v době přestupu 26 let...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

chcete vidět překulení mezi 2 týmama?Miluju hru AFC v době trojky Flamstr,Fabre,Rosa,Saša.Z téhle 4ky už vidím občas jednoho.......Miloval sem ty krátký narážečky,ten MOMENT kdy šla ta přihrávka za obranu když měl soupeř polonačatou obranu.Měl sem rád i ten jejich přechod do útoku kdy nedají soupeři k balonu ani čuchnout.Miloval sem zakončení Adeho,Robina láskuju pořád ( ) a Nikolas je pro mě srdeční záležirost

Fandím sice jen 4 roky,ale už mě to nebaví.Nebaví mě Boss.Nikam tenhle klub neposouvá a je to rok co rok pořád stejný.

Tím se dostávám k tomuhle:budu fandit Účkám.Proč?Mají ve svým středu Wazzu(snad teda letos neodejde),snad můj nejoblíbenější hráč vůbec.Plejer co jezdí za 11 korun i za 220k týdně a nic nevypustí.Jejich přechod nahoru do protiútoku je náádhernej.Jejich napadání od půlky výš se mi moc líbí

Možná to zní jako ultimátumi-ale:jestli arsík další sezónu neudělá titul(na trofeja alá Emirates kašlu) natvrdo budu fandit MUFC!A to ať získávají trofeje nebo ne.Protože hrají furt naplno

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

z tebe by měl herbage radost teda

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, United hraji porad naplno a Rooney je nejvetsi sympatak...

Reagovat
Arbiter

stejně si myslím, že je to jen na flame

Reagovat
smazaný uživatel

A koho ty mas nejradsi z trojky Flamstr,Fabre,Rosa,Saša? Sebe, ze?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

seš nad "věcí"...jako pokaždé.......

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom bylo jako směšnýho?Ta neobratná forma?Nebo čemu se vlastně vysmíváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma spolecnyho s tim, jestli jsem nebo nejsem nad veci?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to celý sračka?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

vod tebe to beru.Stylisticky píšeš(když píšeš ) za jedna.Se polepším no

Ale na ten AFC seru doopravdy.Mám rád hru tvýho oblíbenca

Reagovat
Arbiter

to je mi teda otázka

Reagovat
smazaný uživatel

di doprdele sašo

Reagovat
Arbiter

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Godwinson

Pelíšky

Reagovat
Arbiter

ale je to až moc ohrané

Reagovat
smazaný uživatel

di doprdele sašo paráda

Reagovat
fantomas

Ono to ale hlavně takle vůbec nebylo.

Reagovat
Godwinson

Ohrané to neni, já to čtu po velmi dlouhé době :)

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se nejmenujes Sasa

Reagovat
Godwinson

Pravda.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Bezdůvodně ti to neříkaj .. za to film nemůže!

Reagovat
Arbiter

no říkají mi taková individua typu hate, takže mi to vůbec nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

byl to záměr na toho blbečka Arbitra.Ale vás to stejně nezajímá

Reagovat
Arbiter

ne, nezajímá

Reagovat
Arbiter

no musí být nad věci, jinak se to brát prostě nedá, jinak bys z toho brečel

Reagovat
smazaný uživatel

modráku není to flejm,aspoň to tak vidím.Samozřejmě že se nenechám tetovat MUFC,ale budu jím přát/fandit

Reagovat
Arbiter

tak to tě teda lituju...

Reagovat
smazaný uživatel

člověk se vyvíjí.Ale ty neznáš nic jinýho než úspěch.Zafandi si někdy od srdce rusáku

Reagovat
Arbiter

To mi teda radí ten pravý

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmej se mu, Rusaku, a zafandi si Rooneymu. Uvidis, jak je to skvelej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

ty si piča hrubasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tou byl vždycky Getzo

Reagovat
Arbiter

moc mi to nejde, jsem asi nějaký vadný

Reagovat
smazaný uživatel

Vadny rusak nebo pica, to uz je skoro nastejno

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

vzácná sebekritika

Reagovat
Arbiter

já vím, jsem prostě skvělý

Reagovat
vladis271

PISS OFF!!!! Po prečítaní polky, som si myslel, že je to len páródia na typického mufana, ale ty to myslíš asi vážne

Reagovat
smazaný uživatel

děte někam všichni.Mrdám na to

Reagovat
Arbiter

je na čase

Reagovat
smazaný uživatel

co se zubíš modráku?krátká suchá na oko a seš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

sem rád,že mi to zpříjemňuješ

Reagovat
niflheim

Snad když někomu fandím, tak v dobrém i ve zlém.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti je do mě když su anynymní hrdina z internetu?nedokážeš to nekomentovat?děte do hajzlu

Reagovat
niflheim

Nejdeš nekomentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

měls to gen. daný,jo?od tebe mě to mrzí nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

připadám si jak méněcennej twoe.Jenom mě hřeje na srdci,že Vám je všem okolo 20ti....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má co dělat? Ty tady napíšeš příspěvek jako od 11-ti leté zhrzené baby, pak všem oznámíš že sereš na klub kvůli neúspěchům a nakonec si vybereš klub který posledních dvacet let symbolizuje úspěch a trofeje a vydáváš to za lásku k naší hře. Jo, já sem taky Arsenalu relativně přál, ještě za Henryho, protože hráli skvělý fotbal a nešlo jim nepřát, aji když to byl konkurent. Ale kdybych fandil primárně jim, tak od nich kvůli neúspěchům neodejdu. S tím tvojím přístupem budeš tenhle rok fandit Arsenalu, druhou sezónu Man United, další první půlku sezóny Man City a zbytek Chelsea.

Reagovat
fantomas

Směju se hlavně Rooneymu jezdícímu po prdeli za 11 korun týdně a pak láskování Robina. Jinak pokud seš mladej, dá se tahle změna ještě pochopit (i když ta ultimáta )...

Reagovat
herbage

Ale u Torrese ti to nevadí

Reagovat
fantomas

Jak to s tim proboha souvisí???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je bomba. Měl by dostat nějakou cenu, pobavil.

Reagovat
kubys

Jooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

We'll miss you

Reagovat
Maresma

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Lovec

Tomu říkám punk

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Newcastle United Football Club!

Reagovat
vladis271

3 body na Spurs, 4 na City. Bohužiaľ Spurs 1 zápas k dobru ( to je hrateľné ), ale City 2 k dobru. 5. je vysoko hrateľné, Spurs prídú k nám. No ak by zapracoval faktorr Mancinni, tak by sa tá LM ešte ukopať dala. A to by bola bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, trochu pritiahnuté za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som sa poriadne vyjradil.

Si uvedom, že takýto názor aký si teraz predviedol predvádzame už 20 rokov a preto stagnujeme. Myslíme si, že sme najlepší, všetko dosiahneme, pritom sme slabí. Máme ľahko nadpriemerný káder, z ktorého sa Kenny snaží vyžmýchať maximum za čo som mu vďačný, ale 4 miesto? Nad takýmito názormi mi zostáva rozum stáť, EL je ťažký oriešok pre nás. O CHL ani nesnívať. Kenny to robí dobre, nehovorí o takýchto veciach, lebo má rozum, ideme od zápasu k zápasu, na konci sa to sčíta a uvidíme na čo nám to bude stačiť. Úspech bude aj 6. miesto, vzhaľom na kvalitu kádra a rozpoloženie tímu, ktorý bol na dne takmer celú sezónu.

Reagovat
cristiano.K.

MAXImum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti doufam jasny, ze MCFC skonci tak 10 bodu pred vama?

Reagovat
Luc-Luc

Citi maji lehkej los, tohle rozhodne nedame...za to kohouty preskocit muzem, jedou k nam, na MCFC a na Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dáme, na city zapomeň.

Reagovat
vladis271

vylížte mi prdel všetci. Je to rovnako pravdepodobné ako to, že mancs ešte stratia titul.

A ja v to dúfam. V oboje.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Luc-Luc

LFC si jde pro EL YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

150.pro Daniela Lichta,autora OST Dextera

Reagovat
niflheim

Spíš si měl hodit za Lihtgowa a jeho famózní výkon ve čtvrté sérii

Reagovat
minoLFC

možno len počúva soundtrack a serial nesleduje

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal titul

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je parodie

Reagovat
minoLFC

Arsenal tak zobrať titul ManU má šancu už iba Chelsea

Reagovat
Liquid

jakobys to nečekal...

Reagovat
M0rb1D4S

Jako každý rok Zatím sem ale nezažil, že by Arsenal vydržel až takhle dlouho v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka bude druha, to je nestesti

Reagovat
minoLFC

to je ok, ale ManU prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych teda radsi videl prvni LFC, nez CFC, kdyby stali proti sobe v boji o titul.

Reagovat
minoLFC

to je pochopiteľne, LFC je sympatickejší klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to nemyslel, spis jsem tak nejak zvyklej sledovat anglicke souteze v globalu a radsi uvidim vyhru nekoho s tradici, super fanouskama, koncepci, peknym stadionem atd., nez nejake nekoncepcni rychlokvasky

Reagovat
Swarley

přesně tak...ale tohle už scouserům vysvětluju tak rok a oni to pořád nejsou asi schopni pochopit a pořád řadí Chelsea před nás...ale to už je jejich boj

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil je v tom, ze oni maji z MUFC mindraky, fanousci MUFC nemaji z LFC nic, snad jen srandu

Reagovat
Swarley

co k tomu dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si ty nemal mindráky z LFC... Ty straka.

Reagovat
minoLFC

ale prd, nebyť tam teraz Owen, tak by mi ten titul až tak nevadil

Reagovat
mithro

a vyzera to ze nakoniec bude mat aj tu medialu, kdze mu chyba vraj uz len jeden zapas

Reagovat
minoLFC

Reagovat
mithro

pekne napisane

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

pche.........BLUE IS THE COLOUR, FOOTBALL IS the game

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale zaroven intelektualni vrchol fanousku CFC...

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

čo je kua, herbage im fandí až od budúcej sezóny, ja netrochárčim a preskakujem k nim už teraz

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

njn united budou první v počtu vítěství v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se přestat smát Arsenalu, opravdu nemůžu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, z posledních 11 zápasů Arsenalu jenom 2 výhry S Blackpoolem a třetiligovým Leytonem

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Bolton !!!!Je parada se divat na toho ubrecenyho Wengnera Pod nim nic nevyhraji a Van Persie dalsi ubulenec,ktery po zapase ani neumi podat ruku

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

sledovat toho komického Wengera stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

co zas spravil ?

Reagovat
Liquid

celý zápas byl strašně komický, Bolton šel vhazovat, a on vezme balon a mrskne ho tvrdě o zem a něco ukazuje sudímu, když dal gól Bolton vzal flašku s pitím a mrskl jí o zem, ty jeho grimasy, kroucení hlavou, vztekání se... pan professor to už nie, ale aspoň dnes po 2 zápasech kdy nepodal ruku trenérovi soupeře se polepšil, ale zase Van Persie odmítal podat ruku soupeřům a choval se jako č*rák

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, aby teď obral tottenham čukotku a na 85 procent máme titul

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásné jak CFC se vyhrabala z bahna a zase je konkurentem o pohár .

Reagovat
smazaný uživatel

už je trochu pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já sem rád i za druhé místo to je letošní maximum ale pořád doufám v zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že v lednu byla v ulicích kolem SB jinovatka a "nemohlo se hrát", páč bysme měli titul skoro jistý už teďka. Snad to ukopem.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí výhra nad blackpoolem

Reagovat
Swarley

tak tak, to byla obrovská škoda...v té době byla ta šance na výhru obrovská...

Reagovat
niflheim

Tenkrát tam hrál na stoperu polozraněný Alex s Ivanovičem nebo Fereirou...to byl jistý bod...minimálně.

Reagovat
vitasrp

V prosinci už byl Alex po operaci a uprostřed obrany hrál normálně Terry s Ivanovicem.. Nicméně bod byste u nás na takových 70% asi získali, protože jsme tehdy byli neuvěřitelně v prdeli, hráči postrádali sebedůvěru a do brány nám spadla prakticky každá střela.. Vlastně zápas s Arsenalem, který jsme hráli prakticky o týden později, nádherně ukázal, jak jsme na tom v tom období byli..

Reagovat
FC Porto FC

Prohrajete nad Chelsea a Arsenalem a ste v prdeli

Reagovat
KnoxXx

a aj tak ziskame titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, pokud zejtra ManCity porazí Rovers, tak v tomhle rozpoložení budem mít co dělat, abysme nešli do předkola. Fakt solidně se ta sezona do*ebala...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Zase to nepřeháněj :)

Reagovat
smazaný uživatel

Moc si to užívám :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

Žebych to nečakal.....smutné je, že som v ten druhý gól Boltonu dúfal Nvm, Wenger mi začal pripadať čoraz viac nesympatický..... teraz len dúfať, že Chelsea ukuchtí zázrak. Len, čo jej bude chcieť Arsenal pomôcť

Reagovat
smazaný uživatel

takže Arsenal si škrtám

teoreticky by mělo stačit porazit Blackburn s Blackpoolem a titul bude náš !

Reagovat
Ligter

Pokud je to s oběma doma, tak se můžeme jít radovat.

Reagovat
66pepo66

Arsenal, Blacburn (A) - Cheslea, Blackpool (H)

Podla vysledkov Arsenalu s Chelsei to vidim tak, ze uplne staci aby sme vyhrali zapas s Blackpoolom a Blackburnom, s Arsenal aspom remizu a s Chelseou tiez pri najhorsom remizovat, ale kedze hrame s nimi doma tak ich musime porazit! Cize ak zo zapasu Arsenal-Cheslea ziskame aspon 2 az 3/4 body tak je to definitivne, snad

Reagovat
vitasrp

Tak v podstatě vám stačí z těch dvou utkání s AFC a CFC uhrát jeden bod, aby ten váš titul byl téměř definitivní.. Jinak AFC je z boje o titul venku, čili s ním můžete přinejhorším i prohrát, důležitější pak je zápas s CFC, ten když neprohrajete, máte titul na 90%..

Reagovat
smazaný uživatel

nice! přesně takhle sem si to před nadcházejícím 35. kolem přál gooners ještě příště porazit man utd, my vyhrát a sme zase ďáblům o 3 body blíž

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu vám to bude? XD nám stačí porazit blackpool a s lepší skore ten titul získame , museli byste proti tottenhamu nebo evertonu předvíst golové hody což asi ne, tak že titul je náš :D:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je ve hře 12 bodů. Když remizujem s Arsenalem a Chelsea s Kohoutama, tak s nima doma klidně můžem remizovat, Arsenal vyhrát a pak nám bude stačit bod z jednoho ze zbývajících zápasů. Ale to je pořád daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

snad to už dotáhnem

Reagovat
Swarley

ještě brzo na předčasný oslavy...pořád ještě hrajeme CHL, pořád naše venkovní forma stojí za starou belu a i některý naše výkony doma nejsou optimální...zápasy s Arsenalem a Chelsea budou ještě hodně zajímavé a stát se může cokoliv...jak jsem psal pod preview, máme to ve svých rukou, ale posrat se může ještě kde co...

náskok máme slušný, ale ještě nám ty nejtěžší kroky k titulu schází...poslední kola to půjde záps od zápasu bez nějakých bodových propočtů a spekulací...každý match na maximum a potom můžeme titul v klidu slavit

Reagovat
Liquid

a pozitivní věc, kmenový hráč Chelsea se i v jiném dresu podílel na posunutí Chelsea před Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge hraje skvěle. příští sezónu by mohl nahradit Anelku a Kaloua

Reagovat
herbage

Gratulace MU k titulu, potřetí

Reagovat
Liquid

doma je porazíte a pomůžete nám k obhajobě

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

přeci tu MANU doma nepustíte, Chamakh nebo Van Persie skočí ve vápně a sudí to foukne a 1:0 win, budu vám poprvé od zápasu Arsenal-Sparta fandit

Reagovat
Liquid

btw jak to budeš mít zítra? dnes to bylo pro tebe také trochu těžší když ti hráli 2 oblíbený týmy, ale Boltonu o nic nešlo, takže si určitě držel palce Arsenalu, jak to máš zítra Plzeň-Slavia jako slavista? Já tam musím fandit té Plzni, Spartě titul nepřeji a nám o nic nejde

Reagovat
fantomas

Určitě budu fandit Slavii, záchranou si furt ještě nemůžem bejt jistý.

Reagovat
kubys

Já si myslím, že záchranu máte skoro jistou, stejně jako my. Zbrojovka je úplně v prdeli, /stí nehorázně slabé a potom tam je pořád ještě Příbram.

Reagovat
kubys

Tak ne, myslel jsem, že máme 27 bodů.

Reagovat
kubys

*Ústí

Reagovat
Liquid

5 kol před koncem a Brno by muselo získat o 10 bodů více než my, to je nereálné, u nás jde jen o tu licenci, jinak "tabulkově" nespadnem

Reagovat
fantomas

Ok, já už mám po zkušenostech s Arsenalem tendence sichrovat úplně všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Příští kolo vyhraje Chelsea nad Sprus a Arsenal nad United

Reagovat
mithro

hadam neratas s tym ze nas na OT porazite

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna strat9me body so Sliepkami

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Alana Pardewa

Reagovat
smazaný uživatel

jj A letos mu Pards navrch pridal srovnani z 0:4

Reagovat
Liquid

A podal mu aspoň ruku? Jako samotné podání rukou by mělo být automatické, ať se děje co se děje, je to prokázání úcty k soupeři, na hřiště klidně může být válka, ale ikdyž ten klub nemám rád, ty hráče apod. tak je to slušnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to myslim jo, ale Sparkymu ji kdysi nepodal.

Reagovat
Liquid

jo to si pamatuji, Sparky mu aspoň zamával do tunelu

Reagovat
Counter

Přese všechnu tragičnost defenzivy (dostat ze tří rohů dva góly, to snad ani nejde komentovat) budu vinit Nasriho Měl možnost rozhodnout, v podstatě třikrát, a třikrát to psychicky nezvládl a zbabral.

Reagovat
herbage

A ještě přihrál Sturridgovi na gól

Reagovat
Liquid

Djorou, Nasrí, Cesc dnes

Reagovat
Liquid

a na druhý straně Kevin Davies, Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře.

nebo spíš takhle:

Reagovat
minoLFC

kde je foto?

Reagovat
smazaný uživatel

až Arsenal vyhraje titul.

Reagovat
SunFells

Ty si to umíš pojistit

Reagovat
minoLFC

nene to bolo ked nevyhraje nič

Reagovat
smazaný uživatel

předtím si říkala že až vyhraje jakoukoliv trofej

Reagovat
smazaný uživatel

no však takhle to myslím. :)

a my snad něco vyhráli?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ne...snad výjde v létě Emirates cup

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Jackove PFA youth player of the year sa nerata?

Reagovat
Devil

Wengera s takovou brzy klepne.....

Reagovat
smazaný uživatel

copak Wengera...

Reagovat
herbage

padla dnes krabka?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já nebyla nervozní... to co poslední dobou ve spojení s Arsenalem cítím není nervozita... to je taková směska studu, zklamání a pocitu jako bych se dívala na hodně, ale fakt hodně špatnou komedii.

Reagovat
kubys

Možná by to chtělo zajít spíš na skleničku.

Reagovat
Arbiter

budeš zpívat?

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou.

Reagovat
herbage

Když už jsme u té ostudy, nechceš se mnou zazpívat hymnu Chelsea jako duet?

Reagovat
smazaný uživatel

oni tě v tom nechali samotného?

já zpívat fakt neumím... to je moje celoživotní trauma

Reagovat
herbage

Já také ne, ale na zpívání hymny Chelsea je dobré to, že platí nepřímá úměra - čím horší zpěvák, tím lépe

Reagovat
domingo

Cim vic vas bude, tim to budete mit cistsi.. pri hromadnym zpevu se totiz skladaji ty harmonicke tony. Si vem kazdou seslost u ohne nebo v hospode, normalne tam polovina lidi netrefi ani Ovcaky ctveraky a dohromady jim to zni normalne ciste..

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je stebu sranda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak nějak....

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

ne tak Wengera, jako fandy Arsenalu...jsou sice zvyklí na různý propadáky, ale co je moc, to je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš "Wengera s takovou někdo brzy klepne..."

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Arsenal by se ještě měl obávat, aby si vůbec udržel to třetí místo! Když příští zápas remizují/prohrají a City vyhraje všechny své dohrávky, tak se před ně posune

Reagovat
FC Porto FC

To já krásnej obrat, najednou Chelsea bojuje o první místo a Arsenal se bojí o čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj.

Reagovat
fantomas

Tak ale minimálně o to třetí se ještě bát budem. ManCity má dva zápasy k dobru, v případě dvou výher v těch dohrávkách bude ztrácet akorát dva body, fakt z nich mám respekt ještě. I když ten los maj celkem těžkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim

Reagovat
C-M@ster

Asi sis spletl sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vitasrp

Hmm, no pro nás je to výsledek totálně na hovno, sice jsme se řekněme urvali v boji o druhý flek, nicméně titul už bude nejspíš rozhodnutý.. Fakt jsem chtěl, aby to Arsenal ke konci otočil, psychicky se nakopl, příští týden porazil United a pořádně společně s námi zdramatizoval boj o titul.. Takhle ale nejspíš spadnou do ještě větší deprese, psychicky se úplně zhroutí a United u nich příští týden to důležité utkání zvládnou.. Nebo je tu taky ta možnost, že z hráčů AFC spadne tlak, který je v poslední době evidentně svazoval, a proti MU budou mít tu možnost hrát uvolněně, bez nějakého velkého tlaku na výsledek, což by jim mohlo svědčit.. My samozřejmě potřebujeme, aby se naplnila ta druhá varianta, ovšem jak AFC znám, daleko pravděpodobnější je spíš ta první..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi věřit,že bys byl tak naivní a myslel si,že AFC mohl atakovat M´U? Každý rok( skoro každý) je to to samé. V nejdůležitějších momentech to poserou a AW hledá výmluvy všude jinde,jen ne u sebe. Celkem je mi hráčů líto jak jsou rok co rok ve "sračkách". A každý rok jen sen o nějakém poháru.

Reagovat
kubys

No nic, jdu se vylít, tento týden byl fakt docela výsledkově špatný (až na repre ), takže kdyby se někdo z Havířovských chtěl přidat, nechť mě hledá v Jazzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maresma

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jojo, to mě během zápasu pobavilo.

Reagovat
vladis271

ten pičus ma už sere...rád by som vedel, či takto zdvíha aj Naniho a Roneiho

Reagovat
smazaný uživatel

běž si svůj komlex řešit na hajzl

Reagovat
vladis271

ani hovno, ale toto už pozorujem dlho...tú " stay on your foot " mániu, ale ešte som nevidel, žeby tento ochranca fairplay a slayer of diving zdvíhal zo zeme svojich padačov. Tak nech nehrá formy

Reagovat
Swarley

tak on by je zvedal, ale hraje bohužel stopera...takže většinou se ty situace dějí moc daleko od něj, jinak by je na 100% zvedal taky...jako hráč je to neskutečný, ale nemůžeš po něm chtít zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tieto gifka su kuzelne clovek sa na to moze kukat 100x #stayonyourfeet

Reagovat
smazaný uživatel

Hej chcem sa spitat kolko fandíte svojmu klubu kolko rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdo?

Reagovat
raduinho

8

Reagovat
domingo

2,5

Reagovat
Arbiter

který je ten tvůj?

Reagovat
smazaný uživatel

AJA.

Reagovat
Arbiter

tak já nevím, esi to není třeba slávka...

Reagovat
domingo

Slavii nefandim nijak aktivne, to je spis takova prislusnost, jestli chapes.

Reagovat
Arbiter

póza

Reagovat
domingo

Ale prdlajs, spis pohyb v prostredi fotbalovych fanousku (pravda, ted uz ani tak ne ) a potreba se nejak identifikovat. Ja jsem slavista porad stejne, at hrajeme o titul nebo o zachranu. Je to proste prislusnost, neohrozitelna takovyma pitomostma jako umisteni nebo uspechy... takova "alternativni narodnost". Ty pozere.

Reagovat
Arbiter

neber to nikterak pejorativně

Reagovat
domingo

Ja jsem na to hrdy :)

Reagovat
Arbiter

to, že jsi pozér?

Reagovat
domingo

No Auxerre, zejo. V Anglii jsem vzdycky pral Liverpoolu, asi od dvanacti, takze jsem mel spis rict 10 a citit se hodnotneji

Reagovat
Rssa

Reagovat
Swarley

12 let...ale ze začátku to nebylo "fandění" jako fandění...

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim tak placnu zhruba Chelsea 5-6 a Slavii prakticky od mala takze >>10 .

Reagovat
Ligter

Cca 3

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o výsledky v novinách a přání od přestupu oblíbence v roce 1996, od roku 2001 už víc jak přání od roku 2005 fanatickej příznivec.

Reagovat
niflheim

Od roku 1996 ... vesměs od té doby, co tam přestoupil Poborský. Tenkrát jako malý jsem ho žral, hlavně po tom, co lopnul Portugalce na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus mínus deset let v LM, posledních pět let sleduju skoro každý zápas v lize.

Reagovat
Danny Larkin

11

Reagovat
C0br

10 je mám rád, 5 let sleduju pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

od Invincibles (jo, jsem gloryhunter... ) to je... 6 roků?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kaze

3 roky

Reagovat
r.mrazik

pul roku...pristi sezona je nase..GO CYTI

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leda CYPI.

Reagovat
r.mrazik

ti taky...

Reagovat
Kaze

Come You Titty Idiots?

Reagovat
SunFells

4 až 8

Reagovat
fantomas

7.

Reagovat
kubys

14 let.

Reagovat
mithro

od nastupu Erica do United, samozrejme sa to vyvijalo primerane s vekom a moznostami sledovat united v mediach

Reagovat
smazaný uživatel

Už nepamatuju.

Reagovat
soukup

tak cca od zimy té postupové sezóny no a pak Depor, tomu už asi 8 let, ale to bych v PL sekci neměl moc vytahovat

Reagovat
raduinho

900. pro ty co letos maturuji nebo delaji prijimacky na vysku a stejne dou dneska kalit

Reagovat
Kovi81

Reagovat
domingo

Jak hraje Sess?

Reagovat
vodka

marné centry, všechno na první tyč, jinak jde vidět, že s balonem si rozumí, ale neni tak nějak vůbec ještě sehraný se zbytkem týmu... pak jde vidět, že když udělá kličku, tak si dá balon často dál od nohy... su na něho zvědavý příští rok...

Reagovat
domingo

Diky.. takze tak nejak ocekavatelne, jo? Ze ukazal dobrou techniku, fotbalovy mysleni, ale podepsal se na nem ten rok a pul na lavicce, takze vypadl z tempa a kazi, i kdyz je videt, ze to neni zadny lempl.

Reagovat
vodka

tak nějak... ale jestli se z toho dosztane, tak bude asi velice slušný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

http://www.youtube.com/watch?v=ZTQE2-D3BRE&feature=player_embedded#at=33 tak tohle mě teda dostalo Luiz na něčem musí jet, jinak to není možné

Reagovat
M0rb1D4S

Předběhl si mě

Reagovat
M0rb1D4S

No nejvíce mě rozsekal ten konec Can we win the league? .. C'mon Chelsea!

Reagovat
raduinho

kurnik konecne je v tom tymu dobra nalada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

naslapany

Reagovat
M0rb1D4S

Kdo to ještě neviděl, tak ať se podívá

http://www.youtube.com/watch?v=ZTQE2-D3BRE&feature=player_embedded

Reagovat
Counter

Kousky z Wengerovy tiskovky: The facts are the facts. I feel the players [have] had an outstanding attitude [during] the whole season and they are not to blame. If there is someone to blame, it is me.

We still lack something that is called maturity, experience or calmness in important situations.

We have not been stable enough defensively. The numbers are the numbers, we have conceded six goals this week at a moment where you cannot afford to conceded six goals in three games and win the championship. We were too frail defensively during the season.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si vyčítá svoje chyby? Nemyslel sem si že se toho dočkám.

Reagovat
Counter

Tak jako tak je tohle jen první krok, ještě to chce podpořit činy... Wenger teď odkýve, co chtěji fans slyšet a pak stejně přejde ke klasickému "příští rok budeme silnější, vyzrálejší, nákupů netřeba, máme věkový průměr 23,18 let blablabla..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm škoda,že neumim english.

Reagovat
domingo

Rika tam, ze hraci za nic nemuzou, ze celou sezonu meli prikladny pristup a ze maji obvinovat jeho, protoze tym je nevyzraly, nezkuseny a neumi zachovat klid v klicovych okamzicich. Potom kritizuje defenzivu, ze dostavaj moc golu v te casti sezony, kde si to nemuzou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
herbage

Když ani pořádně česky, tak to snad nikoho nepřekvapuje

Reagovat
Arbiter

tak česky občas neumíš ani ty

Reagovat
herbage

Já se k tomu přiznám

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebud´ drzý nebo tě k nám do modrého dresu nevezmem. Kabátníku.

Reagovat
Arbiter

kdo by ho také bral? Dyť i tu hymnu zpívá strašně falešně

Reagovat
smazaný uživatel

falešný herbage? Ach jo.

Reagovat
herbage

K modré lůze nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase poháry,tituly a pod. Ty nechceš často slavit?

Reagovat
herbage

Jen počkej Lomikare, do pěti let a do dne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi jo no. Když už nebude AW u kormidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Obrázek, který teď Wengera perfektně vystihuje: http://tinyurl.com/637jla8

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, Arsene...

Reagovat
domingo

To je reakce typu "strasne jsi me nastval a stves me porad, ale ve skutecnosti te mam hrozne rada a nedokazu se na tebe zlobit" :)

Reagovat
j_mrazik

Ženy už takové jsou...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

KONEČNĚ! Nicméně zrovna teď teda určitě neni pravda, že by za všechno mohl jen on, a ten přístup, o kterym mluví, rozhodně nebyl příkladný. Minimálně u drtivé většiny zúčastněných.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsena l ( )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://ekonomika.ihned.cz/c1-51642080-novy-prehled-nejlepe-placeni-jsou-fotbaliste-realu-madrid-a-barcelony

Trocha mě překvapilo že nejsme v první 15 všech klubů. Ale v první 10 fotbalových klubů asi budem.

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
fantomas

31. Moc pozdě sem to začal brát podle klubů, pozdějc bych se asi ke všem dopracoval. I když Bothroyda nevim nevim.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Můžu hodit i mnohem těžší?

Třeba tohle mě fakt zajímá, už docela dost náročný:

http://www.sporcle.com/games/stumac14/british_football_trivia_quiz

Reagovat
fantomas

Pff, tak to je už úplně nad moje síly.

Reagovat
terry

Ty vole.

Reagovat
fantomas

Srníček

Reagovat
rufus

Dobrá bilance.

Reagovat
fantomas

A Stallone.

Reagovat
Ligter

Jsem dal asi 6 odpovědí, a pak jsem se na to vysral. Nemáš tam ještě nějaký?

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
vodka

celkově miluju sporcle třeba ty zeměpisné kvízy mám projeté snad všechny...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, mně se to tam hrozně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

88 ze 112 u LFC. Některý ty sráče s jedním startem si fakt nepamatuju.

Reagovat
Ligter

Zjišťuju, že mám nějak chabou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

36, to neni zly. Nejhorsi ale je, ze jsem zapomnel na Lescotta...

Reagovat
smazaný uživatel

..a SWP..

Reagovat
vodka

Zamora, Lescott a Gibbs

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Strefil si tři?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

40, blbej Brown ...

Reagovat
smazaný uživatel

26 este s 2,5 promile...som spokojny

Reagovat
M0rb1D4S

34

Reagovat
SunFells

37, ale Bothroyda jsem měl

Reagovat
fantomas

Já bych si možná vzpomněl na tu senzační nominaci, ale že si pak fakt kopl...(hlavně že Jarvise sem zkoušel).

Reagovat
SunFells

Já i Walkera, Downinga a další ...je to bráno hádám tak do zimy, Henderson mi prošel.

Reagovat
fantomas

Jj, taky sem tyhle zkoušel a stejně tak Hendersona.

Reagovat
Counter

Teda, tak tohle mě dostalo - dostal jsem se na 33 a skončil jsem. Tady vypíšu hráče, které jsem si nevybavil: Crouch, Dawson, Defoe, Carrick, Huddlestone, James, Ledley King, Lennon. Náhoda? Těžko

Reagovat
smazaný uživatel

hraci ktorych som pisal medzi prvymi

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Celý Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, uz chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný 29/41: Leighton Baines, Jay Bothroyd, Wes Brown,Carlton Cole,Peter Crouch,Kieran Gibbs,Jordan Henderson,Joleon Lescott,Matthew Upson,Stephen Warnock,Jack Wilshere,Bobby Zamora. Jako za Crouchyho,Wilshera a Bainesa se stydím,ale takový Bothroyd mi nic neříká a že tam byl Gibbs,Zamora a Lescott jsem si ani nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně si přeju, aby Arsenal porazil Manchester, aby byl titul v našich rukou :) Ale z dnešního výsledku City nemám moc radost, takhle bude mít Arsenal takřka nůž na krku co se týká předkola a tyhle zápasy mu teď moc nejdou ....

Reagovat
mike.84

ten pojebany arsenal má papírově nejlehčí los a cfc to má zase nejtěžší hlavně neprohrat s united a neposrat to se strakama a druhý flek bude pro mě ne až tak posranou sezonou. trofej sice žádná, ten FA cup sme měli mít. ale druhe místo v PL je pro mě vždy dobré

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako dle ceho usuzujes ze ste meli mit FA cup? :O

Reagovat
C-M@ster

Trefil se Torres, Joe Cole i Džeko. Kdo by to před tím kolem čekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele