34. kolo
23.04.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 1:1

Wolves doma pouze remizovali a i nadále jsou na posledním místě tabulky. Fulham, který vládl utkání po celý zápas, vyrovnal až v 80. minutě, když se trefil Andy Johnson.

Na začátku zápasu byli aktivnější překvapivě hosté. Již v prvních minutách střetnutí prověžil domácího brankáře Salcido. Poté párkrát zahrozil Dembele, kterého následoval dalekonosnými pokusy Clint Dempsey. Jinak byl úvod utkání poněkud vlažný. Tuto nudu vytrhl až domácí Steven Fletcher, který v 21. minutě otevřel skóre přesnou hlavičkou.

Poté se hra zase uklidnila, jediným vzrušením pro diváky byly časté fauly a přímé kopy, z kterých také nezapršelo. Další pořádnou střelu na bránu vyslali fotbalisté až v 42. minutě. Jejím autorem byl Clint Dempsey, žel bohu ani tato střela nenašla cíl, i když teoreticky ano, pokud za cíl počítáme záda Stephena Warda. V nastavení ještě pálil domácí O'Hara, ale střelou uvnitř vápna netrefil bránu, a tak první poločas skončil vítězstvím domácích. Za zmínku též stojí, že fanoušci, kterých přišlo necelých 30 tisíc, si první poločas asi moc neužili.

Druhou půli načali lépe taktéž hosté, chvíli po začátku pálil zpoza penaltového puntíku Gudjohnsen, ale bohužel pro něj nad. V 63. minutě pálil pro změnu vedle aktivní Dempsey. Domácí Wolves byli v těchto chvílích zcela neškodní a jen se bránili. Čím více se blížil konec utkání, tak tím byl Fulham nebezpečnější a nebezpečnější. Už dokonce trefil i bránu. Tento často neřešitelný problém rozlouskl až v 65. minutě Steve Sidwell, ale jeho střelu lapil Hennessey. V 72. minutě se ozval také střídající Kakuta, který nahradil do té doby aktivního Murphyho. Jeho střela však cíl nenašla.

Chvíli na to mohl rozhodnout Fletcher, ale jeho slibnou střelu lapil Schwarzer, který až do této chvíle neměl v druhé půli moc co na práci. O čtyři minuty později se však mohl se spoluhráči radovat z vyrovnávajícího gólu ! Centr před bránu sklepl Zamora a přihrál tak volnému Johnsonovi, který napálil míč zhruba doprostřed brány a mohl se radovat ze zaslouženého vyrovnávajícího gólu.

Poté se zapojil do hry i domácí celek, ale kromě pár střel mimo se toho už moc neudálo a zápas tak skončil nezaslouženou remízou 1:1.

Autor: Jan Nápravník / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1-Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele