34. kolo
23.04.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Blackpool FC - Newcastle United 1:1

Blackpool se i nadále propadá tabulkou. Tentokrát doma nepřehrál Newcastle a remíza je pro Hollowayovy hochy málo. Zoufale málo.

Utkání začali aktivněji domácí, v deváté minutě pálil Taylor-Fletcher z výhodné pozice v pokutovém území, ale bohužel pro něj nad. Další zajímavou akcí byl již gól. V 17. minutě se v pokutovém území prosadil dánský čahoun Lovenkrands a střelou k pravé tyči nedal Gilksovi šanci. 0:1!

Po této studené sprše se domácí ze zápasu úplně vytratili. Hřiště ovládali hráči Newcastlu, ale k velké šanci se ne a ne dostat. Až v 32. minutě se domácí dostali k šanci a rvonovu z toho byl gól. Aktivní Charlie Adam centroval zprava a Dudley Campbell se ve vápně nemýlil. Trefil prostřdek brány. 1:1!

V pětatřicáté minutě na druhé straně pálil Lovenkrands, ale jeho střela nebyla přesná. O pár minut později prověřil Gilkse nejlepší záložník Anglie, Joey Barton, ale opravdu jen prověřil, nic víc z jeho přímého kopu nebylo. Ke konci poločasu se ještě po centrech Adama snažili překonat Krula Evatt s Tiotem, ale jejich střely byly zblokovány. A když se v nastavení neprosadil hlavou ani Campbell, tak se šelo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhou půli "zahájil" v 49. minutě střelou zpoza vápna Ameobi, ale jeho pokus letěl mimo. V 55. minutě se dostal k přímému kopu Adam, ale jeho střela cíl nenašla. V těchto chvílích se hrál pěkný útočný fotbal, ale zápasu dominovaly výborné obrany, takže se většinou hrálo mezi šestnáctkami. Deset minut po poslední šanci trefil Charlie střelou z vápna tyč!

Po této akci se přestalo jakoby hrát. Oba týmy se začaly soustředit na nakopávané balony, které k ničemu nevedly a hra byla kouskována častými fauly. A jelikož se na konci neprosadil ani Ameobi, tak zápas skončil zaslouženou remízou 1:1, která hlavně domácím moc nepomůže. Newcastlu v podstatě o nic již nejde, a tak remízu bere.

Autor: Jan Nápravník / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1-Adam,-Nolan

Reagovat
smazaný uživatel

4-4? ?????

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool FC 0 : 2 Newcastle United

Reagovat
smazaný uživatel

se v pokutovém území prosadil dánský čahoun Lovenkrands a střelou k pravé tyči

střela z 25 metrů k levé tyči

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivní Charlie Adam centroval zprava

Adam rozehrál rohový kop

Reagovat
smazaný uživatel

vážně EF, koukáte vůbec na ty zápasy nebo si ty reporty vymyšlíte???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele