Anglická Premier League - souhrn 32. kola

27.03.2010, 18:03, aktualizováno 29.03.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Manchester City díky hattricku Teveze porazil Wigan. Liverpool se nadále rve o čtvrtou příčku, což dokázal svým fanouškům v utkání proti Sunderlandu. Chelsea deklasovala Aston Villu 7:1, přičemž čtyři branky dal Lampard. Problémy neměl ani Manchester United, naopak Arsenal v nastavení přišel o výhru v Birminghamu.

Manchester City - Wigan Athletic 3:0

29.03.2010 21:00

Góly: 72. Carlos Tévez, 75. Carlos Tévez, 84. Carlos Tévez

Husarský kousek Carlose Tevéze, kterému stačilo pouhých 12 minut na zkompletování hattricku, udržel ManCity na dohled čtvrtému Tottenhamu. Bleděmodří byli po celý první poločas bídní, takže to vypadalo, že ani v desátém zápase to druhé vítězství nad Wiganem neurvou. Nakonec jim pomohl svým vyloučením Gary Caldwell, takže teď Citizens ztrácejí na Spurs zase jen dva body.

Roberto Mancini nechal pro pondělní dohrávku odpočívat Bellamyho, Barryho i Richardse a možná i tyto náhlé změny zapříčinily, že do utkání lépe vstoupili hosté. Na úvodních deset minut fanoušky Citizens dokonale umlčeli svým celoplošným a nadmíru úspěšným presinkem. Nicméně první šance stejně pocházejí z dílny domácích. Adebayorova střela ještě byla zablokována Bramblem, ale proti ráně Tevéze už Stojkovič zasahovat musel. Bez balonu však bylo City ke svému soupeři shovívavé až příliš. Dovolovalo mu pořádně si pohrát s balonem a navíc i často střílet. Jednu bombu Rodallegy nakonec Given vyrážel jen taktak.

V dresu Citizens dnes byli schopni snést přísnější měřítka snad jen dva hráči. Prvním z nich byl Adam Johnson a druhým pak Carlos Tevéz, který ještě před svým druhopoločasovým koncertem jednou nebezpečně pálil a jednou na sudím marně loudil pokutový kop. Možná právě pro tak malé množství opravdu snaživých fotbalistů byli v půli domácí vypískáni. Takový fakt Citizens přeci jen mírně nabudil. Krátce po přestávce dokonce Adebayor rozvlnil síť napnutou za Stojkovičovými zády, pro ofsajd se však radoval zbytečně.

Krátce před tím, než šli hosté po drsném Caldwellově zákroku na Tevéze do oslabení, spálil obrovskou šanci Rodallega, když k němu vinou protivníkova několikerého zaváhání propadl dlouhý míč a on ho pravačkou napálil těsně vedle. Následná červená karta zprvu Martinezovi svěřence nakopla - Moreno ani podruhé Rodallega ovšem nepochodili. Situaci tak do svých rukou vzal Tevéz. Poprvé se prosadil v 72. minutě díky váhavému Stojkovičovi, který nevyrazil naproti Vieirově bochánku a Argentinec ho tak klidně mohl doklepnout za brankovou čáru. Hned po 120 sekundách se Tevéz opět ideálně orientoval ve vápně soupeře a na zadní tyči ve skluzu usměrnil Garridův centr do sítě podruhé. Do třetice se argentinský štírek trefil šest minut před koncem, když tentokrát prošel přes dva hráče, aby pak svým finišem nedal Stojkovičovi žádnou šanci zasáhnout.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 3:0

28.03.2010 17:00

Góly: 3. Fernando Torres, 32. Glen Johnson, 60. Fernando Torres

Fotbalisté pátého Liverpoolu neměli sebevětší problémy s Černými kočkami ze Sunderlandu, a stále si tak drží naději na čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů pro příští sezónu. Hosté v podstatě na Anfield ani nemuseli jezdit. Tak bídný výkon by na body nestačil možná ani na liverpoolské dorostence. Dvě branky zařídil Fernando Torres, jednu Glen Johnson.

Domácí vlétli do utkání jako uragán. Už v první minutě utkání mohl skórovat Agger po centru Gerrarda z přímého kopu, jen reflexivní zákrok brankáře Gorgona zabránil brance. Reds ale nakonec nemusela tahle neproměněná šance mrzet, jen o dvě minuty později si nastavil míč na pravačku Torres a táhlou, přesně mířenou a hlavně krásnou střelou z nelehkého úhlu ke vzdálenější tyči rozvlnil síť.

Ve 14. minutě zkoušel štěstí z dálky Mascherano, o chvilku později pálil z první Torres, ale oba pálili mimo. Výčet šancí pokračoval a Gerrard v 17. minutě mířil z běhu jen těsně vedle pravé tyče. Dvacátá pátá minuta a sunderlandský Gordon se mezi třemi tyčemi opět potil, po Gerrardově rohovém kopu hlavičkoval tvrdě Maxi..

Nakonec liverpoolský tlak vyústil druhým gólem ve 32. minutě, když se ze dvaceti pěti metrů prosadil bombou Johnson. Pět minut před koncem první půle měl další tutovku na kopačce Torres, jeho první rána narazila do tyče, balón se od ní dostal zase zpátky k němu, jenže napodruhé španělský toreador z voleje netrefil místo mezi třemi tyčemi.

Druhý poločas si už Liverpool držel pohodlný náskok. Černé kočky se sotva dostávali před branku Reiny, na nějaký zvrat vůbec neměli. V 60. minutě vsítil Torres druhou branku, hezky do vápna mu přihrál Johnson. Pak pálil z dobré pozice jen pánu bohu do oken Kuyt, deset minut před koncem zase slabě Babel, jehož v pohodě vychytal Gordon.

A Sunderland? Zazlobil za celý zápas jen třikrát v poslední desetiminutovce. Nejprve střílel jen vedle Richardson, poté měl hostující záložník možnost zakončit z přímého kopu, ale možná že by se jeho pokus nevešel ani do ragbyové branky. Asi nejnebezpečnějším se stal nakonec Bardsley, proti kterému musel brankář Reina dokonce i na zem.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Blackburn Rovers 0:1

28.03.2010 13:00

Góly: 20. David Dunn (pen.)

Záchranářské starosti Burnley dosáhly vrcholu. Porážku 0:1 s Blackburnem způsobil moment ze dvacáté minuty. Olsson si v pokutovém území došel pro spornou penaltu a Dunn se ukázal jako spolehlivý exekutor.

Svěřenci trenéra Lawa tak propásli velkou možnost, jak udržet kontakt s nejbližšími pronásledovateli. Hosté se naopak zásluhou triumfu posunuli na 10. příčku v tabulce. Blackburn vstoupil do utkání aktivněji. Po akci Nzonziho s Pedersenem pálil norský záložník vysoko nad. Poté ovšem došlo k onomu inkriminovanému momentu. Jemný kontakt Olssona s Jensenem posoudil rozhodčí Dean jako penaltový. Spolehlivý exekutor Dunn pak poslal Revers do vedení.

Domácí odpověděli krátce poté pěknou přímočarou akcí. Elliott vyslal do vápna ostrý centr, Sambova hlavička pak všechno nebezpečí zažehnala. Ještě jednou si sudí Dean proti sobě pobouřil diváky. Samba na hranici pravidel stáhl ve vápně k zemi právě Elliotta, tentokrát však píšťalka sudího zůstala němá. Obě strany mohly ještě před přestávkou vstřelit branku. Šanci Blackburnu propásl Salgado, na druhé straně pohrdl vyrovnáním Cort.

Domácí přece jen začali druhou půlku výrazně aktivněji. Hned zkraje pelášil do otevřené obrany Fletcher, skvělým obranným zákrokem ho ale obral o míč Nzonzi. Mearsovi pak z kopačky sebral téměř jistý gól pohotový obránce Olsson. První střelu na bránu si tak připsali domácí až v 54. minutě. Paterson ale pouze vyprášil Brownovy rukavice. Na opačném konci hřiště zase hrozil vytříbený norský technik Pedersen. Ovšem ani jeho přímý kop se neujal. Zatímco aktivita Burnley postupem času uvadala, Blackburn mohl své vedení pojistit. Olsson ale trefil jen břevno. I tak to ale na výhru fotbalistům Rovers stačilo.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester United 0:4

27.03.2010 18:30

Góly: 38. Jlloyd Samuel (vl.), 69. Dimitar Berbatov, 78. Dimitar Berbatov, 82. Darron Gibson

Výsledkově jednoznačný, průběhem víceméně vyrovnaný zápas se odehrál při sobotním podvečeru na Reebok Stadium. Domácí Bolton věhlasnému soupeři statečně vzdoroval celý první poločas, v tom druhém už ale odpadl a nechal si nasázet dohromady čtyři branky. Posunu MU na první příčku o bod před Chelsea tak nezabránil.

Bolton do zápasu s obhájcem titulu rozhodně nevstoupil s nějakým přehnaným respektem. Pozici mu ale notně usnadnily i čtyři změny v sestavě Manchesteru, ke kterým po vyhraném derby s Liverpoolem sáhl Sir Alex Ferguson. Red Devils totiž zpočátku moc nevěděli co hrát, občas měli domácí fotbalisté až příliš mnoho prostoru, a to prakticky kdekoliv po hřišti. Lépe zkonsolidovaní Trotters si tak v úvodní dvacetiminutovce užívali alespoň mírné převahy. Na jejím konci ale stály přeci jen ještě dvě šance hostujících hráčů. Nejprve Berbatov citlivě sáhl do centru Fletchera a donutil Jaaskelainena přimáčknout se na bližší tyčku a zažonglovat si s balonem. Z následného rohu se pak o slovo přihlásil Evans, jemuž sklepával míč Fletcher. Zaskakující stoper ale nezachoval chladnou hlavu a vysoko přestřelil.

Ani tyhle dvě šance ale nevnesly do herního projevu United nějaký řád. Naopak brzy mohli červení děkovat Van der Sarovi, že se vytasil s prvotřídním zákrokem proti dobře umístěné střele Elmandera. Wilshere ve 27. minutě nádhernou kolmicí uvolnil švédského forvarda, který šel z mírného úhlu sám na vytáhlého brankáře. Jeho ránu na přední tyč ale Van der Sar nepatrným pohybem pravačky skvěle zlikvidoval. Poté uteklo přesně deset minut a bezmocní ofenzivní hráči Manchesteru mohli děkovat podruhé - tentokrát hráči na druhé straně barikády.

Giggsův křižný pas totiž Lloyd Samuel nepochopitelně zužitkoval k preciznímu uklizení balonu do vlastní sítě. Být oblečen do červeného trikotu, šlo by o vskutku suverénní koncovku, takhle Bolton dosti znevýhodnil. Ten však přesto nemusel panikařit, neboť ještě do přestávky Wilshere prostrčil míč k Muambovi a po jeho výstavním projektilu se musel Van der Sar vrhnout s vypjetím všech sil. Nakonec z toho byl navýsost efektní zákrok.

Do druhého dějství už nastoupil přeci jen lépe organizovaný Manchester a hned to bylo o něčem jiném. United konečně byli schopni zosnovat nějakou smysluplnou kombinaci a co na tom, že při snaze zakončit jednu z nich Berbatov prohrál svůj souboj s gravitací. Pořád to byl nadějný příslib do budoucna a v něm také takřka identickou akci ukončil Fletcher již zajímavou ranou do boční sítě. Berbatov si navíc spravil chuť nedlouho poté. V 69. minutě si počíhal na vyraženou Fletcherovu střelu, a přestože se Jaaskelainen ze země včas sebral a šel mu naproti, Bulhar ho nepatrnou škvírkou pod levou rukou zvládl prostřelit.

Owen Coyle se pak rozhodl vrhnout veškeré síly do útoku a to se Boltonu ještě dvakrát vymstilo. Dvanáct minut před koncem Nani zamotal hlavu Rickettsovi a předložil Berbatovovi dokonalý pas, který druhý nejlepší střelec MU ledabyle a mezi nohami Samuela nasměroval do sítě. O pár okamžiků později ještě Nani vykouzlil další pěknou přihrávku pro střídajícího Gibsona a ani ten nepohrdl a prudkou ranou zaskóroval odrazem od břevna. Úplný závěr už pak Bolton přežil bez újmy a utkání dohrál s jakouž takou ctí.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Arsenal FC 1:1

27.03.2010 16:00

Góly: 90. Kevin Phillips - 81. Samir Nasri

Jestliže Wenger před zápasem nabádal ke zvýšené koncentraci, zažívají teď v šatně jeho svěřenci asi pořádný "fičák". Jediné individuální zaváhání Manuela Almunii totiž Arsenal de facto připravilo o šance na zisk mistrovského titulu. A pokud nepřipravilo, tak jim cestu na piedestal minimálně pořádně zkomplikovalo.

První poločas se nesl hlavně ve znamení neúspěšné snahy Arsenalu uchopit do svých rukou taktovku zápasu. Ta zatím zůstávala někde na půli cesty mezi oběma stranami. Birmingham si, jak je jeho dobrým zvykem, cestu dopředu zrovna nekomplikoval a nejčastěji pokoušel štěstí střelami z dálky či se snažil hrozit ze standardek. Kanonýři naproti tomu hráli svou hru, která ale opět postrádala moment překvapení a mnohdy i preciznost. První a na dlouho taky poslední šanci si tedy Arsenal vypracoval až po nedůslednosti soupeře. Stoper Dann se dlouho rozmýšlel, co udělá se skákavým balonem, až ho zválcoval Walcott a vzápětí neskóroval možná jen díky včasnému vyběhnutí Harta. Z dalekonosných pokusů Brums pak stojí za zmínku jeden nepřesný McFaddenův a jeden Jeromeho při zemi vyražený Almuniou.

V druhém poločase se obraz hry nikterak zvlášť nezměnil. Trápení Arsenalu pokračovalo. Zejména Fabregas nebyl po dřívějším inkasování nějaké rány do kotníku schopný dirigovat projev Gunners, na což pak celé mužstvo náležitě dojíždělo. Ve stávající sestavě akorát zpoza šestnáctky nadějně, ale jen doprostřed brány pálil Diaby. Menší zlom přišel až s vypuštěním Nasriho s Aršavinem na hrací plochu. Ještě předtím ale mohl jít do vedení domácí celek, a to hned dvakrát během pár sekund. Podivný Johnsonův pokus se totiž v 62. minutě zkroutil do tyče a dobíhající Dann pak ze dvou kroků trestuhodně přestřelil. A odplaty se pak Brums skutečně dočkali, i když až s odstupem času.

Vitální posilou byl pro hru Arsenalu především Samir Nasri, který hned po svém příchodu na hřiště směřoval do vápna nebezpečný centr, který nečekaně minul Johnson a nepřipravený Bendtner už nezvládl reagovat. Tím se uvedl, a pokračoval ještě s větší parádou. Projev hostí notně obohatil o sebevědomí, a že právě jeho má ažaž, dokázal v 81. minutě. Tehdy se zprava rozeběhl s balonem na osu hřiště, odkud vypustil nádhernou přízemní střelu, která zapadla přesně ke vzdálenější tyčce - 0:1. Arsenal byl v tu chvíli v euforii a vypadal neohroženě. V nastavení však stačil jeden decentní centr do vápna hostí, jedna mizerná koncovka Phillipse a jedno děsivé zaváhání Almunii a všechno nadšení bylo rázem fuč. Španělský golman totiž soupeřovu slabou střelu vyrazil pouze do vzduchu a za sebe tak, že míč nakonec doskákal za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 7:1

27.03.2010 16:00

Góly: 15. Frank Lampard, 44. Frank Lampard (pen.), 57. Florent Malouda, 62. Frank Lampard (pen.), 68. Florent Malouda, 83. Salomon Kalou, 90. Frank Lampard - 29. John Carew

Na Stamford Bridge se dnes pohřbívalo. Na svůj funus dorazila Aston Villa, která byla Chelsea rovnocenným soupeřem pouze v prvním poločase. V tom druhém totiž inkasovala pět branek a odváží si ostudnou porážku 7:1. Čtyři góly vstřelil Frank Lampard.

Chelsea nastoupila bez tahouna Didiera Drogby, jenž si odnesl menší šrámy ze zápasu s Portsmouthem a nebyl stoprocentně fit. Na hrotu se místo něj objevil Nicolas Anelka, kterého ze stran podporovali Joe Cole s Maloudu a ze zálohy Deco. Aston Ville se naopak vrátila ofenzivní esa Gabby Agbonlahor a James Milner.

Jako první sice zahrozil Collins, ale když jeho volej přeletěl branku, mohli si domácí oddychnout. Ti se pak navíc po čtvrthodině ujali vedení. Malouda skvělým stříleným centrem propasoval míč přes celé vápno až k Lampardovi, jenž ve skluzu na zadní tyči poslal Blues do vedení. Po půlhodině se podařilo Aston Ville vyrovnat, byla to podobná situace jako na druhé straně. Ashley Young si na rohu vápna připravil míč a přesným centrem našel na zadní tyči Carewa, kterého neuhlídal Žirkov a vytáhlý útočník jednoduše prostřelil Petra Čecha.

Chelsea mohla o chvilku později opět strhnout vedení na svoji stranu, ale akci překombinovala. Anelka krátkým centrem našel Lamparda, ale ten se na penaltě ještě rozhodl hlavičkou poslat míč zpět na Joe Colea, jenž těžký míč nedokázal zužitkovat. Dvě minuty před poločasovým hvizdem to ale domácím vyšlo, skvělou kombinaci předvedl s Maloudou Jurij Žirkov a po vběhnutí do vápna padl po kontaktu s Collinsem, kopala se penalta. Tu nemohl proměnit nikdo jiný než Frank Lampard a do kabin vystřelil Chelsea vedení.

Domácí svěřenci Carla Ancelottiho asi byli v prvním dějství o něco lepším týmem, ale co přišlo v tom druhém asi nikdo nečekal. Chelsea do něj vlétla vskutku raketově, už po dvou minutách nebezpečně centroval Joe Cole a před Anelkou musel zasahovat Friedel. V 57. minutě už byl ale po další parádní spolupráci hráčů v modrém krátký, celou akci přesnou ranou zakončil Florent Malouda. Jen za dalších pět minut se kopala druhá penalta a opět ji zařídil Žirkov, toho tentokrát fauloval Dunne. Už po hodině hry tak mohl zkompletovat hattrick Frank Lampard a také tak udělal. Na druhé straně se mohl po vystřídání rychle prosadit Delfouneso, ale na poslední chvíli byl zastaven Terrym.

V 68. minutě dokonával zkázu Villans Malouda. Vše ale začalo u Žirkova, jenž našel Lamparda a ten těsně před Friedelem ještě přistrčil francouzskému záložníkovi, kterému již nedělalo problém zavěsit přesně pod břevno. To už to bylo 5:1 a fanoušci Aston Villy asi nevěděli, co se s jejich hráči děje. Jediným, kdo z hostů hrozil byl Delfouneso a k brance neměl znovu daleko, když jeho střelu tečoval Alex a Čech šel na druhou stranu. Míč ale nakonec skončil těsně vedle.

Jakoby ale Ville pět gólů nestačila a Chelsea jí musela na cestu přidělit ještě další, sedm minut před koncem se přesnou přízemní ranou k zadní tyči trefil střídající Salomon Kalou. Poslední hřebíček do birminghamské rakve zatloukl v první minutě nastavení Frank Lampard, jenž korunoval svůj dobrý výkon čtvrtým gólem a upravil na konečných 7:1.

Více informací k zápasu

Hull City - Fulham FC 2:0

27.03.2010 16:00

Góly: 17. Jimmy Bullard (pen.), 48. Craig Fagan

Iain Dowie si v domácím prostředí napravil reputaci a určitě alespoň částečně fanoušky přesvědčil o tom, že je schopný Hull zachránit. Výhra nad desátým Fulhamem totiž opravdu může symbolizovat velkou naději do budoucna, tím spíš, že zároveň ztratil všechny body konkurent v boji o záchranu West Ham.

Hra obou celků byla v úvodních pasážích poněkud upracovaná, neupravená, což se ovšem dalo očekávat vzhledem k tomu, že oba manažeři udělali oproti minulému kolu dohromady deset změn v základní sestavě. Nicméně balonu si zprvu spíše užívali Tigers, přestože první šance zápasu pochází z dílny soupeře. Na Dempseyho přihrávku ideálně navázal Gera a donutil Myhilla k bystrému zákroku. Ovšem zúročení optické převahy se nakonec Hull přeci jen dočkal, a to ještě docela brzy. Hned v 17. minutě totiž umlčel ex-cottager Jimmy Bullard ustavičně bučící fanoušky, když z penalty suverénně potrestal Smallingův wrestlerský zákrok na Altidorea. Tahle branka pak konečně nastartovala obě strany. Utkání, které se zprvu jevilo jako těžkopádné, rázem transformovalo do obousměrného "fičáku".

Na jedné straně musel Myhill bleskově reagovat na dobře kopnutý přímý kop Shoreyho a pak za něj zaskakoval Boateng na brankové čáře při střele Gery. Na opačném konci hřiště zase Schwarzer postupně likvidoval standardku Bullarda a rašplující bombu Marneyho. Oba celky se po zbytek zápasu opravdu jen předháněly v počtu střeleckých příležitostí. Fulham si na své konto brzy mohl přičíst ještě ránu Gery, kterou z čáry odkopával Mouyokolo. Ale krátce po přestávce Cottagers zasadil rozhodující ránu Fagan, když hlavičkou přeloboval bezmocného Schwarzera, a úroveň zápasu rázem klesla. Hull své první čisté konto od ledna ustrážil celkem v poklidu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Portsmouth FC 2:0

27.03.2010 16:00

Góly: 27. Peter Crouch, 41. Niko Kranjčar

V Tottenhamu drží solidní pozici na udržení čtvrtého místa i po 32. kole. Po brankách Crouche a Kranjčara zvítězili Spurs 2:0 nad Portsmouthem. Ten zůstává beznadějně poslední.

Tottenham tak neprohrál již v devíti po sobě jdoucích utkáních. V Premier League vyhrál popáté v řadě. A právě díky tomu má nyní nejlépe nakročeno k prolomení Big Four - na pátý Manchester City má náskok již pěti bodů. Tým Roberta Manciniho má ale zápas k dobru. Naopak v Portsmouthu se pravděpodobně se záchranou již nepočítá. Tým podruhé v řadě prohrál a na nesestupové pozice ztrácí již čtrnáct bodů.

Portsmouth se nechtěl vzdát ani po nedávném odečtení devíti bodů a utkání s favoritem odstartoval lépe. Jako první se pokoušel Kanu. Z pětadvaceti metrů napřáhl k ráně, nicméně do branky se netrefil. Pompeys měli sice míč častěji na svých kopačkách, k žádnému vážnějšímu ohrožení Gomesovy branky to ale nevedlo.

Aktivní zůstával Kanu. Jeho nebezpečný centr s problémy odvracel kapitán domácích Michael Dawson. V 16. minutě odcentroval David Bentley, který se do základní sestavy vrátil po dobrém výkonu ve druhé půli předešlého utkání s Fulhamem, a svým pasem našel dobře postaveného Crouche. Vytáhlý útočník na zadní tyči ale dokázal hlavičkovat pouze těsně mimo.

Nakonec to ale mohlo být 1:0 pro hosty. Frederic Piquionne si několikrát chytře narazil s Anthonym Vandenborrem, belgický obránce se tak zjevil sám před brankářem. Možná již v duchu slavil vedoucí branku - a to se promítlo na jeho zakončení. Gomes si s jeho střelou poradil. Na druhé straně se ale nenudil ani David James, který svou chybou v minulém utkání daroval první branku Chelsea. S vypětím všech sil si poradil s nešťastnou tečí hostujícího obránce Hreidarssona.

Ve 27. minutě se ale Tottenham dočkal. Bale proběhl po levé straně, svým centrem vyzval Petera Crouche k sprinterskému souboji s obránci Portsmouthu. Domácí útočník byl úspěšnější a o pár centimetrů před stopery dokázal míč tečovat za Jamesova záda - 1:0. Byl to jeho 11. gól v této sezoně.

O pár minutek později to mohlo být již o dvě branky. Na další pěkný centr, tentokrát z kopaček Bentleyho, si naskočil Dawson. V dobré pozici ale mířil vedle. Po nadějném vstupu do zápasu se Portsmouthu nyní nedařilo vrátit se do hry. Tom Huddlestone z pětadvaceti metrů napálil pouze břevno branky hostů, zatímco Crouchovu voleji zabránila ve skórování taktéž branková konstrukce.

Druhé branky se ale domácí příznivci dočkali ještě do konce poločasu. Střela Luky Modriće byl zblokována, míč se ale odrazil ke Kranjčarovi. A ten ke svému předchozímu zaměstnavateli přívětivý nebyl - napálil pravý horní růžek branky - 2:0.

Pompeys se málem dočkali okamžité odpovědi. Kanuova hlavička nalezla Michaela Browna, v nejvyšší pozornosti byl ale opět také Gomes. Zápas byl pozastaven několik minut po začátku druhé půle. Hreidarsson nehezky upadl u rohového praporku. Islandský obránce musel hřiště nakonec opustit. Nahradil ho Danny Webber. Jak se blížila hodina hry, musel se domácí brankář hned dvakrát vyznamenat proti střelám Portsmouthu.

Nejdříve z dvaceti metrů pálil Kanu, zpoza pokutového území poté pálil Brown. Po nepřesné přihrávce se k míči dostal o pár minut později opět aktivní Kanu. Nicméně ani nyní nebyla jeho střela dostatečně přesná. Na druhé straně si James poradil s hlavičkou Sebastiena Bassonga.

Nepříjemné odpoledne pro hosty zakončilo další zranění - střídajícího Dannyho Webbera. Pár minut před koncem musel hřiště nedobrovolně opustit také gólman David James. Behěm osmi minut nastavení se do vážnější příležitosti dostal pouze Crouch, jenž pálil mimo.

Více informací k zápasu

West Ham United - Stoke City 0:1

27.03.2010 16:00

Góly: 69. Ricardo Fuller

West Ham si opravdu zahrává. Jelikož Hull obral o všechny body Fulham, jeho dnešní prohra se Stokem znamená, že už na sestupové příčky nemá žádný náskok. Jeho jedinou výhodou je lepší skóre, které však v souvislosti se šesti po sobě jdoucími porážkami nemusí ve finále o ničem rozhodovat.

O tom, že ani dnes nebudou hrát Kladiváři úplně v pohodě, svědčily už jen úvodní minuty zápasu. Jen do první čtvrthodinky se s nadějnou ranou vtěsnal Lawrence, kterého pak dvěma slepenými pokusy doplnil Faye. Ještě než se WHU před přestávkou konečně probralo, zahrozil navíc Higginbotham, jehož hlavičce k ideálním parametrům příliš nechybělo. Druhá třetina utkání už potom patřila opravdu výhradně Hammers. Nejprve se Carlton Cole ještě ne a ne rozhoupat k zakončení, takže mu míč v dobré příležitosti zpod kopaček uloupil mrštný Sorensen. Později už ale tentýž útočník dánského golmana prověřil, i když jen střelou doprostřed branky.

Klidnou půlhodinku Kladivářů, během níž ještě nebezpečně pálil třeba Parker, potom vystřídala závěrečná hektická pasáž. A to proto, že v 69. minutě nedokázala hned dvojice domácích zadáků odzbrojit silného Fullera, který pak zblízka Greena hladce prostřelil. Pak logicky nastal drtivý tlak Hammers, kteří dnes prostě potřebovali bodovat. Jenže když už si Jon Spector pohrál se dvěma soupeři a překonal i Sorensena, míč proskotačil jen těsně vedle tyčky. V nastaveném čase pak ještě americký bek vyzval ke skórování Carltona Colea, jeho hlavičkový pokus ale horní roh protivníkovy svatyně o chlup minul.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 0:0

27.03.2010 16:00

Góly: -

Na Molineux Stadium nedokázalo ani jedno mužstvo najít způsob, jak vstřelit branku, a proto duel mezi Wolverhamptonem a Everton skončil bezgólovou remízou. Také šancí bylo pomálu.

Přitom už po pěti minutách se mohlo skóre měnit. Útočnou akci po pravé straně rozjel Steven Pienaar, narazil si se Sahou a přesným pasem našel Osmana. Ten ale pálil přímo do Hahnemanna. Ve 37. minutě měli Toffees další příležitost, znovu z ní však příliš nevytěžili. Své schopnosti ukázal Saha. Francouzský útočník si na hranici vápna hrudí sklepl míč a okamžitě vypálil parádní ránu, které orazítkovala břevno. Hahnemann jen čekal, zda míč skutečně skončí za jeho zády, či nikoliv.

Wolves byli prakticky neškodní, v první půli si nevytvořili šanci žádnou, ani v té druhé se jim zrovna nedařilo. V 50. minutě přihrával Sahovi Osman, ale na poslední chvíli zasáhl Craddock a zmařil akci soupeře. Čtvrthodiny před koncem nebezpečně vypálil Zubar, ale míč nakonec nezamířil do branky. Poslední šanci měli na svědomí opět hosté. Cahill hlavičkou sklepl míč pro Goslinga, ale toho zlikvidoval Hahnemann a udržel konečnou remízu 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United32233676:2572
2.Chelsea FC32225582:2971
3.Arsenal FC32215674:3468
4.Tottenham Hotspur31177757:2958
5.Manchester City311511558:3956
6.Liverpool FC321661053:3254
7.Aston Villa311312643:3251
8.Everton FC321310950:4249
9.Birmingham City321291133:3745
10.Blackburn Rovers321181335:5041
11.Stoke City319121030:3539
12.Fulham FC311081333:3638
13.Sunderland AFC328111341:5035
14.Wolverhampton Wanderers32881628:5032
15.Bolton Wanderers32881636:6032
16.Wigan Athletic32871729:6231
17.West Ham United32691738:5527
18.Hull City31691631:6427
19.Burnley FC32662031:6524
20.Portsmouth FC32642228:6013
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (764)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdo mi to tady minule tvrdil, ze almunia je srovnatelnej s reinou nebo cechem?

Reagovat
smazaný uživatel

to musel být nějaký vtipálek ne?

Reagovat
SunFells

Blázen jen

Reagovat
herbage

Minule díky chycené penaltě zachránil Arsenalu tři body v zápase s West Hamem, ale na to se celkem rychle zapomíná. Dnes byly chyby hlavně jinde, čímž nepopírám že Almuniova hrubka byla fatální

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, pravda. Ale on 3 zápasy vyhoří a pak 1 zazáří. To je dost kontraproduktivní.

Reagovat
fantomas

Neni pravda, že tři zápasy VYHOŘÍ. Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, že každý čtvrtý zápas ZAZÁŘÍ. Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejslabší golman ligy společně s Myhillem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě James...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj osobní žebříček: 1) Reina 2) EvS 3) Given 4) Čech 5) Friedel 6) Hart 7) Gomés 8) Schwarzer 9) Sorensen 10) Howard 11) Robinson 12) Green 13) Gordon 14) Fulop 15) Kirkland16)Jaskeleinen 17)Hahneman 18) Almunia 19) Jensen 20) Myhill 21) James

Beru to zčásti dle celkové kvality, z části dle letošních výkonů a zčásti dle sympatií

Reagovat
smazaný uživatel

No co na to říct, hrůza Jaask, Hart, Given, Sorensen moc nízko, Čech, Reina moc vysoko..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného jsem ani nečekal Reina je pro mě v posledních dvou sezonách best, Čech letos skoro bezchybný, navíc často podržel, myslím že pro Givena je v současnosti třetí místo tak akorát, 6. místo pro Harta je myslím si až moc dobré, Jusi se mi nikdy svým stylem nelíbil, mě zaujal jen tím , jak pár sezon zpátky chytl Blackburnu snad 3 pentle v jedno zápase, Sorensen by možná za letošek mohl být výše, na druhou stranu moc nevm na čí úkor (možná Gomese se Shwarzerem)

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tvůj žebříček, já ti ho brát nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Hod sem svůj, porovnáme

Reagovat
smazaný uživatel

Hodilo se to dolů

Reagovat
hefy

Kirkland 15.??? Úplně, ale úplně špatně.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage to určitě nebyl, ten si je jistý, že každý hráč v základu Arsenalu má na zlatej míč...

Reagovat
smazaný uživatel

ergo by to bylo zpochybnění Almunii...

Reagovat
SunFells

Pokud myslíš peníze, tak určitě

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!! Almunia VEN!!!

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí to napsat jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát ku*va vystřelili za zápas ze střední vzdálenosti??? jednou?? Ta wengerova házená mi začíná list krkem!!! A kde bylo takticky střídání v 90 minutě??? Wenger si ten titul prokaučoval sám!!

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla bejt reakce ale to je fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, naděje umírá poslední.

Reagovat
Pipo123

bože ved ešte máte na titul milujem takých fans ktorý chvália a fandia iba ked sa darí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliž si, celou sezónu za nima stojím, ale po dnešku racionálně uznávám, že titul končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není prostor na nějaké racionální pindy. Každý by měl fandit do poslední minuty posledního kola, dokud šance žije.

Reagovat
Pipo123

tak tak a fandit stále aj ked sa nedarí a aj kebyže neni žiadna šanca na titul

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že dál fandím, ale už si nedělám zbytečný naděje...to je rozdíl!

Reagovat
Pipo123

tak sorry že som to tak blbo napísal, nechcel som ta nijako uraziť to sa mi páči že stále fandíš

Reagovat
Pipo123

tak sorry že som to tak blbo napísal, nechcel som ta nijako uraziť to sa mi páči že stále fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že je ještě 6 kol a může se stát cokoli, ale Arsenal by musel už všecky zápasy vyhrát a nejsu si jestej, jestli je to v jejich silách...hlavně na spurs se bojim o body!! ale uvidíme, mluvila ze mě dost naštvanost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kouákám, že místní scumové začínají být slušně hysteričtí.......

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia mi pije krev pěkně dlouho, ale hysterie? to snad ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Phillips! Goal no. 250

Reagovat
herbage

Vtipný je, že ho ani nedal on

Reagovat
smazaný uživatel

O to cennější pro mě

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

I'm forever blowing bubbles,

Pretty bubbles in the air,

They fly so high,

They reach the sky...

Ale v Championship

Reagovat
kubys

Reagovat
SunFells

Reagovat
kubys

Aspoň bude derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, když se jim podaří nějákým zázrakem získat 4 body, tak tě třeba přejde smích, Wigan taky ještě není ani zdaleka zachráněnej

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

zní to blbě no

Reagovat
Chazy

Myslenka wiganskyho padu je uplne smesna, ten los je ok. Hammers si ted posrali nejlehci zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy se Stoke v žádném případě nepatří k lehkým......

Reagovat
Chazy

Pochopitelne ne, ale byl to jeden z tech lehcich zapasu co je ceka..

Reagovat
smazaný uživatel

ale s Wolves doma prohrát 1:3 je umění

Reagovat
Chazy

Zrovna vy o porazkach s Wolves vite sve..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, na to sem zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nic nemění na tom, že je to špatný..tohle byly dva nejhorší zápasy v sezóně..

Reagovat
Chazy

Jenze Wolves jsou momentalne vyborni.

Reagovat
Kovi81

myslim, ze se projevilo, ze pokud hrajem bez drogby, tak se snazime hrat jako tym... nespolehame pouze na jednoho hrace, ale jsme vic "tymovy"... tim samozrejme nechci snizovat drogbovy kvality, ale pokud nema den a hraje, tak nase hra je desna... kazdopadne dneska skvely vykon

Reagovat
Kovi81

funny taky je, ze jsme obvinovani z anti-fotbalu... jaktoze jsme ale s prehledem nejlip strilejici muzstvo v PL? doufam ze takhle odusevnely vykon predvedou kluci i za tyden na OT

Reagovat
SunFells

Jednoho Adlera Arsené a snad za rok

Reagovat
smazaný uživatel

joo, tak ten by se mi tam hodne libyl

Reagovat
smazaný uživatel

tak, AV máme s největší pravděpodobností ze hry venku, už ztrácí dech jako každý rok...ještě ať začnou ztrácet slepice a ropáci, což zas vzhledem k jejich nalosování není nepravděodobné...chelsea Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem nečekal od chelsea

Reagovat
r.mrazik

to snad neni mozny...west ham zas rupl...jinak,arsenal to ma za to,ze za cely zapas jedinkrat poradne vystreli na branu...to je hroznej fotbal co predvadi,moc jsem jim to pral a Kevin Phillips je proste zabijak

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia nezklamal, krásně podpořil týden stará slova Wengera:

"He had a few problems at the start of the season but in the last two or three months I have found him to be outstanding and credit to him, he has silenced the critics."

A Nasri mi taky neudělal radost, že minutu před gólem při tváří v tvář Hartovi nesmyslně přihrával namísto zakončení..

Reagovat
SunFells

No co, není to sobec

Reagovat
herbage

Nejvíc mě dnes sejřil Bendtner, který ve vápně posílá míč patičkou před vápno na Sagnu, který to pak zadrbe na aut

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímě, mě se Bendtner v Arsenalu nikdy nelíbil a líbit nebude.

Reagovat
fantomas

*jen to upřímě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ucka hraji doma

Reagovat
Chazy

Vedle

Reagovat
Liquid

skvělé výsledky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton: Jaaskelainen, Ricketts, Cahill, Knight, Samuel, Muamba, Lee, Cohen, Wilshere, Elmander, Kevin Davies.

Man Utd: Van der Sar, Neville, Vidic, Jonathan Evans, Evra, Fletcher, Scholes, Valencia, Giggs, Nani, Berbatov

Reagovat
Liquid

skvělé, největší soupeři mají ve fantasy Rooneyho kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bolton to musí stačit holt i bez Rooneyho, jinak je to celkem pěkná sestava

Reagovat
fantomas

A to se Ferguson dušoval, že Rooney žádný zdravotní problémy nemá. I kdyby ho jen šetřil, určitě ho tohleto jenom inspirovalo.

Reagovat
herbage

Nebudu tady psát jak generál po bitvě, zkrátka dnes se ztratily body, které se ztratit neměly. Šance na titul žije, ale dnes se podstatně zredukovala. Nejhorší je, že po celoroční dřině rozhodují v závěru takovéto chyby. Co se dá dělat. V týdnu začít dobře proti Barceloně a pak doma rozmést Wolverhampton a čekat na výsledek zápasu Chelsea - Manchester

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Takové chyby dělá každý - Chelsea proti Blackburnu, MU měl slabší chvilku proti Evertonu a AV... O titulu rozhodnuto není...

Reagovat
afc

lenze my neustale doplacame na individualne chyby hracov.Raz to je Clichy,potom Senderos,potom Silvestra a takto je to furt.

Reagovat
SunFells

Nikdo neříká, že je ...Chelsea se zdá se zvedla, hodně bude zavíset na jejich matchi s United, které já osobně považuju za favority na zisk titulu. Pro Arsenal šance ještě existuje, není malá ...Ale pokud budou hrát tak jak dnes, že se sami připraví o dobré šance dalšími zbytečnými nahrávkami a nezačnou z výhodných pozic střílet, tak to nevidím zrovna růžově

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska super, Arsenal potěšil, Bolton jedem Lampard neuvěřitelnej, Malouda potvrdil úžasnou formu, Žirkov dopředu skvělej Já říkal, že dneska bude bezproblémové vítězství

Reagovat
Kovi81

jura uprimne prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem snáď to Wanderers nejako ukopú titul vám neskutočne prajem, proste ak ho nebude mať Chelsea tak ... neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

ta Villa je docela srandovní tým, přichází březen, a oni to zase balí.....Neil prý ve Ville ještě v březnu nevyhrál....

Reagovat
r.mrazik

sice se dnes vitezstvi cekat moc nedalo,ale tech sedm je "trochu" dost....

Reagovat
tomasinho

Přesně, za 4 roky ani jedna výhra v březnu.

Reagovat
fantomas

Prvního má narozky...

Reagovat
herbage

Tak O'Neil to asi věděl, chtěl to dneska protrhnout, ale holt těsně to nevyšlo, no

Reagovat
kubys

Vždyť letos v březnu porazili Wigan, tak jaké 4 roky?

Reagovat
tomasinho

Wow, tak to mi uniklo

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Naposledy jsem psal preview Villans a na BBC to tam měli ještě

Reagovat
Chazy

Tak na BBC pisou veci

Reagovat
tomasinho

Jinač nevím, jestli sis to četl u preview, sledoval jsem dneska Nanda a hrál dost dobře.

Reagovat
kubys

16.3. porazili Wigan.

Reagovat
kubys

Pokud se fakt něco radikálně nezmění (a asi nezmění), tak se příští rok zřejmě potkáme s Millwallem, jaká krása. Ale řeknu to jako Péťa Čech - stačí nám vyhrát 5 zápasů a jeden remizovat a jsme zachráněni

Reagovat
tomasinho

Alespoň bude Parker za levnější peníz snad

Reagovat
Cescio

arsenal ma stale šancu...len musi cakat priaznivy vysledok z old trafford...najlepsia by bola asi remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea .....škoda,ze kdyz hraje Didi tak si mysli, ze staci nakopavat balony na nej

Reagovat
vitasrp

Jinak Lamps dneska dal už svůj 21 gól v sezóně.. Neskutečný, on může hrát klidně sebehůř a stejně ten gólový přínos pro mužstvo mít bude.. Když si vzpomenu, jak podprůměrné byly jeho výkony v první polovině sezóny, za kterou dal navíc jen 8 branek, je docela fascinující, že on letos tu dvacku dal znovu a možná to také bude jeho nejplodnější gólová sezóna.. Na druhou stranu v tom dost velkou roli hrály penalty, letos z nich dal už 6 branek, loni dvě.. Popravdě ale loni měl daleko větší herní přínos a hrál taky mnohem lépe, letos jsou jeho největší předností ve větší části sezóny právě jen ty góly.. Loni byl dle mě lepší..

Super Frankie Lampard..

Reagovat
Chazy

Co rikas na situaci "tvych" Hammers?

Reagovat
Chazy

Aha, takze uz nic

Reagovat
vitasrp

Že je to totálně v hajzlu, záchrana už dle mě bude docela zázrak, Hull má o něco lehčí los, navíc mají lepší výkonnost a hlavně je na nich vidět ta chuť se zachránit, která mi ve většině zápasů WHU neuvěřitelně chybí.. Každopádně případný sestup bude zasloužený, nemůžu si pomoct, ale výkony WHU jsou poslední dobou asi nejhorší v lize, na hru se nedá koukat, nemá to systém, řád, neexistuje obrana, dostává se spousta hloupých branek a co je úplně nejhorší, zaujetí do hry vidím tak u dvou hráčů.. Tým, co doma prohraje v důležitých soubojích s Boltonem, Wolves i Stoke, si záchranu jednoduše nezaslouží.. A vůbec celkově ty výsledky doma jsou dost směšný, o těch venku se radši nemá cenu bavit.. Nejhorší je, že ten tým na sestup rozhodně není, bohužel se rozložil jaksi zevnitř díky těm různým problémům a Zola svou úlohu taky absolutně nezvládl.. Netuším, co tam stále pohledává, vždyť on je jednou z hlavních příčin pádu, vyletět měl už někdy v lednu.. Teď už je na jakoukoli změnu dost pozdě..

Na druhou stranu ale příští rok začnu s největší pravděpodobností víc sledovat Championship, to je značné pozitivum...

Reagovat
Chazy

uz sem se lek.. Tak ale sympatie sis u nich nasel kvuli Zolovi a Clarkovi, ne?

Reagovat
vitasrp

Tak tak, příchod našich legend k nim mě nenechal chladným.. Dalším faktorem pak byla i má osobní návštěva Upton Parku, tehdy mě vůbec ta atmosféra tam a celý klub dost pohltil...

Reagovat
Staenly10

Nejvíc bych jim přál zýchranu na úkor Wiganu... Pro mě osobně hrozně nesympatický klub...

Reagovat
Chazy

Tak s Hammers hrajeme jeste vzajemny zapas myslim, tak se treba naseho padu dockas. Ale ten los mame fakt v pohode:)..

Reagovat
Staenly10

Sice nevim,kdo bude hrát domam ale myslim si,že s Hammers neprohrajete (to už zřejmě nikdo ). Navíc WHU má ještě venku Everton,Live a Fulham a doam City... Podle mě už jasná sestupová záležitost

Reagovat
Chazy

Hrajem na Boleyn Ground, ale i kdybysme tam prohrali, tak to podle me tezko rozhodne. Oni musi doufat, ze porazi doma SAFC, jinak nevim.

Reagovat
Staenly10

Jak řikám,podle mě jasný sestupující. Burnley už to ale bude mít taky hodně težký,taktéž jim chybí ještě City,Liverpool. Pak ještě Tottenham. Jedině,kdy můžou něco uhrát jim dávám šanci s Hullem a Sunderlandem. Nejlíp se na tom zdá být Hull,a taky to podle mě bude první nesestupující...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že s nima nikdo neprohraje. Kdo by čekal před týdnem, že Chelsea udělá 12:1 během dvou zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

zase to vem tak, že Portsmouth a Villa jsou momentálně nejvíce dva marné kluby v PL, takže bych ta dvě vítězství moc nepřeceňoval, spíše bych se bál, že čukotka vystřílela všechen střelekcký prach....

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nepřeceňuju, jen srovnávám.

Ohledně Chelsea - každý zápas je jiný a tady to platí 100násob. Jeden zápas nahoře, druhý dole. Je možné, že to bude teď jízda 2 zápasy a pak zase sucho, nebo jízda do konce sezony, u Ancelottiho bych se nedivil ničemu..

Reagovat
tomasinho

8 z penalt ze 17 v lize

Reagovat
vitasrp

Jsem taky blb, když jsem do toho nezapočítal ty dnešní dvě..

Reagovat
tomasinho

Stane se.

Reagovat
tomasinho

Historie se opakuje, škoda, že dneska nehraje Gallas, abych se aspoň pobavil jeho vztekem a brekem.

Reagovat
tomasinho

nehrál

Reagovat
tomasinho

Gary Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za kazdy gol jeden palec ... a za tu prihravku na maloudu pridam dalsie 2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard a Malouda maju posledne zapasy hustu formu .... Malouda je tento rok uzasny !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to pre systém čo sa stratilo na Anelkovi - získalo sa na Maloudovi keby prejdu opäť k diamantu - situácia by sa na 95% otočila v prospech Anelku

Reagovat
vitasrp

Malouda ale patřil k nejlepším i na začátku sezony, kdy se praktikoval diamant..

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ako to skonci buducu sobotu na OT.... pre Chelsea ten zapas nemohol prist v lepsi moment ako teraz ... 12 golov v 2 zapasoch to je supa ..... Lampard tento rok 17 golov v lige,Drogba 24 golov,Malouda 11 ....to su super cisla ... ak tento rok nevyhra Chelsea titul budem prekvapeny celkom .....

Reagovat
smazaný uživatel

nj, máš pravdu ale nemal taký istý základ, pretože vtedy pravidelne nastupovali Anelka a Drogba a oveľa častejšie aj Joe Cole

Reagovat
honziss

Neznáte nějaké dobré hráče z Championshipu? Začínám si dělat seznam hráčů, kteří by mohli West Ham posílit pro příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zeptej se tomasinha, ten se vyzná..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Přes to jsem tady expert já

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Varney

Reagovat
tomasinho

Přidal bych i Billiyho Sharpa, to je můj osobní favorit.

Reagovat
Chazy

Nemyslim ze ma vic jak na Doncaster, u Blades slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, doporučujte West Hamu útočníky, těch maj málo

Reagovat
fantomas

Opravdových útočníků málo maj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám však pocit, že všecky je prodaj.

Reagovat
fantomas

Béčko je taky mančaft. Stačí jim seškubat platy.

Reagovat
fantomas

Z Charltonu!

Reagovat
Chazy

Jedine Jonjo Shelvey. V 17ti uz ma 40 zapasu odehranych.

Reagovat
fantomas

Luke Varney že hrál za Charlton..

Reagovat
Chazy

Ja vim, ale kdyz ho zminujes, tak nadhazuju posilu.

Reagovat
fantomas

Tak Jonjo teď ještě nikam nepude. Je moc brzo na přestup někam "vejš".

Reagovat
Chazy

Uzasny krestni

Reagovat
fantomas

Banjo.

Reagovat
Liquid

Sierse stáhne Zola z hostování, jinak Ambrose, Fryatt, Chopra, Ledley, ale Hammers nespadnou

Reagovat
honziss

Zola už si tak akorát stáhne prdel a poutíká zpátky do Špagetova.

Reagovat
Liquid

je to hrdina !

Reagovat
honziss

O kom mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kebe a Brunt?

Reagovat
tomasinho

Kebe se v posledni době výborně rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Brunt by ale těžko šel zpátky do Champ, když WBA postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Honziss sa pýtal na dvoch z Champ...

Reagovat
tomasinho

Mi se třeba líbí Neil Danns, McAnuff, Paul Anderson.

Reagovat
honziss

Už jsem to vymyslel jinak... Smithies, Dailly, Mullins, Marlon a Kev Phillips.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No...vymyslel...

Reagovat
fantomas

Jinak pro Getza - Jackie nakonec opravdu Mattyho posadil.

Reagovat
Liquid

Nejlepší hráč Boltonu Weiss a sedí na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jjjjjjjjjjj Coyle ven

Reagovat
vanGomm

Arsenal byl už stejně na řadě.Kdyby nepřišel o body dnes přišel by o ně určitě v dalších kolech.Navíc v 6 příštích kolech asi 18 bodů i tak neudělá.Matematická pravděpodobnost ztrát je prostě neúprosná.Tím samozřejmě netvrdím,že nebudou ztrácet Chelsea nebo Manch.Unt. a Arsenal by se při určité konstalaci výsledků přesto mohl stát mistrem.

Reagovat
Liquid

Chelsea už ztrácela, teď půjde od výhry k výhře a to je dobře

Reagovat
vanGomm

To,že Chelsea udělá ve zbývajících 6 zápasech 18 bodů je samozřejmě teoreticky možné.Praxe bývá ve většině případů jiná o tom jsem se jako sázející mnohokrát přesvědčil.Pokud vezmu její zápasy venku má Chelsea bilanci 8 4 4 tz. že v plné polovině zápasů venku ztrácela.Ve zbývajících 3 zápasech venku hraje s Manchch.Un. Tottenhamem a Liverpoolem a uhrát plný počet 9 bodů bude i pro ní velice složité.Podle mého názoru s ohledem na její výsledky z cizích stadiónů to nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně si nedokážu představit, jak ale po tomhle půjdeme na Barcelonu...

Reagovat
smazaný uživatel

že tě to trápí, v házené je Barcelona stejně lepší, spíše jste se měli více soustředit na Carling, protožře to letos zase bude bez pohárů....

Reagovat
SunFells

Mno jo, na White Hart Lane se už ani poháry do vitrín nevlezou

Reagovat
smazaný uživatel

a co vy? už zase chystáte DVD? "4th place! Finally!" ??

Reagovat
Tomanatura

Já se furt marně snažím zjistit, co touto sestavou Alex myslel. Nani má dobíhat za Berbou do útoku? A Giggs má dělat co?

Reagovat
fantomas

No zatim to podle toho vypadá - vůbec nevíte.

Reagovat
Chazy

Stoke letos uz 16 bodu venku. Stejne jako LFC, a to navic odehrali venku o zapas min.

Ohromny krok vpred

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dát ustymu ty dva zítřejší?

Reagovat
Chazy

at si da na derby zalezet

Reagovat
smazaný uživatel

Kroutil se kroutil, ale nevykroutil

Reagovat
Chazy

Sefik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lampard si snad dělá srandu...

Reagovat
vitasrp

Ne, on to myslel vážně..

Reagovat
Virtuos

Wolves super aspoň bod aj to sa počíta

Reagovat
fantomas

Jackie! A prvotřídní zákrok Sara, vůbec ne špatná koncovka, na to že to byl Elmander.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Bolton pěkně tlačí Alexi, Alexi...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Rooney není ani na lavce, že by se téměř po roce zase zviditelnil supertalent z Itálie?

Reagovat
Tomanatura

Jestli tam postupem času šupne Mačetu místo Berby, tak se asi oběsím.

Jinak, bravurní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Ide to ide, príde zápas u Brums a Arsenal... Deja vu?

Reagovat
tomasinho

Jsem smutný, že nehrál Gallas.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
tomasinho

Ten jeho eplileptický záchvat byl úžasný, jsem až brečel smíchy.

Reagovat
smazaný uživatel

To mne takú reakciu vyvolala aj hádka Carru s Arbeloom i Bendtnerov zázračný zákrok na bránkovej čiare v LM Nezabudnuteľné momenty. Asi ako včera, keď nám v TV novinách vyhlásili, že poslanecký klub SMK (strana maďarskej koalície) za prebytočné peniaze, ktoré mal vrátiť do rozpočtu nakúpil iPody

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

To je fakt den.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemůže dávat v nastavených minutách góly jen Arsenal

Reagovat
fantomas

Tady samozřejmě nejde jen o Arsenal, ale i o Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se ho neprosil aby to tam šoupl

Reagovat
fantomas

Právě proto...Almunii se taky nikdo neprosil, aby Birminghamu pomáhal.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemůže dávat v nastavených minutách góly jen Arsenal

Reagovat
FuckT

nice goal

Reagovat
vodka

ten Samuel je fantastický zakončovatel... líp by to netrefil asi nikdo z MU...

Reagovat
vodka

van der Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej nejlepší střelec MU

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
fantomas

Achjo, Sar si snad nejlepší zápas v sezoně vybere zrovna proti Boltonu.

Reagovat
vodka

jenom nechápu toto, proč se hraje rozestavení:

AV DF PS

DB

RG Nani...

Reagovat
vodka

neměla byt reakce...

Reagovat
Tomanatura

Ferguson si prostě letos před sezonou řekl, že je nejlepší a dal si hru na nejtěžší obtížnost... Už ho nebavilo vyhrávat všechno lehce.

Zatím mu to vychází, i když prostě se štěstím, no.

Reagovat
Tomanatura

Sar Muambovi se nějak zalíbilo střílet góly...

Reagovat
FuckT

ked vidim ten Coyleov xicht,mam chut mu odj*bat hlavu

Reagovat
vodka

jistě, přehrává vedoucí tým tabulky a ty mu chceš něco vyčítat? Weiss prostě na Leeho momentálně nemá, je na čase se s tím smířit...

Reagovat
FuckT

to chapem...ide o to,ze mu povedal,ze bude hrat v zaklade...aj ked kokot stary sam dobre vedel,ze cez Leeho neprejde...a Weissa si tam zobral iba pre istotu...ked nebude Lee vladat dohrat,alebo sa zrani,alebo bude vykartovany...pre jeho sluby si Weiss vybral prave Bolton...mame malo hracov,z ktorych neco moze byt a takyto gay im slubuje a necha ich skapat...alebo este jedno pouzitie prenho ma a to takticke striedanie v 94 min...ja suhlasim,ze Lee je hrac jak sa patri,ale prave preto nemal Coyle brat Weissa do Boltonu....

Reagovat
fantomas

Tak je třeba mít i kvalitního náhradníka. Nikdo nemohl vědět, že se Weiss bude vztekat jak malej fakan, i když je nad slunce jasné, že tady má na prosazení furt daleko víc šancí než v ManCity.

Reagovat
FuckT

hmm ...lenze on sa potrebuje presadit do konca PL...a ten je celkom blizko...takze ked Leeho nejebne kamion po ceste z treningu,Weiss si nezahra....a Weiss urcite nechcel byt nahradnik a Coyle mu ani urcite nepovedal,ze bude...

Reagovat
fantomas

Ale jistěže mu to povídal, když přicházel v době, kdy válel Lee a na druhé straně hrál nedotknutelný zástupce kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

čekat, že kterýkoliv manager dá přednost hráči co je u něj na hostování před vlastním a výkonostně srovnatelným hráčem je opravdu velká debilita.....

Reagovat
FuckT

sak to je druha vec...ze Weiss uveril Coyleovym slovam...

Reagovat
Chazy

Takze kokot je Weiss, ne Coyle.

Reagovat
Chazy

Tedy Coyle taky, ale z jinych duvodu nez hostovani nejakyho slovaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

nemusel mu tolko slubovat...Weiss je mlady a uveril mu...aj ked nechapem preco aj stary Weiss uveril..kokoti ...vsetci su kokoti...

Reagovat
Chazy

Vubec nevis co mu Coyle rikal ..

mimoto treba Wilshere se prosadil, protoze na to ma. Ze Weiss nema na Bolton je uz jeho problem.

Kdyz bych vzal v uvahu jen vyjadrovani, tak jsi jim hlavne ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokota tady ze sebe děláš tak ty. Starej Weiss trénuje City? Nebo je mladej Vladko nesvéprávnej, aby mu museli smlouvu zařizovat rodiče?

Reagovat
Chazy

Skoda ze mu to nezarizuji slovensti diskuteri na EF, to by se dostal do zakladu i v ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně bychom měli světoznámou hvězdu na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

anebo na to měl jít přes postel, tak jako Lukas.....

Reagovat
FuckT

hmm...ja si myslim,ze Weiss dostal povolenie od MC si klub vybrat sam...a pomahal mu foter jak sa vyjadril...thanks for the constructive criticizm...

Reagovat
FuckT

ja som len poukazoval nato,ze Mancini mu dovolil,aby si klub vybral sam...on si vybral zle...

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je Coyle kokot.

Reagovat
FuckT

ne Coyle je kokot preto,ze mu sluboval picoviny a zaklad ... a je kokot presne preto,co ste vy napisali....on ma v pici nejakeho Weissa,on ho vidi len jako kvalitne kridlo...takisto jak obchodnik s Japonskymi zenami ...povie im,ze pojdu upratovat do Nemecka a ptirom budu robit kurvy...tiez ich vidi len jako kus mesa,za ktory budu peniaze ;)

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ!

Reagovat
smazaný uživatel

japonské ženy

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně toho Weisse podceňujete...

Reagovat
Chazy

Mne se herne nezda

Reagovat
vodka

jako je to sobec, to jo, ale jinak je to velmi slušné křídlo...

Reagovat
Chazy

Ma techniku a nic z ni pro tym nevytezi. Treba proti Wiganu mel sice tri dobry individualni akce, ale jednou to zakoncil strelou na tribunu, jednou nacentroval do autu a podruhy zkusil simulovat. Ma potencial, ale chapu, ze nehraje.

Reagovat
FuckT

hmm...kolkokrat sa hracom Boltonu uz za celych 90 minut ani to ?:D on ma 30 min. a zufalo chce spravit nieco,cim zaujme...ja si nemyslim,ze by na treningu nehral dobre...ja zas vidim chybu len v tom,ze Lee je proste number 1 a Weiss vobec nebol na plane ako hrac do zakladu...

Reagovat
Chazy

Vsak jo. Ale zaprve Coyle neni kokot kdyz ho nestavi, zadruhe Weiss jeste musi urazit poradnou cestu, aby mohl hrat v zakladu tymu jako Bolton. Mozna u nejakyho novacka.

Reagovat
Tomanatura

Jestli vám do toho můžu vlézt, (když se na hřišti nic neděje) tak co jsem párkrát Weisse viděl, tak mě zaujal dost rychlostí a technikou, dokázal s balonem něco vymyslet. V CC za Man City se dostal na hřiště tuším na poločas a stihl toho víc, než SWP za 2 zápasy. On prostě na to, prosadit se, fakt má.

Jak už tu kdosi psal, prostě si vybral špatný tým. Dle mého by třeba v MU dokázal hrát nad úrovní Naniho(jasně, Nani, ale pořád je to MU)

Reagovat
Chazy

Podle me ma potencial na to jednou se prosadit, ale momentalne jeste urcite ne. Uvidime casem, tahle diskuze nema smysl.

Reagovat
FuckT

ja si zas myslim,ze aj teraz,len urcite nie cez Leeho...

Reagovat
Chazy

Jaky tym ma tak slaba kridla, aby tam hral?

Reagovat
FuckT

je zbytocne pisat...lebo urcite nebudes toho nazoru...ked napisem napr. Wigan,Portsmouth,Hull,Wolver....alebo hocijaky team ...ty si sa uz jasne vyjadril,ze si ho nevies predstavit hrat v PL takze hovorit ti kde nema vyznam :D

Reagovat
Chazy

Wigan - N'Zogbia, McCarthy, Koumas a Rodallega - neni sance

Hull - Hunt, Marney - tam mozna... ale Marney je takovy CMF preskoleny na kridlo, oni prakticky na kridla nehraji, takze by se jim asi ani nehodil.

Wolves - pres Jarvise neni cesta jako pres Lee. Na druhy strane mozna mozna... Ale nejsem si tim jisty.

Pompey? A to by mu pomohlo jak furt prohravat?... Podle me jediny tym EPL kde by si fakt zahral je WHU. Diamanti by sel na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Behrami, Collison..

Reagovat
Chazy

No vidis. Weiss by to mel tezky ve vetsine tymu.

Reagovat
vodka

myslím, že přes collisona by šel určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to rychle zapomen. Nějakej nezkušenej mladík na hostování by musel být o třídu lepší, aby se prosadil přes kmenovýho hráče, a na Collisona teda rozhodně žádnej náskok nemá.

Reagovat
FuckT

tak v tom to je...naco idu mladi na hostovania,ked musia byt o triedu lepsi ako ti ostatni ???mal zostat v MC

Reagovat
Chazy

Proto casto chodi do nizsich soutezi.

Reagovat
Chazy

Collison je fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

jj WH som tiez chcel napisat...ale tu ide aj o to co pises...mozna mozna...ty nemozes na 100 % napisat,ze si nezahra nidke v PL jako ja nemozem na 100% napisat,ze si tam zahra...teda mozno fuckt ten WH lebo ti hraju fakt viac a krasu jak na goly a Weiss by sa im tam celkom hodil :D

Reagovat
Chazy

Jde o to, ze v UK jsou kridla skutecne zakladnim stavebnim prvkem ofenzivni faze - nejtezsi misto na prosazeni se.

Reagovat
FuckT

jj...ale on isiel do Boltonu len preto,lebo idu MS a on chce hrat za SVK...inac by podla mna zostal v MC a bojoval o zaklad tam...takto nastupi presne v takom zapase jako dnes na par minut...a to je podla mna uplne zbytocne...

Reagovat
vodka

palec aj pro tebe...

Reagovat
FuckT

preto sa nase nazory nemozu stretnut....lebo vy ho vidite ako niekoho,kto na PL nema a ja si myslim,ze na PL uz ma...Lee by si mohol zahrat aj v MU...nevidel by som v tom velky problem...

Reagovat
fantomas

A co mu sliboval??

Reagovat
FuckT

povedal mu,ze bude hrat v zaklade...

Reagovat
Chazy

Pochop ale jednu vec, ze ve fotbale zadna "nedotknutelnost" neexistuje. At uz mu to slibil nebo ne, znamena to spis ze dostane prilezitost a tu dostal.

Coyle, narozdil od tebe, vidi Weisse v treninku a vi, jestli na to ma a nebo nema. Coyle stavi sestavy pomerne logicky a neposadil by kvalitniho hrace. Proto mi vychazi, ze Weiss zas tak kvalitni nebude. Kdyz to mam prevest na "svuj" Wigan, tak Scott Sinclair taky mel slibeno, ze bude hrat, hral spatne, hrat prestal. Jenze narozdil od Weisse v rozhovoru rekl, ze si je vedom toho, ze kridelnici Wiganu jsou na vyssi urovni, bojuje a snazi se od nich neco pochytit a snad se jeste nekdy v sestave objevi. Weiss by mel byt rad za to, ze hraje a ne funkat. A ty bys mel aspon predstirat ze mas rozum a ne to, ze Coyle ma kancelar vedle tvojeho pokoje a nahodou obcas neco slysis pred zed.

Reagovat
vodka

no, dostal šanci, kolikkrát hrál víc než 30 minut?

Reagovat
Chazy

To nevim, ale naskocil uz aspon do 6 zapasu .. Moses dostaval sanci jeste min a uz se diky nim dostal jednou do zakladu a pravidelne strida. Kdyz hrac tu kvalitu ma, neco behem tech 15 min predvede. A jak rikam, Coyle ho vidi v treninku. Nehraje proto, ze neni duvod, ne proto, ze ho Coyle nema rad.

Reagovat
vodka

tak problém u něj hlavně je, že Lee je nejlepší hráč Boltonu a Coyle nemá důvod zkoušet něco jiného... Popravdě se trochu divím, že to nikdy nezkusil hrát na 2 ostré křídla, Lee a Weiss, minimálně ve chvílích, kdy prohrával... Já sem Weisse viděl často a potenciál a schopnosti porostě má... a šanci pořádnou nedostal, za tím si stojím... přirovnal bych to trochu k Pavljučenkovi...

Reagovat
Chazy

Ja si taky myslim, ze potencial ma, jen si nemyslim, ze by mel hrat v zakladu Boltonu.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

navíc Weiss většinou střídal, kdy celý bolton hrál zoufale... minimálně podle těch 20minutových sestřihů...

Reagovat
FuckT

toto je presne moj nazor...a je tazke napisat ho,ked nepises po cesky,pretoze hned je z toho tvoj Weissko,tvoj Vladko...wtf am I doing here...

Reagovat
smazaný uživatel

Nediv se, když ho cpete do základu, když si stěžujete, že mu Coyle něco slíbil (pochybuju, že mu řekl, že bude hrát v základu, maximálně mu slíbil, že se bude dostávat na hřiště - a to splnil).

Navíc ani Weiss tomu nepomáhá vyjádřeními, kdy si stěžuje, místo aby ukázal charakter a řekl, že se s tím porve a do konce sezony se hodlá prosadit více. Pak se nediv, že se vám vysmíváme kvůli němu, když třeba Stocha chválíme.

Jinak prostě on je kvalitní náhradník, který rozhýbe hru, který tomu dodá rychlost. Tím to momentálně končí. Kdyby šel někam na rok, tak má šanci, protože příjdou zranění, výpadky formy, možné odchody atd. V Boltonu je prostě kvalitní první náhradník, kdyby se Lee zranil, tak je v základu a třeba by si základ udržel. Lee se nezranil, je na lavičce. Tím to prostě končí.

My si můžeme stěžovat, že Šebek a Štěch se sotva dostávají na lavičku a my už celkem potřebujeme, aby nějaký mladý brankář začal nastupovat a postupně se stal dvojkou za Čecha. Přitom místo nich sedí na lavičce Hilario s Turnbullem. Ale ti i přesto, že nejsou extratřída prostě svojí kvalitu mají, i když se na ně nadává.

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, to práve Stoch je ten, kto hru rozhýbe

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví jak umí Wess anglicky, tak pánbůh ví co to vlastně slyšel, navíc to jsou jen Wessova slova - nikým nepotvrzená, prostě naivní kluk z Východu poznává velký svět....

Reagovat
Chazy

Proc by nemel? Coylovi muze byt osud nejakeho Weisse docela uprdele, hlavne ze dobre poslouzi jako nahradnik. Z pohledu Coyla je uzitecny, jestli z pohledu Weisse je uzitecny hostovani neni podstatny, kdyz nemaji opci. Je to chyba Man City, Weisse a Manciniho, ne Coyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl nechávat hrát hráče, který je slabší než ten druhý a který mu za měsíc uteče zpátky do mateřského klubu? Měl jít mimo PL, třeba Holandsko, tam by si zahrál pořádně a zlepšil sebevědomí...

Reagovat
FuckT

ja si to tiez myslim...ale tiez dojebe mladeho hraca preto,aby mal dobreho nahradnika...je to skurveny hnusny spinavy vyjebany futbalovy biznis a ten kokot si aspon mohol vybrat nejakeho spanielskeho mladeho hraca...ti ich maju asi 5 000 na mesiac,zatial co SVK ich ma asi 5 na 50 rokov...fuck

Reagovat
Chazy

Aspon si natrenuje jaky to je byt nahradnik, s jeho pristupem bych rek, ze ho nic jinyho neceka. Mel by bejt rad za prilezitost (dostava je), misto toho fnuka. Nepresvedcil, to je jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten tvůj Weiss měl zůstat doma v Petržalce, a všichni byste měli klid.....

Reagovat
FuckT

neni to moj Weiss...ja to mam prakticky v pici...len je to skoda ,lebo si myslim,ze na zaklad nejakeho PL klubu by aj mal...len cez Leeho urcite ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Na základ kterého klubu by Weiss měl, když nemá odehráno skoro nic? Respektive jak jsi na to přišel? Kluk si musí počkat, Bolton by mu seděl, jen by musel prostě počkat na svojí šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus mu poslat maila... Coyle_hate_Slovaks@gmail.com

Reagovat
Pipo123

nuda United nuda

Reagovat
Tomanatura

Já to nechápu, jak může někdo domrvit takový přímák? Být trenérem, tak ten hráč dostane okamžitě fén.

Reagovat
fantomas

Tak MU je dneska k poražení, co si budeme povídat. V ofenzivě jsou naprosto, ale naprosto bezzubí. Vůbec nevědí co hrát, permanentně stojej, postřehl sem snad jedinou smysluplnou kombinaci, kterou pak zhatil pomalej Berbatov. Starej dobrej Sar bohužel situaci značně komplikuje. Ale stejně to Trotters můžou uhrát na výhru, zatim se mi dost líběj. Hlavně Wilshere konečně diriguje hru a hned to je o něčem jinym.

Reagovat
vitasrp

Kolikátý vlastenec soupeřů United to už byl??

Reagovat
Jollae

11

Reagovat
fantomas

No, takže opravdu...

1. Rooney 26

2. Own Scorer 11

3. Berbatov 10

...

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný číslo..

Reagovat
Tomanatura

Spíš neuvěřitelná sezona

Reagovat
vodka

už to berba dotáhl...

Reagovat
fantomas

...a přetáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude to ešte tuhý boj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Donutit někoho dát si vlastní gól je také umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední rakev do Birminghamské rakve :-D krásná věta

Reagovat
smazaný uživatel

Měli byste pls někdo odkaz na gol Kevina Phillipse mimo youtube?

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nefunguje.....server nenalezen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale funguje

Reagovat
Tomekcz

SAF a jeho hra bez utocnika to je neco

Reagovat
vitasrp

Berbs..

Reagovat
Tomekcz

to uz neni mozny on se dostane do takovy sance a spadne

Reagovat
smazaný uživatel

musím vám říct, dneska sem si koupil nějaky víno z Valencie v LIDLu za 50 korun, celej litr toho je, strašně dobry, akorát to hrozně rychle leze do hlavy, ale jako jinak fakt dobrý...

Reagovat
Pipo123

Vidič je jak Terminator

Reagovat
fantomas

Vidič pěkný hovado.

Reagovat
Tomanatura

Okamžitě se omluvil a podal mu ruku.

Reagovat
fantomas

Okamžitě? Já viděl, že na něj nejprv koukal, jakože co dělá a až pak možná, když ho přiběhli ošetřovat.

Reagovat
Tomanatura

Mně se to párkrát při fotbale stalo taky, že jsem prostě neměl tušení, že jsem někomu dal loktem a myslel si, že ten borec simuluje. Pak se šel Vidič hned omluvit.

Reagovat
fantomas

Že by si tohohle největší loktu, jakej si dokážu představit, nebyl vědomej? Docela bezmozek potom..

Reagovat
Tomanatura

To není o bezmozku, ale jak říkám, mně se to prostě stalo aspoň 5x určitě. On do toho šel s cílem odhlavičkovat balon a nic jiného ho nezajímalo. Že je neohrabaný, to je známá věc

Reagovat
Chazy

Nesnaz se vcitovat do Vidice, nedokazes tak snizit uroven svyho mysleni

Reagovat
Tomanatura

Zas z něj nedělej Ronalda Pro mě je to sympaťák, co víc k tomu říct

Reagovat
Chazy

Pro me taky byval, ale mufani a jejich delani se nad nim a predstirani ze je vic nez hlavne hlavickar me fakt znechutilo.

Reagovat
vodka

tak pozor, on měl jednu dobu i skvělou rozehrávku, ale tím hlavičkováním ji asi postupně ztratil..

Reagovat
Chazy

Neskutecnou, hlavne ten prvni pul rok. Ty centry v zapase proti AFC byly uzasny. Dokonaly.

Reagovat
vodka

tehdy sem si dokonce myslel, že bude hlavní rozehrávač on a ne Rio...

Reagovat
Chazy

A ten skluz jakym zacal akci pred golem Rooneyho proti AFC..

Reagovat
fantomas

U tebe to tak fakt funguje neomylně. Viz. Šava.

Reagovat
Chazy

Mam rad svoje objevy a rad mam moznost na to "ja to rikal, ze bude hvezda", ale jak tomu hraci najednou veri kazdej a kazdej ho zboznuje, tak to ztraci kouzlo

Reagovat
Tomanatura

Tobě se znechutí každý druhý

Mně je fuk, jestli má dobrou rozehrávku, mně u něj bohatě stačí, když to strčí někomu před ním, nebo do lajny Evrovi. Nepotřebujeme žádného Aggera, přes kterého pak budou padat góly.

Reagovat
Chazy

Mne nejde ani tak o rozehravku, jde mi o to, ze je neohrabanej nemotora a proto ho Torres kazdy pulrok vylouci.

Reagovat
Tomanatura

A právě proto byl loni vyhlášený nejlepším hráčem MU

Mně je úplně fuk, jestli je neohrabaný, ve většině zápasů hraje parádně a je momentálně o 2 třídy před Riem. To mi k obránci stačí.

Reagovat
Chazy

Tu cenu ziskava hrac kterymu rozhodci odpustili nejvic cervenych? Druhy byl Rooney hadam.

Reagovat
Tomanatura

Ne, hráč, který v mnoha zápasech zachránil nemožné.

Reagovat
Chazy

Jj, s Rooneym nejvetsi Ucek

Reagovat
Pipo123

United jak slepý prídu k výhre

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat
vitasrp

Vůbec to nebyla hra loktem ve vápně...

Reagovat
Tomanatura

Konečně, Berba

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň něco teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ak som mal dnes jedinú istotu, bol ňou gól pre Berbatova, Bolton mu sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě je každý generál...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Bolton na dva útočníky...

Reagovat
fantomas

Tak teď sem na toho Weisse zvědavej. MU neni dneska v obraně bůhvíjak suprový, takže ať se předvede, "základník".

Reagovat
fantomas

Omg, von ho tam nedal.

Reagovat
vodka

ale zrovna dneska by se na Nevillea šikl podle mě víc než Taylor

Reagovat
vodka

mám tak zpožděný přenos nebo si dribloval u lajny s jiným balonem?

Reagovat
smazaný uživatel

woooow

Reagovat
Tomekcz

Nani Berba uz to mel lehky

Reagovat
fantomas

Ale docela dítě štěstěny...

Reagovat
fantomas

Achjo, to je to klasický boltonský odpadnutí...

Reagovat
Tomanatura

V 78 minutě, první světlá chvilka Naniho

Reagovat
Tomekcz

a vy toho kluka vsichni vyhazujete

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je borec, nech si hovori kto chce, co chce , nikto ma nepresvedci o opaku.

Reagovat
Pipo123

United jak mohli dat dnes 4 goly ?

Reagovat
FuckT

myslim,ze s Boltonom je to normal....ti vzdy,ked prehravaju 2:0 este dostanu az na 4 minimalne...pretoze nieco take ako snaha o otocenie zapasu im nic nehovori...a proti MU uz asi vobec nic :D

Reagovat
fantomas

No jasně...

Reagovat
fantomas

Chudák Jaaski.

Reagovat
smazaný uživatel

Darronek

Reagovat
Tomekcz

a znovu Nani naserviroval

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Spurs, potesili ste ma. Spurs jednoznacne musia byt 4., najlepsi tim v PL, len prespali polovicu sezonu. Vivat Spurs !

Reagovat
Darren Fletcher

tak a este pixujte na naniho esteeee

Reagovat
vodka

nani

Reagovat
vodka

mačeta

Reagovat
Tomanatura

Nani Gibson

Mně se strašně líbí, že Darron 20 vteřin před tím posere přihrávku na 5 metrů a pak dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

To je typickej Gibson

Reagovat
smazaný uživatel

Nani si je vedomý hodnoty sojho podpisu na novej zmluve, to je jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes celkom dobre dajme tomu, pripravil dva goly a dajme tomu, ze bol uz aj horsi

Reagovat
Chazy

Nejsou letos Ucka poprvy na prvnim miste?

Reagovat
vodka

ne, byli už před tímto kolem...

Reagovat
Tomekcz

Kiko zaokrouhli na 5

Reagovat
fantomas

Sympaticky dohraný nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

hm. tak nejdřív jsem myslela pivo... ted už to je rovnou na vodku. cheers.

Reagovat
vodka

Weiss na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně to připomínalo zápas na DW Stadium, taky z hovna debakl. No hlavní jsou dva získaný body na Arsenal, Chelsea se zbavíme za týden

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

a ze chelsea nema na titul

teraz sme iim dali 7:1

manchestru dame ale 2:0

aaa titul je naaas

C´moooooooon BLUES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladej Vlado si vážně vybral dobrej klub pro rozehrání před MS..

Reagovat
fantomas

Velká škoda. Tohle se nemělo stát. Nechci vidět, co to s hráčema udělá pro příští zápas. Teď je potřeba vzít si z tohohle zápasu jen to dobré - čili první poločas, za který ode mě putuje na Reebok velká pochvala. Přehrát MU se letos nepovedlo jen tak komu. Na ostatní zapomenout. Mouchy se už teď nevychytaj.

A sem moc rád, že Jackie (dnes nejlepší Trotter) konečně naplno ukázal, že opravdu má na to být jednou velkým hráčem se vším všudy. I na důrazu už totiž zapracoval, ustojí toho víc a víc. Dneska byl mozkem zálohy, skvěle řídil hru. Šlo pěkně vidět, jak mu často na půlící čáře Cohen nebo někdo jen přenechal balon, aby rozjel akci. Pokud do něj bude taková důvěra vkládána i nadále, poroste jako z vody, tim sem si jistej. Takže jen tak dál, šlapej, Jacku!

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Berbsovi stalo? Jinak proč nehrál Dogba? Malouda asi na rozdíl od Joe v létě neodejde SKArbitře

Reagovat
Tomekcz

Berbatov konecne nastoupil v zakladu to se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Drogba byl šetřen, protože po Portsmouthu měl problém s kolenem a nebyl tak dnes zcela fit.. Nakonec nám i přišlo vhod, že seděl, kdyby byl v základu opět on s Anelkou, podle mě by to nedělalo moc dobrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tže Anelka ven? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď se nemůžu dočkat zápasu na OT, snad nám herní pohoda posledních 2 zápasů zůstane Bayern by ManU mohl sebrat dost sil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Robbena? Ehm... Hádam nie.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ribérym určitě ano

Reagovat
smazaný uživatel

Si nerob nádeje...Ale preto je tam to "hádam"

Reagovat
smazaný uživatel

Já si žádné naděje nerobím, tohle čtvrtfinále mi je docela ukradené

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá mi nespomenúť, starý dobrý Malouda z Lyonu je späť. Nikdy som ho príliš nemusel, ale...

Reagovat
vitasrp

Letos je výborný a poslední dobou dokonce fantastický..

Reagovat
fantomas

Škoda, nebo možná štěstí, že ho 3/4 modráků furt vyhazuje. Nemusí bejt nadále v Chelsea, dokonce bych byl možná radši, kdyby byl jinde, jen když ho budu mít na očích i dál (tzn. povoluju jen přestup v rámci PL ).

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat do FR neuškodí

Reagovat
fantomas

Ale tam ho neuvidim!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale áno, aspoň občas teda určite!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Musí zůstat, jinak to bude další "majstrštyk" našeho vedení...

Reagovat
vitasrp

Mně je celkem jedno, že třeba Talkers by ho po sezoně zcela nesmyslně nejraději hnal pryč, podle mě není jediný důvod, aby odcházel, je to letos náš třetí nejlepší hráč a byli bychom sami proti sobě, kdybychom ho chtěli prodat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Talkers je vůči němu až trapně zaujatej...

Reagovat
vitasrp

Stejně jako Arbiter, ten je zase až moc udělanej do Zhirkova..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Rus(ofil)

Reagovat
smazaný uživatel

Alexovi přijde, že Malouda Žirkovovi vůbec nenahrává...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bolo naopak, ešte by šlo o rasizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tomu se vždycky nejvíc tlemím

Reagovat
Arbiter

stačí se podívat, jaký je rozdíl mezi tím Žirkovem, co hrál předešlé zápasy a tím Žirkovem, co hrál včera (myslím útočnou fázi) Styl hry stejný, postavení stejné, jen s tím rozdílem, že tam, kam chodí konečně dostává balóny. A co z toho všeho? Dva penaltové průniky a jedna nahrávka na gól. Pokud budou spolupracovat s Maloudou tak jak včera, o naši ofenzívu se vůbec ale vůbec nebojím A co se týče Maloudy, sice je letos ve většině zápasů skvělý, jenže se pro jeho skvělé zápasy zapomíná, že v některých patřil mezi ty nejhorší na hřišti

Reagovat
fantomas

To samý lze říct i o legendě Lampardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov údajně patří mezi tři nejhorší letošní nákupy v Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
fantomas

Jaký sou ty dva další?

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Cruz a Aquilani. Četl jsem to na jedné ruské stránce, která to převzala z anglického zdroje. Kdo to psal, ti nepovím, už je to pár týdnů zpátky.

Reagovat
fantomas

Tak s těma dvěma se dá souhlasit, před Žirkova by se ale dal dát Kováč nebo Barry.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš vzít poměr cena výkon..Kováč hraje základ, navíc zase tolik nestál, Barry se mi zase nějaký hrozný nezdá, spíš hraje stabilně průměr...Žirkov stál docela dost a na to jaká pověst ho předcházela skoro nic nepředvedl

Reagovat
fantomas

Taky toho moc nenahrál ale, docela dlouho byl zraněnej..Barry hraje stabilně průměr, pod Hughesem hrál stabilně krutej podprůměr. Jak řiká Hrubas, Lescotta sem opomněl, ten by tam moh být taky. Kováč je simulant a neschopa, cena je cena, ale z hlediska výkonů je na tom, právě proto že hraje základ, suverénně nejhůř ze všech těhle hráčů. Milijaše sem v PL neviděl zatim (možná proto, že se na hřiště moc nepodívá no), takže nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší nákup než Barry bych řekl, že je Lescott. Milijaš se taky bohužel moc nepovedl, vykašlal se na pracovitost, nemá kondičku, a už si chudák ani neškrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Jeho argument o tom, že jak uhodí třicet, pude natuty dolu (Lampard), je fakt směšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš, ľavé krídlo, Robben stále mrzí, obzvlášť ak donedávna hral Malouda pekné kulové. Časy sa ale menia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já třeba Maloudu taky kritizoval a přál si jeho odchod, ale pokud zahraje takovouto sezonu, styl Carletta mu sedí, snad se konečně adaptoval, proč sakra jeho odchod...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že to nebolo o tebe, viem, že uvažuješ triezvo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers proti němu není trapně zaujatej, naopak je nadšený z jeho letošní sezony. Každopádně nevěřím, že tu sezonu snů zopakuje a bojím se, že příští sezonu vyhoří a přesto bude neustále v základu. Pokud by letos titul byl, tak na tom bude mít slušnou zásluhu

Reagovat
fantomas

Proč by měl pod stejnym manažerem příští sezonu vyhořet, panebože??? Ne, neodpovídej, protože bude o rok starší, já vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, zakecal jsem se včera na gtalku...

1) Jeho zlepšení nebylo pozvolné, ale byl to boom. Z nuly na sto během letní přestávky. Do té doby hrál 2 sezony na 30% svých možností, teď hraje na 120%. Klidně se budu mýlit, stejně neodejde, ale mě by to prostě nevadilo.

2) Výkyvy ve formě má neustále, zahraje dobře 2 zápasy ze 3 (to je těch 120%). Pokud se vrátí do průměru, tak to bude viditelné ještě více.

3) 2 měsíce zimní přestávky - může se s jeho formou stát cokoliv.

4) Ancelotti sice pravděpodobně zůstane, ale může opět měnit systém

5) Může mu přijít jiná konkurence

6) Ancelottimu nevadí posadit někoho, kdo hraje dobře - viz začátek sezony, kdy hrál, pak přestal a na jeho místo se posunul Lampard.

Něco z toho je iracionální, ale nedokážu vygenerovat, co...

Reagovat
fantomas

To první je absolutní blbost - boom o letní přestávce, dvouměsíčí přestávce během přípravy? Takových boomů už v tom případě bylo. Logicky - změnil se manažer, jemu to prospělo, ti předešlí mu neseděli. Vidim to jasně. To ostatní sou jen holý domněnky, momentálně ale nemůžeš ty spekulace ničim podložit. Já ale jo, protože změna s novym manažerem prostě přišla a já nemám důvod si myslet, že se na tom v příští sezoně něco zásadnim způsobem změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mu neseděl Mourinho, Grant, Scolari ani Guus ani z třetiny tolik, co Ancelotti?

Ancelotti v tom roli měl, dá se říci klíčovou, ale jak píšu, pochybuju, že to tak bude pokračovat. Uvidíme, nebudu se hádat.

Reagovat
fantomas

Vždyť ho povětšinou stavěli tam nebo do takového systému, kde mu to nevyhovovalo.

Reagovat
fantomas

Mě vždycky štval v repre, na MS 06 třeba byl občas zralej napřesdržku. Ale na klubový scéně sem mu vždycky palce držel. Jak den a noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som mu nedrukoval a v repre, tak ako hovoríš, ma s*al už úplne, ale momentálne je opäť fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty přání, aby po sezoně odešel... S Drogbou a Ivanovičem náš letošní nejlepší hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je sympatický už jen kvůli těm svým komediím

Reagovat
hefy

A na to se vyser, to sou ještě haranti.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádní harantí, ču*áci to jsou

Reagovat
fantomas

Zlíííííííííííííínečééék!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No já ti to řikal, tvoje chyba, že ses neobrnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, já si prostě na to připískávání Slavii a Růžičkovy kecy prostě jen tak zvyknout nedokážu

Reagovat
fantomas

Ale ale, tady je někdo ubulenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to poprávu Tohle je ale devíza Slavie, já kvůli tomu nebrečím, jen suše konstatuji

Reagovat
fantomas

Ne, devíza modráků, s kterýma sympatizuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dobře, tak nesympatizuješ...ale často je komentuješ a diskutuješ s nima. Chytáš to od nich.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem si myslel, že je to fanoušek Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já jeden čas taky...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi každý z nás..čím to asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

dyť je to skrytý mufan

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš to tady rozhlašovat

Reagovat
Arbiter

uvádím věci na pravou míru

Reagovat
smazaný uživatel

takže skrytý Mufan, co prohlašuje sympatie k Arsenalu a v LM fandí Chelsea... Zajímavé

Reagovat
fantomas

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt si říkal, že v Anglii přeješ čukotce!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi tu začal jako nováček spamovat ( ), tak jsem se tě na to ptal, a říkals, že žádnýho favorita nemáš, ale nejvíc přeješ čukotce kvůli čechovi, je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v LM aby ji Čech taky vyhrál, toho mám rád od té doby co jsem ho na vlastní oči viděl na ME U-16 a hodně mě zaujal, od té doby ho sleduju a fandím mu od Blšan, přes Spartu, Rennes až po Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyt musíš mít v PL nějakej tým, kterej je ti sympatickej, jehož výhra tě potěší. Nebo aspon v nižší soutěži, ale prostě nejde, abys neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde Letos třeba přeju 4. místo Spurs a titul Gunners, tohle si myslím pro ilustraci stačí, mě prostě do žádné tabulky nezařadíš

Reagovat
smazaný uživatel

*škatulky, ne tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

CFC, AFC, THFC.. Ty seš Londýňan teda Ještě záchranu WHU, Palace, QPR, postup Millwallu, Charltonu, to ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, WHU taky, klub s neskutečnou tradicí a fanouškovskou základnou, ti do PL patří, škoda jen toho současného kádru a manažera Něco na tom asi bude, Londýn mám fakt rád

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak League One bych sledoval docela rád, bohužel nemám příliš možností ani času, třeba bych tam objevil klub svého srdce ...Momentálně mi záleží jen na tom, aby se straky vrátily zpět do PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně napsals něco, co mě potěšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju jim v LM, to je rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tím hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej žes více přál třeba Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám Inter vůbec rád, ale přál jsem jim to hlavně proto, aby si "fanoušci" CFC pořádně zaplakali. A taky se mi líbilo, že Mourinho věděl, co má na Chelsea hrát a přizpůsobil tomu sestavu, taktiku, zatímco Ancelotti nebyl schopnej vymyslet nic.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu nám to v boji o titul může jenom uškodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Chelsea nebojím

Reagovat
fantomas

Tak v tom případě se těšim na příští vejkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pražština je fakt strašná

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Dobře, du si povídat s Chazym...

Reagovat
smazaný uživatel

Di

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde

Reagovat
fantomas

Šmejd, neni online zrovna když ho potřebuju(i)...

Reagovat
fantomas

Pokakaj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele koukej, roznesem ty Modráky o vejkendu tak, že je budou pálit lejtka, u každýho míče budou o vteřinu dýl a jejich vobrana bude jen kulit voči, že dostala vosmičku.

Reagovat
fantomas

*vo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si toho pak všiml

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete v deseti, Nani včera asistence, tudíž příští zápas se nedostane k míči...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jedna asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Tím líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted si třeba přeju, aby vás modráci na OT vypráskali

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha mám docela rád, ale Inter je pro mě největší zlo od té doby co přetáhli Ronalda z Barcy, pro mě absolutně nejnesymaptičtější mužstvo široko daleko at už se týká hráčů, způsobu hry nebo vedení, daleko před Chelsea, Poolem a dokonce i MU ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, kvůli tomu že se navážím do MU?

Reagovat
Tomanatura

To ne, ale často CFC komentuješ, tak jsem si myslel, že jsi fandou

Komu teda fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem se o tom rozepsal ale nechce se mi to hledat, je to trochu složitější, třeba Getzo ví ..především jsem fandou PL jako celku.

Reagovat
Tomanatura

Ale přece musíš mět tým, se kterým sympatizuješ nejvíc, ne? Já bych si asi nedokázal představit den, ve kterém bych si nehledal informace o tom, jestli se někdo z United nezranil a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda svůj obvyklý den představuju jinak, každý to holt máme jinak

Reagovat
Tomanatura

Tak to já taky, jenom jde o těch 15 minut fotbalu denně(přes víkendy samozřejmě mnohem víc)

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to ještě trochu jinak, mám rád spravedlnost, proto mé srdce zaplesá když zvítězí tým, který je prostě a jednoduše lepší a hraje "koukatelný" fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

: Já nemůžu za to, že si mě Saša přidal na FB a furt po mě něco chce...

Reagovat
Arbiter

kdo si koho přidal na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

*jak kterých

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, jedna vlaštovka....

Reagovat
smazaný uživatel

Tošič dva goly za Kolín

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý víkend toto, až na CFC vyšlo TOTÁLNE všetko, čo som si prial, zatiaľ... Uvidíme ako Barca na RCDM, Vale a Palermo, zajtra AC, SSC a Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nějak mě ty ostatní soutěže moc neberou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len to?

Reagovat
smazaný uživatel

No to co psal Natura, prostě mě moc netankuje, jestli Palermo vyhraje nebo Neapol remizuje. Kouknu jak se dařilo Parmě a Brémám, zbytek prolistuju kvůli sázení a abych byl trochu v obraze.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som to "žral" tak to ani ja nie, ale potešiť sa poteším. Všade sa nájde zaujímavý hráčsky materiál, niektoré kluby fungovaním. Ja len, že či toto stálo za " ".

Reagovat
smazaný uživatel

No mě překvapilo to, s jakým nadšením si to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Som nadšenec, čo narobím...

Reagovat
smazaný uživatel

Poznajú vôbec Česi slovo "nadšenie", alebo je to len devíza Slovákov

Reagovat
fantomas

My na MS postoupit neumíme no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

To mně je fuk, jaká to je soutěž, mně jde o to, jaké hrají týmy. Třeba v Německu je to hodně zajímavé, Itálie jakbysmet. Akorát Primera mě už tak 3 orky nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já taky výsledky sleduju, třeba Bundesliga nebo RPL se vyvíjí vždycky zajímavě, ale že bych tam měl spousty oblíbenejch týmů, z jejichž výsledků bych jásal, to teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

To se jen Getzo snaží zalíbit fanouškům ostatních lig, jako by si ho neznal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ver, že tak tomu fakt nie je. Multi-kulti ja rád, samozrejme, nie v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obľúbené tímy mám hádam 3-4 na svete, ale tímy zaujímavé (každý rok spravidla niekto iný, podľa hry, hráčov, trénerov a pod.), tých je samozrejme dosť.

Reagovat
Tomanatura

Já se s chutí podívám i na celý zápas. Třeba teďka se dívám na Marseille - Bordeaux (Týmy z Ligue 1 vidím tak po roce), protože by to mohlo být zajímavé. To, že to zajímavé zatím vůbec není, je věc druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nesleduju, už mě nebaví dívat se na zápasy, když nemám komu fandit. Teď jen ať skončí Spurs čtvrtí a Newcastle postoupí do PL a budu spokojenej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Máš málo oblíbených týmů. Mně stačí, když vyhraje United, Newcastle postoupí do 1. ligy, Boca se vzchopí a v Itálii bude boj až do konce kola

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to tomu sa čuduje hrubas... To si nemôžem výsledky priať bez toho, aby tak bolo nejaké spojenie?

Reagovat
fantomas

A mně stačí, když Arsenal vyhraje titul a Bolton se zachrání...myslim, že sem z vás uplně nejskromnější.

Reagovat
smazaný uživatel

A mně stačí, když titul bude mít Chelsea, nejskromnější jsem já

Reagovat
Tomanatura

A tys to dorazil úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně počtu přání nejskromnější jsem

Reagovat
fantomas

Tak já ten Arsenal taky oželim...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřednostnil bys fakt záchranu Trotters?

Reagovat
fantomas

Já nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

To na tom sme aj nie sme rovnako...

Reagovat
Tomanatura

Právěže až moc lítáš ve snech

Reagovat
fantomas

No to řiká ten pravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt říká

Reagovat
fantomas

No vždyť.

Reagovat
smazaný uživatel

mně dneska potěšila čukotka (dvojnásobně), Hull, Werder, MU, a teď už jen čekám na Palermo.....na opačné straně barikády má oči pro pláč pravidelně ruinovaný Tipsport

Reagovat
Tomanatura

Docela malé kurzy, jen ten Hull ti to trochu zvedá. Za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

na toto kolo žádné vyšší kurzy nebyly objektivně k mání, a než jít do zbytečného rizika, tak je lepší se držet jistot, jen ten Hull byl s ohledem na předpokládané fulhamácké šetření před pohárem zajímavější, ale je to jen takové příjemné přilepšení na pivko za 100...

Reagovat
Tomanatura

Jak se tak dívám, tak díky Miccolimu můžeš furt pomýšlet na výhru, no. Ani bych se nedivil, kdyby to nakonec nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Palermo je doma proti průměrným týmům slušná jistota... , někdy přijdeš do sázkovky, koukneš na tabuli a hned vidíš kde udělali soudruzi chybu, a někdy tam přijdeš a když ani za 10 minut nic nevyčumíš, tak to dáš raději jen na jistoty - jdeš k okýnku, dáš tam ženské vyhrané tickety z minula, ono ti za ně dá spoustu bankovek a ještě ti za to vezme nový ticket, pak jdeš vedle do vinotéky, kde si koupíš nějaké hodně kvalitní víno, ať z toho mají radost i doma a zbytek investuješ do svých koníčků....

Reagovat
Tomanatura

Já jsem se na tom dost popálil a myslím, že ještě chvilku potrvá, než si tadyto menší sázení zase budu užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak důležité je se netřepat na prachy - to je pak konečná, když jsem ještě sázel na netu, a začalo se mi tam dařit, tak jsem nabyl nezdravého sebevědomí a ryhle pak přišel o celkem velké prachy, které jsem nevybral z výher na tom jejich účtu, a dal je na "tutovkky".... , no a od té doby se tím jen tak bavím - a zase to slušně sype, no a díky nabyté asi 20 000 zkušenosti. si to držím na té příjemné zábavné úrovni, a účet na bwinu jsem proto raději pro jistotu zrušil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tie internetové stávkové sú des, nikdy som pri klasike nepredbal toľko, čo pri tom. Čim to len je...

Reagovat
Tomanatura

Já jsem ten účet na bwinu taky zrušil. Ne, že by mi to nešlo, ale pak jsem si byl až moc jistý a přišel o docela dost velkou sumu, takže teďka nemám ani chuť se kouknout na kurzy sázkovek.

To je to nejhorší, když ty peníze se hned nevyberou, ale zůstávají na účtě dál

Reagovat
fantomas

Jo, ještě by moh vlastně Groningen urvat Play-off a pak EL...to bych byl uplně nejštastnější.

Reagovat
tomasinho

Mně stačí 4.místo LFC, já jsem nejskromnější

Reagovat
smazaný uživatel

V současné situaci to zase tak skromné přání není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Však nevidíš toho smajlíka?

Reagovat
honziss

500. pro Vítkovice Steeel!

Reagovat
tomasinho

Nejlepší jsou Pardubice

Reagovat
kubys

Ty si taky zasloužíš Nejlepší je AZ!

Reagovat
tomasinho

Tak samozřejmě, ale teď bohužel žádný není.

Reagovat
kubys

Furt je...dorost a žáci hrajou, jen muži půjdou do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

ano !!

Reagovat
kubys

Taky z Havířova nebo přilehlého okolí?

Reagovat
smazaný uživatel

taky z Havru

Reagovat
kubys

Tak to jsi další, kdo tu je z Havu, pěkně se nám tu komunita rozrůstá.

Reagovat
kubys

Mmnt, to jsi vlastně byla ty, kdo řekl, že Radiohead jsou nej kapela na světě, neznáme se náhodou?

Reagovat
vodka

pche, každý ví, že nejlepší kapela na světě je Joy Division...

Reagovat
kubys

To jsi jeden z mála, co to "ví"

Reagovat
smazaný uživatel

Od těch je nejlepší jenom chorál fans MU pro Giggse

Reagovat
Liquid

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger byl řádně nas*raný

"How is Fabregas? I don't know. We will have to assess him tomorrow. But it was a bad tackle, one more.

He got tackled at the knee, kicked just under the knee. We tried to take him off but he said he was all right.

Am I suggesting there were a lot of bad tackles? Leave me alone with that, for f***'s sake.

You are always looking for controversy, you do not need me to tell you what happened on the pitch. I can give you my opinion about our game but you always create this controversy."

Reagovat
fantomas

Spíš slzel...

Reagovat
smazaný uživatel

nejen on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už je podruhé v letošní sezoně, co si na tiskovce takhle zanadával.

Reagovat
smazaný uživatel

A k výkonu toho pseudogólmana se nevyjadřoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale to se ani nedalo čekat... Wenger nikdy nekritizuje svoje hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím no, právě proto se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen do nich, Arsène!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to Tottenhamu moc přál, ale ten jejich los to snad nemůže být horší

Reagovat
tomasinho

Tím lépe pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Lampard je hrdina,nikdo na světě by nedokázal dát za zápas 4 goly z toho 2 z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne penalta znamena automaticky gol ze ... ? Lampard hral dnes ako boh .. .4 goly,nadherna prihravka .... k tebe skoda slov ...

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

jj a to samy Rooney v blede modrym

Reagovat
smazaný uživatel

Na West Hamu jak zúžili prostor na auty No jo Rory....

Reagovat
Chazy

Udelejte papa Clarets

Reagovat
smazaný uživatel

S nima už je ámen dlouho, ted už není ani ta naděje Ale 2007 i 2008 se zachránil jen jeden tým, letos se stejně jako loni asi zachrání dva

Reagovat
Chazy

jeste aby se ti lonsti zachranili i letos. Tedy Stoke je jisty.

Reagovat
Side

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

A jako kritéria jsou celková kvalita, letošní výkony a sympatie? Já na to moc nejsem.. ale tak zkusím:

1. Given, 2. Sar, 3. Hart, 4. Reina, 5. Friedel, 6. Sorensen, 7. Jaaskelainen, 8. Schwarzer, 9. Gomes, 10. Howard, 11. Čech, 12. Green, 13. Gordon, 14. Robinson, 15. Kirkland, 16. Jensen, 17. Begovič, 18. Fulop, 19. Cudicini, 20. Kuszczak, 21. Hahenmann, 22. Hennessey, 23. Almunia, 24. James, 25. Myhill...

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, bral jsem to spíš podle týmových jedniček, dvojky jsem ( s vyjímkou Fulopa) nezapočítával...Čech za Jusim, Howardem, Gomesem i Sorensenem?

Reagovat
kubys

Co se ti nezdá na Sorensenovi a Gomesovi?

Reagovat
vodka

a jussim? jeden z nejlepších golmanů v PL...

Reagovat
kubys

Toho jsem úplně přehlídl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sorensenovi s Gomesem nic, ale nejsou lepší než Čech...Jaskeleinen pro mě není špičkový golman, já osobně bych se ho zdráhal zařadit mezi nadprůměr, stačilo mi vždycky vidět ten rozdíl když za Finy chytal on a kdy Niemi, to byl mnohem lepší brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes, který dělá z poslepované a často chybující obrany Spurs druhou nejlepší obranu PL není lepší než děravý a nejistý Čech? To si děláš buď velkou prdel, anebo tomu prostě jen nerozumíš....

Reagovat
smazaný uživatel

To bych klidně mohl říct i já o tobě, nevm jestl isi to ještě nezaznamenal, ale mám pro tebe novinku - obrana Chelsea už dávno není pevná jako skála (za Mourinha) a nechybuje o nic mín než obrana Spurs...

Reagovat
fantomas

Seš směšnej s tim Jaaskim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já započítával jen dvojky, který poslední dobou něco odchytaly, což sice Cudicini až tak úplně nesplnuje, ale o jeho výkonech mám docela přehled Z nich jsem vynechal Fostera, protože je to tragéd, ale byl by u mě někde uprostřed kvůli sympatiím a byl bych vypalcovanej

Reagovat
fantomas

Jussi se Sorensenem sou před nim naprosto poprávu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Gordon rozohdně výš

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak akorát. Až nebude zraněnej každej půl rok, rozhodně bude patřit výš nejenom u mě

Reagovat
tomasinho

Tak zraněný je často, ale když je zdravý, do top 10 rozhodně patří, dneska taky párkrát ukázal, že jr výborný. Určitě ho řadím výš než Howarda.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak máš jinej žebříček, rozhodně je ten můj lepší, než Pedrův, tak si nestěžuj

Reagovat
tomasinho

Já si nestěžuju, jen podotýkám, Padrův jsem ani neviděl, neprojížděl jsem celou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně na začátku

Reagovat
hefy

No to snad. Kirkland je rozhodně lepší než takový Schwarzer, Howard nebo Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ubírá body klub

Reagovat
tomasinho

chudák se tam cítí diskriminovaný kvůli barvě pleti

Reagovat
fantomas

Jednoznačně sympatičtější žebříček než ten Pedrův. Jen Almunia za Jensenem (i Hennesseym možná) se mi moc nezdá..

Reagovat
smazaný uživatel

Holt sympatie měly hrát roli taky..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Pedro furt fanto a hrobasi?

Reagovat
papos182

Torres Gol kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu je vidieť, že nehrá Lucas. Hráme zatiaľ krásny, účelný futbal...

Reagovat
tomasinho

Jen to chce více branek. Na konci může skóre hrát velkou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, či ešte podobný tlak bude, keď áno, budem nahnevaný stavu 2:0(?)...

Reagovat
vitasrp

Liverpool zatím výborný, po dlouhé době jeho hra vypadá k světu a dneska mě jejich špíl fakt extrémně baví... Silně to připomíná loňský LFC na jaře, který byl excelentní.. Podle mě je tohle snad jejich nejlepší výkon v sezoně zatím, akorát to spalování bylo místy až příšerný, klidně mohlo být po 30. minutách skóre 4:0.. Snad to tím debaklem ještě skončí..

Jinak Torres opět předvádí neskutečný kousky, takovýho hráče je v LFC škoda..

Reagovat
tomasinho

Tak, tak. Taky jsem si vzpomněl na krásné loňské jaro, kdy jsme takhle hráli každý zápas. Opravdu, kdyby to bylo 5:0, nemohl by nikdo říct ani ň. Mackems neví, kde jim hlava stojí. Škoda, skóre může hrát důležitou roli v boji o 4.místo. Agger s Torresem mohli přidat každý po 2 golech a taky Gerrard. Zatím paráda, jako kdyby to tak nešlo celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

poslednu vetu si si mohol odpustit inak v celku suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pool tu EL snad dá

Reagovat
smazaný uživatel

Torres Jak je vykouřil Chladnokrevně

Reagovat
vladis271

Torres Mat ho zdraveho počas celej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nedá keď býva často sám na hrote, tí obrancovia ho tam vždy kvalitne dokopú...

Reagovat
Tomanatura

Jakou taktiku jste hráli dnes? Rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 bez Lucasa a vidíš výsledok...

Reagovat
Tomanatura

Útok Kuyt s Torresem a CM Gerrard?

Reagovat
tomasinho

Přesně tak.

Reagovat
tomasinho

Tak, Maxi napravo,vlevo Babel, vepředu Dirk s Torresem a ve středu Gerrard s Maschem, skvěle podporovali útok i krajní obránci, hlavně Johnson a taky i ze středu Agger.

Reagovat
Tomanatura

Jak hrál Maxi?

Reagovat
tomasinho

Ušlo to, první půli dobře kombinoval s Gerrardem, Glenem i Dirkem, ale nějak extra to není, do své staré formy má pořád daleko. Ale řekl bych, že tento zápas a zápas s Pompey byli asi jeho nejlepší od přestupu.

Reagovat
tomasinho

Navíc řekl bych, že mu daleko víc sedí styl 4-4-2, když má hrát křídlo v 4-2-3-1, tak není moc dobrý, takhle do 4-4-2 může být prospěšný.

Reagovat
Tomanatura

To je jasné, i v Atleticu byl v systému 442, stejně tak v repre.

Reagovat
tomasinho

Ještě bych to upravil, pokud se hrálo 4-2-3-1 s Gerrardem a Aquilanim jako proti Portmouthu, tak to šlo, ale ve většině hraje Lucas, takže lépe hraje prostě ve 4-4-2. Byl jsem proti jeho podpisu, ale zlepšuje se pomaličku, zvyká si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

So všetkými súhlas !

Reagovat
tomasinho

Tak dneska jsem spokojený, první půle skvělá, Sunderland mohl být rád, že nedostal klidn i 5 gólů. Druhá půle už se v klidu dohrávala, přesto tam další šance byly. Vyzdvihl bych dnes Aggera, který se dostal do 2 šancí a kvalitně rozehrával, skvělého Johnsona a samozřejmě Torrese, který ač spálil dvě šance, přesto ukázal, proč je nejlepším útočníkem celé ligy. Povedený zápas, kdyby se tak hrálo furt, nemusíme se o 4.místo strachovat.

Reagovat
cristiano.K.

šlapem jen to chce potvrdit i venku

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC dnes předvedl parádní výkon, škoda těch spálených šancí...hodně se mi líbil Glen Johnson a Danni Agger...Torres toho zavraždil nezvykle dost, ale naštěsti mu to tam 2x padlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dunn je prostě vynikající hráč Chci ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2003 S Duffem to byli moji oblíbení hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Gudjohnsen :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se lekl, že bys k nám chtěl dalšího CM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak namísto končícího Butta ... Jasně, nejde to. Ale je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalbandian

Reagovat
tomasinho

Kolik to je? Mi to zabrala matka

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal si break zpátky, vede 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající výkon Torrese 2 goly (ten první nádherný) po dlouhé době od Liverpoolu dobrý výkon hlavně v první půli

Reagovat
tomasinho

Paráda Nalbandian !

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, zmeškal jsem první zápas v sezoně tak mám na Vás pár otázek? Co Maxi? Hrál Soto? Agger dnes bezchybný? Střídal pak Ngog za Torrese? Jestli ano, jak hrál? Stevie pořád z formy? Vypouštěl souboje? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Maxiho už máš rozebranýho o něco výše, ptal se naň Tomanatura... Soto nehrál, Agger toho neměl moc na práci, snažil se i dopředu, nebezpečný při standartkách, často vyvážel míče. Ngog střídal za Torrese Snažil se, dostal se do jedný docela slibný šance, kde míč z otočky netrefil, jinak by to mohlo být zajímvý, jinak nic moc. Gerrard nic moc, ikdyž to bylo i horší. Snažil se, vypouštět souboje jsem ho asi neviděl, ale ve hře jsem ho právě taky moc neviděl. Moc toho nevymyslel, ale špatný výkon to nebyl.Pak byl střídanej El Zharem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak první poločas jsem měl opravdu pocit, že konečně vidím TEN Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pojem TEN Liverpool nemůže existovat v zápase se Sunderlandem. Nic proti nim, ale přece jen, Big Four je big four. Mimochodem nedávno jsem se díval po dlouhé době na záznam s Realem na Anfieldu, a zcela objektivně - to jaro jsme hráli nejlepší fotbal na světě. Barca mohla být ráda, že nás nakonec nechytla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně Sunderland je jiný kafčo... Jinak jasně, pro mě jste taky hráli nejlepší fotbal, ale nikdo to neříkal, protože jste stejně nic nevyhráli. A to je pro slávu a medializaci to nejlepší co může být. Nehledě na to, jak dobře hraje ten který tým...

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten můj sloh

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsen jsem spíš myslel že je to prostě dobrá věc k zamyšleníí. Ono se říká, že hlavní je to, když hráč odevzdá stoprocent pro tým (viz třeba Insua). Ale právě na tomhle špile bylo vidět, jak strašně důležitý je mít na každým postu hráče co to umí s balonem. Soto je třeba skvělej obránce ale s balonem moc neumí, narozdíl třeba od Hyypiaho (i když ten tam zrovna nehrál). Taky nám chybí hrozně Arbeloa, kterýho moc scouserů rádo nemělo, ale on byl výtečnej technik. A o Alonsovi ani nemluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně s Arbeloou si rozumněl Kuyt. Spolu hráli v podstatě naslepo. Což se o Glenovi říct nedá.

Reagovat
Tomanatura

Myslíš těch 5 zápasů po sobě, kdy jste vyhráli vysoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim cely jaro. Vykyvy formy ma kazdej.

Reagovat
Tomanatura

Posledních 10-12 zápasů ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mluvíš o výsledcích.

Reagovat
tomasinho

Co takhle si přečíst souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

nerad si dělám obrázek podle jeho názoru. Stejně se podívám na záznam asi, ale jsem prostě zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

666 pro Lamparda a Terryho...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No co co...

Reagovat
fantomas

No chválím provokaci (doufám, že to neni myšleno vážně!)..

Reagovat
smazaný uživatel

Fullerův gól

Reagovat
Chazy

http://www.footytube.com/video/west-ham-united-v-stoke-city-38150

Herbage, podivej se od 03:18 a uvidis antifotbalistu :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Se ukop "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jinak ten Da Costa, to je zase co za posilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jim ho poslali obratem za nejlepšího hráče hammerské historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kirkland

Reagovat
Chazy

.. skoda ze nemuze hrat pravidelne no. Dneska Stojkovic zatim drzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Ade,Vieira ...

Reagovat
vitasrp

Každopádně Diame.. Pokaždý, když jsem Wigan měl šanci vidět, on patřil k nejlepším hráčům na hřišti, možná by spíš sedělo říct, že většinou on byl tím nejlepším úplně.. Jeho přínos hře je neskutečný - neprohrává souboje, míče bezhlavě neodevzdává, umí pracovat pod tlakem, má celkem přehled, takže rozehrávka u něj vůbec nevázne, no a dozadu toho odmaká neuvěřitelný množství, kolik míčů odebere.. Když si tak porovnám jeho přínos, kterej je jak do ofenzivy, tak defenzivy velký, s tehdejším přínosem Palaciose, kterej měl hlavní přednosti jen v bránění a stejně šel za 15 mega, začíná mě docela zajímat, kolik kdo jednou vyplázne za tohohle chlapíka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Diame Súhlasím. Keď som ho videl, so Scharnerom a Charlesom pravidelne najlepší. Zato Scotland

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor dneska fakt podarenej vykon Nechapu, jak o nem Mancini muze rict, ze mu vystrili postup do LM, celkem dobrej vtipek..

Reagovat
smazaný uživatel

Hecovačka

Reagovat
fantomas

Však poslední dobou skoro nehraje. Musí se do toho zas dostat.

Reagovat
fantomas

Teď měl ten trest čtyři zápasy, to udělá dost, plus předtim pět kol hrál a pak zas pět kol nehrál.

Reagovat
vitasrp

Byls ty vůbec někdy s výkonem City pod Mancinim spokojený?? Mně připadá, že životní energii čerpáš z toho, že po každým zápase někoho zkritizuješ.. Výsledek může být sebelepší, ale ty pozitivní stránky hry jsou ti trošku šumák, důležitý je mít koho poblejt za špatnej výkon, popřípadě ještě říct, že tragéd Mancini vám to zas a znova podělal..

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. Vieira - videl som len druhý polčas, ale nič z toho, čo podrbal, nemalo na hru podstatný vplyv. Pohyb fajn, tesne pred vápnom dobré prihrávky nártom, škoda, že každá myšlienka nevyšla, ale de facto mohol mať asistencie dve a obe parádne. Žiadna sláva, povie si bľujúci fanúšik City, ale na takéto zápasy to proste stačí a šetria sa iní hráči. Na poháre sa to proste poskladá inak a je pokoj. Ale nenarušujme harmóniu...

Reagovat
Pipo123

nenarušujme harmóniu

To ma dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale dobrej vykon hrace ma byt samozdrejmost, jak nas uci trener..Ne ale nekdy fakt prehanim a melu hovna, to vim dobre, ale dneska ten Adebayor, z toho sem fakt plakal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si fakt nebol sám, ale ak už kritizuješ, tak to rozveď aspoň natoľko, aby bolo patrične zrejmé, že tomu rozumieš a berieš do úvahy aj veci ako ti píše hore fantík Inak sa od bežných nánosov budeš líšiť akurát ukecanosťou...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru na vedomi

Reagovat
vitasrp

Scotland je težký omyl.. Nechtěl bych počítat úspěšnost jeho střel.... Jo aha, to je vlastně ten borec, co ji má z útočníků PL nejhorší, 0%..

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som spolužiaka na základke, čo nikdy nehral futbal, na teláku čistý priemer, ale kamoši chceli srandu, že mu vybavia registračku v 4tej lige - prvý zápas, v 88` 1:0 a vyhrali. Scotland...útočník PL no

Keď sme už pri NBA Wigan - chudák Scharner, ten sa tam musí cítiť ako Nowitzki

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz je šílenec o ty góly už si říkal v první polovině.. Skvělej útočník a vůbec celé City hrají fakt hezky..

Reagovat
Arbiter

přijde mi to zvláštní- tvé totální antipatie vůči Chelsea a sympatie vůči ManCity takový paradox

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nehrála nikdy hezký fotbal...

Reagovat
Arbiter

ve chvíli, kdy Chelsea koupil Abra pro tebe Chelsea přestala hrát krásný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ve chvíli kdy se jí ujal Mourinho a začal produkovat ten svůj styl.. Přitom jsem jim chtěl tak moc fandit Mutu, Čech, Duff.. Ale vždycky mě akorát znechutili. Postupně se na ně přilévalo spoustu takyfanoušků, najednou byli vnímaní jako ti nejlepší a přitom nehráli fotbal, pak přeceňovanost Terryho, Lamparda..Podceňovanost Čecha.. Fakt špatný.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Přeceňovanost Terryho beru, ale i Lampard je přeceňovaný??

Reagovat
Arbiter

martyho v tomhle neber vážně

Reagovat
fantomas

Mírně, nebo spíš jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník, který každoročně nasází 20golů je přeceňovaný? Mě se často nelíbí herně, ale rozhodně minimálně golově si to za tu sezonu odpracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vidíš, že je přeceňovanej

Reagovat
tomasinho

Za chvíli budu mít champ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at je to do 10:20

Reagovat
tomasinho

to nestihnu ještě ohlasy k včerejšímu zápasu a výsledky dalších.

Reagovat
fantomas

Na to kašli.

Reagovat
tomasinho

Už to je na mailu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Mně to teda zvláštní vůbec nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a píšu snad, že ti to přijde zvláštní?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nemá logiku...i když ta podobnost mezi kluby je enormní - bídná historie, příliv petrodolarů, příliv gloryhunterů, koupené úspěchy, marnotratnost na přestupovém trhu a přeplácení hráčů...

Reagovat
fantomas

Co si ManCity koupili za úspěch? A jak může mít dvojnásobnej mistr, trojnásobnej vicemistr a osminásobnej finalista FA Cupu bídnou historii? Případně chceš-li Chelsea (která mimochodem před příchodem Abramoviče všech pět předchozích sezon skončila v top6), tak jednou mistr, dvakrát FA Cupu a dvakrát PVP.

Reagovat
smazaný uživatel

to je relativní, v porovnání s tím, co teď Chelsea je, tak to skutečně bylo bídné...chelsea byla jen klub lepšího průměru s občasným úspěchem...MCFC letos udělaji poháry a příští rok budou bojovat o titul a přespříští ho možná i vybojují...

Reagovat
fantomas

A ty seš co zač, nějaká vědma? Je to sice dost možný, co předpovídáš, ale vůbec ne jistý. Zatim si "koupili" tak akorát ty poháry. Ale stejně se bojuje hlavně na hřištích, tohle zákulisí může leckdo ignorovat - proto sou ty týmy tolik odlišné. Jinak s těma bídnýma historiema si prostě přestřelil. Že je něco v porovnání s něčím si jednak nepsal a jednak je to stejně irelevantní. Poslední dobou před příchodem Abramoviče prostě Chelsea byla konstantně nadprůměrnej tým PL, s tím se smiř.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že bych nějak extra přestřelil, skutečně ta historie chelsea není nic moc a v podstatě se celý klub buduje uměle (trošku divné, že se zastávaš městského rivala, jenom aby ses mohl pohádat s tím fórovým)... relativní to je vždycky, protože to porovnáváš, chelsea má možná megaúspěšnou historii v porovnání s leicestrem, ale za MUFC či Arsenalem, konkurenty o titul, silně zaostává - před Abramovičem - 1 titul v lize, 3 x FA cup, 2x ligovej pohár, 2 x PVP za necelých 100 let existence, to je bídné...

Reagovat
fantomas

Není to bídné, je to průměrné. A co bych se ho nezastal, když ho někdo jen tak z prdele bombarduje. Když vidim, že se o něčem nemluví správně a tak, jak by se dle mě mělo, prostě zasáhnu, ať jde o cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

průměrné v rámci anglické kopané, bídné v porovnání s nejužší špičkou, ke které se teď chelski hrdě hlásí...

Reagovat
smazaný uživatel

A? Špičkou nie sú? Aktuálne výsledky na to majú. Veľkoklubom nie sú aj pre priemernú históriu ako to nazývate, ale špičkou momentálne jednoducho sú. Treba rozlišovať pojmy, na tom nie je nič zložité ani nepochopiteľné...

Reagovat
smazaný uživatel

jsou špička teď chvíli díky rusovi, dříve byli pouze nadprůměrní, my tady ale diskutujeme s fantomasem o historii...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej NIE JE o čom diskutovať, tá je daná...

Reagovat
fantomas

Hlavní ale je si uvědomit, že všechny ty své trofeje Chelsea urvala po válce, většinu a ty nejvýznamnější (krom jednoho titulu) pak brala po roce 1970. Což lze považovat za novodobou historii. A podle toho teď většinou měříme velkokluby, i kdybysme nemuseli. Ale takovej Huddersfield, ba ani sedmdesátkovej/osmdesátkovej Nottingham tam třeba neřadíme, takže fakt nemusíme. Bral bych teda v úvahu max. ty tituly v rozmezí posledních 40 let a hle - Arsenal už má před Abramovičem jen pět titulů místo 12, Liverpool jich má dost, ale dávno, MU je kapitola sama pro sebe. Ale stejně jde na tomhle dobře vidět, že ty mančafty pokaždý měly svý období. Live 70. a 80. léta, MU přelom století, Arsenal převážně 30. léta. Chelsea těsně před Abramovičem přesně 7 (!) let nevylezla z top6, sezonu před ropou dokonce pronikla do té tzv. Big Four, kde skončila i v letech 1999 (dokonce třetí) a 1998. Prostě v té sedmiletce patřila k nejvyrovnanějšim klubům na Ostrovech, jednoznačně, a nového majitele/přísun peněz potřebovala vlastně jen kvůli dlouholetým finančním problémům, nezpůsobených sportovními úspěchy! (Protože Chelsea pravidelně hrála v Evropě, daleko se dostávala v domácích pohárech a měla slušné bonusy z umístění v PL).

Jednoduše mezi Chelsea před a po Abramovičovi rozdíl je. I docela velký, protože peníze skutečně udělaj hodně. Ale rozhodně ne takový, jaký z něj děláš.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeme ale směle říci, že i ty tehdejší "úsěchy" byly tak nějak na dluh - vždyť v tom roce 2003 byla totálně vyřízená těsně před konkursem......a do toho ti její xenofobní a antisemitští fanoušci, prostě není o co stát.....

Reagovat
fantomas

Jo, protože se to s nima táhlo už od roku 1992, do toho 2003 bylo času ažaž na to, aby to takle nabobtnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

pět je pořád o dost víc než žádnej ve stejnym obdobi, však že celsea patří mezi ligový nadprůměr nikdo nepochybuje, ale rozhodně to nebyl nikdy takový velkoklub, na jaký si nyní hraje...a když se podíváš na celu historii, tak je to hodně podobné s MCFC, který však měl teď poslední dobou horší výsledky - nějaky sestupy, pak horší průměr v EPL...

Reagovat
fantomas

Ale vždyť jo, nikdy to nebyl klub takovýho formátu. To je přece každýmu jasný. Ale tys začal "bídnou historií", to je vlastně jediné, proti čemu sem se ohradil. Protože bídnou měla Chelsea historii možná tu dávnou, novodobou určitě ne. Ať si v porovnání s Big Four stojí, jak chce. Koneckonců to pak můžeme za loosery s bídnou historií označit všech ostatních 16 týmů (no a co, že se k Big Four teď Chelsea řadí, to neni tak podstatný).

Reagovat
smazaný uživatel

ostatni kluby nemaji "fanoušky", kteři řadí svůj klub na rovinu těch největších v angliii...

Reagovat
fantomas

Jakej modrák to tu dělal? V rovině celý historie si to dovolit fakt nemůže, ale nyní jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tady nevim, mám takový pocit občas, když čtu jiny fóra (možná i tady se sem tam něco vyskytne)...podle mě si to ještě dovolit nemůže právě díky té rozebírané historii, za pár let či desetiletí už to bude třeba jiné...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak hezky nehrají, aspoň v porovnání s hrou pod Hughesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to moc líbilo.. hrají ostrovně, ale je tam i fotbalovost.. Navíc obrana dost zpevnila se mi zdá.

Reagovat
fantomas

Tak to je tak jediný - obrana zpevnila. Ale jinak nechápu, jak se ti ten profesůrskej fotbálek může líbit. Leda že bys byl příznivcem Manciniho Interu..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že vůbec nebyl.. Vždyť v tom bylo spousta nasazení.

Reagovat
fantomas

Dneska? Já to teda neviděl, ale podle BBC prej jedinej, kdo se snažil, byl Johnson a Tevéz, ostatní hlavně chodili. Což mě s ohledem na dřívější chodecké výkony hlavně zálohy Citizens vůbec nepřekvapuje a dokážu si to živě představit. Pod Hughesem to byl daleko dynamičtější projev.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo tomu tak. Ono ani statika nie je občas odveci, keď vidím tých dvoch, ten zvyšok mi ani tak nevadil (k behajúcim by som ešte doplnil Zabaletu a Bellamyho )...

Reagovat
fantomas

Bellamy střídal po přestávce no, oni hodnotili takto hlavně první poločas. A pořádný pohyb od Vieiry čekat už asi nelze, u něj je jasné, že budou hrát prim hlavně zkušenosti a předvídavost, kterou on měl vždycky skvělou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše fantomas, kvalitnější defenziva je jediné (a výsledkově významné) plus. Celá hra je takticky svázaná, jediný utržený z řetězu je tam Tevez, který taky celé utkání rozhodl.

Reagovat
Arbiter

a pak že mi to nemá připadat zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Nie každý má rád hore-dole futbal Nepaušalizovať, t.j. nemusí to nikomu pripadať zvláštne.

Reagovat
vitasrp

Mně teda hra City pod Mancinim nějak moc nepřitahuje, ani dneska to nebylo nijak záživné, když už bych měl někoho pochválit za výkon, byl by to Wigan.. Nevím, co se ti na hře Citizens až tak zamlouvalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

no teda argentína má z čoho vyberať do útoku

Reagovat
Arbiter

ale nemá trenéra, aby to poskládal

Reagovat
hefy

Trocha nostalgie.

''Čtvrtou porážku v řadě a kupu starostí připravil Manchesteru City Caleb Folan z Wiganu. V zápase "o šest bodů" se jediným gólem postaral o vítězství Latticks a na sedmnáctou, tedy poslední nesestupovou pozici, odsunul právě City. Stuart Pearce má asi o čem přemýšlet. ''

To byly časy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele