27. kolo
12.02.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Magpies dominovaly, s Blackburnem nicméně i tak ztratily

Ani kompletní dominance Newcastlu nestačila k žádnému většímu úspěchu než tomu remízovému. Na senzační bod ze zápasu s Arsenalem tak Magpies navázaly sice ve stejném duchu, tentokrát ale v jejich táboře stoprocentně zavládne spíše zklamání než cokoliv jiného.

Po devíti minutách ale přitom mohlo být vše úplně jinak. Blackburn totiž málem poslal do vedení Santa Cruz, když po Sambově výzvě orazítkoval brankovou konstrukci. To byla nicméně jediná vážnější šance Rovers v první půli, a pomalu nejen v ní. Iniciativu okamžitě poté převzal Newcastle a Lovenkrands ještě během prvního dějství oplatil Blackburnu Santa Cruzův pokus prakticky stejnou mincí. Z levé strany mu přihrával Enrique a on posadil svůj delikátní lob na břevno. Právě dánský křídelník hrozil dneska nejintenzivněji, ovšem byl to Leon Best, kdo měl na svědomí další stračí šanci. Z rohu nicméně bez přípravy vypálil mimo.

Na panovačnost hostí v první půli Kean odpověděl dvojím střídáním ještě o přestávce, kdy z teplákových souprav vysvlékl Robertse s Pedersenem. Ani oni dva však Newcastlu nezabránili v započnutí druhé části ve stejném stylu, v jakém končil tu první. Dva nadějné centry ale v síti neskončily - Lovenkrands nedosáhl, Best pro změnu zacílil přímo do Robinsona. A blackburnský golman se prakticky nemusel hnout z místa ani při následném Colocciniho voleji. Závěr utkání pak už neudržel tempo s předešlými pasážemi a už nebyl tak jednostranný, stejně jako záživný.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
Fingulka

Chce to výhru, takže 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon Newcastle!

a doufám, že si Kuqi dneska trošku zalítá!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele