22. kolo
21.01.2012 16:00 CET
5 : 2
(0:1)

Reportáž

Fulham rozstřílel Newcastle 5:2

Nečekaným debaklem a přestřelkou skončilo střetnutí mezi Fulhamem a Newcastlem. Domácí Cottagers sice po gól do šanty od Danny Guthrieho prohrávali, ve druhé půli se ovšem hosté úplně sesypali a po hattricku Clinta Dempseyho a dvou penaltách prohráli na západě Londýna 5:2.

Takovou kanonádu nezažili na Craven Cottage téměř šest let. Na koncert domácího celku ve druhém poločase se bude dlouho vzpomínat. Přitom to po úvodním dějství nevypadalo vůbec dobře. Dalo by se dokonce říct, že jej Newcastl ovládl. Fulham se prakticky nedostal do žádné šance a jen odvracel nebezpečí Magpies.

Ameobi naštěstí pro domácí hlavičkoval nad, Colocciniho ránu vychytal Stockdale a chvíli před koncem poločasu mladý gólman opět vynikl proti střele Ameobiho zpoza vápna. Na nádheru Danny Guthrieho byl už ale krátký. Záložník převzal přihrávku Hatema Ben Arfy a nádherně z dvaceti metrů k tyči poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Zlom přišel pět minut po přestávce, Santon na hranici vápna stáhl Duffa a byla nařízená dost sporná penalta. Tu bez potíží proměnil Danny Murphy a obrat z říše snů mohl začít. Už za sedm minut rozehrál Fulham rychlý brejk, Andy Johnson obehrál na půlící čáře snadno Williamsona, předal Zamorovi, jehož vyraženou střelu břichem doklepl do brány Clint Dempsey - 2:1.

Aby toho nebylo málo, znovu za sedm minut Američan vsítil už druhou branku. Zamora vyslal Dempseyho do uličky a ten z hranice vápna skóroval - 3:1. Největší vztek měl však Tim Krul až o tři minuty později. Andy Johnson ustál ve vápně souboj s Williamsonem, avšak po kličce nizozemskému brankáři už se poroučel k zemi a následovala další penalta. Té se nyní chopil Zamora a zvýšil už na 4:1.

Po kratší odmlce se ostrými pálilo znovu pět minut před koncem a tentokrát se konečně radovali také hráči Newcastlu. Hatem Ben Arfa předvedl povedenou individuální akci, na jejímž konci byla tvrdá přízemí rána na bližší tyč - 4:2. Dílo ale už za čtyři minuty dokonal třetím gólem v utkání Dempsey, jehož elegantně do brejku vybídl Zamora a sympaťák z Texasu uzavřel skóre na konečných 5:2.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

fulham by mohol doma newcastle zdolat, chyba im Demba Ba a to je citelna strata pre ofenzivu...2-0

Reagovat
diastan

Newcastle zatím výborný

Reagovat
diastan

Dopíšu a dostanou

Reagovat
diastan

a druhý

Reagovat
Fingulka

A pátý

Reagovat
diastan

Po druhém mě to už přestalo bavit :D

Reagovat
Fingulka

Reagovat
rickroll

No přesně co jsem říkal po prohře s Blackburnem

První půle ještě větší tragédie než s Man Utd nebo Blackburnem,druhá půle přesný opak.

Clint opět nezklamal.

Doufám že ted už konečně na vítězství dokážeme navázat. (WBA doma perfektní příležitost).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele