22. kolo
21.01.2012 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Brittania Stadium vypleněna. WBA vyhrál 2:1

Stoke City pokračuje v nevyvážených výkonech z minulých týdnů a doma překvapivě prohrál s West Bromwich Albion 1:2. Domácí sice měli po většinu duelu více ze hry, jenže chyba Sorensena, neproměněná penalta a neubráněná standardní situace z nastaveného času rozhodla o vítězství Baggies.

První poločas byl přesně ukázkou, že i bez velkého držení míče lze soupeře porazit. První velkou šanci měli hráči West Brom, respektive irský záložník Simon Cox, jenž v malém vápně netrefil bránu. V šestadvacáté minutě se zase mohl radovat Morrison, jehož povedenou střelu vyrazil Thomas Sorensen na břevno.

Za deset minut už nicméně mohl propuknout v nadšení. Po nepřesné rozehrávce domácích se právě James Morrison dostal k míči a přízemní střelou ze střední vzdálenosti snad překvapil Sorensena, který nepříliš nebezpečnou ránu nedokázal zkrotit a míč mu propadl až do brány - 0:1.

Začátek druhé půle měl velký spád. Po pěti minutách Woodgate zamezil velké šanci Morrisona a z následného brejku měl příležitost vyrovnat Walters, kterého vychytal Foster. A protiútok přišel i na druhé straně, kdy se znovu dostal ke střele aktivní Morrison a rozzvonil tyčku.

Velký moment se udál dvacet minut před koncem. Stoke získal obrovskou možnost zvrátit stav utkání, jelikož sudí Taylor nařídil pokutový kop. Tradiční exekutor Jonathan Walter ovšem na Benu Fosterovi ztroskotal a zmar Potters pokačoval. Skončil až v 86. minutě. To si na Woodgatův přímý kop naskočil Cameron Jerome a hlavou vyrovnal. Jenže osud byl nakloněn Baggies. V nastaveném čase měl výhodu přímáku i Graham Dorrans, jehož střílený centr, i díky teči Olssona skončil až za zády Sorensena - 1:2.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
ryzskej

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Forma SToke a W.B.A mluví jasně, domácí zvítězí 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele