22. kolo
21.01.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Léčba O'Neillem pokračuje, Sunderland porazil Swansea

Martin O’Neill pokračuje ve skvělé práci v Sunderlandu, ten pod jeho vedením vyhrál už páté ligové utkání z osmi, když Swansea porazil 2:0. Velšanům nepomohl ani na hostování debutující Josh McEachran, který odkopal prvních pětadvacet minut v bílém dresu.

Klíčový moment zápasu přišel mezi třináctou a čtrnáctou minutou. Nejprve totiž Scott Sinclair z hranice malého vápna netrefil branku, načež si Stephane Sessegnon narazil s McCleanem a lehkým obloučkem překonal Vorma ve svatyni Swansea - 1:0. První poločas moc zajímavého nenabídl, za zmínku stojí snad situace, kdy hostující Sigurdsson nadvakrát těsně minul branku.

Velšský klub měl v úvodním dějství více ze hry, což pokračovalo i ve druhém poločase a to poměrně jasně. Swansea diktovala hru, favorita téměř k ničemu nepustila, jenže sama své solidně rozehrané situace nedokázala dohrát až do fáze, kdy by se jejich počínání dalo říkat gólová příležitost.

Naopak Sunderland dokázal i z minima vytěžit obrovskou šanci. McLean čtvrt hodiny před koncem centroval na malé vápno, kde Sessegnon hlavou těsně minul tyčku Vormovy branky. Pečeť na tříbodový dopis Black Cats byla natisknuta až pět minut před závěrečným hvizdem a opět tomu předcházela solidní příležitost Scotta Sinclaira.

Rychlý Angličan vypálil zpoza šestnáctky a jen těsně minul šibenici Mingoletovy brány. Vzápětí se do pozvolného útoku vydali domácí, Sessegnon jako by z nouze přenesl hru do pravé části hřiště, kde se ovšem zjevil zcela volný Craig Gardner, jenž z pětadvaceti metrů parádně vypálil a Vorm se jen ohlédl za svá záda - 2:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ryzskej

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Suderland se velmi herně zvedl pod novým trenérem, k tomu připočtěte, že Swansea zrovna nezaří na venkovních hřištích, podle statistik je i nejhorší tým venku vůbec, můj tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Reagovat
kattos

pokud nebude chcytat gordon tak 3 2 pokud jo tak 3 0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Lahvac-CZ

jasná neprohra domácích!

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na 2-1, 3-1 ...swansea vonku polovicna, cierne macky slapu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele