Aktuality

Garciova smůla: za oslavu gólu měsíční pauza

Betisu bude v boji o záchranu přibližně měsíc chybět nejlepší klubový střelec Sergio Garcia. Pětadvacetiletý útočník v sobotu otevřel skóre zápasu s Numancií, jenže při oslavě gólu si poranil koleno.

Adriano se nevrátil z Brazílie, Mourinho má pochopení

Brazilský útočník Adriano se nevrátil po kvalifikačních zápasech z Jižní Ameriky do Interu Milán a zůstal ve vlasti. Podle jeho klubového kouče Josého Mourinha se však na rozdíl od minulých podobných případů nejedná o hráčovu nedisciplinovanost.

Ancelotti chválí Ševčenka za přínos mužstvu

Ukrajinský reprezentant Andrej Ševčenko, který se z působení v londýnské Chelsea vrátil do AC Milán, si vysloužil slova chvály od trenéra Carla Ancelottiho. Podle kouče má Ukrajinec pro tým velký přínos.

James: Capellův italský styl je správný

Podle gólmana anglické reprezentace Davida Jamese je nastolená strategie kouče Fabia Capella důvodem, proč se národnímu celku Albionu momentálně tak daří. Capello zavedl v týmu poněkud jiné podmínky, než tomu bylo za jeho předchůdce Steva McClarena. Italský trenér klade důraz na disciplínu a kolektivní pojetí hry.

Uhrin mladší a Jindra u fotbalistů Kluže skončili

Čeští trenéři Aleš Jindra a Dušan Uhrin mladší skončili po pěti zápasech jarní části rumunské ligy u fotbalistů CFR Kluž. Podle oficiálního webu klubu už je novým koučem Portugalec Antonio Conceicao.

Rosický věří, že si zahraje ještě v této sezóně

Je tomu již zhruba rok a čtvrt, co je Tomáš Rosický na marodce. Záložník Arsenalu a kapitán české reprezentace se po několika měsísích již poprvé objevil v zápase, byť jen za rezervní tým londýnského klubu, a věří, že tuto sezónu nebude muset vynechat celou...

Hapal: Chyběla nám lepší finální přihrávka nebo centr

Mladá Boleslav se i nadále hledá, dnes doma neporazila ani Žižkov. Trenér Pavel Hapal si po čtvrtém jarním promarněném pokusu o domácí vítězství znovu posteskl nad tím, že jeho týmu chybí větší kvalita v ofenzivní fázi.

Cílem zůstává páté místo, hlásí stále Magath

Wolfsburg včera ve šlágru bundesligového kola rozdrtil Bayern 5:1 a vyhoupl se do čela soutěže. Trenér VfL Felix Magath si zápas proti svému exzaměstnavateli užíval, i po osmé výhře v řadě však cíle měnit nechce...

Real Madrid Maicona zatím nekontaktoval

Maicon patří ke klíčovým hráčům Interu Milán a dá se očekávat, že se o něm bude v blízké budoucnosti psát ještě více. Brazilský obránce by se mohl stěhovat do Realu Madrid, je totiž jedním z trumfů Florentina Pereze v blížících se prezidentských volbách...

Jankulovski zvažuje reprezentační konec, po Slovensku prý nehýřil

Dlouholetá opora české reprezentace Marek Jankulovski prý vážně uvažuje o tom, že po devíti letech uzavře kariéru v národním týmu. Podle zadáka AC Milán je důvodem křivé obvinění některých českých médií z toho, že se po středečním prohraném utkání v kvalifikaci o postup na MS zúčastnil s některými dalšími reprezentanty večírku

Pro zraněného Cazorlu z Villarrealu skončila sezona

Záložník Villarrealu Santi Cazorla si v sobotním ligovém utkání proti Almerii zlomil pravou nohu a sezona pro něj skončila. Vedle závěru španělské ligy přijde čtyřiadvacetiletý reprezentant i o čtvrtfinále Ligy mistrů proti Arsenalu a nepravděpodobný je i jeho start v červnovém Poháru FIFA.

Konečně bránil celý tým, pochvaloval si plzeňský záložník Kolář

Výrazné vítězství na Bazalech překvapilo i plzeňského střelce Daniela Koláře. Sám ani netušil, že Plzeň v Ostravě nevyhrála už deset let. Autor dvou branek po utkání prohlásil, že při první jarní výhře bylo nejdůležitější, že bránil celý tým.

Nekounam nepochybuje o záchraně

Osasuna zaspala první polovinu letošní sezony, v té druhé se snaží všechno dohnat. Klub z Pamplony se z posledního místa propracoval na osmnáctou příčku, boj o setrvání v Primera Division je navíc hodně vyrovnaný a dá se očekávat, že skončí až závěrečným kolem. Záložník Javad Nekounam věří, že pro jeho tým všechno dobře dopadne...

Prezident FC Porto byl i podruhé osvobozen v případu korupce

Prezident fotbalistů FC Porto Jorge Pinto byl podruhé během dvou měsíců u soudu zbaven obvinění z korupce. Soudkyně v pátek rozhodla, že se jednasedmdesátiletému funkcionáři nedá pokus o uplácení dokázat.

Mexičanům má vrátit lesk opět Aguirre

Jenom několik týdnů byl bez práce Javier Aguirre. Bývalý kouč Atletika Madrid se včera večer stal novým trenérem mexického národního týmu, o jehož kormidla nahradil Švéda Svena-Görana Erikssona...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele