Aktuality

Dacourt si oblíbil anglickou atmosféru

Francouzský internacionál Olivier Dacourt, který je z Interu Milán do konce sezony na hostování ve Fulhamu, chce svým dílem přispět londýnskému klubu k co nejlepšímu umístění v Premiér League.

Chelsea si chce z Anfield Road přivézt do odvety vstřelený gól

Fotbalisté Liverpoolu a Chelsea napíšou ve středu večer devátou kapitolu vzájemného soupeření v Lize mistrů. Oba celky jsou před ostře sledovaným čtvrtfinále ve výborné formě, a tak duel opět nemá favorita.

Almunia: Náš tým je na výhry v pohárech dost zkušený

Podle brankáře Manuela Almunii je Arsenal dostatečně zkušený na to, aby ukončil své čtyřleté čekání klubu na vyhranou trofej. Naposledy se Gunners měli možnost radovat v Anglickém poháru v roce 2005. Almunia ale věří, že tyto nepříznivé statistiky by se mohly v letošní sezoně změnit.

Hertha přišla o kapitána, Friedrich letos možná dohrál

Rána za ranou v posledních týdnech stíhá berlínskou Herthu. Německý klub prohrál dvakrát v řadě a přišel o první místo v bundesligové tabulce, ve zbytku sezony se navíc zřejmě bude muset obejít bez svého kapitána. Obránce Arne Friedrich si poranil meniskus, čeká ho operace a mimo hru bude zhruba šest týdnů...

Za Adrianovo zmizení mohou podle agenta závažné osobní problémy

Agent brazilského fotbalisty Adriana popřel zprávy, že se útočník Interu Milán nevrátil z reprezentačního srazu do Itálie kvůli tomu, že byl v Riu de Janeiro zatčen. Podle Gilmara Rinaldiho jde o závažné osobní potíže, odmítl je však upřesnit.

Hlavně neinkasovat, přeje si Pique

Barcelona a Bayern Mnichov se před reprezentační přestávkou opět dostaly do formy a porážely jednoho soupeře za druhým, před zítřejším úvodním duelem čtvrtfinále Ligy mistrů ale panuje v obou táborech odlišná nálada. Bavorský velkoklub v sobotu inkasoval ve Wolfsburgu pět branek, Gerard Pique den před utkáním přesto apeluje především na obranu.

Stevens: V Nizozemsku již nikdy nechci pracovat

Huub Stevens se před letošní sezonou ujal kormidla PSV Eindhoven a klub měl dovést k další obhajobě mistrovského titulu. To se mu nepodařilo, nizozemský šampion často ztrácel body a Stevens byl nakonec propuštěn. Velkou zásluhu na špatných výsledcích podle něho mělo vedení, po této zkušenosti tak Stevens již nechce pracovat v Nizozemsku...

Corini by se jednou rád vrátil do Palerma jako trenér

Eugenio Corini se blíží ke konci kariéry a sám to moc dobře ví. Již 38letý záložník Turína po letošní sezoně pověsí kopačky na hřebík a o víkendu si naposledy zahrál soutěžní zápas v Palermu, kde strávil velkou část své kariéry. Na Sicílii by se ale jednou rád vrátil...

Svaz bude jednat o reprezentaci, očekává se odvolání Rady

Ve středu odpoledne v sídle ČMFS na pražském Strahově pravděpodobně skončí působení trenéra Petra Rady u národního mužstva a současně s ním bude nejspíš odvolán celý realizační tým. Neuspokojivé výsledky reprezentace budou totiž jedním z hlavních témat jednání dvanáctičlenného výkonného výboru.

Trápící Betis vyměnil trenéra, Chaparra nahradil Nogues

Hodně krušný závěr sezony před sebou má Real Betis. Známý španělský klub bojuje o přežití v Primera Division a nadále se bude muset obejít bez svého trenéra Paca Chaparra. Ten byl včera pozdě večer propuštěn, jeho nástupcem byl jmenován Jose Maria Nogues...

Potřebovali jsme dát vedoucí branku, posteskl si Chovanec

Sparťanský kouč Jozef Chovanec byl spokojen s výkonem v prvním poločase, méně už s řešením některých šancí. "Hráli jsme hodně aktivně, ale některé věci neřešili správně. Potřebovali jsme dát branku, ta by nás zklidnila a přinesla by i lepší hru, ale pak jsme pustili do hry více soupeře," vadilo trenérovi.

Chorvata Keriče láká koruna pro krále střelců

Kanonýr v libereckých službách Andrej Kerič se poprvé v sezoně osamostatnil v čele tabulky nejlepších střelců ligy. Třiadvacetiletý chorvatský útočník se v dnešním duelu na Spartě trefil už podvanácté v sezoně a odpoutal se od Tomáše Necida a Daniela Huni.

Manchester po pěti letech plánuje Portu oplatit šokující vyřazení

Pět let starou noční můru můžou zaplašit fotbalisté Manchesteru United. Pokud ve čtvrtfinálové sérii Ligy mistrů, která začne úvodním zápasem v úterý, vyřadí Porto, nechají definitivně zapomenout na šokující vyřazení z roku 2004. Tehdy portugalský gigant na Old Trafford v osmifinále oslavil senzační postup a pak dokráčel až k celkovému vítězství.

Na podporu Becaliho demonstrovalo 250 lidí

Zhruba 250 lidí se dnes shromáždilo před budovou soudu v Bukurešti na podporu majitele Steauy Bukurešť Gigiho Becaliho. Kontroverzní funkcionář byl zatčen minulý týden a obviněn z únosu.

Fernandes hrál se zlomenou nohou a musí na operaci

Pro portugalského reprezentanta Manuela Fernandese předčasně skončila sezona. Záložník Valencie zmešká zbývajících devět zápasů španělské ligy kvůli operaci zlomeniny v levé noze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele