Aktuality

Vedení ČMFS narychlo hlasovalo o Radovi, trenér zůstává

Vedení fotbalového svazu nečekaně během dnešního večera hlasovalo o odvolání trenéra Petra Rady od reprezentace. Pro jeho odchod se však nevyslovil dostatek členů výkonného výboru a kouč tak u mužstva zůstává; podle všeho nejméně do zasedání, které se uskuteční ve středu 8. dubna.

Roda a Sittard se kvůli dluhům slučují

Prvoligový klub Roda Kerkrade se sloučil s druholigovým nizozemským celkem Fortunou Sittard a od nové sezony bude figurovat pod názvem Sporting Limburg. Pro oba celky to byla jediná možnost záchrany existence a vymanění se z finanční krize.

Maldiniho loučení se blíží. Bude to smutný den, říká

Bohatá kariéra legendárního Paola Maldiniho se blíží ke konci, obránce AC Milán by se měl s fanoušky rozloučit na konci probíhající sezóny. 40letý Ital už přemýšlí, jak asi bude jeho poslední zápas vypadat.

Experti neviní ze špatných výkonů Radu, ale samotné hráče

Ani ne tak trenéra Petra Radu jako především samotné hráče viní fotbaloví experti ze špatných výkonů a výsledků české reprezentace. Mužstvu se po bezbrankové remíze ve Slovinsku a středeční domácí porážce v Praze na Letné se Slovinskem vzdálil postup na světový šampionát v JAR a hráči byly kritizováni za bezkrevné výkony.

Premier League v jihovýchodní Anglii

PR článek. Na jihovýchodě Anglie můžete v současnosti zavítat na domácí zápasy pouze jediného fotbalového klubu anglické Premier League, a to Portsmouthu FC. Hráčům z tohoto klubu ze stejnojmenného přímořského města v hrabství Hamsphire můžete fandit na stadionu Fratton Park.

Lippi se kvůli brzkému vyloučení pustil do sudího

Pořádně nazlobený na rozhodčího Wolfganga Starka byl po středečním utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa proti Irům kouč italských fotbalistů Marcello Lippi. Německému sudímu ostře vyčetl brzké vyloučení útočníka Giampaola Pazziniho, který musel už ve čtvrté minutě po faulu na hostujícího Johna O'Shea předčasně pod sprchy.

Mutu hlásí další zranění, možná bude muset na operaci

Fiorentina v Serii A bojuje o čtvrté místo zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů a zřejmě se bude muset opět obejít bez svého klíčového hráče. Rumunský reprezentant Adrian Mutu si poranil koleno a v nejbližších dnech se rozhodne o tom, zda bude muset na operaci...

Poláci kanonádou proti San Marinu trhali rekordy

Polští fotbalisté vytvořili ve středečním kvalifikačním utkání o mistrovství světa 2010 se San Marinem hned dva národní rekordy. Výhra 10:0 byla nejvyšší v historii země a útočník Rafal Boguski svým gólem po 22 vteřinách od úvodního hvizdu zaznamenal nejrychlejší branku polské reprezentace.

Kanoute ukončil spekulace a prodloužil smlouvu

Fanoušci Sevilly v posledních hodinách musejí mít radost z toho, jak si vedou jejich útočníci. Luis Fabiano dvěma góly přispěl k výhře Brazílie nad Peru, Frederic Kanoute zase prodloužil smlouvu s andaluským klubem do léta 2011.

To nebyl apríl, Slováci dobyli Prahu, raduje se slovenský tisk

Slováci dobyli Prahu, hlásají titulky slovenského tisku po středečním vítězství slovenských fotbalistů nad Českem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2010. První výhra v duelu bývalých federálních partnerů po téměř 12 letech a vůbec první na hřišti soupeře pootevřela na apríla Slovensku dveře na šampionát v Jihoafrické republice.

Vedení fotbalu bude řešit reprezentaci, změna trenéra je možná

Vedení Českomoravského fotbalového svazu bude řešit současné výsledky národního týmu a případnou změnu ve funkci trenéra na nejbližším zasedání výkonného výboru 8. dubna. Předseda svazu Pavel Mokrý se domnívá, že několik členů bude požadovat odvolání Petra Rady.

Argentina klesla po debaklu v Bolívii na čtvrté místo v tabulce

Fotbalisté Argentiny klesli po nečekaném debaklu 1:6 v Bolívii ze druhého na čtvrté místo tabulky, které jako poslední z jihoamerické skupiny zajišťuje přímý postup na mistrovství světa do Jihoafrické republiky.

Český tisk pochybuje o postupu na MS a trenéra vyzývá k odchodu

České deníky po středeční prohře se Slovenskem už nedávají českým fotbalistům velkou šanci na postup na mistrovství světa do Jihoafrické republiky. Výkon týmu označují za ostudný a trenéra Petra Radu vyzývají k rezignaci.

Silvestre: Arsenal má v příští sezoně na titul

Francouzký obránce Mickael Silvestre tvrdí, že jeho současný zaměstnavatel Arsenal by mohl v příští sezoně konečně vyhrát vytoužený titul v Premier League. Reagoval tak na dlouhodobou neporazitelnost "Gunners”, která trvá již šestnáct ligových zápasů.

Slováci zažili skvělý večer, ale výhru nad Čechy nepřeceňují

Reprezentanti Slovenska zažili na Letné skvělý večer, když slavně porazili favorizovaný český tým, ale vítězství 2:1 nepřeceňují. Kvalifikace o postup na mistrovství světa podle nich ještě zdaleka není rozhodnutá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele