Aktuality

Hřídel: Slavia se nedá porážet, ale porazit ano

Fotbalisté Kladna získali v souboji se Slavií nečekané tři body a výrazně se tím přiblížili ligové záchraně. "Věděli jsme, že Slavia se nedá porážet, ale v jednom souboji porazit ano. To ale jen po maximálně disciplinovaném výkonu a se štěstím. A to se dnes podařilo," řekl domácí kouč Martin Hřídel.

Za Čechovu ztrátu formy může podle bývalého gólmana zranění hlavy

Bývalý brankář londýnského Arsenalu John Lukic je přesvědčen, že současná ztráta formy českého gólmana Petra Čecha je důsledkem zranění hlavy, které utrpěl v roce 2006. Kvůli tomu Čech podle Lukice ztratil někdejší jistotu, z čehož pramení některé góly, za které je v poslední době brankář Chelsea hodně kritizován.

O titulu rozhodne zápas s Barcelonou, uvědomuje si Diarra

Do konce letošního ročníku španlské nejvyšší soutěže zbývá sedm kola a v boji o titul jsou již delší dobu pouze dva kluby. Barcelona stále hájí šestibodový náskok před Realem Madrid a jeho záložník Lassana Diarra ví, že klíčem k titulu pro Bílý balet bude blížící se vzájemný zápas obou soupeřů.

Cannavaro se návratu do Juve podle agenta nebrání

Velký návrat možná chystá Fabio Cannavaro. Italský obránce před třemi lety opustil Juventus a zamířil do Realu Madrid, nyní by mohl dres turínského klubu znovu obléknout. Jeho agent Gaetano Fedele něco podobného nevyloučil...

Totti se probojoval mezi deset nejlepších střelců dějin Serie A

Hlavní hvězdou víkendových zápasů italské ligy byl kapitán AS Řím Francesco Totti. Ten dvěma góly zařídil svému týmu vítězství 3:2 nad Lecce, díky čemuž se posunul mezi deset nejlepších střelců historie Serie A.

Zlatá kopačka: Eto'o těsně za Jankem

Ligové soutěže pomalu spějí do svého finiše a v cílové rovince tak je i soutěž o Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra působícího v Evropě. Na čele je opět Marc Janko ze Salcburku, jemuž na záda dýchají kanonýři ze španělské Primera Division - Samuel Eto'o a David Villa...

Inzaghi se po desátém hattricku kariéry omluvil Camolesemu

Filippo Inzaghi včera opět ukázal, že rozhodně ještě nepatří do starého železa. Útočník AC Milán přispěl k výhře 5:1 nad Turínem hattrickem, který byl jeho druhým v letošní sezoně a celkově desátým v Serii A. Po utkání vedle radosti cítil i povinnost omluvit se trenérovi soupeře...

Hráči mají být na co pyšní, prohlásil van Gaal

Se sobotní porážkou od Vitesse byl velmi zklamaný Louis van Gaal, nedělní definitiva zisku nizozemského titulu to ovšem jistě přebila. Trenér Alkmaaru si mohl pochvalovat způsob, jakým jeho tým zvládl letošní ročník Eredivisie, a vysekl svým hráčům kompliment...

Quagliarella si mezi Interem a Juventusem nevybral

Fabio Quagliarella stále není rozhodnut, do kterého velkoklubu povedou jeho další kroky. O útočníka Udinese, které je momentálně na desáté příčce v tabulce, usilují dva italské velkokluby Inter Milán a Juventus. Sám si mezi nimi ale nemůže vybrat.

Trenér Večeřa končí v Ostravě, Baník v závěru ligy povede Lička

Karel Večeřa v Ostravě skončil. Vedení klubu se dnes s třiapadesátiletým trenérem po nepřesvědčivých jarních výkonech dohodlo na ukončení spolupráce a mužstvo do konce sezony povede generální manažer Verner Lička. Jeho asistenty budou Bohumil Pánik s Pavlem Srníčkem.

Ronaldo dalším gólem posunul Corinthians do finále státní ligy

Hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo předložil další důkaz, že má po těžkém zranění kolena blízko k bývalé formě. Dvojnásobný mistr světa v dresu Corinthians už šestým gólem zpečetil postup svého týmu do finále mistrovství Sao Paula.

Dejte nám Ferdinanda a Torrese, ulevil si Mowbray

Poslední tým anglické Premier League West Bromwich Albion se pomalu loučí s nejvyšší soutěží. O víkendu podlehl na stadionu Manchesteru City 2:4 a na vítězství čeká již jedenáct zápasů.

Magath se drží při zemi, favorizuje Bayern

Trenér Wolfsburgu Felix Magath by si prý vsadil na to, že letošní ročník Bundesligy vyhraje Bayern Mnichov. Uvedl to přesto, že právě jeho tým momentálně vede ligovou tabulku před Mnichovem o tři body.

Petrohradu hrozí kontumace za příliš mnoho cizinců na hřišti

Zenit Petrohrad sice získal v pátém kole ruské ligy bod za remízu 1:1 na stadionu moskevského Lokomotivu, ale kvůli chybě trenéra Dicka Advocaata mu hrozí kontumační prohra 0:3. Hosté totiž v jednu chvíli hráli se sedmi zahraničními posilami, což odporuje pravidlům.

Wenger: Drogba je zabiják

Trenér Arsenalu Arsene Wenger má jasno o tom, kdo stál za úspěchem Chelsea v postupu do finále Anglického poháru. Podle francouzského kouče vše rozhodl Didier Drogba, a to nejen díky vítěznému gólu v 84. minutě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele