Rezignace už je minulostí, Reja chce v Laziu zůstat ještě dlouho

05.03.2012, 15:55
Aktuality
Čas vyléčí všechny rány a důkazem toho je i situace v Laziu. Před dvěma týdny nebylo v římském klubu vše úplně ideální a trenér Edy Reja se po neshodách s prezidentem Claudiem Lotitem rozhodl podat rezignaci. Ta byla zamítnuta a dnes je všechno jinak a zkušený kouč hodlá ještě hodně dlouho v klubu z hlavního města zůstat...

Reja nebyl nadšený z počínání Lotita a sportovního ředitele Tareho během lednového přestupního termínu, vedle toho se mu nezamlouvaly jeho výtky po porážce v Palermu.

"Tento tým může stále růst a rád bych ho vedl ještě hodně dlouho," sdělil Reja po včerejší výhře v městském derby nad AS.

Lazio se po slabším období v únoru znovu našlo a na svém kontě má dvě ligové výhry v řadě. Vedoucí AC Milán mu sice unikl už na šestibodový rozdíl, velmi dobře ovšem má klub rozehraný boj o třetí místo, na tom nyní sídlí s dvoubodovým náskokem na Udinese a pěti body k dobru na Neapol.

"Důležité bylo, že během derby nikdo nepodlehl atmosféře. Vytvořili jsme si spoustu šancí a nakonec také zaslouženě vyhráli. Triumf v tomto zápase je pro mě obrovským zadostiučiněním. Tento tým je vynikající; je vůbec jedním z nejlepších v mé kariéře," chválí Reja své svěřence.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klobúk dolu predtým, čo dokázal za dva roky v Laziu Momentálne nie je vhodnejší kandidát na tento post ako on

Reagovat
Houska

ta rezavá tyč od střídaček opravdu vypovídá o italských stadionech:D

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

povec ze v cesku su lepsie alebo na slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze jeho rezignace Lotitovi otevre oci, protoze ta obrana nutne potrebuje omladit a posilit, Biava sice hraje dobre, ale je otazka, jak dlouhou jeste vydrzi, chce to mladeho stopera, ktery dostane sanci vedle Diase vyrust, idealne se jeste zbavit Diakhateho a Stankeviciuse, protoze ani jeden na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

Stankeviciuse určitě prodat!! Diakhite je o trochu lepší, ale na stopera Lazia ho nevidím...a to se ještě vrátí Stendardo z Atalanty. Stopery potřebujem jako sůl, hlavně už nikdy Ledesmu do obrany, to byla hrůza. Záloha funguje skvěle, Hernanes s Luličem jsou bojovníci. Ještě se uzdraví Brocchi respektive Cana a můžem přemýšlet o 3.místu

Reagovat
Pipo123

Já sa bojím toho že príde nejaký kvalitný záložník a možno útočník, ale ten stopér žiadny, zrovna Edy nikdy nejak stopérov moc neriešil. Já ani nevidím niekoho do obrany kto by mohol hneď hrať miesto Biavu, možno Gamberini ? toho by som bral, inak ma nikto nenapadá, niekto s JA by sa mohol najst

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som videl, tak Gamberini šiel podľa mňa s výkonmi celkom dosť dole, bohužial

Reagovat
smazaný uživatel

že by se v létě vrátil Nesta??

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický klub, sympatické výkony.. Nebude mi vadiť, ak budú hrať na jeseň v Lige majstrov..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele