Ramise v obraně Mallorky nahradí Geromel

23.08.2012, 09:18
Aktuality
Brazilec Pedro Geromel se stal posilou Mallorky. Vedení španělského klubu získalo šestadvacetiletého obránce z Kölnu, který sestoupil z bundesligy. Geromelovým úkolem bude nahradit v sestavě Mallorky Ivana Ramise, jenž zamířil do anglického Wiganu.

Mallorca o Geromela usilovala poslední týdny a včera jeho zisk ohlásila na svém webu, ovšem bez uvedení jakýchkoliv podrobností. Zatím tak není jasné, zda nová posila přichází na přestup, nebo na hostování. V informacích se liší i různé zdroje, píše se jak o přestupu za přibližně čtyři miliony eur, tak o ročním hostování.

Jisté je zatím jen to, že brazilský obránce včera večer úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku, během dneška pak bude představen novinářům a fanouškům.

V poslední době okolo Geromela kroužily také Atlético Madrid, Sevilla a Celta Vigo a také druholigový anglický Wolverhampton, jehož nový kouč Staale Solbakken hráče dobře zná ze společného působení v Kölnu.

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de, čtk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slušná náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Geromel má na mnohem víc. A když už, tak do toho Wiganu mohl jít on a Rámise si mohli nechat, nic proti němu, ale Geromel je prostě lepší

Reagovat
Messiáš

paráda, čekal sem teda alespoň Betis či Atletico, ale rád ho uvidím ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

on je ale docela kopyto , ale na Malorku vic nez dobrej

Reagovat
Neuro

tak buď je kopyto nebo je dobrý napsat "na Malorku víc než dobrej" je blbost protože i ta Malorka bude hrát se silnými soupeři a jestli je jak píšeš kopyto tak stejně bude ty chyby dělat a je fuk jestli v Malorce nebo Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

tak vole...demichelis je taky kopyto a je dobrej...proste dobrej obrance, kteremu proste nekdy nepreje, chapes?

Reagovat
Paul Anka

PROStě se uvědom

Reagovat
smazaný uživatel

vyliz si lamo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ten, kdo si myslím, že jsi?

Reagovat
hradec

Možná ještě lepší než Ramis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Yossi

Reagovat
stas87

geromel mal ist do werderu ako nahrada za nalda,mna teda nepresvedcil a som rad za lukyimu snad sa mu bude darit

Reagovat
Aldeano

Cissokho si prý plácl s Valencií

Ali Cissokho se prý přiblížil k přestupu z Lyonu do Valencie. V jednání je stále výše přestupové sumy, francouzský obránce se pak se španělským klubem údajně už dohodl na podmínkách smlouvy.

Valencia bude letos silná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele