Aktuality

UEFA se vrací k baráži, na Euro půjdou přímo jen vítězové skupin

V kvalifikaci na Euro 2012 se bude hrát baráž. Výkonný výbor UEFA na svém dnešním zasedání v Nyonu rozhodl změnit kvalifikační model. V minulé evropské kvalifikaci postupovaly vždy dva týmy z každé skupiny přímo na závěrečný turnaj, teď budou mít jistotu jen vítězové, k nimž se přidá nejlepší tým z druhého místo. Dalších osm mužstev čeká baráž.

Olympiakos po několika měsících znovu hledá nového trenéra

Olympiakos Pireus zítřejším utkáním s Alkmaarem vstoupí do nového ročníku Ligy mistrů a na jeho lavičce nebude Temuri Ketsbaia, který se s vedením řeckého klubu dohodl na ukončení spolupráce. Důvodem k tomuto kroku nejsou špatné výsledky, ale vztahy s několika hráči a dle diváků rovněž ne zrovna ideální hra týmu...

Skotové budou jednat o trenérovi, Burley zřejmě zůstane

George Burley by ještě dnes mohl přijít o práci trenéra skotské reprezentace. Ostrovní tým nezvládl kvalifikaci o postup na MS 2010 do Jihoafrické republiky a na večer je svolána schůze vedení tamního svazu, což potvrdil výkonný ředitel SFA Gordon Smith. Podle posledních zpráv by Burley odvolán být neměl...

Inzaghi je připraven pomoci Milánu

V roce 1993 se v historicky prvním finále Ligy mistrů potkaly Olympique Marseille a AC Milán, dnes si tyto kluby svůj souboj zopakují v základní skupině. Rossoneri se v úvodu sezony příliš nevede, k obratu k lepšímu by jim nyní rád pomohl i Filippo Inzaghi...

Sampdoria na úvod sezony sklízí potlesk a uznání

Luigi del Neri kdysi vytáhl do horních pater Serie A Chievo, nedávno se mu dařilo s Atalantou a úspěšné zatím je i jeho působení v Sampdorii. Na janovský klub pějí na začátku sezony všichni jenom samou chválu a výjimkou není ani bývalý záložník Attilio Lombardo...

Agent: Adriano by se mohl vrátit do Evropy už v prosinci

Fotbalový rebel Adriano by již brzy mohl opět hrát za některý z evropských celků. Prohlásil to jeho agent Gilmar Rinaldi. Podle něj je návrat bývalého hráče Interu možný ještě před vypršením jeho kontraktu ve Flamengu.

Kaščákova smolná Boleslav: okradení, zlomený nos a ztracená výhra

Kapitán olomouckých fotbalistů Marek Kaščák už výjezdy do Mladé Boleslavi nikdy nebude mít v oblibě. Sedmadvacetiletý záložník byl ráno nejdříve okraden v hotelu pak musel střídat kvůli zlomenému nosu a nakonec se až v útrobách stadionu dozvěděl, že jeho spoluhráči pouhé čtyři minuty před koncem ztratili vítězství poté, co Boleslav vyrovnala z penalty.

Eduardo byl očištěn, UEFA mu zrušila trest

Chorvatský útočník Arsenalu Eduardo da Silva uspěl s odvoláním a může v Lize mistrů hrát. UEFA mu dnes zrušila dvouzápasový trest za nafilmovanou penaltu při zápase předkola této prestižní soutěže proti skotskému Celtiku.

Zase se musíme odrazit nahoru, ví Yobo

Letošní sezona se pro Everton, pátý celek minulého ročníku Premier League, vůbec nerozjela dobře. Toffees naposledy v neděli prohráli ve Fulhamu 1:2. Problémy připouští také obránce Joseph Yobo, který však již vyhlíží lepší zítřky.

Jenom dělám svoji práci, vzkazuje Di Natale

Fantastický nástup do nové sezony má Antonio Di Natale. Útočník Udinese se dokázal obdivuhodně zotavit po vážném zranění kolena a už sází jednu branku za druhou. V Itálii se o něm už zase mluví v souvislosti s národním týmem, sám Di Natale ale na reprezentaci tak moc nemyslí...

Phil Neville si poranil kolenní vazy a zřejmě ho čeká dlouhá pauza

Everton včera na hřišti Fulhamu přišel o jednobrankový náskok a také o jednoho hráče. Kapitán Phil Neville si po změně stran poranil kolenní vazy, což odhalilo první vyšetření. Nyní budou v Goodison Parku netrpělivě čekat na výsledky podrobného vyšetření...

O to se nestarám, odpovídá Hart na spekulace o odvolání

Doslova a do písmene tragický vstup do nové sezony zaznamenal Portsmouth. Anglický klub prohrál všech pět zápasů nového ročníku Premier League a je na samém dně tabulky. Hodně náročné týdny před sebou má manažer Paul Hart, který se ale zatím nestará o své možné odvolání.

Uličný bude trénovat třetiligový HFK Olomouc

Zkušený trenér Petr Uličný povede třetiligový HFK Olomouc. Devětapadesátiletý kouč, který naposledy působil v Brně, se s osmým týmem MSFL dohodl na smlouvě do konce sezony.

Chelsea chce povedený start do sezony potvrdit v Lize mistrů

Fotbalisté Chelsea zažívají nejlepší start do sezony v historii klubu, když vyhráli všech pět úvodních zápasů a úspěšné období chtějí potvrdit i v Lize mistrů. V prvním utkání skupiny D je čeká FC Porto. Londýnský klub však musí bojovat s prořídlou sestavou, v níž bude chybět především distancovaný kanonýr Didier Drogba.

Dvacítka bude obhajovat stříbro na MS bez Necida

Útočník Tomáš Necid chybí v nominaci fotbalové dvacítky na mistrovství světa v Egyptě. Trenér Jakub Dovalil nevzal do týmu ani sedmnáctiletého střelce Sparty Václava Kadlece, který je mezi náhradníky. Češi budou na přelomu září a října obhajovat předloňské stříbro z Kanady. Na světovém šampionátu se dvacítka představí už pošesté.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele