Sissoko myslí na přestup do Anglie

23.08.2012, 11:32
Aktuality
Moussa Sissoko vyhlíží přestup z Toulouse. Pokud mladý záložník nezmění dres toto léto, učiní tak nejpozději za rok, kdy mu ve francouzském klubu skončí smlouva. Sissoko by se rád přesunul do některého z předních klubů Premier League.

"Jako hráč se chci stále zlepšovat, nezapomínám ale, že mám smlouvu. Plně se soustředím na Toulouse. Vydám ze sebe maximum a za rok se uvidí," říká Sissoko k současné situaci.

Talentovaný záložník už Toulouse kvalitativně přerostl, zatím se ale nenašel žádný zájemce, který by jej vykoupil. Toto léto měl zájem například AS Řím. Sissoko by si rád vyzkoušel nejvyšší anglickou ligu.

"Premier League mě přitahuje nejvíc. Věřím, že o mě bude zájem. Jestli ale mám opustit téfécé, půjdu do předního klubu, jakými jsou Manchester United, City, Arsenal, případně Newcastle nebo Tottenham. Vím, že na to musím udržet vysokou výkonnost," doplnil jednadvacetiletý hráč.

Moussa Sissoko už mohl v Anglii dávno působit, jako dorostence se jej pokoušely přetáhnout Bolton a Liverpool, francouzský reprezentant ale tehdy podepsal profesionální kontrakt s Toulouse. V klubu je už šest let.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (356)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, je hezké že nezmínil Chelsea, a co se týká jeho kvalit, tak si myslím, že je opravdu dobrý, a hned bych ho do arsenalu bral, jen co mi vadí je ta černota, na můj vkus je až příliš černý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezké, takového fotbalistu bych tam ani nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma založníkov dosť :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda a jsou mladi

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby je furt zranenej, Eboue, je už preč, Song take. Adebayor také. Frimpong a Sagna zranění, no já sem celkom v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

ale musim priznatm že Sagna - tak jej bych chtel do XI; ten je fakt dobrý a mam hodocela rad, a frimpong je proste jenom (dle me) spatnej, proto ho tam nechci,

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý čas tam nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jj vidim, ale ja mluvil obecne, tak ja nevim, vadilo-nevadilo, co s tim nadelam, me spis vadi obecne to, že za chvili bude v každem klubu jen černá XI, jako ja nejsem rasista, ale mam taký dojem, že černoší pochází z afriky a jsou blíže k opicím (což neberte rasisticky porsím) a tak mají lepší fyzické předpoklady .. viz olympiada, vsichni ti bezci ..... a proste už to začíná, že v hodne klubech je už hodne cerných spoluobčanů..

Reagovat
smazaný uživatel

no a? to je špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

no jak pro koho , coapk ty je vsechny od sebe rozeznas ? proste je to muj vnitřní pocit,

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že mi všichni černoši i asiati přijdou stejní. rozeznávání xichtu je důležité v prvních týdnech a měsících života, kdy potřebuješ poznat matku. protože kolem sebe vidíš samé bílé lidi, rodiče, prarodiče, doktory etc., naučíš se to rozeznávat, ale korejce poprvé uvidíš možná až tak v televizi, kdy už je asi pozdě..jen má teorie

Reagovat
smazaný uživatel

no takže mi ted ekni, ze by se ti libilo na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

až budeš mít někdy skutečné starosti, na tohle nezbyde čas..a pokud je všechno zrovna v poho, tak neřeš píčoviny, protože těch si na úřadech v životě užiješ až až

Reagovat
domingo

To je samozrejme fakt, ale dost velkou roli hraje i to, ze jen asi 2% svetove populace ma blond vlasy a asi 0,1% jsou zrzci.. a vsechno to jsou belosi.. ta diverzita je proste vyssi, pihaty Ircan a chlupaty Rek budou vzdycky snazsi rozlisit nez treba gronsky Inuit a Korejec

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pravda je taková, že lepší fyzické předpoklady má bílá/eurpoidní rasa. afroameričani jsou fyzicky vyspělí důsledkem smutné otrokářské selekce, kde byli vybráni jen ti nejsilnější a cestu přežili ti nejodolnější z nejsilnějších. taky velká část fotbalistů černé pleti hrající na vrcholové úrovni pochází zhruba z toho okolí guinejského zálivu, odkud byli dovezeni. ale to jsou vyjímky, zbytek těch lidí v Africe, když se na to podíváš, jsou přece malí subtilní lidé (a není to jen kvůli hladomoru)

Reagovat
smazaný uživatel

když sou malí, tak jsou sakramentsky rychlí .. nani,lennon a našli by se další

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, po světě běhá dost subtilních křídelníků černých jako uhlí, kteří ti mohou vadit, ale to sis zrovna vybral blbý příklady, Nani není typickej afričan-černoch, je z Kapverd a Lennon je míšenec evropana a karibského černocha

Reagovat
Puskas

Nechci rýpat, ale pojem afroameričan pro černocha s pasem evr. země ja už příliš politicky korektní

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale na tom nevidím nic špatného, prostě ať hraje ten nejlepší.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Abych ti ty moudra trochu rozvedl...

"me spis vadi obecne to, že za chvili bude v každem klubu jen černá XI, jako ja nejsem rasista"

- tohle si vzajemne odporuje. tady si pokecas s podobnyma filozofama: http://www.notracistbut.com/

"ale mam taký dojem, že černoší pochází z afriky a jsou blíže k opicím"

- doporucuju ti zjistit si neco o antropologii. pokud vychazis z logiky, ze africani jsou cerni a opice taky, takze k sobe maji bliz, tak ti rad poslu par fotek bilych opic..; pokud vychazis z jine logiky, tak by me zajimalo z jake. nehlede na to, ze veta "mam dojem, ze cernosi pochazi z afriky" je strasne vtipna, kdyz z afriky pochazi homo sapiens jako takovy ..

"(což neberte rasisticky porsím)"

- a jak se to ma jako brat? kdyz reknu "tamani nam berou praci a vsichni pestujou drogy, ale neberte to rasisticky", neznamena to, ze je najednou vsechno v poradku. to neni zadna kouzelna formulka, ktera kazdy tvrzeni neutralizuje, to je proste blabol, kterym v podstate potvrzujes, ze to myslis rasisticky v nejzakladnejsim smyslu toho slova. gratuluju..

"a tak mají lepší fyzické předpoklady .. viz olympiada, vsichni ti bezci ....."

- co maji bezci spolecneho s fotbalem? kolik cernochu bylo na olympijskym fotbalovym turnaji vubec v semifinale? (a to hraly jeste juniorky, kde by ten rozdil mel byt markantnejsi..) ..jinak jo, cernosi jsou vetsinou jiny somatotyp, maji jinou svalovou hmotu, byvaji atletictejsi. otazka je, jak tenhle dobre znamy fakt souvisi se zbytkem tveho prispevku..

"a proste už to začíná, že v hodne klubech je už hodne cerných spoluobčanů.."

- veta jak z white media.info, zacina jakymsi pseudo-varovanim k vyburcovani pitomci a konci slovem "spoluobcan", ktere je diskursivne zafixovane jako synonymum pro "priznivnik", jdi se svym rasistickym ptydepe do prdele.

vysledek: rekl jsi nam, ze tvoje mysleni je straslive cernobile, a ze cernosi maji lepsi atleticke predpoklady. bravo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, rozebíras to moc dukladne, ja to myslel nekterý ty veci obecne, třeba viz, ta olympiada, řekni mi kolik černochu bylo ve sprintech (100,400,stafeta, prekazky), a taky kolik ziskaly medajlí, a netvrd mi že ve fotbale nejde také o rychlost, vždyt Usain umí jen rychle behat a už jde do MU

Reagovat
Puskas

A kolik afrických týmů získalo titul MS? Co má atletika společného s fotbalem? Jedním z nejrychlejších hráčů posledních let byl Overmars, mimochodem.

Reagovat
smazaný uživatel

já ale mluvil a oblížícím se nástupu, černých XI, ted jeste nejsou, nastestí.

Reagovat
Arbiter

jaký způsob věštění používáš?

Reagovat
Puskas

africké šamany

Reagovat
Puskas

Když budou dobří a lepší, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok, už to neřešte, proste je to muj nazor, a me se nelibi/ nebude líbit, když tam budou vsici cerní, neni to rasisticke, jen proste nepoznavam mezi nekterýma rozdíl, a taky běloši mi jsou blíž, aby ne .. prste no tečka .

Reagovat
smazaný uživatel

S prominutím, ale jsi naprosto natvrdlý. To, co ti tady kolega vysvětlovat není nějaký blábol, ale skutečnost plynoucí z tvých příspěvků a nedostatečně sebereflexe.

Rasismus = odsuzování jedince na základě jeho původu, tedy rasy.

To znamená, že když řekneš, že někoho nemáš rád protože je černý, jsi rasista.

Je fuk kolikrát řekneš že nejsi, nebo jak moc se budeš obhajovat. Odsuzuješ člověka za barvu jeho kůže, což je přesně definice rasismus - což z tebe dělá rasistu.

Musíš si uvědomit, že takové výroky tady nesmíš vypouštět. Je to protizákonné a klidně by jsi mohl být za takový výrok souzen (a měl bys být, aby ses naučil nebýt rasista a xenofobní člověk). Navíc mě fascinuje, že moderátoři tohoto webu a provozovatelé vůbec můžou nechat takový příspěvek bez povšimnutí. Pokud by je teď někdo udal, měli by z toho veliké problémy. Působil jsem jako administrátor herních serverů téměř devět let a zažil jsem spoustu takových situací. Z praxe vyplývá, že jediné a adekvátní řešení je zakročit a rázně.

Osobně se mi naprosto hnusí kdokoli, kdo odsuzuje někoho jenom na základě jeho barvy kůže. Takovým lidem bych přál, aby se jednou přesně v těle takového člověka ocitli. Škoda, že to není možné - velice rychle byste potom pochopili, že o čem tu mluvíte jsou hovadiny a sami byste se za sebe styděli.

Co mě uráží u vás nejvíce je to, že nejenom že to řeknete (nebo takový výrok podporujete - čímž jste na stejné úrovni rasismu jako autor onoho výroku), ale hlavně že se snažíte obhájit a ještě říkáte, že ani nejste rasisté. To je jako kdybych si navléknul kopačky, odehrál poločas fotbalové zápasu a pak bych se vás tady snažil přesvědčit, že vlastně nejsem fotbalista...

Naprosto absurdní! Proboha lidi, začněte myslet hlavou a ne jinou částí těla. A pokud v hlavě máte vymeteno, mějte alespoň tolik rozumu, abyste takové hovadiny nevpouštěli do veřejného fora pro lidi. Když si tohle řeknete doma s kamarádem je to váš problém - když ale takový žvást vypustíte do světa, nejenom že se tím naprosto znemožníte před lidmi, ještě to pro vás může mít docela těžké následky. Rasismus je dneska hodně ožehavé téma a měli byste trochu více myslet, než se do jeho rozebírání vůbec pustíte.

PS: jsem bílý, nikdo černý mi nikdy nevadil - můj učitel angličtina je z Ghany, manžel mojí kolegyně z práce je z Ghany - oba jsou černoši a oba to jsou inteligentní, vzdělaní lidé, kteří něco dokázali. Nemáte absolutně žádné právo někoho takového hanit jenom kvůli barvě jeho kůže. A kdykoli uvidím nějakého blbce něco podobného říct, vždycky se ozvu a zastanu se toho, kdo je v právu.

Reagovat
smazaný uživatel

a řekni mi kolik bylo černých koulařů nebo diskařů, oštěpařů (letos vyjímka) nebo třeba veslařů ve finále, prostě každýmu de něco jinýho (akorát Číňani umí všechno)

Reagovat
domingo

Neumi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak ted jsi mimo ty, jak se fotbalu týka hod ostepem diskem, veslovani, to je vse zalozene na praci rukama, a pokud vim, tak ruce a fotbal do sebe moc nezapadají ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplně jedno, prostě se shodneme v tom, že ti vadí když v nějakym sportu mají převahu černoši

Reagovat
smazaný uživatel

nejradši mám hokej. NHL a už i tam se to začíná množit

Reagovat
vodka

omg, vsichni ti sprinteri skoro pochazi z jednoho kmene, ktery mel na sprinty neuveritelne predispozice a ma jinou strukturu svalu. nedavno o tom byl clanek, proc jsou nejrychlejsi prave v karibiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

co se týče příbuznosti, tak ta se dá dokázat genetickým výzkumem. Mám takový dojem, že něco takového už dokonce proběhlo a zjistilo se, že ta genetická výbava afrických národů je mnohem blíž genetické výbavě šimpanzů než genetická výbava zbytku světa.

Reagovat
domingo

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Seven_Daughters_of_Eve

Tady mas dalsi vyzkum :).., mas nejaky link?

Navic "africky narod" je dost zavadejici tvrzeni, protoze v Africe mas taky velkou etnickou diverzitu..

Reagovat
Arbiter

vím o tom, že jsem nepoužil neprůstřelné výrazy, jenže jak chceš definovat černocha, který se narodil v Africe, jeho předci se narodili v Africe, atd.? Jedině rozepsáním, to se mi nechtělo, tak přišlo zjednodušení. Co se týče genetické výbavy a výzkumu, tak teď v práci nic konkrétního nenajdu, jen vím, že se to týkalo tvrzení, že nic jako lidské rasy neexistují a jsou vědecky zastaralé a nepoužívané...

Reagovat
domingo

Tak samozrejme, ze Gobineau, Chamberlain a cela filozofie eugeniky je uplne mimo .., ja se teda v biologii vubec nevyznam, ale vzhledem k tomu, ze neco vim o jazykove situaci v Africe (kde casto jazyk = kmen, etnikum, prip. vesnice), tak tam funguje dokonce vetsi roztristenost nez v Evrope..

indoevropska vetev (slovani, romani, germani, rekove, albanci), ugrofinove, baskove, turkove.. to je nejkonzistentnejsi kontinent ze vsech.. rozdel si Afriku podle rovnobezek a mas saharsky pas a Sahel (semite, hamite (berberi) a bantuske skupiny jako nubijci, + kusanske skupiny (somalci), pak subsaharske oblasti (bantuove, nigero-konzske skupiny, khoisanske skupiny (krovaci) + austronesane (Madagaskar)..

..co jsou teda ti Africani?

Reagovat
Arbiter

tak zrovna ta roztříštěnost je logická, vzhledem k tomu, že Afrika je přece jen o něco větší kontinent než Evropa A těmi Afričany asi myslím prapůvodní obyvatelé tohoto kontinentu (což by mělo být docela dobře vystopovatelné). Celkově se má za to, že prapůvod lidí v té Africe opravdu je

Reagovat
domingo

No tak jasne, a ted se napoj zpatky k te geneticke vybave africkych narodu.. co to je? Jake mas na mysli? Protoze jsi prave dosel k tomu, ze africke narody jsou de facto uplne vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

myslím ty africké národy, které na africkém kontinentu zůstaly

Reagovat
domingo

A tech je asi milion! Smarja panno,

Arabi? Somalci? Malagasi? Hausove? Krovaci? Bantuove? To jsou proste rozdilny skupiny (ne etnika, cely skupiny etnik), i kdyz maji vetsinou stejnou barvu. Gosh!

Reagovat
Arbiter

Araby tam nepleť. A ten zbytek? No a, že je jích takové množství? Pokud jsou to prapůvodní obyvatelé afrického kontinentu, co je špatného na tom je nazvat "africké národy"? A pak z prostřednictvím genetických výzkumu říct, že ano, jejích genetická výbava je nejblíž lidoopům.

Reagovat
domingo

Z lingvistickyho hlediska se za prapuvodni povazujou ti Krovaci (cili Khoisanove, Krovaci je nekorektni), Namibie/Botswana/tyhle savany na jihu. Tam ale simpanzi nezijou ..

..najdu si ten clanek radsi

Reagovat
Arbiter

no ale nemůžeš k tomu jako vodítko používat lingvistiku aspoň myslím, že by se to dít nemělo Po práci se na to kouknu...

Reagovat
domingo

Ja vim ze nemuzu, ale jiny vychozi bod proste nemam, nejsem biolog ani antropolog..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

M. Jacobsson a kol.: Genotype, haplotype and copy-number variation in worldwide human populations. Nature, vol. 451, 21 February 2008 (7181), str. 998-1003

Reagovat
domingo

Panenko Maria sedmibolestna. Ale ok, stejne nemam co delat, jdu si to najit

Reagovat
Arbiter

chtěls link, já ti dál zdroj, to je snad trochu lepší, ne?

Reagovat
domingo

Tuhle citacni normu neznam, tudiz ne, je to horsi, protoze to ted musim hledat

Reagovat
Arbiter
Reagovat
domingo

To je mi platny jak mrtvymu zimnik, tyhle grafy vnimam jako pekny obrazky , to je ten clanek jo? Asi si proste nezvyknu na to, ze clanky nejsou souvisle texty. Kdyz jsem videl nejaky fyzikalni prispevek do nejakeho sborniku (cti 50 stran vzorecku), tak jsem si pripadal jak trilety decko, ktery dostane do rukou gronsky manual k pracce

Reagovat
Arbiter

není to ten článek, já zkopíroval natvrdo název té práce a hodil do googlu

Reagovat
domingo

Aha, to jsem udelal taky, ale aspon jsem hledal ten casopis

Reagovat
Arbiter
Reagovat
domingo

Ok, stejne dik, kouknu na to

Reagovat
Arbiter

jinak teď se mi načetl a nevím, jak moc ti bude platný, je plný vzorců a odborných výrazů, ale vypadá to, že je to to, z čeho se čerpá...Ale má to jen 64 stránek

Reagovat
domingo

To je asi v pohode, prave si ctu v algebre, takze krome atomove fyziky preziju vsechno..

Reagovat
smazaný uživatel

hele domingo, já ti dám šašek Malbranque, Steed bejval fantastický hráč

mě stačilo, jak se všichni smáli Sidneymu v poslední sezoně a já to sledoval se slzou v oku

Reagovat
domingo

A ja byval nadejny, akademickym myslenim obdarovany student. Nevyberes si

Reagovat
smazaný uživatel

moc vás nechápu některý ale bez pořádnýho černocha v týmu dneska není šance uspět všachny úspěšný támy ho mají každá má svýho essiena cambela kinga vieru kompenyho toureho diaru etta drogbu a nebo aspon rio fernidanda

Reagovat
smazaný uživatel

aspon Ria, ten je z nich snad nejlepší

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale vsichni negri jsou na prachy viz drogba eto'o atd.

Reagovat
soukup

jj a všichni běloši jsou mecenáši a vůbec na peníze nejsou viz. české politicko-podnikatelské prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to myslíš vážně tak si kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

říká někdo jako ty, snad si nemyslíš, že mě to urazí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak soudit hráče podle barvy pleti je kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nesaoudil podle pleti , ja ho podle pleti nechtel ... jinak jsem napsal , že je dobrý

Reagovat
domingo
Reagovat
smazaný uživatel

stalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Ten prvni prispevek tak fakt vypadal, ted uz to tak nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si hlavne uplnej debil

Reagovat
smazaný uživatel

za přezdívku

Reagovat
hradec

Z pohledu umístění z minulé sezony má pravdu, ale Chelsea zase vyhrála LM a jako jediný anglický celek se probojovala až do 1/4 finále. Navíc triumfovala v FA Cupu. Letos má dobře nakročeno k minimálně přímému postupu do LM, ne-li boji o titul s Hazardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přední klub Arsenal? Já myslel, že to je jen farma.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

si myslel zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Další povedenj vtípek.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě, fanoušci Arsenalu si to vysmívání zaslouží. Jedinní fanoušci co po přestupech takhle nadávají na hráče.

Reagovat
Hejnak

ty jseš mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří jiní fanoušci takhle nadávají na hráče po přestupu? Odpovím si sám. žádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu vlastně fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

City. Ptáš se, abys mi to mohl nějak vrátit, co? Když fandím City, tak mi řekneš, že kvůli prachům. Kdyby to byli United, tak jsem Gloryhunter, kdyby Chelsea, tak prachy... Bla bla bla, nic to nemění na tom, jak se chovají fanoušci Arsenalu k bývalým hráčům. Jdu na koupák, aloha.

Reagovat
Hejnak

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nechci nic vracet Jenom mě to zajímalo, navíc na které hráče Arsenalu se nadává? Já osobně pouze na Robina a Nasriho, protože jeden šel kvůli trofejím k rivalovi, ačkoliv si předtím on i celá jeho rodina srala do huby jak do jiného klubu v Anglii určitě nepůjde. A na Nasriho nadávám kvůli důvodu přestupu.

Reagovat
Hejnak

A ještě Adebayor, ale ten už mi je teď nějak šumák

Reagovat
smazaný uživatel

Za něj jsem byl ještě rád, že vypadl. Arsenal na něm skvěle vydělal, akorát mě vytočil tou svojí oslavou.

Reagovat
Hejnak

Já to ani radši vědět nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

baník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co chceš vlastně řešit? Nejdřív se Arsenalu směješ, že to je pouze přestupní stanice/farma a teď zase nadáváš na fanoušky tak se rozhodni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš na farmu, zavřu tě mezi prasata a krávy....máme jich dost a další tele jako ty by tam zapadlo dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vtipné.

Reagovat
Le Gunner

Furt víc než tvůj rádoby výsměch jednomu z nejúspěšnějších fotbalových klubů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda reknete koho neprodala (ne Rosicky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Ten uz se v Toulouse nikam neposune.., vznika tam docela zajimavy paradox, a to ze maji v zaloze mimoradne kvalitni mlade hrace, kteri pritom i pres svuj vek stagnuji, protoze uz klubu odevzdavaji maximum, ale jejich pozice na hristi jim znemoznuje primo ovlivnovat vysledky zapasu.

Mozna je Sissokuv odchod a inkasovani slusnych penez (ha ha ha ) presne tim impulzem, ktery Casanova potrebuje k rozbiti toho sveho DM/CM bloku.., to je dalsi paradox, ma prilis mnoho kvalitnich stitovych hracu, ktere musi stavet, protoze nikdo lepsi v klubu neni, a cela hra je tak prilis upracovana a defenzivni. V becku maji Kevina Rodriguese, to muze byt vitany osvezeni..

Toulouse je vubec zvlastni klub. Zakladni XI ma kvalitu na LM, ale tyhle dva faktory jim nejaky uspech prakticky znemoznuji. Nikde jinde jsem neco podobneho nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa je pravý DM alebo má sklony vysúvať sa a hrať niečo ako Song?

Reagovat
smetos

něco jako Písnička

Reagovat
domingo

Hrajou tohle:

------------------Capoue------------------

-----------Sissoko-------Didot------------

-Regattin------------------------Tabanou-

-----------Ben Yedder/Riviere-----------

Sissoko se imo bude vyvijet jako klasicky africky box-to-box zaloznik typu Essiena/Toureho/whatever, proste univerzal do stredu zalohy. Uz si vyzkousel snad vsechny posty uprostred, dokonce vcetne jakyhosi CAM (loni casto hraval v te zalozni trojce nejvys).., je sikovnej, zvladne se naucit cokoliv, ale ja bych ho kupoval primarne do stredove dvojky k nekomu jako Capoue (cili na tvoji otazku, ne, primarne to ciste DM neni)

Reagovat
smazaný uživatel

takže radšej Capoue.

Reagovat
domingo

Jestli chces hlidaciho psa na DM, ktery se ti nebude flakat po hristi, tak vysvobodte Mvuembu. Je v idealnim veku, levny, nenapadny a fakt vyborny, podivej se nekdy na Lorient a dojde ti proc.., jako jeden z mala tymu hrajou 4-4-2 a on zapas co zapas hlida vetsinou triclenny zalohy soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Toulouse mám veľmi rád, z Francúzska najradšej, a neprajem im, aby na ňom nevyryžovali nič, tak nech radšej prestúpi teraz, ak by nebodaj nevyšiel M'Vila, tak je to jasná voľba.

Reagovat
smetos

je to dříč s velkým fyzickým fondem. vydrží běhat celej zápas a nejvíc mu to sedí na CM ale kvalitně zvládá i DM. Arsenal spíš potřebuje typického defenzáka, což by měl být spíš M´Vila. Uvítal bych ho v AC, ale raději bych preferoval Capouého

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
CubONE

imo radsej do AC Sissoka

Reagovat
stiflerovamama

Nuri nakoniec do LFC ?

Reagovat
Hejnak

zdroj: twitter

Turecký záložník si už údajne vypratal veci v šatni Realu Madrid a je pripravený pricestovať do Londýna a pripojiť sa k Wengerovej družine. Spočiatku mal byť súčasťou kádra už proti Stoke City, avšak kvôli prieťahu v rokovaniach medzi klubmi ohľadom detailov zmluvy, sa definitívne potvrdenie novej posily na celoročné hosťovanie posunulo o niekoľko dní.

Reagovat
stiflerovamama

The player's agent, Reza Fazeli, travelled to meet the Anfield club’s hierarchy and iron out the details of the deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumours of a collapse in the deaI to take Nuri #Sahin to #AFC are untrue. He will become an #Arsenal player.

Reagovat
Hejnak

To by bylo docela divné. Celou dobu jedná s Arsenalem, už to mělo být potvrzené a najednou by přestoupil do LFC.

Já bych stejně radši M'Vilu než Sahina, který se po sezóně vráti do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci take mvilu

Reagovat
Hejnak

Prý v půlce příštího týdne by mělo být jasno. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin a Yann sa nevylučujú.

Reagovat
Hejnak

To by byl asi přebytečný luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin namiesto zranených Rosu a Wilshera a M'Vila za Songa. Žiaden luxus, potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevylučují, ale Wenger by tím zabil Aarona a to neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron a Diaby jsou už stejně zabití...měli by odejít

Reagovat
SunFells

Bádej dál

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli po tomhle BR nepude tak at uz jde nase vedeni do haje...ten hrac prestoupi tak za 8 mega a k jeho kvalitam je to skvela cena..

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že ho koupí Newcastle, bude to další skvělej levnej nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na áefcé nebo elefcé...

Reagovat
smazaný uživatel

áefcé má M'Vilu, skôr elefcé.

Reagovat
Arbiter

áfécé*

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Sašo, neopravuj mě...

Reagovat
Arbiter

proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostaneš mě do tý tvý hry Prostě se to vyslovuje (nebo aspoň já) áefcé a tečka...

Reagovat
Arbiter

já myslel, že reaguješ na "téfécé" v článku, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

No reaguju, ale po svým A ukončeme to, prosím...

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
domingo

Hm, Chelsea by se nejaky defenzivni univerzal taky hodil..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel, Essien, Romeu. Máš pocit, že je v Chelsea málo DM?

Reagovat
domingo

Tak prave za Essiena, zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč za Essiena, kterej neměl ani čas se ukázat, jelikož zatím nedostal přes Mikela šanci?

Reagovat
Miguel19

Hmm, vypadá to, že ani nedostane.

Reagovat
domingo

Injury prone starnouci hrac, ktery mel vykonnostni zenit nekdy 3 roky zpatky? Hm.. navic on neni DM, ale univerzalni hrac do stredu, cili zhruba to co Sissoko.. nevim no, podle me by to nejakou logiku melo a umim si predstavit Essuv navrat do Lyonu, to by bylo celkem optimalni reseni pro vsechny strany..

Reagovat
terry

Asi jo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

do Lyonu by se docela hodil

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smetos

on taky není čistej DM. A v pohodě by strčil do kapsy hrače Romeu, Essien i Meireles a spoléhat se na jednoho klvalitního DM je bláznovství. A hlavně bude za hubičku pro kohokoliv

Reagovat
blade115

Blbec, sedl by do MU nebo Tottenhamu.

Reagovat
JacoBee

V tý francii vyrostla neuvěřitelná generece těch středních záložníků...

Sissoko,Matuidi,M'Vila,Capoue,Gonalons..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fulham má údajně zájem o útočníka Šachtaru Doněck Eduarda, chorvatský reprezentant se možnému návratu do Anglie nebrání. "Nikdy mě zatím nekontaktoval. Je ale hezké, když se o mně mluví v souvislosti s přestupem do Anglie," prohlásil Eduardo.

Rád bych ho znovu viděl v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Jol to myslím popřel, ale nejsem si uplně jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger doubts Sahin can perform defensive midfield role. Agent looking for alternatives, #lfc interest revived.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by ho chcel na DM? tomu neverím.

Reagovat
Hejnak

Sahin -> LFC

M'Vila -> AFC

A budeme obě strany spokojeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak dneska čekám sestavu

Reina - Kelly, Coates, Agger, Robinson - Allen, Henderson, Adam - Sterling, Carroll, Downing(Borini)

Reagovat
smetos

Robinson

Reagovat
Maresma

A co Jonjo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lavice, nebo místo Adama, ale moc s tím nepočítám. Adam zůstane, tak musí hrát aby se rozehrál, při zranění Stevieho bude potřeba a třeba se zvedne herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad Stevie vydrží celou sezonu, po 3 letech měl přípravu, tak by to mělo bejt ok.

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že Adam půjde. Nemá se přes koho dostat do sestavy, však už má před ním i Jonjo přednost. A kdyby náhodou fakt došel ten Sahin, tak je odepsaný úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz dolejš.

Reagovat
Maresma

dolejš

Reagovat
tomasinho

Já čekám spíše Jonja v záloze, buď místo Allena nebo Adama. Útok vidím stejně, obranu taky, Carra si asi taky odpočine na neděli. Tím pádem kapitán Reina že?

Reagovat
cristiano.K.

já čekám prasárnu s Aggerem na LB,na CB Carra a Jonja v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool boss Brendan Rodgers has played down talk that Charlie Adam is heading for the Anfield exit door

Jestli někdo do konce přestupáku přijde, tak už to bude jen ten Sahin. Andy musí ukázat, že umí dávat goly, a nebo Fábio na hrotu. Luis tam hrát prostě nemůže.

Reagovat
tomasinho

Máš k tomu někde nějakou citaci? Nevidím prostě pro něj místo a jak píšu výš, se Sahinem už vůbec ne. A musí jít, aby byly finance na Clinta.

Reagovat
tomasinho

Ať si tu tribunu užije no. A zraněný byl na konci sezony, předtím, když hrál hovno, mu nic nebylo, pokdu se nepočítá zhnilost a lenost. Měl by prostě jít, není pro něj místo.

Reagovat
miguel bain

Typově je to takový druhý Arteta, do Arsenalu bych ho bral, ale bude záležet na letošním okně.

Reagovat
CubONE

Sissoko a Arteta podobnymi typmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to,aby hrál v klubech jako MU,MC,ARS...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro titul MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri Sahin has passed his medical at Arsenal, according to SSN in Germany. One-year loan deal.

Tak zase převrat?

Reagovat
smazaný uživatel

veď to, že to stroskotalo, bol fake, podľa mňa bude do 3 dní oficiálny.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
miguel bain

Že vás to ještě baví, já už tomu vůbec nevěnuju pozornost, v dnešní době si pisálkové můžou beztrestně vymýšlet cokoliv. Až to bude oficiální bude to uvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Venkovní dres City pro LM, přijde mi hodně podivnej.

https://p.twimg.com/A0-OSgQCMAE_Gcp.jpg

Reagovat
Maresma

Je krásnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři zápasy, to přežijou

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo asi tak 3 týdny zpátky Ale jo, hezkej, jen škoda barvy loga...

Reagovat
Arbiter

takový nebarevný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lepší by bylo, kdyby ty tmavý pruhy zůstaly a ty svtlejší by měly barvu toho loga etihad

Reagovat
Arbiter

tak mě napadá, na co dělali speciální edici dresů?

Reagovat
smazaný uživatel

btw, prečo majú špeciálny dres pre LM? Aj ja chcem.

Reagovat
smetos

tak neni to jedno v čem hraješ? ja bych asi nepřežil jen ružovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie vaše boli pekné.

Reagovat
domingo

No ty vase vypadaji jak Hubba Bubba

Reagovat
smazaný uživatel

Už je nemáme

Reagovat
domingo

tak vypadaly, kazdopadne ta barva je strasne agresivni

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi nefandíš Palermu

Reagovat
smazaný uživatel

ani Évianu.

Reagovat
domingo

http://tinyurl.com/cun64ux

To te proste nikdy neprestane fascinovat

Reagovat
smazaný uživatel

A taky Juve když zrovna minulou sezonu hráli venku.

Reagovat
smetos

tak proti nim nic nemám. Taku vybledlu ještě hej, ale nějakou reflexní už bych asi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny Evans could return for Man United against Fulham on Saturday.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea join race for Arsenal and Liverpool target Nuri Sahin...

Reagovat
smazaný uživatel

tí aby sa niekam nezapojili...

Reagovat
Arbiter

docela logické... Teda pokud tam bude opce

Reagovat
Honza Matoušek

Nebude, nebude a nebude.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě

Reagovat
patas92

musi k nam do Arsenalu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

i s navijákem... Takhle fungujou spekulace a twitterové účty...

Reagovat
terry

On tomu snad někdo věřil?

Reagovat
stiflerovamama

Sahin to join Liverpool on Thursday according to Marca.

Reagovat
stiflerovamama

The Sahin saga still hasn't been put to rest, although a resolution appears to be around the corner. In the end the Turk's final destination seems to be Liverpool, where his agent, Reza Fazeli, travelled to meet the Anfield club's hierarchy and iron out the details of the deal.

On Monday Sahin's representative went to the Bernabéu firm in his conviction to take the Turk to Arsenal. Wenger had persuaded the player to move to the Emirates, but Madrid changed the course of events when it told the playmaker that the Gunners were unwilling to accept a loan deal and were pushing for a permanent transfer. Neither Madrid nor Sahin himself were happy with this arrangement.

Liverpool, which was the first club on the scene, has once again emerged as the most suitable option, as the player knows that Brendan Rodgers will guarantee him a place in the starting line-up. Sahin approved a switch to Anfield on Tuesday, leading his representative to undertake his whirlwind trip to complete the deal.

Liverpool wants to make the move official on Thursday, provided it can tie up any loose ends with the player. Sahin could be joined in the Premier League by Ricardo Carvalho. According to reports from the BBC, the Portuguese centre-back is set to spend a season on loan at Queens Park Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

podle SkySports dnes prosel lekarskou prohlidkou v AFC

Reagovat
Hejnak

On projde lékařskou prohlídku v Arsenalu ale potom se připojí k Liverpoolu víš

Reagovat
stiflerovamama

tak prezeram SkySports a nic take tam nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle německých Sky Sports.

Reagovat
Honza Matoušek

Marka je hrozná, tomu se nedá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

a je dobry? co ma za post?

Reagovat
miguel bain

Reagovat
smazaný uživatel

do Fulhamu nebo newcastlu

Reagovat
Maresma

Už stop se Sahinem!

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Edwards @LukeEdwardsTele

I'm anticipating a cash up front offer of £12m from #nufc in next 48 hours for Andy Carroll to #lfc. No loan, just a permanent deal.

Reagovat
smazaný uživatel

12 mega už nufc nabídl, a bylo to odmítnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno to skusia este raz

Reagovat
smazaný uživatel

byť Poolom, tak to asi vezmem, síce by boli na smiech, ale aspoň by sa ho zbavili, aj za relatívne dobrý peniaz a rýchlo by mohli kúpiť náhradu.

Reagovat
JacoBee

Hele je pravda že Hamburg chce jiráčka?...jestli jo tak ať tam jde co nejdřív...

Reagovat
Hejnak

Prý nabídli 3.5 mil. € a Wolfsburg to odmítl

Reagovat
JacoBee

Jj na pár německý stránkách jsem vylouskal(čti google vylouskal ) že chtějí alespoň částku za kterou přišel...což je kolik 4-4.5 mega?...

Snad to dají ,v Hamburgu by měl alespoň jistotu že bude hrát...

Reagovat
smetos

pak ještě pilku někam a budu štastnej

Reagovat
JacoBee

Reagovat
SunFells

Sad story from Russia that Yann M'Vila has snubbed move to Zenit after clubs ultras sent him racist death threats. Appalling.

Counter nelhal.

Reagovat
smetos

tam to asi bude drsnej život pro barevný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro černé.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smetos

řekl ych že ani asiati to nebudou mít jednoduché. bydlet tam tak bych se i bál jet na dovolenou za slunkem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bruna Alvese tam berou normálně a neberou ho za černého, i když je trochu přičmoudlý. Jak se jim to hodí

Reagovat
kubys

No to právěže vůbec ne, proti Brunovi se dost protestovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už to nějak ustalo, ne? Vím, že byly proti němu nějaké ohlasy, ale myslím, že už to není takové horké.

Reagovat
kubys

No tak není, stejně jako s Bystrovem už to není tak vyhrocené, avšak tohle neopadne nikdy.

Reagovat
vodka

jinak nevíš, jak hraje Chris Samba?

Reagovat
kubys

Nemám ponětí, hlavně nemám vůbec čas, jsem rád, že jsem stihl aspoň Rubin.

Reagovat
kubys

Asiati jsou úplně v pohodě.

Reagovat
domingo

Cim to je? Muze to byt tim, ze mongoloidni kmeny v Rusku zijou taky, nebo je to proste jenom "mirou odlisnosti"?

Reagovat
kubys

To by ti vysvětlil asi spíš Kerž, oni totiž moc Asiaty, kteří pocházejí z východního Ruska, neberou, jsou něco jako Kavkazci, prostě naplavenina. Já bych řekl, že je respektují spíš kvůli vlastnostem, které představují, hlavně teda pracovistosti. Kim tam byl fakt dost oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo čudné, keby Rus rasisticky útočil na aziata.

Reagovat
iamek

No pokud by protestovali i proti asiatum, tak to je divne. Kazachstan nedavno patril k rusku a co jsem je mohl videt na DC v ostrave, tak to je sam sikmookej.

Reagovat
smazaný uživatel

"sad".

Reagovat
vodka

šak to je známé. už když tamšel Alves, tak měli problémy si obhájit, že to není černoch...

Reagovat
vodka

oh... refresh...

Reagovat
Counter

Chtěl jsem to sem dát.

Reagovat
iamek

Hráči, kteří v posledních sedmi letech opustili Arsenal, získali v 11 různých klubech už 44 trofejí. Ti, co naopak v Arsenalu setrvali, nevyhráli vůbec nic.

Reagovat
SunFells

A přitom alespoň polovina toho odchodu lituje či by aspoň měla.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem s tím běžím...

Reagovat
Lacko_Boh

z toho polovicu "vyhral" Hleb nie? čo ma napadá tak jediný kto si polepšil odchodom je Clichy...

Reagovat
smazaný uživatel

a dajme tomu, Cesc.

Reagovat
Lacko_Boh

nad nim som rozmyšlal ale zatiaľ! si nepolepšil...ani finančne,ani žiadnu podstatnú trofej,ani kapitan neni,nesledujem Barcu ale v Arsenale by odohral viacej minut....

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz prida dost trofeji aj Persie no

Reagovat
Lacko_Boh

aj Torres si velmi polepšil a určite je hrdý na ten FA cup a CHL

Reagovat
smazaný uživatel

co s tym ma Torres?

Reagovat
SunFells

A zrovna Gaelův odchod mě nemrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

posledné 2 sezóny okrem zápasu na Nou Campe to bol aj tak iba tieň toho starého Gaela.

Reagovat
Lacko_Boh

to asi nikoho ale v City sa to hovado zlepšilo

Reagovat
SunFells

Proč hovado? To sice jo, ale u nás by zůstal furt zaseknutý ...Navíc toho arsenalského Clichyho z posledních let Gibbo snad i přerostl a ze Santose musí mít radost každý gooner.

Reagovat
Lacko_Boh

to som myslel zo srandy že v Arsenale stagnoval a po prestupe sa mi zase začal ako hrač lubiť,na Geala ako na človeka nemam žiadne výhrady

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira

Reagovat
smazaný uživatel

Co má společného Sarah Jessica Parker s Andy Carrollem?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham má údajně zájem o útočníka Šachtaru Doněck Eduarda, chorvatský reprezentant se možnému návratu do Anglie nebrání. "Nikdy mě zatím nekontaktoval. Je ale hezké, když se o mně mluví v souvislosti s přestupem do Anglie," prohlásil Eduardo.

Titulek: Eduardo by Fulham bral

Reagovat
stiflerovamama

Ben Smith says that Sahin has definitely not had a medical at Arsenal.The saga continues... #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář Paddy Kenny v létě odešel z QPR do Leedsu a na svého někdejšího zaměstnavatele poměrně rychle zanevřel. Londýnský klub o víkendu prohrál 0:5 se Swansea a technický ředitel Mike Rigg společně s předsedou Tonym Fernandesem údajně dostali od Kennyho textové zprávy, v nichž se 34letý gólman vysmíval klubu a jeho brankáři Robertu Greenovi. Vedení QPR už podalo formální stížnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin jedná o prestupe do Zenitu, ten je ochotný zaplatiť požadovaných 10 miliónov libier. to by bola krása, veď by sme prerobili ani nie 5 miliónov.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně 10 mil. za Arshavina v současném stavu je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak za mesiac spadla cena hraca o polovicu. Dakedy sa naozaj oplati vyckat si.

26.07. Ramírez má odejít do Anglie

Gastón Ramírez zřejmě opustí nejen Bolognu, ale i italskou Serii A. "Chce ho také Inter, ale je hodně daleko od 25 milionů, které za něj Bologna požaduje. Myslím, že Gastón odejde Z Itálie. Jsem nyní v Londýně a jednám s jedním klubem z Premier League," řekl Pablo Betancur, agent uruguayského záložníka.

O mesiac.

Gastón Ramírez by přece jen mohl v létě změnit dres, podle serveru goal.com o záložníka Boloni usiluje milánský Inter. Údajně nabízí 11 milionů eur a další tři miliony v bonusech.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to mívá spousta týmů, asi jsou hráči líní na věčný focení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sú veľmi pekné.

Reagovat
smazaný uživatel

všetky ich dresy sa mi páčia.

Reagovat
nevros

Umbro dresy umí, škoda, že skoro všichni sou u Niku a Adidasu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

filmove OT: pls, ako sa vola cesky film kde si si majitel najme bandu nechopakov aby mu zrujnovali spolocnost na vyrobu reklam aby sa nemusel delit s manzelkov pri rozvode?? toho majitela tam hral tusim kraus..vdaka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nám taky šéfe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dakujem :)

Reagovat
tomasinho

A hrál ho Vydra.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR in talks to sign Internazionale goalkeeper Júlio César.

Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

divím se, že nechcou Friedela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa im cudujes, ked im chodia take SMS-ky

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od Paddyho by mě to netrápilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hm, Galindo kráčí cestou Botelha.

Reagovat
smazaný uživatel

t.j.: prinajlepšom II. španielska liga?

Reagovat
SunFells

Paběrkování po hostováních v druhořadých klubech španělska než mu u nás vyprší smlouva či ho lacině nestřelíme. To samé bude beztak aj Wellington Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, no, táto juhoamerická čvarga fakt nerobí dobro, to už hovorím dlhší čas.

Reagovat
SunFells

Když už, tak bychom se měli zaměřit na mexičany, které přinejhorším pak střelíme Siru Alexovi.

Reagovat
SunFells

Cesc Prý odmění 4 miliontého followera podepsaným dresem a lidi si tím pádem začali rušit jeho odběr, aby mohli být právě oni těmi šťastnými, takže ve výsledku ztratil téměř 10 tisíc lidí za půl hodiny, taktik

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu,

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se zamysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes bude hrát Newcastle ve skvělý sestavě, doufám, že bude pořádný stream. Harper, Abeid, Ferguson, Campbell, Marveaux, Good by měli začínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux sa bude objavovať v základe na PL často?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím :) Ono zase nemůžou být najednou na hřišti Demba, Cissé, Ben Arfa i Marveaux. A Sylvain má asi nejslabší pozici z těch 4.

Reagovat
smazaný uživatel

V zakladu zatim asi ne, ale bude se hrat EL a LC a tam dostane urcite dost prilezitosti. Ja verim tomu, ze si nakonec zaklad vybojuje a bude dostavat sanci ve 4-3-3 na levym kridle

Reagovat
Godwinson

Dost krutá ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kurs na vás je pěkný, hodím vás na tiket a budu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

To bych prave radsi nedelal

Reagovat
Miguel19

Ale dal jsem si asi 4 zápasy za 50Kč, žádná ztráta..kvalifikace US mi zatím přináší pěkný zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, ten kurz je 2,5, to je dobry, ja cekal 2,1

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem Marveauxa jsem slysel neco o tom, ze nebude pripraveny nastoupit, nevim ale proc Snad to byl jen nejaky informacni sum. Ale taky to hodlam sledovat, doufam v sanci pro Tava a Bigiho, snad na konci naskoci i Campbell

Poll: Who would you pick as Toon No 2?

Steve Harper91.2%

Rob Elliot8.8%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ed ma na blogu sestavu, kterou bych zrovna moc rad videl:

Harper

Tavernier Williamson Perch Taylor(R)

Obertan (Amalfitano) Bigirimana Gosling Marveaux

Cisse Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vám přeju. Normálně přeju každýmu řeckýmu týmu, ale za Atromitos chytá ten kokot Itandje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dneska preju vam

Reagovat
smazaný uživatel

Hearts nebudou problém bych řek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je nesnasim, tak je snad smaznete

Reagovat
tomasinho

Andy se o to postará.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nahodou nekdo, jak kontaktovat redakci Sport 1? Na tech jejich "strankach" maji formular s e-mailovou adresou, ale kdyz jsem na ni psal svuj dotaz, mail se mi vratil jako nedorucenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli ten infocz@ bude správnej to netuším, přece jen ten příspěvek je 6 let starej...

Reagovat
Godwinson

Bože, kéž by po něm sáhla Chelsea, to by byl sen. A vzhledem k tomu, co hraje v tom středu by to byl sen i pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nečekám ani nějaký drby o zájmu Liverpoolu. Proč taky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíme sa zujímať(?) o každého kvalitného stredného záložníka s defenzívnymi vlastnosťami, Sissoka nepotrebujeme, skôr držiaka, kt. sa bude držať pozicíe. Nie atléta.

Reagovat
smazaný uživatel

O každého? Veď u Liverpoolu jsem o zájmu o čistý DM hoooooodně dlouho neslyšel. Kdybych si měl vybrat mezi třeba nim a Sahinem bez opce, tak radši vezmu jeho. A určitě s takovym Sissokem by to směrem dozádu fungovalo líp, než teď se Lukášem, kterej opět propadává.

Prostě s tim, že tenhle typ záložníka LFC nepotřebuje, opravdu nesouhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno máš pravdu, ťažko povedať, ale vhodnješí je držiak, proste vylepšená verzia Lucasa. Si zober zálohu Allen, Sissoko, Gerrard. Každý z nich, teda okrem Allena (ale aj ten čiastočne) by chceli útočiť...

Možno máš pravdu, pre mňa je ťažko hodnotiť, ale skôr držiak, a to SIssoko pokiaľ viem nie je. To je bežec, včelička v strede poľa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky bych asi spíš jeho kolegu Capouého. Ale prostě i jeho bych v současnosti bral a jsem si jistej, že by Liverpoolu mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele