Aktuality

Hašek: Během zápasu se o výsledek ze San Marina zajímat nebudeme

Soustředit se jen na vlastní výkon proti Severnímu Irsku a nepídit se po tom, jak si vede konkurenční Slovinsko na půdě San Marina. Tak bude znít základní pokyn trenéra české reprezentace Ivana Haška k jeho svěřencům před posledním zápasem světové kvalifikace proti Severnímu Irsku.

Trezeguet změnil názor, je připraven pomoci francouzské reprezentaci

David Trezeguet se nebrání návratu do francouzské reprezentace. Útočník turínského Juventusu měl neshody s trenérem Raymondem Domenechem a před rokem se nakonec rozhodl odejít z národního týmu, nyní ale vzkázal, že by rád pomohl v baráži o postup na MS 2010...

Janov o Quaresmu a Manciniho již nestojí

Ricardo Quaresma a Amantino Mancini loni v létě přestoupili do Interu Milán a měli se stát velkou křídelní zbraní milánského Interu. Stal se ale opak, Mancini se příliš neprosadil a ještě hůře dopadl Quaresma. V posledních týdnech a měsících se o oba fotbalisty zajímal konkurenční Janov, ten ovšem ani o jednoho hráče již nestojí...

Závěr kvalifikace určí další čtyři přímé postupující na MS

O dalších čtyřech přímých postupujících na světový šampionát v Jihoafrické republice rozhodnou středeční závěrečné kvalifikační zápasy v Evropě a v Americe. Jistého vítěze ještě v evropské části kvalifikace nezná 2. skupina, kde o přímý postup bojují Švýcarsko s Řeckem, a také 3. skupina, kde svedou bitvu na dálku Slováci a Slovinci.

Diawara se Ronaldovi za svůj zákrok omluvil

Obránce Marseille Souleymane Diawara se omluvil Cristianu Ronaldovi za zákrok, kterým ho na měsíc vyřadil ze hry. Největší hvězda Realu je od té doby zraněná. Ronaldo sice nastoupil k velice důležitému utkání proti Maďarsku, odehrál však jen 27 minut, pak musel být kvůli obnovení poraněného kotníku vystřídán.

Terimova rezignace u tureckých fotbalistů prý bylo nedorozumění

Za odstoupení Fatiha Terima z funkce trenéra tureckých fotbalistů může nedorozumění. Šestapadesátiletý kouč prý chtěl pouze svým vyhlášením získat otevřenou podporu svazového šéfa, od nějž měl příslib na pokračování do roku 2012.

Vieira chce dodržet smlouvu, odejde až v červnu

Patrick Vieira popřel informace, podle nichž by se na odchod z Interu Milán chystal již v lednovém přestupovém termínu. Francouzský reprezentant sice uznal, že by se rád na hřišti v dresu italského celku objevoval častěji, přesto by chtěl dodržet svoji smlouvu v klubu až do konce.

Skácel našel angažmá, na podzim pomůže Slavii

Záložník Rudolf Skácel se po šesti letech vrací do Slavie Praha. Do konce podzimní sezony bude v týmu českého mistra působit jako amatérský hráč, protože po skončení přestupního termínu už nemůže podepsat profesionální kontrakt.

Beckham se v zimě zase vrátí, tvrdí AC Milán

David Beckham zřejmě opět stráví jaro v AC Milán. Italský klub dnes oznámil, že jedná o hostování anglické hvězdy do 30. června 2010 a že hráčův příchod je "velmi pravděpodobný". Čtyřiatřicetiletý záložník Los Angeles Galaxy už v Miláně podobným způsobem hostoval letos na jaře.

Jankulovski se místo reprezentace chce víc věnovat rodině a klubu

V první řadě trávit víc času s rodinou a v posledních letech kariéry také upnout všechny síly už jen ke klubovým povinnostem ve slavném AC Milán. To jsou podle Marka Jankulovského hlavní důvody, které jej vedou k definitivnímu uzavření reprezentační kariéry.

Severní Irové dorazili bez McCartneyho, Laffertyho a Evanse

Reprezentanti Severního Irska dnes vpodvečer dorazili do Prahy, kde je ve středu čeká závěrečný zápas světové kvalifikace proti českému týmu. Trenér Nigel Worthington se musí obejít bez několika zraněných hráčů, v posledních dnech vypadli z mužstva George McCartney, Kyle Lafferty a Johnny Evans.

Cannavaro byl očištěn, "dopingová kauza" ho naštvala

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro byl zproštěn podezření z dopingu. Obránce Juventusu Turín měl na konci srpna po ligovém utkání pozitivní test na kortizon pouze jako léčbu po štípnutí včelou. Světový šampion a nejlepší hráč světa z roku 2006 zažádal o výjimku, ale kvůli administrativním zmatkům ji neobdržel včas.

Adepty na trenéra Turecka jsou Hiddink i Daum

Po nedělní rezignaci kouče turecké reprezentace Fatiha Terima už se spekuluje o jeho nástupci. Za nejvážnější adepty na uvolněný post považují turecká média Nizozemce Guuse Hiddinka a Němce Christopha Dauma, zazněla i jména Rumuna Mircey Luceska či Itala Roberta Manciniho.

Kalou prodloužil smlouvu, Chelsea se upsal do roku 2012

Salomon Kalou se dohodl s Chelsea na prodloužení smlouvy. Podle agentury AP dnes reprezentant Pobřeží slonoviny podepsal nový kontrakt do roku 2012.

Juna čeká po zranění kolena půlroční pauza

Českého fotbalistu Tomáše Juna čeká kvůli zranění minimálně šestiměsíční pauza. Šestadvacetiletý útočník Austrie Vídeň si před týdnem v ligovém utkání s Mattersburgem přetrhl přední zkřížený vaz v levém kolenu a musí na operaci. V ideálním případě stihne bývalý reprezentant závěr sezony rakouské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele