Aktuality

Střelec Forlán podepsal v Atlétiku novou smlouvu

Uruguayský útočník Diego Forlán se dohodl s Atlétikem Madrid na prodloužení smlouvy. Nový kontrakt udrží 30letého fotbalistu ve španělské metropoli do roku 2013 a ročně mu vynese 3,8 milionu eur (95 milionů korun). Stejnou částku dostává jeho spoluhráč z útoku, Argentinec Sergio Agüero.

Brazilec Pato prodloužil smlouvu s AC Milán

Dvacetiletý útočník Alexandre Pato podepsal v AC Milán novou smlouvu, která mu podle italských médií zaručuje dvojnásobný plat, než měl dosud. Třetí tým loňského ročníku italské ligy si díky kontraktu udrží vycházející brazilskou hvězdu nejméně do roku 2014.

Ancelotti plánuje konec trenérské kariéry na rok 2015

Carlo Ancelotti získal ve své trenérské kariéře několik ceněných trofejí a v jejich sbírání hodlá pokračovat. Sám ale ví, že trénovat nebude věčně a již v padesáti letech plánuje, kdy s trénováním skončí. V tuto chvíli to vypadá na odchod do důchodu v roce 2015...

Agent nevylučuje Rafinhův přestup do Itálie, zájemci si ale počkají

Rafinha byl v létě terčem přestupových spekulací a dá se očekávat, že o jeho odchodu ze Schalke se bude mluvit i v zimě. Zájem o něho je v Itálii a agent brazilského obránce připustil, že kluby jako Juventus nebo AC Milán jsou jedněmi z možností...

Trapattoni povede irské fotbalisty až do roku 2012

Trenér Giovanni Trapattoni povede irské fotbalisty až do roku 2012. Sedmdesátiletý Ital se dnes s vedením Fotbalové asociace dohodl na prodloužení smlouvy, která měla vypršet příští rok.

Bilič by rád prodloužil smlouvu u chorvatské reprezentace

Chorvatská média před několika měsíci vystrašila fanoušky zprávou o chystaném odchodu Slavena Biliče z funkce trenéra tamního národního týmu před světovým šampionátem v JAR, skutečnost ale možná bude zcela jiná. Bilič prozradil, že se nebude bránit podpisu nové smlouvy...

Polsko bude proti Čechům bez Boruce i Žewlakowa

Hned několik tradičních opor opomenul nový trenér polské fotbalové reprezentace Stefan Majewski v nominaci na závěrečné kvalifikační zápasy o mistrovství světa s Českem a Slovenskem. Mezi 23 vybraných hráčů se nedostali například brankářská jednička Artur Boruc, kapitán Michael Žewlakow či zkušený Jacek Krzynówek.

Secco: Giovinco na hostování rozhodně nepůjde

Sebastian Giovinco je považován za velký talent italského fotbalu, přesto ani pro něj není jednoduché prosadit se v nabitém kádru Juventusu. Na Apeninském poloostrově se tak začíná mluvit o jeho lednovém uvolnění do týmu, v němž by našel větší uplatnění. Ředitel Juve Alessio Secco o tom však nechce ani slyšet.

Veh plánuje změny. Mohou se dotknout i Džeka

Wolfsburgu se v nové sezoně zatím příliš nedaří. V lize mu patří až deváté místo a plány na obhajobu titulu se pomalu bortí. Trenér Armin Veh tak zvažuje, že v kádru udělá změny. V příštím přestupovém období by mohlo dokonce dojít k rozpuštění strůjců loňského prvenství Grafiteho a Edina Džeka.

Ujfaluši má z rozhodnutí soudu zaplatit Seville 22 milionů korun

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši musí zaplatit 875.000 eur (22 milionů korun) a soudní výlohy týmu FC Sevilla za to, že loni v létě porušil předběžnou dohodu o smlouvě a místo do Sevilly přestoupil do Atlétika Madrid. O rozhodnutí soudu, proti němuž se jednatřicetiletý obránce může odvolat, dnes informovala Sevilla na svém webu.

Blatter kritizuje Platiniho snahu přerušovat kvůli rasismu zápasy

Prezident světové fotbalové federace FIFA Joseph Blatter zkritizoval způsob boje proti rasismu, jaký prosazuje jeho evropský protějšek Michel Platini. Blatter považuje za nesmyslné, aby se v případě nevhodného chování přerušovaly nebo dokonce ukončily zápasy, což navrhuje šéf UEFA Platini.

Brzy budu ve formě, ujišťuje Mario Gomez

Bayern Mnichov udělal v létě z Maria Gomeze nejdražšího hráče bundesligové historie, od německého reprezentanta proto v Bavorsku očekávají velké věci. Gomez začal sezónu dobře, jenže poslední zápasy ho trenér van Gaal brzy střídá. Mladý útočník ujišťuje, že bude brzy zpátky ve formě.

Crouch chce v sestavě Tottenhamu dostat víc prostoru

V Tottenhamu zatím hraje prim útočná dvojice Robbie Keane, Jermain Defoe. Až za nimi je čahoun Peter Crouch. Letní posila Spurs ale věří, že od manažera Redknappa dostane víc prostoru, pomoci by jí mohl pohárový hattrich do sítě Prestonu.

Polák doufá v co nejrychlejší návrat na trávník i do reprezentace

Záložník belgického Anderlechtu a české reprezentace Jan Polák doufá, že po zranění kolena začne opět co nejrychleji hrát. Jeho bruselský klub to uvedl na svých webových stránkách. V článku se ale opět potvrzuje starší odhad, že Polák bude mimo hru nejméně šest měsíců.

Světové talenty: Rubin Okotie

Rubin Okotie je velmi zajímavý fotbalista, a to nejen díky svým fotbalovým schopnostem. Dlouhou dobu by mohl klidně vyprávět také o svém původu a prožitém dětství.

24.09.2009 Aktuality 74 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele