Aktuality

Turnaj v Emirátech potvrdil, že bez Rosického a spol. to nepůjde

Zbytečná akce, nebo důležité potvrzení klesající síly českého fotbalu? V hodnocení účasti fotbalového výběru na turnaji v Emirátech zaznívají oba názory. Jisté je, že poslední místo bez vstřeleného gólu v konfrontaci s průměrnými soupeři ještě víc pokazilo pošramocenou pověst českého fotbalu.

Felipe Melo: Nikdo té sumy nebude litovat

Felipe Melo v létě přestoupil za velké peníze z Fiorentiny do Juventusu a v turínském klubu zatím nepředvádí výkony jako během svého působení ve Florencii. Italští novináři ho tak podrobili lehké kritice, brazilský reprezentant jim ovšem hodlá ukázat, že se pletou...

Toulalan do Interu? Podle agenta je Milán pro hráče vítanou destinací

Jeremy Toulalan je důležitou součástí Lyonu, což už na druhou stranu nemusí platit příliš dlouho. Zájem o francouzského defenzivně laděného hráče je v Itálii a po Fiorentině se nyní mluví o Interu Milán. Toulalanův agent již naznačil, že jeho klient by se transferu na Apeninský poloostrov příliš nebránil...

Arteta nevyloučil, že by kariéru mohl ukončit v Evertonu

Většina španělských fotbalistů tráví podstatnou část své kariéry na Pyrenejském poloostrově, Mikel Arteta je výjimkou. 27letý záložník je již několik let hráčem Evertonu a i když se neustále v médiích probírá jeho možný návrat do Španělska, tak sám hráč nevyloučil, že by v Evertonu ukončil svou kariéru...

Ben Arfa znovu porušil pravidla, jeho odchod z Marseille se blíží

Hatem Ben Arfa byl během svého působení v Lyonu pokládán za obrovský talent francouzského fotbalu, nyní se o něm ovšem mluví především v souvislosti se zklamáním. Mladému útočníkovi se vůbec nedaří v Marseille a měl neshody s trenérem Didierem Deschampsem. Vypadá to, že jeho působení v OM se chýlí ke konci...

Trenér i hráči se shodli: V ofenzivě jsme toho moc nepředvedli

Velké zklamání se dalo vyčíst z hráčů i trenérů českého výběru, který skončil na turnaji ve Spojených arabských emirátech na posledním místě po dnešní porážce 0:2 s Ázerbájdžánem. Trenér Michal Bílek hráče okamžitě po utkání nechtěl zatracovat, ale sám přiznal, že českému týmu na turnaji chyběla kvalita a technická vyspělost.

Dánský fanoušek zaplatí miliony za narušení kvalifikačního zápasu

Fotbalový fanoušek, který předloni způsobil útokem na rozhodčího předčasné ukončení kvalifikačního zápasu mezi Dánskem a Švédskem, zaplatí pokutu 900.000 dánských korun (zhruba tři miliony korun). Výši trestu dnes Ronnimu Noervigovi vyměřil soud.

Skibbe: Frankfurt si Voronina nemůže dovolit

Přestup Andreje Voronina z Liverpoolu do Eintrechtu Frankfurt je nepravděpodobný. Alespoň si to myslí trenér Michael Skibbe, který uvedl, že zamýšlený transfer krachne z prostého důvodu. Podle jeho slov německý klub na hráče nebude mít peníze.

Yaya Touré na odchod nemyslí. V Barceloně je spokojený

Yaya Touré sice v Barceloně nepatří mezi nezbytné články sestavy, přesto nyní sdělil, že je v týmu vítěze Ligy mistrů spokojen a navzdory množícím se spekulacím o přestupu odcházet nechce. Již nedávno popřel, že by se chystal za svým bratrem do Manchesteru City.

O titul si to opět rozdáme s Chelsea, věští Ferguson

Špička anglické ligy je stále poměrně vyrovnaná, i když se v posledních kolech ostatním vzdálila Chelsea. Podle manažera Manchesteru United Alexe Fergusona bude o titul soupeřit jeho tým a Chelsea, tedy žádná velká změna oproti posledním rokům.

Xavi si nemyslí, že Španělé jsou favority mistrovství světa

Španělská reprezentace si už delší dobu udržuje výbornou formu a na blížícím se mistrovství světa bude patřit k medailovým aspirantům. Nálepku favorita ale odmítá barcelonský záložník Xavi, podle něj je několik týmů, které mají na zlato větší šanci než Španělé.

Jestli odejde Torres, Benítez v Liverpoolu skončí

Manažer Liverpoolu Rafael Benítez si neumí představit, že by Reds opustil Fernando Torres. Pokud by se tak stalo, podal by španělský kouč rezignaci. Liverpool trápí vysoké dluhy a za Torrese by dostal tučné odstupné.

Lotyš Astafjevs se stal evropským rekordmanem v počtu zápasů

Lotyš Vitalijs Astafjevs překonal evropský rekord v počtu startů za národní mužstvo. Osmatřicetiletý kapitán týmu odehrál při nedělní porážce 1:2 s Hondurasem v Tegucigalpě svůj 158. zápas za reprezentaci. O jedno utkání překonal bilanci bývalého estonského reprezentačního záložníka Martina Reima.

MS pozná ve středu posledních šest účastníků

Mistrovství světa v Jižní Africe bude mít krátce po středeční půlnoci kompletní seznam účastníků. Na závěrečný turnaj se již nyní může chystat 26 týmů, které zbývá doplnit posledními šesti celky - čtyři postoupí z evropské baráže a po jednom z Afriky a Ameriky.

Corvino: Nejsme tady kvůli prodávání hráčů

Fiorentina by ráda udržela kostru současného týmu co nejdéle pohromadě a nechystá se prodávat své klíčové hráče. V kádru by tak měl zůstat i Juan Manuel Vargas, o němž se spekulovalo v souvislosti s přestupem do Realu Madrid...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele