Carroll v Liverpoolu nezůstane, bude hostovat ve West Hamu

30.08.2012, 22:19
Aktuality
Andy Carroll byl dlouho spojován s odchodem z Liverpoolu a ten se nakonec i stal realitou. Vytáhlý anglický reprezentační útočník odchází na hostování do West Hamu United, kluby dnes vše potvrdily...

23letý útočník přišel na Anfield Road v lednu roku 2011 za 35 milionů liber z Newcastlu a vynaložené peníze Liverpoolu nedokázal vrátit zpět. V Premier League nastoupil k 42 zápasům, v nichž dal pouhých šest branek.

Carroll dnes přicestoval do Londýna a podrobil se zdravotní prohlídce, West Ham ho získal na hostování a za necelý rok má i opci na trvalý přestup.

"Je skvělé být zde a podepsat smlouvu s West Hamem. Už se nemohu dočkat, až začnu. Chci hrát a samozřejmě dávat góly, znám dobře manažera i některé hráče, pro mě je tak moc dobré, že přicházím někam, kde znám tolik lidí. Sama Allardyce znám z Newcastlu a měl dobrý důvod k mému příchodu," řekl Carroll pro internetové stránky Hammers.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (672)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele