Šilhavý: Vypadli jsme se vztyčenou hlavou

30.08.2012, 22:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
Filip12

Dněpr má sílu

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Jen někteří.. takovej Nezmar odcházel s hlavou dolů, jen proto aby mel ve sprchách teplou vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

fůůůůj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

s karagandou haluz,s dneprom bol liberec podstatne horsi,len vdaka uspokojeniu ukrajincov nadej liberca zila,dnepr mal za dvojzapas 12(?)sanci,liberec 4...to mi nepride ako vypadnutie s dvihnutou hlavou

Reagovat
GarethBaleCZ

Ty si asi neviděl poslední půlhodinu domácího zápasu když říkáš že měl Liberec 4 šance za dvojzápas, doma mohl vyhrát 3:2 a 4:2, nicméně vypadl zaslouženě ale proti silnějšímu soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, vypadli jste. Liberec jako mistr je velký omyl.

Reagovat
Puskas

To jsou zas kecy - jakoby se mistr vybíral nějakým hlasováním. Vloni byli nejlepší, že to nedokáží potvrdit v poháech, je věc druhá, ale pořád jsou na špici GL.

Reagovat
CubONE

Klizan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Udělali jste ostudu českému fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Nikdo od nich nic nečekal.

Reagovat
bart_ik

jste kokoti, všichni tipovali ze dostanou nakladacku a oni sahali v deseti po postupu a to jeste penalta nemela byt a cervena taky ne !!! a meli z ceskych tymu nejtezsiho soupere!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem se na první poločas a přišlo mi, že po odchodu Nezmara a Bosančiče hráli líp. Nezmar už bohužel nestíhá a Bosančič je tak trochu mimo formu a dneska co míč to ztráta podle onlajnu trefili za stavu 3:2 tyč, takže při hodně velké dávce štěstí mohli postoupit. Ale myslím že o ničem jiném tenhle dvojzápas nebyl, ať si tu ligu zesměšňuje kdo chce, tak ty top týmy jsou výš než naše

Reagovat
REPLIKATOR

Bosančič je náladový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale když má formu, tak je výbornej, moc takových hráčů v lize není

Reagovat
REPLIKATOR

Zase tolik bych tu hlavu nevztyčoval

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jste vypadli s Kazachama. Vypadli jste s Kluží z LM, ani do El se nepodíváte. Jednoznačně ostuda. Tomuhle týmu se nedá snad ani říct, že je to mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to je ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak by jsi ohodnotil výstup Liberce v pohárech. Vhledem k tomu jak vloni zahrála Plzen a i jak letos postoupila Plzen a Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně, byli bez formy, ale i tak přešli přes ty Kazachy. S Kluží to rozhodně žádná ostuda nebyla, ta vyřadila i Kluž a bylo vidět že jsou na tom líp než Liberec a dost by mě zajímalo jak by si s nima poradila Sparta nebo Plzeň. Pro Dněpru mohli překvapit a na to že hráli v 10 lidech bojovali co to šlo a při hodně velké dávce štěstí mohli postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy a kdyby... Liberec až na jeden rok někdy před 10 lety byl v pohárech slabej.

Reagovat
bart_ik

ty vole, se jim zranilli klicovy hraci, to Plzni loni ne a ani letos, Jo vypadli s Kluzi ktera ale vyradila nasledne i Basilej! a s Dneprem kterej ma nekolikanasobne vetsi rozpocet a soupiska mluvi za vse, dvakrat sme s nima prohravali, dvakrat jsme vyrovnali a to i u nich a o deseti hracich v poli!

Reagovat
smazaný uživatel

bože některý by si zasloužili facku

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec, stejně jako Boleslav, si alespoň "splnil" to co měl a vyřadil týmy, proti kterým byl nasazen. Na něco víc by opravdu bylo potřeba aby byl kádr kompletní (opět stejně jako u Boleslavi, ale té by asi proti Twente nestačilo ani to). Proti Dněpru to rozhodně herně ani výsledkově ostuda nebyla a mít jen o trochu víc štěstí (i tak ho už ale bylo víc než dost), ten gól na 3:3 tam o tyčku spadnul a mohli jsme se dneska radovat maximálně Buďme rádi za 2 kluby v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec mi prijde zajimava. Velka cast z vas by si mela uvedomut jednu vec. Ano plzensky fotbal zaziva velikansky vzestup. Liberec takovy, a mozna i o neco vetsi vzestup, zazil pred 10 lety - prvni mimoprazsky mistr ceske fotbalove ligy, postup do ctvrtfinale poharu UEFA (vyrazeni velkoklubu jako Lyon)

A vite jaky je rozdil mezi soucasnou dobou a pred temi 10 lety? 99% zde prispivajicich uzivatelu honila jeste kacera, nemeli internet, portal eurofotbal ani neexistoval a Plzen hrala 2. ligu :)

Reagovat
bart_ik

moje rec, napsal si to krasne :) Plzen do toho nasypala takovejch penez ktere jednou dojdou a bude zas tam kde byla pred casem :)

Reagovat
3ivo3

Máš to nějak pomotaný. Spíše bych to viděl na tu Spartu která do hráčů sere miliony a hra stojí za vyliž prdel. Plzen hraje nejlepší fotbal a není to kvůli penězům, koukni se na rozpočty týmů naší ligy a uvidíš že má 3 krát menší rozpočet než Sparta a to jesště Plzen hraje o 100% hezčí fotbal.

Reagovat
twerp

Co všichni máte s tím 3x větším rozpočtem, než Sparta? Nedivil bych se, kdyby výdaje na Ateam byly v loňské sezóně u Sparty a Plzně stejné.

Reagovat
twerp

*3x menším

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že v tomhle máš pravdu. Plzeň po loňský sezóně výrazně vylepšila spousty smluv klíčovejch hráčů + dala dost za nákupy a prémie. Naopak Sparta se zbavila přeplacenejch hráčů jako Řepka,Blažek či Sionko. Myslím že výdaje na A tým jsou teď víceméně stejný.

To ale nic nemění na tom že Sparta má rozpočet jako takovej 3x větší než my

Reagovat
twerp

Už rozhodně nemá. A samozřejmě se musíš podívat na strukturu rozpočtu, jinak se tu budem hádat jako dvě jelita. U Sparty docela velké náklady dělají jenom úroky z dluhů, investice do stadionu atd. A todle by při porovnávání finančních možnosti klubu mělo brát v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

A před miliony let jsme se mlátili klacky na stromech.To byste si měli uvědomit. Kristepane, historie je jen historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje pointa ma jiny vyznam nez odkaz na historii. Ale vysvetlovat to ZDE, asi nema smysl.

Reagovat
kardous

Reagovat
Gryphonheart

+1

Reagovat
Sosi

To si možná myslíš ty..

Reagovat
Robbie

Plzen je taky z Formy a odešli klíčový dva hráči a co jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu mluvit o ceste Liberce Evropou, ani o zranenich. Ale kazdopadne proti Dnepru jak doma, tak venku uhrali pekny zapasy a rozhodne se nemusej stydet, srovnat doma na 2:2 a pak venku v oslabeni, to chce kuraz. A za druhy, od Liberce se nic necekalo, narozdil od Sparty a Plzne, takze mozna jindy, ale LM at nechaj nekomu jinymu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale smutné, že se od českého mistra nic nečekalo a od druhého a třetího týmu se čekaly zázraky.. Liberec ve všech předkolech, která letos odehrál dostal hratelné soupeře a přesto to totálně zpackal.. však už s Karagandou měl namále..

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tady tak o tom Liberci-českém mistrovi, po každém dosavadním předkole čtu, tak je to jen samá výmluva typu - máme marodku, nebyli jsme kompletní, ta penalta nebyla, ten vyloučenej neměl být apod.. Liberec hrál tuším tři předkola a dokázal v nich dostat tolik zbytečných karet všech barev, svou nezodpovědností a nepřipraveností si zavinil proti sobě snad 4 pokutové kopy nebo možná víc, teď si nejsem jist.. herní projev - CHAOS A to ještě vezměme v potaz, jaké soupeře náš mistr měl Karaganda, CFR Kluž a Dněpr No nezlobte se na mě, ale tyto týmy by měl nejlepší český tým dát s prstem v prdeli.. To i ta Sparta dokázala přejít přes věhlasný Feyenoord, což se zrovna nečekalo.. Plzeň si se všemi soupeři také poradila a postoupila do hlavní fáze.. Ale Liberec zpackal co zpackat šlo a nic víc.. Dokonce se trápil už proti neznámé Karagandě, přes kterou přelezl jen s neuvěřitelnou porcí štěstí gólem z poslední minuty nastavení.. Hrůza děs.. Plzeň a snad i ta Sparta pod Lavičkou by si s těmito soupeři poradila a třeba i do Champions league by s přehledem postoupili..Nebýt brankové konstrukce v posledním kole GL, je už Plzeň dávno v základní skupině LM. Dneska možná Liberec vypadl se vztyčenou hlavou, ale celkově by se měl STYDĚT!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prave VYHLASENE! sice vyhlasene ale dnes hrala hrozne Dnepr rozhodne tezsi souper a to ze je slavnejsi nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podivej na rozpocty klubu Kluze a Dnepru ... podivej se co tam maj za hrace... co maj ty tymy uz za sebou... uz jen to ze Kluz ted dvakrat porazila Basilej a Dnepr trenuje byvaly trener Realu Madrid asi trochu svedci o jejich kvalite nemyslis? .... takze si jdi zas lehnout, dobrou ;)

Reagovat
Gryphonheart

Tak Dněpr byl favorit dvojzápasu a překvapení se nekonalo, přestože byl Libe blízko postupové remíze, na konci jim jednoduše došly síly, hráli v deseti, to by se stalo i větším a bohatším klubům bez rozdílu. Alespoň se teď můžeme zas koncentrovat jenom na domácí soutěže.

Reagovat
Sosi

Jedna výhra z 6 zápasů v Evropě? To je ostuda, Jarku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele