Aktuality

Jdeme správným směrem, pochvaluje si Džeko

Wolfsburg se po několika nepovedených zápasech opět zvedl a v posledních týdnech se mu daří. Zásluhu na tom má i bosenský kanonýr Edin Džeko, který cítí, že VfL se nyní ubírá správným směrem...

Kouč Českých Budějovic Tobiáš dál zůstává u týmu

Kouč fotbalistů Českých Budějovic Pavel Tobiáš dál zůstává u týmu. Klubové vedení mu dnes navzdory tomu, že Dynamo prohrálo o víkendu v Příbrami šestý z posledních sedmi ligových zápasů a je na dně tabulky, znovu vyslovilo důvěru. ČTK o tom v tiskové zprávě informoval obchodní a marketingový manažer klubu Radim Šupka.

Favre již není trenérem Herthy

To, o čem se v posledních dnech hodně spekulovalo, se dnes stalo skutečností. Lucien Favre a berlínská Hertha BSC se totiž rozcházejí, vedení klubu to oznámilo dnes večer. Společně se švýcarským koučem, jenž klub z hlavního města loni dovedl na čtvrté místo tabulky, končí i jeho asistent Harald Gämperle.

Barcelona touží v Lize mistrů po úvodní výhře

Fotbalisté Barcelony drtí v domácí lize jednoho soupeře za druhým a skvělou střeleckou formu si hodlají přenést i do Ligy mistrů. V jednom z osmi utkání úterního programu základních skupin přivítají obhájci titulu patnáct zápasů neporažené Dynamo Kyjev, proti němuž budou usilovat o první výhru v soutěži.

Lavezzi: Chceme, aby trenér mohl v klidu pokračovat v práci

Neapol loni skvěle začala soutěž a dlouho se pohybovala na špici tabulky Serie A, letos tomu tak není a SSC pokračuje ve výkonech ze druhé poloviny loňské sezony. Hodně nejistá je tak pozice trenéra Roberta Donadoniho, který se ale může spolehnout na podporu svých svěřenců...

Leonardo vyzývá fanoušky k větší podpoře

Trenér AC Milán Leonardo vyzval fanoušky, aby nevzdávali svou přízeň tomuto klubu ani po bídném startu do sezony. Rossoneri ani včera nedokázali vyhrát, na San Siru se s nováčkem soutěže z Bari rozešli smírně po výsledku 0:0.

Arsenal oznámil rekordní zisk téměř miliardy korun

Londýnský Arsenal v loňském roce vydělal rekordních 35,2 milionu liber (asi 963 milionů korun). Za ekonomický úspěch vděčí výraznému nárůstu obratu. Úspěšné hospodaření klubu podpořila také přestupová politika trenéra Arséna Wengera, který odmítal utrácet za hráče vysoké částky.

Rummenigge vyzval Gomeze, aby přestal trucovat

Mario Gomez přišel do Bayernu v létě jako velká hvězda, se svou současnou pozicí v týmu ale spokojen není. V posledních utkáních totiž na hřišti nepůsobil celých devadesát minut. Ředitel Bayernu Karl-Heinz Rummenigge ale útočníka upozornil, aby dělal vše jen pro tým.

Za trenérem stoprocentně stojíme, uvedl Smith

Portsmouth v sobotu opět zarmoutil své fanoušky, po další porážce je stále bez bodu na posledním místě. Pomyslná židle pod manažerem Hartem se tak začíná nepříjemně kývat. Hráči ale prý za svým trenérem stoprocentně stojí. Alespoň to tvrdí útočník Tommy Smith.

Olomouc nevyhrává, ale kouč Psotka má dál důvěru vedení

Ani osm ligových zápasů bez vítězství nevyvolá v Sigmě Olomouc žádné personální změny. Vedení klubu, které situaci řešilo bezprostředně po nedělní porážce s Jabloncem, vyslovilo důvěru trenérovi Zdeňku Psotkovi i současnému hráčskému kádru.

Benzema chce formu z Realu ukázat i v reprezentaci

Karim Benzema ukazuje, proč ho v létě Real Madrid koupil z Lyonu. Francouzský útočník naposledy dvěma góly pomohl porazit Tenerife a potvrdil svou vzrůstající formu. Benzema doufá, že bude mít šanci se předvést i v národním týmu.

Villarreal odstartoval nejhůř v historii. Valverde je pod tlakem

Villarrealu se start do nové sezóny vůbec nepovedl, po pěti kolech má pouhé dva body za remízy, což je jeho historicky nejhorší bilance. Trenér Ernesto Valverde se dostává pod čím dál větší tlak, nepotřebuje nic jiného než první výhru.

Hráči dvacítky: Výtečně jsme nehráli, ale počítá se vítězství

Čeští fotbalisté slavili výhru nad Austrálií na úvod světového šampionátu dvacítek střídmě. Sami připouštěli, že se jim utkání nijak zvlášť nepovedlo, ale rozhodující podle nich bylo vstoupit do náročného turnaje vítězstvím. Zápas byl prý náročný i po fyzické stránce, vysoká vlhkost vzduchu je dost vyčerpala.

Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

Spartak Moskva rozstřílel Tomsk 5:0, v neděli se dařilo i dalším domácím týmům. Lokomotiv těsně podlehl v Těreku a Nalčik brankou Asildarova porazil Rostov. Jen Samara získala v Krasnodaru bod. Kazaň své příznivce nemile překvapila, když doma prohrála s Permem. V sobotním šlágru CSKA prohrálo v Petrohradě. Podobný kousek se po výhře nad Saturnam povedl Dinamu, moskevské FK snadno přehrálo Chimki...

Vyloučení proti Wiganu bylo podle brankáře Čecha přísné

Podle Petra Čecha bylo jeho vyloučení v sobotním duelu 7. kola anglické ligy s Wiganem přísné. Chelsea bez českého brankáře podlehla 1:3, připsala si první porážku v sezoně a přišla o první místo v tabulce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele