Poslední hodiny calciomercata

31.08.2012, 10:43
Aktuality
Po roce se opět scházíme v milánském Atahotelu, který se pro dnešní den stane centrem fotbalového očekávání v Itálii. Právě tady dnes proběhnou poslední přestupy letošního mercata. A my vám je přineseme minutu po minutě.

Mnoho fotbalových veličin v rovnicích nejrůznějších scoutů a sportovních ředitelů již své působiště změnilo, některé ještě stále odolávají. Dnes v 19 hodin večer se ale brána uzavře a tak nyní začíná závod s časem.

10:30 - Gaston Ramiréz nejspíš opustí Bolognu a zamíří do Premier League. Láká jej tam Southampton, který nabídl 14 milionů eur. Tato částka prý byla přijata a k podpisu smlouvy dojde co nevidět. Nějaké tipy, kým by Ramiréze měla Bologna nahradit?

10:40 - AS Řím se snaží najít vhodný klub pro Marca Borriella. O jeho služby stojí Milán a Janov.

10:47 - Podle italských médií je odtajněna totožnost nové útočné zbraně turínského Juventusu. Tou by nakonec měl být dánský útočník Nicklas Bendtner. Ten byl ale Arsenalem v poslední době nabídnut klubu Stoke City.

10:52 - Janovští Grifové chtějí posílit obranu. A Enrico Preziosi si vyhlídl Fabia Santacroceho z Parmy.

10:55 - AS Řím jedná s Cagliari. Cílem jejich jednání by měl být mladý útočník Marco Sau, za něhož sardinský celek žádá sedm milionů eur.

11:00 - Juventus je dalším týmem, který stojí o služby Federica Pelusa. Ještě před jeho příchodem ale vedení plánuje najít týmy Iaquintovi, Masimu a Zieglerovi.

11:05 - A Preziosi opět v akci. Nyní se jedná o prodej Valtera Birsy, o něhož má zájem Turín.

11:07 - Andrea Lazzari opouští Fiorentinu a bude hostovat v Udinese.

11:20 - Nákupy se chystají také ve Florencii. Fialky mají kromě Borriella zájem také o Ryana Babela, bývalého hráče Hoffenheimu. A v neposlední řadě také o Floccariho.

11:24 - Palermo by mohlo obchodovat s Catanií, eminentní zájem má o Llamu.

11:28 - Do pracovního procesu se zapojuje také Lazio. Odejít by měl Alfaro, římský klub naopak plánuje koupit Abdellaoueho z Hannoveru a Zyra z Legie.

11:40 - Janov se pravděpodobně chystá na možný odchod Giandomenica Mesta a hledá za něj náhradu. Jedná se o dvě jména - Damiano Ferronetti z Udinese a Slovák Peter Pekárik z Wolfsburgu.

11:50 - Velkou budoucnost má před sebou Ezequiel Schelotto - právě bylo dosaženo dohody mezi Atalantou a Neapolí!

11:53 - Siena shání útočníka. Po Guidettiho odmítnutí jí byl nabídnut Vincenzo Iaquinta z turínského Juventusu.

11:55 - Janov jedná o příchodu útočníka. Stefano Capozucca má právě schůzku se sportovním ředitelem AS Řím. Předmětem jednání je Marco Borriello.

11:59 - OFICIÁLNĚ: Alessandro Del Piero podepsal smlouvu se Sydney FC!

12:05 - OFICIÁLNĚ: Nigel de Jong opouští Manchester City a stává se novým hráčem AC Milán!

12:45 - Opět Grifové z Janova. V případě Mestova odchodu se Preziosi obrátí také do Brescie. V jeho hledáčku uvízl Zambelli.

13:00 - Podle zpráv z Francie se Fiorentina snažila získat Guillauma Hoaraua. Ten však odmítl s tím, že chce bojovat o místo v základní sestavě pařížského SG.

13:01 - Případ Neapole: právě probíhá schůzka představitelů Neapole a Janova ohledně finálního verdiktu přestupu Mesta.

13:20 - Rodí se další velká rošáda: Janov nyní jedná se zástupci Marca Borriella o bonusech ve smlouvě. Pokud se dohodnou, odejde Alberto Gilardino. Jeho novým působištěm by měla být Bologna, hráč i klub jsou již údajně domluveni.

13:39 - Reto Ziegler hledá angažmá, v němž by pravidelně nastupoval. Podle italských médií by jeho zaměstnavatelem mohla velmi brzy být ambiciózní Parma.

13:48 - OFICIÁLNĚ: Giandomenico Mesto je hráčem Neapole. Jeho místo v Janově přebírá Damiano Ferronetti.

13:52 - Nyní se do dění výrazněji vkládá také Juventus Turín. Právě jedná se zástupci Wolfsburgu o prodeji Fabia Quagliarelly.

14:04 - Luca Toni by se rád vrátil do povědomí fanoušků, o jeho služby má zájem Siena.

14:16 - Juventus má velký zájem o Pelusa z Atalanty. Tento přestup však podle blízkého zdroje z prostředí vedení závisí na odchodu Reta Zieglera. Další novinkou je pak patrně setrvání Fabia Quagliarelly, jehož přestup do Wolfsburgu nejspíš nebude realizován.

Po menší pauze z technických důvodů budeme pokračovat...

15:36 - Fiorentina pokračuje ve hledání útočníka, dalším měl být Rolando Bianchi. Turín ale svého hráče odmítl prodat. Viola proto obrátila svou pozornost na Pozziho ze Sampdorie. Jiný hráč, ale stejná odpověď vedení.

15:45 - Janovští Grifové mají dalšího útočníka. Kromě Borriella tým posílí mladý Melazzi z Danubia.

15:55 - Velkou posilu do brány hlásí Pescara, přichází veterán Ivan Pelizzoli.

15:58 - Turín se snaží získat Valtera Birsu z Janova.

16:10 - Podle zpráv z Anglie přestupuje Maicon do Manchesteru City. Inter si náhradu už sehnal, z Porta přišel Alvaro Pereira. OFICIÁLNĚ: Transfer byl nyní oběma kluby potvrzen.

16:12 - Pescara hlásí novou posilu - z Parmy přichází univerzál Francesco Modeste. Oficiální prohlášení obou klubů očekáváme během následujících chvil.

16:17 - Ezequiel Matias Schelotto zůstává nadále hráč Atalanty.

16:22 - Do dění v Ata Hotelu promlouvá také sardinské Cagliari. Z Bologně by měl přijít záložník Federico Casarini.

16:28 - OFICIÁLNĚ: Fiorentina na hostování získává Nenada Tomoviče z Janova. Jako součást transferu jde opačným směrem Juan Manuel Vargas.

16:32 - Dimitar Berbatov neposílí žádný z italských týmů, oficiálně přestoupil do Fulhamu.

16:40 - Juventus by měl v dohledné době opustit další hráč, do Milána nyní přicestoval agent Jorge Martinéze. A když už jsme u odchodů, Lazio připravuje prodej Alfaro. Ještě ale není známo, kam zamíří.

16:45 - Palermo opustil Migliaccio, přichází ale mladý talent Dybala. Transfer byl i přes problémy z kraje tohoto měsíce právě oficiálně potvrzen.

17:05 - Siena hlásí obranu do útoku. Zé Eduardo na svém twitterovém účtu potvrdil, že v nové sezoně bude střílet branky právě za toskánský celek.

17:07 - Do Milána právě přicestoval Beppe Marotta, generální ředitel Juventusu. Můžeme tedy očekávat ještě nějakou přestupovou aktivitu ze strany turínského giganta?

17:11 - A dočkají se i fanoušci Neapole - tým trenéra Mazzariho na svém oficiálním twitterovém účtu právě potvrdil příchody Giandomenica Mesta a brazilského stopera Bruna Uviniho.

17:18 - Těžko říct, jestli takto zbrojí Udinese do nové sezony, každopádně z Malmö přichází Mathias Ranégie. V klubu podepsal pětiletou smlouvu.

17:22 - Tak fanoušci AS se přece jen dočkali. Už jen detaily zbývají do oficiálního představení nového třetího brankáře římského celku. Z Danubia přichází Mauro Goicoechea.

17:25 - Podle italských médií se Edinson Cavani dohodl na prodloužení stávající smlouvy s Neapolí. Oficiálně by se měly obě strany vyjádřit dnes večer.

17:33 - Agentura Sportmediaset uvádí, že Turín je stále blíže k angažování záložníka Valtera Birsy z Janova.

17:38 - Cesena připravuje velkou posilu, snaží se totiž získat zkušeného záložníka Marca Marchionniho.

17:53 - OFICIÁLNĚ: Fiorentina hlásí další posilu. Z Catanie přichází na hostování s opcí Christian Llama.

17:55 - Palermo se nevzdává zisku Djamela Mesbaha z AC Milán. Milánské tifosi možná tato zpráva nadchne ještě víc.

18:00 - Do konce přestupového okna zbývá již jen šedesát minut! Který tým překvapí? Jaké přestupy ještě očekáváte?

18:16 - OFICIÁLNĚ: Nicklas Bendtner přichází spasit Juventus i svou kariéru. Na roční hostování s opcí přichází z Arsenalu, cena zatím zveřejněna nebyla.

18:20 - OFICIÁLNĚ: Gaston Ramiréz mění Bolognu za Southampton. Spekuluje se o ceně čtrnáct milionů eur. Délka kontraktu nebyla zatím zveřejněna.

18:27 - Luca Toni je nakonec novým útočníkem Fiorentiny, vyjádření obou stran ale zatím neproběhlo.

18:30 - Do uzavření přestupů zbývá v Itálii již jen třicet minut!

18:33 - Valter Birsa se téměř jistě stane hráčem Turína, kluby jsou již dohodnuty. Nyní jde o podmínky smlouvy s hráčem.

18:37 - Máme tu první tým, který oficiálně ukončil svou přestupovou aktivitu. Tím je...chvíle napětí...Siena. Po Zé Eduardovi získala druhou velkou posilu v podobě Alessandra Rosiny. Ten podepsal tříletou smlouvu.

18:42 - Peluso nakonec nejspíš Juventus neposílí, kluby se zatím nedokázaly dohodnout. Čas ještě sice je, ale co je to 18 minut, když se nedohodnete za dva měsíce...

18:45 - Stanice SKY Sport uvádí, že Fiorentina získala svého útočníka číslo jedna - je jím Luca Toni. Podepsal smlouvu na 1 rok, za který si vydělá 500 tisíc euro.

18:53 - OFICIÁLNĚ: Alberto Gilardino přestupuje do Bologně.

18:58 - OFICIÁLNĚ: Zdá se, že poslední slovo bude dnes mít Chievo Verona. To získalo bývalého střelce Valenciennes Mamadoua Samassu.

18:59 - Tak nakonec to není konec, protože nás čeká ještě jedna posila. Fiorentina stihla zapsat příchod Stefana Saviče z Manchesteru City. Mladý talent přichází jako součást transferu mladíka Nastašiče.

A máme zde konec letošního letního přestupového období. Jsem si jist, že mnozí z vás budou odcházet zklamaní nebo rozladění. Přeci jen, v porovnání s jinými ligami bylo letošní mercato spíše formalitou bez jediné vzrušující změny, bez jakéhokoli překvapení. Trochu překvapivě, jakoby bez tempa a energie končí přestupové období v Itálii. A my nemáme jinou možnost, než si počkat na další s nadějí, že se situace změní k lepšímu. V tom vám přeji mnoho štěstí.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, tuttomercatoweb.com, gazzetta.it

Komentáře (918)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co ten Bendtner do Juve, je to pravda??

Reagovat
smazaný uživatel

už je na prohlídce a prý si řekl o číslo 10

Reagovat
Benesse

to číslo rozhodne dostať nemôže...

Reagovat
smazaný uživatel

co sem se dočetl to sem napsal, taky si myslím že je to konina

Reagovat
Benesse

tiež som to zachytil, ako verím tomu že Nicklas je dosť veľký drzáň aby si to číslo pýtal ale v žiadnom prípade mu ho nesmú dať..

Reagovat
smazaný uživatel

jo drzý je dost

Reagovat
osobnostx

A gumový nárazníky na auto...

Reagovat
smazaný uživatel

v Itálii, mají zjevně odpolední siestu...

Reagovat
Jajinek

Kdo je Ondra Pražák?

Já myslel, že Marca chce i Juve a Inter...

Reagovat
terry

Largo.

Reagovat
Maritazzi

A my se ho prý snažili vyměnit Viole za Cassaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes je ten den D... Galliani poprosime este jedneho obrancu a ofenzivneho zaloznika ...najlepsie MBiwa a Kaku, dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitního stopera by to chtělo jako sůl, zatim se mluví o tom že Galliani schání levýho obránce - Antonelli nebo Peluso.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som ani nepocul o tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejsou o moc lepší volby než Antonini, já bych skoro zkusil Criscita, ale Zenit ho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja by som bral Chilliniho ale to je asi nerealne ze?

Reagovat
smetos

Bochetti, Mbiwa, Sakho, Rolando - obrana. Jeden z nich by stačil. A do zálohy mě nikdo nenapadá, ale kdyby přišel Kaká byl bych nadšen. A Boriella nechci!

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner - nuovo #10

Reagovat
terry

No, Borriello by už byl asi v Janově trochu moc, i když bych ho bral víc než Gilardina.

Reagovat
Benesse

ja si myslím že v Janove by mu to mohlo sedieť

Reagovat
terry

Zrovna teď by už ale byl v útoku přetlak.

Reagovat
Benesse

Tak to áno dúfam že najviac času dostane Ciro. Gilardino sa ako javil v príprave?

Reagovat
terry

Já z přípravy neviděl ani minutu, bohužel, takže netušim.

Reagovat
Benesse

aha, v prípade odchodu Gila by bol Marco správnou voľbou ale zase mať obidvoch by bol príliš veľký luxus..

Reagovat
terry

Reagovat
Pettirosso

hlavně by si zabil Cira

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto přetlak? Vždyť tam máte Immobileho a Gilardina, kterýho chcete prodat a jinak žádný zázrak...

Reagovat
Pettirosso

četl jsem, že Gila by mohl do Bologni

Reagovat
Maritazzi

No ten Gilardino to prý komplikuje, čeká se, jestli ho nebude chtít Bologna.

Reagovat
terry

Vidíte, to jsem nevěděl. Ale jestli to bude Gilardino za Borriella, tak ať jde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Gila vážně tak špatnej?

Reagovat
danko10

Borriello uz mal byt davno v hajzli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej čarostřelec?! Vždyť dal loni celý 2 goly!!! Sice až v posledních 2 kolech, ale dal. To je jen o 63 méně než Messi

Reagovat
danko10

Prave preto sa s nim nemalo cakat do posledneho dna mercata. Ked sa mohli rozviazat zmluvy s Pizarrom a Juanom, mohla sa aj s tymto drevom. Je mi jasne, ze za neho nikto nikdy nezaplati...

Reagovat
smazaný uživatel

" Podle italských médií je odtajněna totožnost nové útočné zbraně turínského Juventusu. Tou by nakonec měl být dánský útočník Nicklas Bendtner." Útočná zbraň

Reagovat
Pettirosso

Bendtner jde z hostování ze Sunderlandu, je nabídnut Stoke, zájem má o něj Siena, ale vzít ho musí Juventus, který celý léto hledá top hráče fakt prokletí

Reagovat
smazaný uživatel

spíš na hovno manager!

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, co jsem tady četl názory ostatních, tak musim dát někomu za pravdu, že u nás by se mohl trochu víc probrat..

Reagovat
smazaný uživatel

wth? Ten byl ale Arsenalem v poslední době nabídnut klubu Stoke City.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo, kdo prVlavidelneji sleduje Atalantu a Janov, popsat Lucu Antoneliho a Frederica Pelusa? Slabiny, sile stranky etc.

Jink doufam, ze se dnes Fester ukaze v dobrem svetle, a privede zpet Rickyo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej mobil. *pravidelneji, *Rickyho.

Reagovat
danko10

Ale tomu, ze si Nicky vypytal desiatku by som aj veril. Poloblb je na take nieco viac nez dostatocny.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak aby tento den bol pekný tak chcem nasledovné - Out Perrotta , Borriello , Taddei , IN : Torosidis , Rhodolfo/Ogbonna / Astori , Giuseppe Rossi a asi niaky CM , ale nei niaky bežec ale líder ...... chcem tak veľa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

V pohode

Reagovat
danko10

V podstate si vymenoval vsetko, co by sme potrebovali, ale vzhladom k priebehu mercata budem rad, ked dojde vobec pravy bek.

Reagovat
Benesse

celkom dosť inak ja som si myslel že Torosidisa už máte istého, kde to viazne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja absolutne netuším, on bol "istý" už minulé leto , presne to isté , Rím sa dohodol s Torosidisom , a potom zrazu nič ....

Reagovat
Maritazzi

Hlavně za něj chtěli snad 4 miliony, to je směšná částka.

Reagovat
SaianSupaCrew

To teda je, reálně by mohl přestoupit za 8-10 a nikdo by nemohl říct ani popel. Ale na stole prý je nabídka Pana a Marinakis v žádném případě nechce posilovat přímou konkurenci. Míč je každopádně na naší straně hřiště.

Reagovat
Maritazzi

Jak vidíš, není. Kdyby o něj měli zájem, tak už u nás je dávno, za tyhle peníze. Já to nechápu.

Reagovat
Filipow

http://www.transfermarkt.de/de/vasilis-torosidis/profil/spieler_24977.html Vím, že se to nemůže brát vážně, ta cena, ale aj tak :) 4mil za Torosidise jsou tak akorát :)

Reagovat
SaianSupaCrew

Ani smykem

Reagovat
Benesse

díky, snáď vám vyjde bola by to skvelá posila.

Reagovat
Maritazzi

Ale toho Rossiho nám prý chtějí dát, aby se zbavili platu (dát tak za 10 mega).

Reagovat
smazaný uživatel

juve je hrozne komicky tim rok co rok chcu prilakat top hviezdu aguera , higuaina , torresa atd ... a vzdciky to skonci pri borriellovi , bentnerovi a oni chcu vyhrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak! Ale to je všechno Marottovina, co můžeš čekat od provinčního managera co přišel ze Sampdorie z druhý ligy? Ještě, že mu v červnu 2013 končí smlouva!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že s ním Andrea obnoví smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říkal, že chceme vyhrát LM?

Reagovat
smazaný uživatel

ale sme my normalny??? Boriella ani za svet

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner tam jde na hostování do Juve nebo je to čistě přestup?

Reagovat
Benesse

hostovanie s opicou na 5 melonov..

Reagovat
torcida

Reagovat
smazaný uživatel

všude se píše hostování

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, ještě to.

Reagovat
terry

Ten Preziosi to snad ještě zase roztočí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Alberto Aquilani

10:55 - AS Řím jedná s Cagliari. Cílem jejich jednání by měl být mladý útočník Marco Sau, za něhož sardinský celek žádá sedm milionů eur. ahahahaha bože moj , mne už ani do plaču neni .....

Reagovat
Maritazzi

Zemanovo přání.

Reagovat
danko10

Zemanove priania su komicke. Povedal mu niekto, ze uz neni v Pescare?

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Alberto Aquilani

7 mega za 24 ročného hráča , ktorý kopal snad len Seriu B ? aha ......

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal 21 gólů...

Reagovat
Alberto Aquilani

super ..... navyše vyzera že je to stredný útočník , a my potrebujeme niekoho do 4-3-3na kraj ....

Reagovat
danko10

Najsmutnejsie na tom je, ze ja ho asi aj chcem. Ked uz neni kvalita, aby bola aspon kvantita. Ale sedem mega??? Za dalsieho Gubertiho???

Reagovat
Maritazzi

No to snad ne, nedat 5 mega za pořádného beka a pak to utratit za druholigového hráče, to vážně ne.

Reagovat
danko10

Zdeny si povie a sme doma.

Takze by som to nevidel nerealne... Bohuzial.

Reagovat
Maritazzi

To je další věc, proč jsem ho u nás nechtěl. No nic, ještě jim necháme chvilku čas, nadávat budeme pozdějš.

Reagovat
danko10

Mas pravsu. Ale toto stavanie druholigoveho mncaftu ma echt vytaca. No, uvidime. Do 18:55 budem dufat v zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa, naco???? Mame Tottiho a Osvalda a ked chce vychovavat talenty, tak tam ma Lamelu, Destra, Lopeza a Talla, nie 24 rocneho hraca, co kopal len Seriu B a C za neskutocne peniaze

Reagovat
Benesse

Juventus plánuje nájsť tým Masimu? to snáď nie...

Reagovat
10

čekám posilu na úrovni Rinauda...

Reagovat
Benesse

ach... zase sa bude opakovať to čo so Sorensenom...

Reagovat
Pettirosso

na co?! Marrone, Lucio, Caceres

Reagovat
Benesse

ved Lucio je mimo na dlhú dobu...

Reagovat
Pettirosso

měsíc.. je pravda že momentálně je Lucio s Matrínem zanění, takže to asi Rinaudo bude, ale úplně nahovno

Reagovat
10

nemyslel jsem konkrétně jeho, spíš beka druhý až třetí jakosti jako je on...

Reagovat
Pettirosso

já tě pochopil, měl jsem ho dát do úvozovek..

Reagovat
SqueeZy

Tak to bude pecka jak blázen.. Nebo Kněževič..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co mají všichni proti Bendtnerovi? Všichni na něj nadávají, tak jsem se na něj na EURU zaměřil a hrál fakt dobře.

Reagovat
Benesse

je to jeden z hráčov na ktorého sa už nadáva len preto že je Bendtner, ja som v celku s jeho príchodom spokojný je to len hostovanie a keď sa nepodarilo získať nejakého poriadneho golostroja tak to je dobrý ťah Marrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že jsi spokojený jako fanda Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru hrál dobře, ale ani v Sunderlandu nedal víc jak 10 gólů za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všech hráčů kteří měli přijít , je tento asi nejhorší volba . Pozitivum určitě je finanční částka a plat .

Marotta rok hledá top zabijáka a nakonec přivede kluka který v PL nedal nikdy přes 10 branek . Nemám ho moc nasledovaného , PL už 2 roky nesleduju , nic méně soudě podle jeho postavy se zřejmě kopil do vápna . Teď už nestačí než se modlit za to aby ho pod alpama něco nebo někdo osvítil . Třeba si za rok budeme říkat jaký je ten Marotta frajer že přivedl takového zabijáka za pár švestek . Zázraky se někdy dějí , nezbývá než věřit . Nakonec je ještě mladý a nějaký posun není úplně nemožný .

Reagovat
CubONE

No Fester, dufam, ze sa dnes este predvedied Idealne Mbiwa, Kaka a LB

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavý jak to rozbalí Galliani, Preziosi a spol.

Reagovat
10

Znovu se ukazuje, že když příjde na lámání chleba, na opravdu krizovou situaci a nutnost řešení pod tlakem, Galliani nemá pořád konkurenci, úplně si v tom libuje, naopak Marotta zvolí řešení na úrovni Sampdorie. Isla a Asamoah jsou fajn, ale za ty peníze by je uměl koupit každej. Prodělat 9 mega na půlce Giovinca je taky celkem umění. Přivedl kvalitní mladý hráče, ale tam je to spíš zásluhou skvělý práce Paraticiho, právě jeho bych viděl jako našeho novýho Moggiho. Jsem nasranej, možná přehnaně kritickej, ale s odstupem času nevím, proč jsem Marottu před měsícem chválil, stejně jako minulou sezonu...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Jajinek

Reagovat
danko10

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nebude spíš problém v tom, jaká jména si furt představujete do útoku. Z těch velkých byl reálný jen Berbatov, což zaváhal, ale Bendtner není vůbec takové kopyto, jak si tady všichni myslí

Reagovat
Pettirosso

neviděl bych to tak černě.. i když ono je to těžký, když vidíš "vedle sebe" pracovat Gallianiho a Marottu, jak říkáš, on ty řešení na poslední chvíli nezvládá

Reagovat
SqueeZy

opět to je tak, že všichni včetně vedení ví, kde nás tlačí bota a nakonec to skončí nějakým slabým, polovičním řešením.. Jako Traoré, Rinaudo, Kněževič a teď Bendtner. Galliani je v tomhle neuvěřitelný, on snad celé mercato sedí doma u bazénu a poslední 2 dny doklepe něco neuvěřitelného. Tohle Marottovi chybí a na tom by měl zamakat..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že zbytečně nevyhazoval peníze za Persieho, který shnije jak včerejší hovno. Nebo že nešel po Suarézovi či Džekovi. Jen mě mrdá, že nedal těch 30 mega za Joveho před měsícem, jak to Viola chtěla. Tohle docela zesral.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych řek že po Džekovi šel , ale zřejmě ho chtěl koupit za své prodejní ceny . Mancini není tak blbej jak si myslel . Blbost předstírá pouze jedná li s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho ještě před minulou sezónu taky obhajoval , měl to těžký ti hráči kteří měli smlouvy podepsané před jeho příchodem byli špatně prodejní . Ovšem teď když už prodává vlastní hráče , jako Krasič , Elia a Pazienzua je vidět že je hodně slabej . Vypadá to jako by měl na těch dveřích přímo napsáno Juventus výprodej vše za polovic . Ono se to nezdá , ale minul dost velké prachy . Asi bych se už začal rozhlížet po někom jiném , jenže ono když se daří výsledkově je jeho pozice pevná .

Reagovat
DelPiero137

Marotta ma svoje kanky. Mne najviac vadi to jeho kseftovania s mladikmi na ktorych prerobi financne aj sportovo.

Inak je vzdy v minusovych cislach, predavat nevie a silou mocou si mysli ze zachrani stituaciou nejakym Danom...

Reagovat
smazaný uživatel

Popsal by mi nekdo hrace Federico Peluso a Luca Antonelli, prosim?

Reagovat
Alberto Aquilani

je 11:16 , Sabatini práve vyfajčil svoju 34.marlborku a môže ísť obedovať

Reagovat
10

a k obědu má další krabičku

Reagovat
danko10

To je zasa raz znasilnovanie F5-ky...

Reagovat
Benesse

ja zas klikám ako blázon

Reagovat
SaianSupaCrew

Vůbec bych se nedivil, kdyby Steke při pohledu na naší "obranu" požádal o přestup.

To zas bude sezona

Reagovat
SaianSupaCrew

Vůbec bych se nedivil, kdyby Steke při pohledu na naší "obranu" požádal o přestup.

To zas bude sezona

Reagovat
Alberto Aquilani

Rozmýšlam , ako by bol natom Rím teraz ak by Spalletti dostal hrotového útočníka a nerezignoval ..... ked si predstavím že som nanho nadaval a tešil sa ked odišiel .... bože

Reagovat
danko10

Tiez si za to mam chut nafackat zakazdym ked na to pomyslim...

Reagovat
smazaný uživatel

Človek až keď niekoho stratí, tak si uvedomí, ako ho miloval a ako mu teraz chýba

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej co vymyslí Galliani.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám jednoho hráče jestli vůbec... a žádná star to taky nebude.

Reagovat
CubONE

Mbiwa pride, citim to v kostiach

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla velka pecka

Reagovat
Pipo123

Pome, berme Zieglera KURVA !!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

100.pre Torosidisa v AS Rím !!

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

A stopera k tomu

Reagovat
Shevchenko

Hm a co takhle Ziegler do AC?

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo...a nedivil bych se kdyby po něm Galliani skočil

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho asi bral a Messbi by mohl jít o dům dál...

Reagovat
SqueeZy

Iaquinta ať si jde zadarmo, má královský plat, ale jestli odejde Ziegler zase za pár korun tak se neznám...

Reagovat
Benesse

hlavne aby sme s Retom neposilnili príliš konkurenciu...

Reagovat
SqueeZy

střelit ho za míč Neapoli nebo AC tak bych asi vážně vybuchl..

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by se hodil jako sůl, je to levej bek ne? Za Pirla byste se aspon malinko odvděčit mohli.

Reagovat
SqueeZy

Je no.. Za nic se odvděčovat nemusíme, neprodloužil s váma a je u nás. End of story

Reagovat
10

Ziegler je reálně bek za minimálně 5 mega...už vidím, jak jde za mego do Palerma

Reagovat
SqueeZy

To už si pak fakt můžeme na sebe nalepit nálepku výprodej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: díky Julio, nezapomeneme

http://www.youtube.com/watch?v=DqkcW_U03R8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

Ferguson teď údajně prohlásil, že Berbatov ještě ve Fulhamu rozhodně není, že by mohl i do Tottenhamu...ten s tím pěkně vyjebává

Reagovat
SqueeZy

Teď to akorát čtu to je slušná komedie..

Reagovat
smazaný uživatel

Což by mohlo znamenat, že by nám zůstal v OM Hoarau, ale zase Levy už byl v Marseille, takže si myslim, že Berbatov půjde ke Cottagers za Jolem...

Reagovat
SqueeZy

Hoarau? Myslíš Rémyho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně, jsem myslel na něco jinýho a takhle to dopadlo

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jako neříkám, že to není komedie, ale ve Spurs bych si ho přál z5.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Mohl by tam Beppe ještě šoupnout vylepšenou nabídku.

Reagovat
SqueeZy

Já myslim že by to bylo zbytečný.. Rozhodl se zůstat v Anglii kvůli rodině

Reagovat
Il Architetto

I tak škoda, Mercato by potom bylo skvělý.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pipo123

Tak ten Moslim do Lazia bomba

Reagovat
Alberto Aquilani

mohol by sa z vás stať ultra lavicový tím :D

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

abdellaoue?

Reagovat
Pipo123

Yop

Reagovat
Horcmen

Alessandro Del Piero has signed for Sydney FC!

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon ze tak. daleko lepsi jak ten Sion.

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

Kdyby tam Lavička vydržel o chvíli déle, tak mohl vést Italskou legendu teď vede Spartu

Reagovat
panca

ja doufam, ze stihnem prodat pazzu a koupime marca

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho pred bouri. Kaka se blizi.

Reagovat
smazaný uživatel

18:40 bude v Milane verim tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Kakà, ultima offerta: prestito biennale, poi riscatto

Reagovat
panca

piste to i cesky

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

aneb poslední nabídka za Kaka letí do Madridu

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je super , čakám vpodstate na nič .... aspon ten Mexes by sa mohol vrátiť ..... bože ja už som zúfalý

Reagovat
Maritazzi

Hrozný je fakt, že nejsou ani spekulace. Jen o odchodu Borriella - jako celý léto.

Reagovat
smazaný uživatel

no vemte si Mexese a my můžeme hrát se stoperskou dvojicí Galliani, Berlusconi třeba Na začátku léta bych ho prodal, teď už je náš nejlepší stoper a moc nevěřím v nějaký další příchody, co by to změnily

Reagovat
Yanek

Galliani chce údajně ještě LB - jednoho z dvojice Antonelli/Peluso. Já už ty hráče Janova nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

já bcyh to buď nechal tak jak to je, nebo zkusil Criscita, teď jsem ho viděl za Zenit a byl skvělý. A pokud ne levýho beka, tak toho Mbiwu, to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty hráči maj zkušenosti s bojem o záchranu... aby se nám to nakonec nehodilo

Reagovat
brenk

Tak v podaní Juve už očakávam len príchod Bendtnera a odchod nepotrebných hráčov a pravdupovediac si už ani žiadne iné posily neželám, s tímom som maximálne spokojný, až na toho útočníka, s tým sa už ale nedá nič robiť.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Mr.Jindros

Nedá nič robiť? Přilézt na kolena za Alexem a odprosit by bylo adekvátní. Ten dánskej nekopa bude mít asi větší plat než Alex v poslední sezóně. Strašná ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
homeles8

.. s tým sa už ale nedá nič robiť.

Reagovat
Mr.Jindros

Ono by to šlo, kdyby se chtělo...

Reagovat
brenk

No hanba to je, ale predsa len píšem v reálnej rovine.

Reagovat
homeles8

Reagovat
One-Real

To jdete do tyce. Ramirez ma bejt moje opora ve fante a on si odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekarik v Janove? To snad vybavoval Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha:

Kaka

Montolivo Boateng

NDJ

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino musí hrať

Reagovat
smazaný uživatel

de Jong

Montolivo-Nocerino

Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Sním.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejez ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Ten zájem o Pelusa je opravdový? Přijde mně zbytečný.

Reagovat
terry

Gilardino ať si klidně jde, ale Mesta nechte na pokoji!

Reagovat
smazaný uživatel

DEL PIERO

Reagovat
Pipo123

Ezequiel Schelotto do Neapola ? a kde tam bude hrať ? na jeho miesto je Maggio nie ?

Reagovat
olis

do 13:00 sa caka na Mesta, potom pojde do Neapolu Schelotto a mozno aj obaja, juhuuuuuuuu Schelotto by bola para

Reagovat
olis

Mazzari ho nauci lavu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Maggiovi nakope prdel a posadí ho na lavici.

Reagovat
olis

neviem, ale Maggio ma uz 30 a tak uz celu sezonu naplno neodohra poslenu sezonu sme videli, ale bude to skvely prestup ak to vyjde, to ma riadne nasere ak by prisie Mesto a Schelotto nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ezequiel je bomba hráč. Podle mě Maggia vytlačí a vezme si základ, a nejen v Neapoli, ale i v reprezentaci.

Reagovat
olis

ked bude lepsi nemam s tym problem to by potom bolo to prave kridlo nadupane este viac lebo uz s Maggiom ma poriadnu kvalitu, Zuniga na lavo tam mam trocha pochybnosti ael moze sa este zlepsovat a vidim v nom dobry potencial, skoda ze nevysiel Armero

Reagovat
smazaný uživatel

V repre má místo Abate.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hrát jen ti nejlepší. A budu jedině rád, když si místo vybojuje Ezequiel. Abate nemá nic jistého.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínejme na De Sciglia. Ten kluk má talent. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má ještě čas. Vyhlížím k MS 2014. Doufám, že kluci zvládnou kvalifikaci ve velkém stylu, i když Dáni můžou potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

postoupí ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem.

Reagovat
homeles8

ale postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy, snad, možná, kdo ví. V tomto cyklu třetí místo.

Reagovat
olis

, ale nie Abate je dobry ale by som povedal ze Maggio je rovnako na tom a plus je Maggio produktivnejsi podla mna, no buducnost je urcite Schelotto

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio není tak dobrý v defenzívě.

Reagovat
olis

nepovedal by som, on len hra zo zalohy mozno preto ti to tak pride ale nejdem sa hadat, podstatne teraz je aby prisiel naozaj Schelotto

Reagovat
smazaný uživatel

Abate je ideálním do formace 4 obránců, Maggio je lepší do formace se třemi na křídlo zálohy 3-5-2/3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero

Lepšie Sydney ako nejaký Sion

Reagovat
Woods

to som mrte rad, aspon mam o dovod viac ist pozriet na stadion doteraz som chodil pozerat len South Sydney Rabbitohs ale ted si pojdem pozret aj futbal

Reagovat
frankiefcb

to je rugby nebo australský fotbal ten tým?

Reagovat
Woods

rugby:) ale ted budem navstevovat aj zapasy FC Sydney:) som rad, ze uvidim taku legendu nazivo:)

Reagovat
frankiefcb

to chápu

Reagovat
Alberto Aquilani

vraj príde ten giocheovavovava či ako sa píšeš ......aby neodišiel Stek , Zeman to neznačil že je dobrý , ale ked AC predalo Ibrahimoviča .....

Reagovat
Maritazzi

O Stekovi se řeklo, že určitě neodejde, ten Uruguayec by dělal trojku.

Reagovat
Largo

Osobně bych jako trojku vzal třeba Švedauskase z Primavery.....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak je to s tím Van der Vaartem - je to oficiální, že přestupuje do HSV nebo kec? Předem díky za odpoveď :)!

Reagovat
Largo

Oficiální to ještě není, ale mělo by během několika hodin....

Reagovat
Pipo123

Čo ten Aogo do Lazia ? dneska je o tom mrtvo, nečítal si nič ?

Reagovat
Largo

Jo, četl, ale už je to dýl.....teď u vás akorát Floccari, má nabídku z Turecka...

Reagovat
Arne

Poslyš, já si nechci dělat patent na rozum, ale kdyby Aogo nebo Abdellaoue měli odejít, tak by o tom v Německu aspoň něco proběhlo...

Reagovat
10

classic Pippo

Reagovat
Pipo123

No to né, hore v článku je písané o tom hráčovi Hannoveru, práveže dneska o Aogovi a tomu Abde neni ani slovo na stránkach SS, preto som sa pýtal Larga na Aoga

Reagovat
Alberto Aquilani

ja mu to už nemám silu písať , navyše pippo je pohodák i ked neviem samozrejme čo sa píše v Nemecku , ale už za tie 2 mesiace Lázio kupilo 20 istých hráčov , ktorý už sedeli v lietadle ....

Reagovat
Pipo123

já tu píšem len čo čítam na Laziosomoi, neklamem ešte k tomu Largo napíše že Lazio usiluje o toho moslima, a já teraz goglim hodinu a hladám dačo o tom

Reagovat
Largo

Hned dva zdroje v Itálii psali, že ten mladej kluk z Hannoveru je na cestě do Lazia. Spekulace. Ale fakt nemám čas kontrolovat správnost každý informace

Reagovat
Alberto Aquilani

aj ja čítam romanews , forzaroma a podobné , a tolko blbostí tam už bolo aj tak im tie "zaručené" prestupy vícu tak 1 z 10

Reagovat
Arne

Podle Bildu je v letadle do Hamburgu, ofiko zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ramirezovém místě může zahrát Gabbiadini, Pasquato nebo Gimenez ne? vedle Diamantiho.

Reagovat
Largo

I tak to je hrozný oslabení.....

Reagovat
smazaný uživatel

měl často slepé zápasy, a ten tým je pořád dobrej. Takový peníze jsou krása a určitě neni nepostradatelný...

Reagovat
Largo

Jde mi spíš o to, koho seženou jako náhradu pár hodin před koncem...Samozřejmě je nahraditelnej a 14 mega pro Bolognu taky není k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gabbiadini může být potenciální náhrada, jinak mají Diamantiho, a to je cajk...

Reagovat
10

spíš jeho roli převezme Diamanti, ne? a k němu sniper...Flocca, Gila?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráli 4-3-2-1, většinou vedle sebe, tak teď tipuju ,že by na Ramirezovo místo mohl hrát jeden z těch jmenovaných.

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-2-1*

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to podle gazzety je 3-5-1-1, s hrotem a Diamantim pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsem to viděl už dávno, já jen řekl, že potenciální náhrada tam je...

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně. Bologna ho nahradí, o to se nebojím. Spíš nechápu jeho přestup do PL. Ale každý svého štěstí strůjcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Což takhle to hodit do sekce Serie A? Jinak super nápad.

Reagovat
danko10

No f*ck that...

Reagovat
Jajinek

A co my?...

Maicon / Jonathán

Mariga

Vice - Milito...

jedem!!!

Reagovat
Largo

O Marigovi nic nevím, Maicon se zatím nehýbe....

Reagovat
smazaný uživatel

A co Obi a Dejan, zůstávají?

Reagovat
smazaný uživatel

Obi ano, jenom je zraněnej, Dejan...bůh ví

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ostávajú v Interi obidvaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon je už jasnej (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=40685&L=en) jen to není ještě ofiko. Vice-Milito asi jeden z dvojice Floccari-Kozák ( )

Reagovat
Jajinek

dokud nebude oficiální prohlášení, nic není jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Od Morattiho nestačí? Myslím, že to řekl úplně jasně.

Reagovat
Jajinek

řekl že Maicon odchází...ale ještě se nemusí domluvit na podmínkách....

to je jak včera....z tvé pětice jsem řekl že přijdou dva...přišli přesně dva

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán údajně nabídl za Kweukeho ze Sparty!

Cože?

Reagovat
danko10

Co by sme za neho my dali...

Reagovat
Maritazzi

Nám by byl k ničemu.

Reagovat
danko10

To bola nadsazka.

Reagovat
Maritazzi

Vím no, ale zas tolik bych tomu nepropadal. Spíš to, že nikdo do útoku nepřijde, mě teda štve, že jsme nechali hostovat třeba Caprariho, vždyť ten by to teď měl ideální.

Reagovat
danko10

To mi prave hlava neberie uz vobec. A ja tomu prepadam totalne. Mercato sku#vene. Najhorsie je, ze sedim v praci a tym padom mam nutkanie furt to tu refreshovat. Keby som bol doma davno by som vyhodil pocitac z okna, spokojne isiel niekam na kavicku, vecer by som prisiel na forum vyfuckovat nase podarene vedenie a isiel by som si vypit.

Reagovat
Maritazzi

Věř, že ne. Já sedím doma a taky nejsem schopný dělat nic jiného kromě F5. Přitom jediné, co se mění je situace Borriella.

Reagovat
danko10

Ja viem. Sam sebe sa cudujem, ze som ochotny cakat cely den na nic.

Reagovat
Largo

Hrozný...pamatujete minulej rok? Když Saba přivedl Boriniho s Pjaničem, to bylo super....dneska.... Ale pořád doufám, že třeba Torosidis by se mohl objevit..

Reagovat
Alberto Aquilani

on posledné 2 dni priviedol Kjaera, Gaga , Pjaniča a Boriniho minutu pred koncom :D

Reagovat
Maritazzi

Já pořád nejsem přesvědčený o tom, že je Pjanič u nás správně.

Reagovat
Largo

Pro mě to byl vždycky skvělej talent s parádní technikou, navíc nepřišel za velký prachy a je mladej....moc se mi líbí jeho styl. Jen si asi potřeboval zvyknout. Taky nechápu, proč plno lidí kritizuje Stekelenburga, když třeba v repre předvádí úžasný výkony. obavám se, že se Zemanovou "obranou" půjde kritika na něj....

Reagovat
Maritazzi

Pro mě to není hráč, který může hrát v záloze, zvlášť tříčlenné. Prostě co se týče dynamiky, hledání a otvírání prostorů, není na tom dobře. Co se týče Maartena, ten je mezi fanoušky dost oblíbený, většina spíš nechápala ten výmysl s Lobontem.

Reagovat
Largo

Jako že Lobont jednička? To taky nechápu

Pjanič se mi líbil někde na místě trequartisty....

Reagovat
Maritazzi

No a takovou pozici mu Zdenda nevymyslí.

Reagovat
Alberto Aquilani

hrá tak ako hrajú ostatný , ak hrá tím zle , hrá zle aj on , ak hrá dobre , hrá dobre aj on ....žiadny vodca v strede zálohy alebo ten kto by niečo zmenil ....

Reagovat
danko10

Vlani sme za posledne dva dni spravili snad 80% mercata. Sice sme kvoli tomu nemali prakticky ziadnu pripravu, ale aspon k nam prisli fotbalisti. Tento rok je to jeden velky fail.

Reagovat
Largo

Naopak si myslím, že je dobře to nenechat na poslední dny. Zeman měl aspon skoro úplnej kádr a tým měl víc šancí se sehrát na soustředěních. Za tohle bych vedení vůbec nekritizoval...

Reagovat
danko10

No ved v podstate to iste som napisal aj ja. Akurat som skonstatoval, ze vtedy sme aspon ziskali nejaku kvalitu. Tento rok by abi si sa z tych Bradleyov, Pirisov a podobnej chatry posral...

Reagovat
Maritazzi

Neblázni, sehnal hráče špatně pasující do systému (až na Fabia). Kjaer nemohl hrát v Enriqueho obraně, Gago záloze. Gago se mimochodem teď vybrečel, že necítil podporu trenéra a spoluhráčů.

Reagovat
danko10

Coz nic nemeni na fakte, ze jak Gago, tak Kjaler (sic je psychicky na dne) su kvalitativne uplne niekde inde, nez nejaky Bradley ci Marquinhos.

Reagovat
Maritazzi

No ale k čemu, když se nám vůbec nehodili. Já možná jsem rád, že je tu Bradley místo Gaga, ten aspoň bude v klidu dřepět na lavici. Navíc má aspoň marketingový potenciál.

Reagovat
Largo

Balzaretti mě přijde jako jedinej skvěle koupenej obránce. Z Castána moc nasšenej nejsem, Marquinhose bych dal do Primavery a Piris....no, kdyby přišel vDerWiel nebo Torosidis, tak jo, ale takhle....

Reagovat
Maritazzi

Castan se zatím jeví pro mě až dost dobře, já čekal velkou bídu, takže jsem nemohl být vlastně ani zklamaný.

Reagovat
Largo

Tak to je výhoda Já chtěl Lovrena nebo Rolanda, takovouhle kvalitu, se kterou se dá hrát o titul.....

Reagovat
Maritazzi

To asi my všichni no.

Reagovat
danko10

Fasli sme dva a pol golu doma s Cataniou. Na nikom z nich nebolo dobre absolutne nic. Teda az na Balzu a.k.a. falosneho zaloznika.

Reagovat
Maritazzi

No, házet tohle na obranu po těch dírách mezi zálohou a obranou a po Zemanovo pokynech krajním bekům...

Reagovat
danko10

Sam by som to lepsie nenapisal.

Reagovat
Maritazzi

To s tím Wielem nechápu, furt je volný, my tam nemáme nikoho a když už nic, tak aspoň dopředu by platný byl no.

Reagovat
danko10

Hlavne ked Zdeny aj tak nechce po bekoch aby branili.

Reagovat
Largo

už přestoupil.....do PSG za 6 mega....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme ho dneska este chceli my

Reagovat
danko10

Za 6 mega...

Reagovat
Alberto Aquilani

Castan to proti Catanii cele držal nad ehm , vodou ..... naopak Burdisso bol o triedu nižšie ....

Reagovat
smazaný uživatel

A to si čet kde?

Reagovat
smazaný uživatel

FotbalovéPřestupy.com

AC Milán údajně nabídl za Kweukeho ze Sparty!

Reagovat
Yanek

super zdroj

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Bad troll is bad.

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

a mozes mi to v skratke prelozit? a to je len domienka Marcy, ci sa tam odvolavaju na nejaky zdroj z Realu?

Reagovat
Pettirosso

LIVE MERCATO - SMENTITO ACCORDO DEL PIERO-SYDNEY! Wolfsburg in Italia per Quagliarella!

Reagovat
Rarášek

Fakt,že jo. Ale stejně je to blbost

Reagovat
Pinturicchio

SKY : Wolfsburg chce Quagliarellu.

Reagovat
Pettirosso

To by teoreticky mohlo znamenat přícho ještě jednoho útočníka ne? nebo zůstane Iaq?

Reagovat
Pinturicchio

Možná, ale koho? Criscitiello mluvím o nějakém překavapení. Cenzo možná do Sieny.

Reagovat
Pinturicchio

Že by nakonec Rossi?

Reagovat
danko10

JJ, imho Aguero.

Reagovat
10

spíš Higuain

Reagovat
danko10

Inak Owen je free agent.

Reagovat
Pettirosso

Pozzi, Rocchi, Denis, Flocca...

Reagovat
smazaný uživatel

majú Dosta

Reagovat
danko10

Lenze Maggath potrebuje minimalne 50 hracov.

Reagovat
Largo

Tak ty maj Dost....

Reagovat
Arne

Vyloučeno, není na transferlistu DFL, kam měli být hráči umístěni do 12 hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoarau chce bojovat o základní sestavu

Reagovat
Alberto Aquilani

rozbijem prasiatko a nasadnem na lietadlo a priveziem Torosidisa apson ...

Reagovat
CubONE

FAKT: Vždy, když AC dostalo do základní skupiny LM Anderlecht, tak vyhrálo LM. (2006/07 a 1993/94). A Zlatana by urcite totalne drblo

Reagovat
Largo

Už jen kvůli Ibrovi bych jim to přál

Reagovat
danko10

Reagovat
Alberto Aquilani

300.Pre Torosidisa v AS

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
danko10

To uz je fakt zufalstvo, co?

Reagovat
Alberto Aquilani

400. dám Junga :D

Reagovat
terry

Preziosi celý léto dělá, jak už ho ten fotbal nezajímá, a pak v poslední den protočí půlku základní sestavy.

Reagovat
Largo

....jak už je tak u něj zvykem.....

Reagovat
terry

Já věřil, že letos bude klid, když už to málem prodal.

Reagovat
danko10

Tak Preziosi ma Janov ako prostriedok na laskavosti pre kluby z Milana. Tomu fakt nikdy o sportovy uspech neslo ani nepojde.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak... Marco zase v Janově, to je fajn ne?

Reagovat
Largo

Snad se mu tam bude dařit no....

Reagovat
terry

Jojo, proti jeho výměně za Gilardina nic nemám, těším se na něj, i když jsem zvědavej, jak to bude s Immobilem.

Reagovat
Maritazzi

Udine by mohlo ten Liverpool nějak znemožnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gilardinho dopadl teda do Boloni jeste pred par lety strilel za AC ted najednou Bolona

Reagovat
terry

Protože od tý doby moc nestřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nůůdáá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potřeboval bych s tebou mluvit, můžeš se mi prosím ozvat na mail jeybl@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
10

kdo ti tohle vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

soukup, fanda Stoke

Reagovat
Largo

Oběd no, co bys chtěl....tyhle jižní státy dodržujou siestu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je skupina...

Reagovat
10

podobná jako my...Lazio to taky chytlo dost blbě

Reagovat
10

Udine taky napikaču...Machačkala

Reagovat
Maritazzi

To je hrůza, fakt už. Sparta taky debilní los.

Reagovat
10

aspoň kouknu v Praze na dobrý týmy

Reagovat
Maritazzi

Já doufal v něco, co má Plzeň. Jeden atraktivní a pak něco hratelnýho. Ani ta Shmona nebude žádná sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine má Machačkalu a Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišíííííííí To není normální, co to je za klub?

Reagovat
10

Ázerbájdžán

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese dostalo Pool a Anču...no, šťastie im prialo

Reagovat
Votas

kua, že sme s tou Vaslují nevypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už horší skupinu dostat nemohl. Ty voe, Calcio týmy mají letos opravdu pech.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aha , už máme náhradu za Bojana ..... Guberti vraj trénuje s tímom

Reagovat
Maritazzi

ty vole, tak to je moc. Fakt těch důvodů k chlastání je nějak moc.

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Nema len tak nahodou trojrocny distanc?

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem si myslel. Já to prostě vidím tak, že Zeman vytáhne Talla, kterého nechtěl.

Reagovat
Alberto Aquilani

sak Tallo sa do sucastneho Ríma vobec nehodí ..... to mi zas hlava nebere , prečo by to mal byť Tallo a nie Caprari či Piscitella ktorý sú už fuč

Reagovat
Maritazzi

Nechápe nikdo. Teď Sabatini odmítnul Tallovo hostování.

Reagovat
danko10

Pretoze Zeman sa prisiel do Rima pomstit za ten vyhadzov v devatdesiatom osmom.

Reagovat
Maritazzi

Já myslel, že ty jsi ho chtěl.

Reagovat
danko10

JJ, chcel. Lenze to som nevedel, ze sa zblaznil.

Reagovat
Alberto Aquilani

podla mna je každému tak ukradnutý ten chlapec , že mu ho aj zabudli dať ....

Reagovat
smazaný uživatel

GRUPPO A: Liverpool, Udinese, Young Boys Berna, Anzhi Makachkala

GRUPPO B: Atletico Madrid, Hapoel Tel Aviv, Viktoria Plzen, Academica de Coimbra

GRUPPO C: Olympique Marsiglia, Fenerbahce, Borussia Moenchengladbach, AEL Limassol

GRUPPO D: Girondins de Bordeaux, Brugge, Newcastle, Maritimo

GRUPPO E: Stoccarda, Copenaghen, Steaua Bucarest, Molde

GRUPPO F: PSV Eindhoven, Napoli, Dnipro, AIK Solna

GRUPPO G: Sporting Lisbona, Basilea, Genk, Videoton

GRUPPO H: Inter, Rubin Kazan, Partizan Belgrado, Neftchi Baku

GRUPPO I: Olympique Lione, Athletic Bilbao, Sparta Praga, Hapoel Kiryat Shmona

GRUPPO J: Tottenham Hotspur, Panathinaikos, Lazio, Maribor

GRUPPO K: Bayer Leverkusen, Metalist Kharkiv, Rosenborg, Rapid Vienna

GRUPPO L: FC Twente, Hannover, Levante, Helsingborgs

Reagovat
M11

tak to je sila ten los.. hlavne Inter teda

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter má ťažku skupinu ? ci si robíte len srandu ?

Reagovat
M11

kdo se bavi o kvalite ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne těžkou, ale úplně na nic. Ideálně jak psal Jajinek, permanentkáři zadarmo a ostatní 10-20 euro. Ty týmy jsou až neskutečně neatraktivní. Navíc to cestování, na zabití.

Reagovat
Jajinek

Proti Baku snad budou muset jít všichni zadarmo, aby tam vůbec někdo byl....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžete vydělat na pivku a na párku .

Reagovat
Jajinek

to, co vidělá ten prodavač na pivku a na párku mu dáme na výplatě...

Reagovat
10

akorát si daj 2x 4000 km v letadle no

Reagovat
Jajinek

je fajn, že odměnu, kterou dostaneme od UEFy za výhru v Baku dáme jen za benzín do eroplánu...

Reagovat
10

spíš bych řekl, že to ty náklady ani nepokryje

Reagovat
10

UEFA by tu EL měla začít trošku dotovat na úkor CL, ty rozdíly jsou až moc velký, fotbalu by větší rozprostření peněz pomohlo

Reagovat
Jajinek

Jestli na EL budeme letos aspoň EURO v plusu, tak to bude zázrak neposkvrněného počení pany Marie. Prestyž tam taky nezískáš...ta soutěž je prostě úplně k hovnu.

A co mě nejvíc sere, že nejbližší výjezd je překvapivě...do Milána....

Reagovat
10

neuděláte výjezd do Baku říkáš, jo? ty částky jsou fakt směšný, jen za účast ve skupině LM je stejně peněz, jako za výhru v EL

Reagovat
Jajinek

Praha, Plzeň, Vídeň, Bern, Bruggy, Stuttgart, Eindhoven, Basilej, Hannover.

Tolik hezkých měst na výlet s výjezdem...a my kurva máme Sibiř, robombardovanej Bělehrad a tatarstán...jako jsem fakt nasranej!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Viedni by sme sa videli. To je z BA pol hodku, takze tam by som na Inter urcite isiel

Reagovat
10

já chtěl na Old Trafford, takhle to vidím na Londýn, ještě SB...ale máte to mnohem horší, aspoň ta Chelsea je v tomhle ohledu ok

Reagovat
terry

Pojedete na Chelsea?

Reagovat
10

nevím jestli bude něco hromadně, ale já se tam minimálně asi vydám sám

Reagovat
terry

Já chci jet taky. Akorát budu muset jen na otočku, páč druhej den letim do Paříže.

Reagovat
10

to chce private jet

Reagovat
terry

To ne, EasyJet mi zrovna suprově vychází vstříc. Akorát takhle "narychlo" už nejsou ty letenky nejlevnější.

Reagovat
olis

ani nehovor Neapol ma ties totalne na hovno los

Reagovat
Jajinek

Eindhoven i Stockholm jsou krásná města, kam se dostaneš v podstatě zadarmo!!!

Reagovat
terry

Na sever bych se chtěl podivat.

Reagovat
Jajinek

do Stockholmu létají nízkonákladovky za 500Kč. Pokud by tam jel Inter, seženu přes fanklub lístky do kotle hostů a jedu hned!!!

Reagovat
terry

Jaké nízkonákladovky kromě EasyJet a WizzAir neznám?

Reagovat
Jajinek

Germanwings, BMI Baby, RYANAIR, EasyJet, Flyglobespan, Smart wings, Wizzair, Jet2

Reagovat
10

SmartWings...občas i RyanAir, ČSA...

Reagovat
smazaný uživatel

Létají nějaké nízkonákladovky i do Turína . ?

Reagovat
10

z Prahy tam nelítá přímo nikdo...z Mnichova by se dalo, nebo letět z Prahy do Milána, ale to už se vyplatí vzít spíš auto

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem tam jednou autem byl a musím říct že je to docela zápřah i když jsme se střídali . Škoda no z Brna to lítá do Bergama a pak vlakem do Turina , ale ten vlak je prej dražší jak letadlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Autem tyhle štreky tak hrozné nejsou. Ve 4 lidech, kdy se třeba byť jen 2 řidiči střídají, jde to. Spíš jde o to, na kolik to přijde. Ale celkově to asi bude příznivější, než když jedeš kombinovaně (letadlo - vlak). Ale nevím, jen názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jasné že to jde , ale až tam pojedu třeba po páté tak už určitě budu mnohem víc otrávený . 10 hodin cesty je fakt dost . U auta máš výhodu že si přijedeš a odjedeš jak chceš . Letadlem tam někdy musíš letět den , někdy i dva před . Zas tě stojí něco ubytování . Co je ale největší překvapení je cena Italské nafty na dálnici a cena dálnice . Za průjezd Itálii do Turina a zpět . jsme zaplatili skoro 90 až 100 euro .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naftu/benzín je lepší brát už v Rakousku, co jsem měl zkušenost. Co se dálnice týče, tak to je dost. To se mi nějako nezdá. My za ujetých 150 km po dálnici, platili 10 euro, respektive 300km 20 euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ty dálnice mají různě oceněný .150km ? Ty jsi si pučoval v Bergamu auto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, co jsme razili na dovolenku. Tak ten úsek dálnice, po kterém jsme jeli, to bylo cca 150 km. Ale jestli to mají různě ceněné, tak to pak jo. Každopádně zvláštní. Na druhou stranu, za ty jejich dálnice si rád připlatím, protože to jsou dálnice, a ne ty drncavé holomajzny v Česku. To samé Rakousko, nádherná jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se na to dívám a asi ani nemusí . Ono totiž od hranic po Turin je to asi 600 km , takže podle tvého vzorce je to cca 80 euro a já jsem tak těch 90 platil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel že je to méně, tak to celkem odpovídá.

Reagovat
10

kolem 60-ti by to mělo být...

viz:

http://bit.ly/Q7ibzb

Reagovat
10

já jsem dřív jezdil na jeden zátah sám i do Říma (z Č. Krumlova), teď už mě to taky moc nebaví, ale Turín je ještě celkem v pohodě, tam se jede dobře...na trenitalia.com jsou jízdenky Bergamo-Torino od 14-ti eur...

Reagovat
Jajinek

A Wizzem do Bergama za hubičku

Reagovat
10

zvlášť z Brna, tam je to úplně za hovno co jsem tak koukal...

Reagovat
10

RyanAir tam lítá, jsem měl taky za to, že Wizz...možná jen v létě..?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pojedu až příští rok na jaro , ale musím ještě nějak vyřešit po tom minulém extempore lístky . Nemáš nějaký tip ?

Reagovat
Jajinek

to je to jediný štěstí, že lístky nemusím nikdy řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda máš , bylo domluveno 60 euro i to je dost na lístku bylo napsané 23 , oni to navíc kupují přes ty fankluby ještě o něco levněji , ale byli jsme ochotni těch 50 – 60 dát . To ještě ty nejhorší místa za brankou a na balkóně v kotli . No ale oni chtěli 150 , nějak se to povedlo usmlouvat na 80 , ale trvalo to dost dlouho a nebylo to příjemné .

Reagovat
Jajinek

kdo jsou oni?...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Ultras

Reagovat
Jajinek

zkus to nějak specifikovat?...to jsou překupníck před stadionem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to je všechno dopředu domluvený oni mají mít i naše jména na lístku ( samozřejmě neměli ) , jeden černoch nás nechtěl pustit tak na toho druhého zařvali a on nás pustil , ale nadával . Prostě komedie . Jinak kluci vypadali klasicky Italsky s mikinami a dresama Juve .

Reagovat
Jajinek

ou...tak to nezávidím

Reagovat
10

já to měl vždycky dost podobně jednou na Real jsem měl super lístky od kamaráda, co dělal pro Lotto v Rakousku, jinak jsem vždycky zaplatil o dost víc, než normálně...ale bylo to jednou za čas, tak jsem to moc neřešil...ideálně bych potřeboval, aby Lotto znovu dělalo dresy pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Juventusmember ? Přes to by to nešlo , já jsem se na to díval a tam je nákup lístků přes net . Jenže za jaké ceny a jakým systémem to je zjistíš až si to koupíš .

Reagovat
Maritazzi

To když vás čtu, tak můžu být rád za ten lístek za 53.

Reagovat
M11

za kolik se to da sfouknout autem do Turina ? myslim cas

Reagovat
smazaný uživatel

10 hodin

Reagovat
10

odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

M11 z Uherského Hradiště přes Vídeň .

Reagovat
M11

dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

AirOne

Reagovat
terry

Díky všem, ale nakonec snad ani jedna nenabízí to, co potřebuju.

EasyJet mi na otočku do Londýna vychází nejlíp.

Reagovat
olis

zadarmo, to iste

Reagovat
10

vždyť tam za pár korun lítaj všechny lowcosty...

Reagovat
Jajinek

Do Eindhovenu jeden Studen Agency bus za cca 1500 Kč. Do Stockholmu létají všechny nízkonákladovky. V Eindhovenu jsem byl a ano, skoro zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to len jedna cesta alebo tam aj tam? Páč 1500 Kč=jedny boty

Reagovat
10

jedna moje kamarádka taky všechno přepočítává na boty...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade by sme mali teda o čom povedať

Reagovat
10

zeptám se jí, jestli má volnou pozici "gay-friend"

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ma považuješ za gejoška? A to prečo?

Reagovat
olis

1500 to je uz dost ale dalo by sa este ale to ze to chodi s ceska neznamena ze aj zo slovenska to by som si musel zistit

Reagovat
Jajinek

1500 dost? To děláš prodavačku v tescu? Za kolik by si tak chtěl cestovat? Obětovat nějaké 3000 za výjezd je prostě nutnost. Do Neapole by jsi to neměl levnější.

Reagovat
olis

no radsej si priplatim a pojdem priamo do Neapola, ja som to nemyslel tak ze 1500 je vela ale neni to ani zadarmo ako pises

Reagovat
Jajinek

Do Neapole se rozhodně za 1500 Kč nedostaneš. Navíc lístky na EL budou většinou levnější než na Calcio. Jinak ale chápu, že když si ještě v Neapoli nebyl, že by člověk chtěl jen nejdřív tam. Ale po 3tí 4té návštěvě by si chtěl zkusit třeba ještě výjezd, kór když u toho poznáš jiné město a bude to levnější.

Reagovat
olis

jj jasne viem ze by to tolko malo nevyslo, inak som sa chcel spytat ty by si to mozno mohol vediet co su tieto fankluby napriklad viem ze AC ma v cesku a slovensku oficialny co k tomu treba aby sa to mohlo zalozit a predpokladam ze tieto fankluby maju nejake prednostne pravo na vstupenky a pod...

Reagovat
Jajinek

založit, to je celkem těžká věc. Předně musíš vše založit organizačně. Tedy založit nejlépe nějaký subjekt jako občanské szdružení a registrovat ho. Bez alespoň částečné právní subjektivity se pak hůře jedná s oficiálním centrem. To je pak druhý krok. Velké kluby jako Inter či AC mají registr, kde se můžou fankluby po celém světě registrovat. U Interu je to CCIC. To své sdružení tam přihlásíš, splníš jejich podmínky, většinou se jedná o určitý počet členů, kteří platí členské příspěvky. Pak už s tebou jednají úplně jinak. Zasílají ti třeba dárky, vedou tě v evidenci a vyhovují žádostem o lístky. Tomu všemu by se ale člověk měl věnovat na plný úvazek a nebo by vás muselo být víc. Je s tím hodně práce. Vybíráš příspěvky, spravuješ účet, vedeš informační agendu, rozesíláš dárky, komunikuješ s centrálou atd atd. Je toho opravdu hodně.

Reagovat
olis

aha tak do toho sa urcite pustat nebudem, to by som nemal sancu stihat no skoda, ale myslel som si ze to bude zlozite hned

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to už za cca takú cenu môžeš ísť na zápas do Neapola a budeš vidieť Neapol, fanúšikov, hráčov, atmosféru v plnej paráde.

Reagovat
smazaný uživatel

Seď raději doma na prdeli u internetu . Tím určitě tu Neapol nejvíc podpoříš .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Ty vole proti Interu tento rok Willi Fog handra.

Reagovat
Jajinek

Jestli si Juventini stěžují na los (chápu...LM je něco jiného), tak co kurva máme říkat my...3x kamsi do tatarstánu, naprosto nezáživní soupeři. To snad ani televize nebude chtít vysílat. Jako pokud si ještě někdo myslel, že touhle soutěží jde vydělat, tak s touto skupinu ta fantazmagorie vzala totálně za své. Jediné, co je fajn je to, že by se mělo postoupit i když se na to bude prdět. S námi podle mě jasně Kazaň.

Co se týče ostatních. Udinese to chytlo asi nejhůř, přitom asi letos na tu EL hodí bobek nejvíc. Přes Liverpool a Anži to půjde z tuha, ale bez šance to není.

Na druhou stranu jasnej postup Napoli a myslím, že ani Lazio by se nemělo nějak nadřít. Spurs nasazují Carlingovou sestavu a Panathinaikos nejsou žádný neřešitelný oříšek.

Co se týče českých klubů, tak Plzeň má o dost lehčí los, což je škoda, protože větší šance v EL jsem přisuzoval Spartě. Plzeň se snad s HAPOELEM o ten postup popere, ti taky už nejsou tak kvalitní jak v minulosti. Za to Sparta může jen překvapit. Favorité na postup jsou Lyon a Bilbao a o tom není sporu.

Závěr

Inter 90%

Neapol 80%

Lazio 60%

Plzeň 60%

Udinese 40%

Sparta 30%

Reagovat
smazaný uživatel

chytli jste to ještě hůř, letos je ten los na <->...

Reagovat
olis

no tak toto je v riti Mesto na 99% do Neapola takze na Schelotta asi mozem zabudnut a ten los akoze aspon maju dobre hratelnu skupinu ale inak o hovne

Reagovat
terry

MESTOOOOOO

Teď ať už to jen korunuje Jankovič a můžu se na to definitivně vykašlat.

Reagovat
olis

je ten Mesto aspon dobry ? ak by si ho mal porovnat s Maggiom ? ja ho moc nepoznam

Reagovat
terry

O to nešlo, je to předevšim můj oblíbenec. Letos odešli dva ze tří, pro mě to je prohra, to letošní okno.

Reagovat
olis

nj chapem ta a vedel by si mi k tomu Mestovi nieco napisat? na lavo by zahrat nedokazal ?

Reagovat
terry

Nikdy jsem ho tam neviděl, ten bude pro pravou stranu.

Reagovat
terry

A jestli dokáže posadit Maggia? Dřív hrál Mesto krajního záložníka, poslední dvě sezony (nebo jak dlouho) byl přeordinován na pravýho beka, ale nijak zásadně neexceloval. Dopředu je silnější Maggio, dozadu si netroufnu posoudit.

Reagovat
Alberto Aquilani

No som zvedavý , lebo sa špekuluje že by k Nám mohol prísť Schelotto ,ale toho blokoval Neapol keby im nevyšiel Mesto ... no ale ten už prestúpil .-....

Reagovat
Largo

Můj sen je dneska Torosidis a Rossi v lednu....

Reagovat
danko10

Rossiho prosim nie. Ja uz nechcem nikoho s urvanym kolenom. Tento ho mal navyse urvane dvakrat po sebe. Schelotta prosim ano!

Reagovat
olis

tak toto by bolo od vedenia Neapola pekne mimo nechat si ujst Schelotta ked ho mohli mat a este aby isiel do AS

Reagovat
Maritazzi

To jsem taky četl, ale nejsem už ani trochu optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola celkom slusna posila, ale obranu treba kua

Reagovat
smazaný uživatel

Z plzenskeho losu je nejvic spokojenej David Bystron, přijede mu kolumbijec falcao, s plnym batohem kokainu

Reagovat
danko10

Idem si zapalit. Ked sa vratim, budeme mat Torosidisa, Rolanda a Muriela.

Reagovat
Largo

A co to hulíš mi prozradíš?

Reagovat
danko10

Lahke macka.

Reagovat
terry

400. pro janovský derby!

Reagovat
Kenneth

S Interem vyjebali.

Reagovat
snuff24

teprve když vidím tu naši skupinu tak pořádně vnímám rozdíl mezi Evropskou ligou a Ligou mistrů

Reagovat
Alberto Aquilani

SKY: incontro di Sabatini con l'agente di Schelotto per decidere il suo futuro. Poichè l'acquisto di Jung è saltato!!!

Reagovat
10

předpokládám, že byste ho kupovali na beka..? to by byla prdel sledovat, 3 bránící hráči na hřišti

Reagovat
Benesse

Schelotto to vie aj z kraja útoku, ak ho dajú do obrany tak to bude podívaná

Reagovat
Alberto Aquilani

ja neviem možno na stopera , u Zdenyho nikdy nevieš ....

Reagovat
10

Reagovat
danko10

...z ktorych jeden je brankar a druhy defacto po autonehode.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate niekto info ako to vyzera s Maicom z interu?

Reagovat
Jajinek

na 90% přestupí do City. Moratti prohlásil, že odchází. Chybí jen doladit detaily a oficiálně vše oznámit.

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

skoda ho.. bude mi v Calciu chybet

Reagovat
lnterista

jj silna osobnost a sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

tak predsa bude ho skoda

Reagovat
Alberto Aquilani

ULTIMA ORA: LAZIO, PRESO MESSI A 4 MILIONI PIù MAURI

HAHAHAHAHAHA =)

Reagovat
danko10

Smiat sa lazialom bohuzial momentalne neni na mieste...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

čooo ??

Reagovat
Pinturicchio

Ziegler => Parma, odmítli jsme první nabídku za Fabia.

Reagovat
Pettirosso

Marotta je fakt vůl, nemůže ho prodat

Reagovat
Pinturicchio

Giovinco / Vucinic - Bendtner / Matri. Ale jestli bychom šli do sezony se čtyřma útočníkama?

Reagovat
Pettirosso

Reta.. zase hostovačka

Reagovat
Pinturicchio

Moje chyba. Co už, no. Příští rok za 300 tisíc a bude to dobrý.

Reagovat
Pettirosso

jinak Bendtner/Matri je fakt pohádková dvojice do nové sezóny

Reagovat
SqueeZy

Pat a Mat

Reagovat
Pettirosso

jako ono je na tom nejvíc směšný to, že s tím jdeme regulérně do nové sezóny, žádná náhrada do konce sezóny a ještě k tomu když po x letech zase jdem hrát CHL už se fakt musím smát, slzy došli..

Reagovat
Pettirosso

*došly

Reagovat
10

Sandro je ještě zlatej, snad všem ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Musí se do toho zase dostat. Přeci jen je to hráč co dal 20 gólů za sezónu. Stejně jako Q jel solidně, škoda toho zranění.

Reagovat
Pettirosso

snad tam Dána moc pouště nebude

Reagovat
10

Migliaccio ve Fiorentině ten tým je komplet a bude kousat i ty velký...

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomanatura

Prade il Genio

Reagovat
Jajinek

Kolik se bude dávat na platy?

Aqua, Pizzaro, Hamdaoui, Valero, Gonzalo...ti hráči nebudou levní.

Reagovat
10

kdo by to do něj řekl

Reagovat
olis

normalne sa zacinam bat nedelnajsieho zapasu

Reagovat
Pipo123

Až na tú obranu majú kvalitný tým

Reagovat
Pettirosso

Co ten Nastašič, zůstává, odešel?

Reagovat
SaianSupaCrew

Nepochopím, tohle je to autofinancování, o kterém rok, dva zpátky Della Valle mluvil ?

Každopádně nad Cenzem vysí Damoklův meč, s tímhle týmem musí hrát o poháry.

Reagovat
danko10

Mam pocit, ze Prade po vyhadzove z Rima vykradol klubovy trezor s dolarmi...

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak Della Vallovci už tam nasypali přes 200 mio, to mě ani tak nepřekvapuje. Jsou to primárně obchodníci, až pak fanoušci a není to tak dlouho, co se mluvilo o prodeji klubu. Proto mě po těch manévrech a mohutném posilování překvapilo, že Jove nakonec zůstává. Jsem zvědavý, jak to s nima bude vypadat, v horizontu dvou, tří let. Zvlášť pokud se úspěchy nedostaví ihned

Reagovat
SqueeZy

Pozor na ně

Reagovat
Pettirosso

Siena: We had Bendtner deal!

Marotto, ty seš vocas..

Reagovat
stas87

zyro do lazia? abdellaoue tiez? snad to budu len kacice

Reagovat
Pipo123

kto je ten Zyro ?

Reagovat
stas87

hrac legie,mladik,pred eurom o neho mal zaujem hannover ale nedohodli sa,on a wolski su polske zazracne deti,kridlo,vie obist supera,celkom rychly hrac,no niekedy aj poriadne zbrkly,vcera v norsku hral cize podla mna blbost,za lazio uz by v EL nenastupil nie?co ten aogo?padlo to?

Reagovat
Pipo123

Vôbec neviem, síce v článku sa píše o Laziu, ale na stránkach Lazia sa rieši iba EL a návrat zranených, potencionálne posily vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel by som byt fanusikom Juve Cele leto ti škulipepo slubuje ferrari a donesie bicykel bez retazky

Reagovat
danko10

Teda cakal som vacsiu zabavu. Aj ked Inter ma asi hotovo. Juventus v podstate tiez. Galliani stihol urobit De Jonga s Bojanom pekne v klidecku s predstihom. Len my sme slusne prevarili...

Reagovat
smazaný uživatel

v interi budu uz asi iba odchadzat. este mozno z lazia ten flocari ci ako sa to vola

Reagovat
SaianSupaCrew

Dělás, jako by sis za ty roky nezvyk My prostě prim nebudem hrát při mercatu nikdy a mám takový debilní pocit, že na to loňské budeme ještě dlouho vzpomínat...

Reagovat
danko10

Lenze v rukach az po usi zadlzenej pani Sensi ma to vobec neprekvapovalo. Za to po tom slusnom vlanajsku som logicky ocakaval, ze prestavba sa ponesie aj tento rok v podobnom duchu a ono z toho vyliezlo taketo smradlave ho*no...

Reagovat
SaianSupaCrew

Já to očekával taky, ale pouze do Zemanova jmenování. Protože to, pod čím si Zdeno představuje slovo koncepce, je dobré pro provinční týmy, ne pro tak ambiciózní tým, jako je Řím. A dát mu volnou ruku při přestupech nás podle mě zase bude stát sezonu. Už jen za toho Heinzeho (jehož setrvání by pro nás bylo v současné situaci jackpot) mu na jméno prostě nepřijdu. Čím dřív se sbalí, tím líp.

A kvalitní mercato se dá udělat i bez šílených peněz...

Reagovat
danko10

Za Heinzeho by zasluzili chlapci z vedenia nakopat do prdele...

"A kvalitní mercato se dá udělat i bez šílených peněz..."

To kazdopadne. Staci sa pozriet do Milana...

Reagovat
Yanek

Co ten Bendtner teda?

Reagovat
10

no nahovno, co by asi...je v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

to si juventus moc nepomohol. utocnik co potrebuje 10 šanci aby dal jeden gol! bieda

Reagovat
SaianSupaCrew

ideální parťák k Matrimu..

Reagovat
Pettirosso

spíš ideální záskok Matriho (v pálení šancí)

Reagovat
SaianSupaCrew

Podle mě za 5 mio nemůžete prodělat Škoda jen, že je to takový kkt...

Reagovat
Pettirosso

Prodělat nemůžeme, to je fakt, ale vzhledem k finanční stránce přihldnutím, že měl na to celý léto, ten ňouma, tak je to fail jak kráva

Reagovat
SaianSupaCrew

Do toho já zas tolik nevidím, ale podle mě máte na papíře špičkový kádr, kterému chybí akorát elitní sniper.

Reagovat
Pinturicchio

Máme Bendera.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Yanek

že to ještě nikde nevidím oficiálně.

Reagovat
Pettirosso

je na lékařské, už finišuje, bohužel asi projde

Reagovat
smazaný uživatel

Prezreli mu aj vrecka? Vraj tam ma zvlhnuty pustny prach

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Nic co by chceli ferrari maju bicykel cele leto spekulacii,hviezdny šuteri Cavani, Persie, Dzeko, Hiquain, Torres, Suarez, Lorente, Berbatov a nakonie danske kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som bentnera nespoznal http://preskoc.cz/9mn

chod preeeeeeč

Reagovat
smazaný uživatel

14:16 konec mercatta

Reagovat
smazaný uživatel

nie do 19:00

Reagovat
smazaný uživatel

v 14:16 poslední novinka v přehledu, tam spí

Reagovat
danko10

Largo je fanusik Rima, takze je mozne, ze ho pri sledovani talianskych medii jeblo...

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Largo

Omlouvám se, vypadl u nás net.....

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

3 hodinky daco do konca mercata,sabatini na kazdy post mas hodinu stoper,krajny obranca a utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdříve Van Persie a nakonec je to Bendtner no to je gol... A Marottu ani nenapadne vyfouknout Laziu Abdellaoueho.

Reagovat
danko10

Najvacsi bol ten humorista co tu tvrdil, ze kupia Persieho aj Jovetica.

Reagovat
smazaný uživatel

ak fandi PSG alebo CITI tak to humor nebol. taky debilkovia si kupia koho chcu

Reagovat
danko10

Neee, jeden z JuveDefenceForce to bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák možno nakoniec do Interu podľa Gazzetty. To by bola pecka. Hneď by sme tu mali silnejšiu fanúšikovskú základňu

Reagovat
smazaný uživatel

čoze a čo by v interi robil? to sme si radsej Castaignosa mohli nechat

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si na hodinu odídem , že tu uvidim ze Torosidis sedí v lietadle a Sabatini letí do Turína po Ogbonnu , a ono sem nepribudla ani žiadna novinka ....

Reagovat
smazaný uživatel

14:16 - posledná novinka

Celkom slabé to tu je

Reagovat
smazaný uživatel

vcetci autori si v sekcii premier league

Reagovat
smazaný uživatel

je tam pisane ze kvoli technickej pricine je pauza

Reagovat
smazaný uživatel

galliani sa zrejme pripravuje na svoj kuzelncky tah

Reagovat
smazaný uživatel

zazrak bude ak dnes dojde nejaky 18 rocny hrac

Reagovat
CubONE

Bianchi musi ostat v Turine

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde Viola do prdele!!!

Reagovat
Pettirosso

Modesto do Pescary, Ziegler do Parmy, my dotahujeme Pelusa

Reagovat
smazaný uživatel

Pelusa? V tom případě odchází Masi.

Reagovat
Pettirosso

jop, jde zpátky do Pro Vercelli za Appeltem

Reagovat
smazaný uživatel

Demence.

Reagovat
Benesse

Reagovat
lnterista

OT: jak dlouho ma byt zranenej Obi a Ricky?

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepisu ale tu mas vsetkych zranenych:Ricardo Álvarez koleno

Cristian Chivu vykloubený prst na pravé noze

Samir Handanović operace menisku

McDonald Mariga křížový vaz

Gabriel Mudingayi

Joel Obi

Dejan Stanković

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
Jajinek

Ricky cca 14 dní, Obi měsíc

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Obi / koniec oktobra

Ricky/uz trenuje, ale nebude to este tak skoro

Reagovat
smazaný uživatel

INDISPONIBILI 1 Handanovic (3a giornata), 26 Chivu (incerto 2a giornata), 5 Stankovic (4a giornata), 11 Alvarez (3a giornata), 20 Obi (5a giornata), 17 Mariga (10a giornata), 16 Mudingayi (in dubbio 2ª giornata)

Toto pise gazzetta. Giornata som si myslel ze je tyzden, prekladac ale hovori ze je to den, ta som si to asi zle domyslel.

Reagovat
Jajinek

značí to ligové kolo, ve kterém se hráč vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak potom to 3a giornata bude asi treti hraci den, nieco take.

Dik za vysvetlenie

Reagovat
smazaný uživatel

Schelotto zůstává v Atalantě! YEEESSSSSSSSSS MAN

Reagovat
olis

Bigon to riadne dosral

Reagovat
Alberto Aquilani

15:55 - Velkou posilu do brány hlásí Pescara, přichází veterán Ivan Pelizzoli. ..... tak to HO HOOOOOO

Reagovat
lnterista

ten jeste hraje?

Reagovat
Alberto Aquilani

asi ano , lepší Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nema vela rokov, ked bol v Rome, tak bol este mlady, ale ked odisiel, trvalo 6 rokov, kym sme zase ziskali poriadneho golmana a aj toho by Sabatini najradsej predal, aby priviedol nejakeho srandistu z Juznej Ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

Keby odisiel este Mesbah a prisiel miesto neho kvalitny bek bol by som spokojny uplne. Ak ostane Mexes tak stoper asi nepride, ak odide tak by sa zisiel aj ten do zakladu. Kaká je asi priliz velke prianie a ja ani neviem co ho chcem. Neviem co od neho cakat, a plat iste nebude mat maly. Treba sa zamerat na obrancov..

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani makaj, ostava Ti 2,5 hodky casu... nezabudaj obranca a ofenzivny zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

Roma stale nic, ak sa nestane zazrak, tak nas caka dalsia presustrovana sezona, absolutne sme nedoplnili posty, ktore sme potrebovali (obrana), mna uz tieto experimenty prestavaju bavit, chcem seriozneho trenera a kvalitu na ihrisku, ktora sa da kupit aj za rozumnu cenu (vid. De Jong, Ciani, Valero...), nie experimenty, jeden rok parodia Barcelony, dalsi hura system bez obrany!

Reagovat
Largo

Mě stačí, když dojde stoper, krajní obránce a útočník (krajní )

Reagovat
danko10

Obsvsm sa, ze je vymalovane...

Reagovat
danko10

*obavam. Sa mi normalne uz trasu ruky.

Reagovat
Largo

Bohužel.....I když, jestli sem (třeba z úterních státnic) naučil, tak že dokud nepadne oficiální výsledek, nevzdávej to

Reagovat
danko10

Takze si zvladol? Aspon nejake pozitivum medzi rimanmi. Gratz!

Mame dve hodiny a nekoluju ani spekulacie, takze asi...

Reagovat
Largo

Zvládl, nakonec....se štěstím. Díík. I když to zkažený mercato to asi nespraví no....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Vargase v Janově ten ma na lepší klidně na lpool

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti ne.

Reagovat
M11

no v soucasnosti muze byt rad ze si ho nekdo vubec vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu prečítal som si to tu a rýchlo odchádzam, mám len jedny nervy. Už začínam písať ten list na rozlúčku o tom ako podľa slov Marottu nemusí stáť top útočník 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Až to napíšeš, tak bych si to rád přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo myslené na tú našu včerajšiu diskusiu s Wladom v našej FB skupine, neviem či tam si

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nečetl. Hoď mi link pod tu debatu, kterou jsme vedli včera u Pinta na zdi. Nebo si mě přidej a hoď mi pozvánku do skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal som ti request

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to očekávat a je to tak dobře :). Na rok ho nahradí Zanetti a pak se najde náhrada

Reagovat
lnterista

jj taky bych dal na praveho obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Handa-Zanetti.Ranno.Samuel.Pereira-Guarin.Gargano.Cambiasso-Cassano.Palacio-Milito...sorry Wes, ale nevím kam s tebou . Na 3 místa v útoku máme dobrou kvalitu: Milito, Cassano, Palacio, Snejder, Coutinho, Alvarez. Myslím, že další útočník nenípotřeba. Když se nedej bože zraní Diego, máme Rodriga

Reagovat
lnterista

myslis ze ten Cassano bude dobrej? Vseci budou makat a behat a on si tam bude jen tak chodit...to budu tezko davat

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze on to ma hlavne v jeho sikovnych nohach A kondiciu ziska znova s5

Reagovat
cresposuper

Cassano, Palacio a Milito nebudú hrávať spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze siel tak lacno, z City sa malo vytrieskat omnoho viac. Aj Mancini mohol z ucty k byvalemu zamestnavatelovi navysit ponuanu ciastku za neho

Reagovat
danko10

Ty by si z ucty k tvojmu byvalemu zamestnavatelovi, ktory ta navyse prepustil, oskubal toho sucasneho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by mal neobmedzene ropne zdroje, tak ano. NAvyse je talian a ten by mohol talianskemu timu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, v jakém světě Ty žiješ.,....

Reagovat
smazaný uživatel

preco pises cesky ked si Slovak?

Reagovat
DelPiero137

Nechapem to nase vedenie, ak neprivedu fakt niekoho kto nas posunie niekam naco take menia ako Bianchi, Floccari atd? S Matrim, Mirkom, Giom a Fabiom stacime na LM aj Ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

citi ma ted 3 beky myslím že Maicon a Richards jim stačí ne a Zabaletu by měli poslat do interu

Reagovat
smazaný uživatel

Z anglickeho okna:

OFICIÁLNĚ: Nicklas Bendtner se konečně stává největší hvězdou turínského Juventusu. Prozatím jen na rok.

Takze je niclas je teraz vasa najvacsia hviezda, juveDefenceForce musi byt stastim bez seba

Reagovat
smazaný uživatel

Od anglického póvlu celkem zábavná poznámka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam sa hrabu taky Buffon s Pirlom, teraz je Vasa star Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zvědavý, jak se chlapci dohodnou, který bude Nicklasovi zavazovat pravou, a který levou kopačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Reagovat
smazaný uživatel

To psal fantomas ne? Mohl se předvést lépe, tohle je dost slabé. Umí psát i větší hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

hej fantomas objektivita z neho priam srsi

Snad si juve tento rok zahra LM s jeho arsenalom a vy im nalozite sestku, nech sa uvedomi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral kohokoliv z Anglie kromě Chelsea. Je to škoda. Snad se ještě potkáme, bylo by to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dojdete v Evropě daleko musíme dohnat Bundesligu! Škoda toho Udine navíc když vypadl i Gladbach.

Reagovat
smazaný uživatel

Německo se dohnat jen tak nedá. Každopádně by museli hrát prim i týmy v EL. Bohužel s tím losem tak otřesných a neatraktivních týmů budou vyšší náklady na dopravu, zvlášť Inter, než kolik se jim vrátí v odměnách. A vstupenkami se nepokryje ani údržba stadionu. Je to hnus. EL je soutěž úplně na nic. Ale co, EL, CHL, neřeším. Nejlepší soutěží na světě je Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*museli (týmy)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jenom má Juve tu třetí hvězdu!

Reagovat
smazaný uživatel

To je čo za sračku ?

Reagovat
10

tohle asi mělo bejt vtipný...

Reagovat
Maritazzi

Není to spíš myšleno v narážce na jeho sebevědomí?

Reagovat
Godwinson

Jednoznačně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Largo

Já bych to viděl na ironii......

Reagovat
fantomas

Omg, klidněte se, šoumeni. To neni nic proti Juventusu, je to narážka na Bendtnerovo gigantický ego, který jeho jakožto hvězdu světovýho fotbalu nepochybně vnímá. Naštěstí ti, kterym to bylo doopravdy určený, to pochopili...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem ci ako redaktor by si mal do toho zahrnat ironiu a sarkazmus. Ja napr. o bendtnerovi dokopy nic neviem, o povahe uz vobec nic, tak som to zobral v podstate vazne. A vyznieva to pekne debilne teda.

Reagovat
fantomas

Já svuj článek nevydávám za extra objektivní, pojímám to podobně jako někteří kolegové v Anglii, prostě zábavně. Od objektivního infa sou tu jiný články na main page. Takže v tom nevidim jedinej problém. Spíš ty bys tam neměl lézt, když tě pak podobný věci v kombinaci s neznalostí kontextu dokážou rozpálit do nepříčetnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam hodim nieco ako[irony] [/irony] nech vedia aj ludia neznali kontextu. Kedze je dost velka sanca ze vela ludi aj z inych sekcii sa do okna pridu pozriet..

A nie som vytoceny, ako Interistu ma to skor pobavilo(na ich ucet )

Reagovat
fantomas

To by fakt nevypadalo dobře no, co ti na to mám říct.

Reagovat
smazaný uživatel

takto to vyzera este horsie

Reagovat
fantomas

Whatever.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopili to jen ti "nad věcí"

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ti, co nieco predtym tusili nieco o jeho egu

Reagovat
fantomas

A takových je v anglický sekci 90 % - a ano, právě pro ně je muj článek určenej v první řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi připravil na nákup Kaka 13mil€ !

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi připravil na nákup Kaka 13mil€ !

Reagovat
danko10

To ze ho nakoniec Galliani spravi, je podla mna istota.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorge Martinezov agent v Milane?? Teraz do ktoreh Milanskeho teamu ma prestupit??? Aky post hra on vobec?

Reagovat
10

v Miláně jsou teď agenti všech hráčů, tam se totiž řeší přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...diky to som nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne tak precitaj si clanok hore

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, nabuduce si clanok precitam od zaciatku...

Reagovat
Benesse

z krídla prípadne podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Largo

Ani do jednoho, v Miláně je Ata Hotel, centrum přestupů....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, uz viem díky Moja chyba, som si neprecital zaciatok clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner do Juventusu nakonec nepřestoupí. Při zdravotní prohlídce zkolabovali v Turíně přístroje. Na vině je údajně Dánovo vysoké ego.

Reagovat
Benesse

ale no tak

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

ty vole ja po prvni vete uz fakt myslel ze neco pravdiveho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

strileni do vlastnich

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

By mohl v Turině do 19:00 vypadnout proud a žádná prohlídka by nebyla

Reagovat
Pettirosso

sem mrtvej :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože , čo mám spraviť aby prišiel pravý obranca a stopér ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
Alberto Aquilani

Liverpool

Reagovat
danko10

Zapnut si fifu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak Luis Enrique je jediný tréner(neviem kolkátich rokov) čo nedostal gol od Interu .....

Reagovat
lnterista

tak to je kadr

Reagovat
Maritazzi

Škoda no, že přepisoval tyhle statistiky i třeba ohledně působení v pohárech.

Reagovat
danko10

Skoda, ze od vsetkych ostatnych dostal minimalne 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhej strane, Bendtner je aspoň sympaťák ked už nemá kvality na ihrisku. Utešujem sa ako sa dá, ja viem...

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Pokáždé když Milán byl v základní skupině s Anderlechtem tak AC vyhrálo LM!

Když jsem slyšel to že když byl v Itálii 2x korupční skandál Itálie vyhrála velký turnaj s Eurem už je to 3x skandál 3x finále a v to jsem před Eurem nevěřil tak snad i ten Anderlecht má něco do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Lidé si rádi hledají leckteré spojitosti, jen aby se uchlácholili. Ale bylo by to pěkné, to zase jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Repete finále z roku 2003, tentokrát pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

Šu*al som len raz, práve tu a práve teraz, sperma strieka rovnako na všetkých z nás, tak sa nemrač ale zabudni na sex, zabudni jak si honil včera, dneska je tu další deň, porno, párty, sex, relax!

Reagovat
Alberto Aquilani

máš talent

Reagovat
smazaný uživatel

Okopčil to je to starý jak Egypt.

Reagovat
Largo

Ne Jeruzalém?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ten stoper asi nebude

Reagovat
Largo

Z pozice AS asi už nic no....

Reagovat
smazaný uživatel

sabatini sa tula niekde v pripravke

Reagovat
danko10

Jedine, co este kupi budu cigarety.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman si je nekupuje sám?

Reagovat
danko10

Oni su na tom obidvaja rovnako. A vlastne aj Baldini.

Reagovat
smazaný uživatel

To je partička

Reagovat
danko10

JJ. "Tak co? Ideme kupit niekoho do tej obrany?" "Ser na to, ja to nejak polepim. Zapalime este jednu..."

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych čekal reakci: "Do obrany? Vždyť na obranu nehrajeme. Kácej na to a rozbal další karton."

Reagovat
danko10

Alebo: "Co mas ku*va furt s tymi obrancami?" "No mas tam totiz len styroch a..." "jak styroch? Tvrdil si mi, ze Balzaretti je kridlo!"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro řadu týmů bylo typické 4-4-2. Pro Zemana je typické 2-4-4

Reagovat
danko10

Pozor, nemas pravdu. S Cataniou sme hrali 2-5-4 (Jeden z tej dvojky vzadu bol Stek) a v nastaveni dokonca 2-6-4, pretoze po Nicovom gole zostal s Martym vzadu uz len rozcvicujuci sa Florenzi, ktory si od neho prisiel pozicat rucnik, co mal hodeny za branou. Nastastie chalani z Catanie zakoncili do brvna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

diky kluci brecim smichy

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Goicoechea v Římě. Post, na kterém opravdu potřebujeme posílit.

Reagovat
danko10

Nezablokoval ten transfer trucujuci Julio Sergio?

Reagovat
Maritazzi

Asi ne. Už je to ale k posrání, každý vidí, kde potřebujem posílit a oni přivedou někoho na snad jediný post, kde nikoho nepotřebujeme.

Reagovat
danko10
Reagovat
smazaný uživatel

potrebujem golmana Stek je dira od Lobonta tak nic extra takze ja budem rad ked bude chytat tento Goiko.. :-)

Reagovat
Maritazzi

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stek je diera?

Reagovat
smazaný uživatel

idem si dat fifu 2-3 zapasiky aj tak zrejme o nic nepridem cez polcas kuknem co nove

Reagovat
Largo

Jestli čekáš na přestupové triumfy AS Řím, doporučuju rozjet v PESku zrovna celou Master League

Reagovat
smazaný uživatel

na fife som si pokupoval piris,dodo,balzaretti atd aj rhodolfo -ktory nakoniec ani nepride aj predal hracov co odisli juan,heinze.... po 29 kole stracam na juventus 2 body ,inter treti,AC stvrte

Reagovat
Largo

Dobrý. Já čekám se startem nový Master League až skončí přestupy....

Reagovat
olis

17:25 - Podle italských médií se Edinson Cavani dohodl na prodloužení stávající smlouvy s Neapolí. Oficiálně by se měly obě strany vyjádřit dnes večer.

dufam ze dnes to uz bude skutocne oznamene inak podla SKY by klauzula mala byt nakoniec az 60 mega

Reagovat
Alberto Aquilani

17:22 - Tak fanoušci AS se přece jen dočkali. Už jen detaily zbývají do oficiálního představení nového třetího brankáře římského celku. Z Danubia přichází Mauro Goicoechea. .... No tak už som fakt spokojný a môžem ísť kade ľahšie .....

Reagovat
smazaný uživatel

Di Marzio: "Mesbah blokuje příchod levého obránce."

nemám ve zvyku nadávat hráčům do kokotů, pokud hrajou špatně, ale tohle je pro změnu věc, kterou vrcholně nesnáším..., před lety třeba Janku. vůbec profesionála netankuje, že je před ním Antonini, Constant, De Sciglio, potenciálně Dídac a nedivil bych se, kdyby takový Bonera rovněž dostal šanci spíš než Djamel, na jehož odchod kýve Galliani celé léto komukoliv, kdo se na něj jen zeptá..., tímhle jednáním nám utíkají hráči jako Peluso, Antonelli, Dossena a spol., což jsou do jednoho lepší varianty. chlapec holt ví, že do podobně velkýho klubu už se nepodívá...

Reagovat
10

stejná situace aktuálně v Juve už druhý rok s Iaquintou...měl několik nabídek, ale než aby se vzdal části platu, bude do novin říkat, jak se chce poprat o šanci v prvním týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vincek je zmrd. Chová se stejně jako Amauri. Elia je oproti nim takový kádr, že raději odešel, než aby dojil klub. Miloš to taky pochopil.

Reagovat
panca

ja tohle povazuji za chybu manazeru. Je to jejich chyba, ze podepisi takovyhle smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom žádná, to je samozřejmé. Hráči ale nemají dostatek soudnosti a hlavně zřejmě nemají zájem hrát fotbal. Raději si vysedí miliony na tribuně.

Reagovat
10

jistě, využívají jejich chyby...ale to neznamená, že to není vymrdávačský jednání

Reagovat
panca

tak o tom zadna. Vyuziva toho, ale neni to jeho chyba. Maj ty smlouvy stavet jinak. Treba mensi zaklad a pak vetsi bonusy za zapasy atd. Takovej iaquinta by k vam sel i za takovou smlouvu nez zustat v udine nebo kde to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale zároveň si za to může management sám. Vůbec neměl Mesbaha přivádět... Doteď nevím, co si od něj slibovali...

Reagovat
CubONE

Reagovat
GEGE

Mesbah je vřed a bohužel to vypadá,že kvůli němu to bude na levem beku zase skřípat...

Reagovat
Yanek

Aspoň se Galliani z takových nákupů poučí.

Reagovat
Largo

Tak o tom právě pochybuju......

Reagovat
smazaný uživatel

Přestat ho nominovat, ať si sedí na tribuně. A pokud by se ani pak nevzpamatoval, tak klidně vyplatit ze smlouvy.

Reagovat
panca

vyplatit je uplna blbbost. To by pak mohl jit jiinam a jeste by mel od nas prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude on sám chtít odejít, tak za něj nedostanem ani vindru. Já bych byl radši, kdybychom se jej okamžitě zbavili. A v zimě bych alespoň za pár éček zkusil prodat Flaminiho, protože to je tragéd č. 2.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak ten nový golman vyzerá tak trochu ako Bojan , tak mu možno dajú 14ku a pojde to skusit do utoku ....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
danko10

Neboj, on este mozno vybuchne Boasovi Lloris a rano sa zobudime bez Martyho. Anglani zatvaraju byznis az o polnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

však starký (Zeman) vyžaduje, aby sa zapájal brankár do hry, tak možno ho dajú na libero a bude vlk sýty, aj ovca celá

totálny prepadák, rozpredali sme celú obranu a prišiel až jeden stopér + jeden dorastenec a ďalší v dorasteneckom veku už sa teším, keď sa zraní Burdi, alebo Castán...

Reagovat
CubONE

No Fester, prekvap nas este niecim, prosim!

Reagovat
danko10

No pani... Posledna hodinka. Najvyssi cas uchylit sa k modlitbam.

Reagovat
Maritazzi

Já kvůli tomu dneska zavrhl Dočesnou, pokud se fakt nestane nic, už se zbláznim. A zítra bude Dočesná s o to fatálnějšími důsledky.

Reagovat
danko10

Co to prosimta je ta "Dočesná?"

Reagovat
Maritazzi

Slavnosti piva z celé České republiky + německé příhraničí. K tomu je to udělaný ve stylu festivalu, hrajou tam někdy i docela dobrá jména.

Reagovat
danko10

Tak to si solidny masochista, ze tu sedis cely den kvoli tomuto fiasku.

Reagovat
Maritazzi

Jak říkám, zítra mě tam maj už v poledne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Idem kukať bez servítky ......a modliť sa ......

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina do konca!

Reagovat
olis

tak Neapol este Armero a som spokojny ale realne uz asi nikto nepride

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
travis joe

KAKÁ=>AC MILAN

Reagovat
Jajinek

Kurva Branco dělej něco...vždyť aktuální vice-Milito je Livaja....

Reagovat
Votas

zahlídl se, že tam Strama chce zkusit Rickyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

to je vtip ne? Vždy´t není ani ryhlej, ani důraznej, ani nemá zakončení...

Reagovat
lnterista

Palacio to na hrotu zvladne...stejne mam pocit ze to bude asi nase cislo 1 v utoku. nebo co myslis kdo da vic golu Milito nebo Palacio? penalty se nepocitaji

Reagovat
Jajinek

cožeto?

Reagovat
lnterista

no myslim ze Palacio da nejvic golu za sezonu a ze za Milita taky zvladne zaskocit

Reagovat
Jajinek

jj, ale pak bude chybět na své pozici...

Reagovat
lnterista

Coutinho, Alvarez, Cassano to zvladnou...ale stejne nekdo prijde

Reagovat
Votas

já doufám, ale fakt sem to někde zahlídl

Reagovat
CubONE

17:55 - Palermo se nevzdává zisku Djamela Mesbaha z AC Milán. Milánské tifosi možná tato zpráva nadchne ještě víc.

Reagovat
CubONE

Astori este pride do AC, citim to. Alebo Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Oba!

Reagovat
travis joe

Doufám, že máš pravdu.

Reagovat
Yanek

Ani jeden.

Reagovat
CubONE

nechaj ma to citit zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio mercato je stejně nejzajímavější, hlavně ten poslední den.

Reagovat
Inzaghi

Dneska právě dost nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Milanisty ano.

Reagovat
10

slabý mercato jako prase, slabší než to slaboučký loňský...

Reagovat
Kenneth

Galliani . To toho Kaká nemohl získat kurva.

Reagovat
CubONE

tak vy ste vraj zavreli...

Reagovat
smazaný uživatel

To jste vy nemohli, kurva, prodat? Těch pár milionů vás nespasí, když mu je budete muset platit, zatímco bude sedět na tribuně.

Reagovat
Kenneth

Když po nás chcete roční hostovačku bez opce s tím že vám ještě budeme platit 5 mega? To mu můžeme rovnou platit 9 a nechat si ho.

Reagovat
CubONE

lenze Galliani ho dnes chcel kupit, cital som 13 resp 16 milionov a vy ste uzavreli prestupove okno

Reagovat
Kenneth

Tomu, nevěřím. Mourinho s ním těžko začne poslední den počítat když celý léto tvrdí at si Kaká hledá klub.

Reagovat
Yanek

Nechte si ho na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Som si myslel že prestupové okno končí o pol noci.. prečo 60 minút už len?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí pro AS Roma v bojích o záchranu SA.

Reagovat
olis

ta cena za Ramireza dost smiesna, to mohol ostat aj Serii A

Reagovat
Alberto Aquilani

Llama neni stredopoliar ? Načo to Fiorentine bude ?

Reagovat
10

LWB

Reagovat
Alberto Aquilani

Ou , neviem prečo som si myslel , že je to CM

Reagovat
Alberto Aquilani

možno som si ho pomylil s Lodi-m , ten neni CM/AM ?

Reagovat
10

jj, Lodi je CM, takovej staženější playmaker typu Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v Interi je už koniec letného mercata. Nemusí sa ani čakať na 19.hodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston do trapneho Southamptonu

Reagovat
Alberto Aquilani

ale jo , pol hodinka , Saba ešte si zapál jednu marlborku .....

Reagovat
Largo

Zatím teda absolutní zklamání snad ve všech týmech kromě Fiorentiny.....

Reagovat
smazaný uživatel

a Interu U nas spokojnost s letom

Reagovat
Largo

No, já čekal někoho lepšího na stopera. Velmi mile mě překvapil Pereira a Palacio. Ale ještě záložníka a viceMilita by to chtělo no....

Reagovat
lnterista

vice Milita by to chtelo ale zaloznici v poho ne? Navic asi jeste zustane Mariga

Reagovat
smazaný uživatel

A mat floccariho ako vicemilita a nemat ho, je v podstate jedno

Reagovat
lnterista

taky nejsem zastance kupovat takovy hrace ale nekoho by to chtelo no

Reagovat
olis

Neapol toto mercato mal dost take rozumne by som povedal ale priznam sa ze som cakal viac, ale neda sa hovorit o nespokojnosti

Reagovat
10

Luca Toni zpátky

Reagovat
Pipo123

FIore paráda proste, tie posily sú dobré, ale stejne im moc neverím

Reagovat
10

bude trvat než si to sedne, ale pokud dostane Montella čas, tak budou brzo zpátky ve hře o LM

Reagovat
olis

ani ja im velmi neverim ale tu EL by mozno mohli dat

Reagovat
maras93

Ať se tu ještě objeví, že odchází Mesbah. To bych měl takovouuuuhle radost

Reagovat
Pipo123

Budem v šoku ak nikto nepríde do AS či Lazia, čakal som viac na prestupovom trhu

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

13 minut !!! uz nacase najst mobil a niekomu zavolat

Reagovat
Largo

Máš číslo na Chucka Norrise???

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ten nataca teraz walkra 20 seriu

Reagovat
Yanek

Tak Mesbah s náma i další sezonu, teď už tomu odchodu nevěřím. A to si mohl vybírat - Palermo, Marseille, Torino. Fakt nevím, proč ho Max nominuje. Ať sedí a nejezdí na zápasy, co s ním...

Reagovat
CubONE

Reagovat
maras93

Ani na tu tribunu si nezaslouží jít, ať kouká v televizi, hajzl..

Reagovat
smazaný uživatel

zdenda so sabatanim teraz dakde na jamajke hulia a obkukuju nejake gogo kozate tanecnice a nejake prestupy maju v riti ,mozno su tak zhuleny ze si myslia ze je 1.8.

Reagovat
Largo

Taky si řikám, kolik lidí tam už dávno asi není.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to o ničem. Chybí tomu nějaká bomba na poslední chvíli. Jedinej zajímavej příchod je Bendtner do Juventusu, ale to už se tak nějak tušilo včera a De Jong už byl včera jasnej. Tyhlety přesuny starých známých útočníků (Gilardino, Borrielo, Toni)každej rok z jednoho týmu SA do jiného mě fakt už nevzrušujou.

Reagovat
Largo

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, to hlavní se upeklo už včera a dnes jen formálně dotáhlo. Milan asi chtěl jen levýho beka, ale to chcíplo na Mesbahovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Luca Toni

Reagovat
Alberto Aquilani

Minuta , pod Saba

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

to bude prdel ta letošní sezona

Reagovat
smazaný uživatel

finito

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání. Fester asi někde usnul.

Reagovat
smazaný uživatel

On si svoje domácí úkoly už splnil. Nebylo moc pravděpodobný, že 31.8. přijde nějakej velkej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď jen přestupy, které se uskutečnily, je zatím nebyly zveřejněny co?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky!!! Jsem rád že Saba nezahálel a přivedl gólmanskou trojku. Jde se slavit!!! ten člověk mi dal konečně důvod, proč se dnešní večer zničit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

do sezony ideme s tym ze pri zmanovi sa nikdo nezrani,len uz bradley zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Mercato celkovo onicom. Ked si porovname ako vedia rozhadzovat a zaujimavo posilovat anglicke kluby-southamptom 14 za gastona, blba swansea spanielskeho reprezentanta hernandeza, Julioneho si vedia dovolit zaplatit nedavno 2.ligovy qpr atd.je to dost rozdiel.

A ten rozdiel spociva v predaji TV za ligu, premier league ich predava za 3 mld libier na rok, a z toho sa stedro dotuju podla umiestnenia aj nizko postavene timy v tabulke. Seria A predala prava este lacnejsie ako naposledy myslim ze je to uz len 600-700 mil eur na ligu. Aj z toho vacsinu dostavaju najvacsi giganti(|ktori tie peniaze minu na velke platy lamam ) a nizsie timy dostavaju malo. Nemaju peniaze na posily, na ich platy, na opravu stadionov.

Obavam sa ale ze je to zacarovany kruh, mame malo penazi z prav- menej penazi na svele posily- menej zaujimava liga- menej penazi z prav a dookola.

Zato PL- obrovske peniaze z prav- vela penazi timom- vela posil- zaujimavejsia liga- vela penazi z tv prav

A nejak nevidim vychodisko. Pomohol by turnaj organizovany talianskom ale nic take sa nechysta

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez je reprezentant?

Reagovat
smazaný uživatel

ma zo 4 starty

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,ale v soucasne dobe reprezentant neni...napsal bys reprezentant Ujfalusi? Aktivne fotbal hraje, starty ma,ale v repre neni...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ine, ujfi uz je stary, za to pablo ma len 27 a je stale v sirsom kadri repre, podla mna sa moze nazvat reprezentantom

Reagovat
olis

no musi sa udiat nieco velke, bud zmena marketingu celej ligy pretoze podla mna uroven futbalu v PL neni vobec o tolko vetsia aky je financny rozdiel medzi ligamy, druha moznost je ze musia zacat talianske kluby mat uspech v europe hlavne LM to sa dobre ukazuje !zatial! juventus ktory by v LM mohol byt daleko ale myslim pravidelne ale aj ine kluby to mozu dotiahnut daleko, no a ta posledna najhorsia varianta pre mna musi prist jeden velky investor a mozno aj viac

Reagovat
smazaný uživatel

zmenit marketing ako? Ked ti ziadna televizia neponukne viac ako 700 mil, pretoze sa jej to neoplati a nevie to predat dalej tak aby tie TV mali sledovanost, neurobis nic. Musela by sa zvysit celkova popularita ligy, aby ju co najviac ludi sledovalo a boli ochotni aj platit. A to nejde z nicoho nic, navyse su na to potrebne peniaze a tie nie su

s investormi suhlasim, +mali by sa budovat nove moderne stadiony

Reagovat
olis

stadiony sa zacinaju budovat, Juventus, Udinese, Neapol pravdepodobne, a nieco som cital ze aj Inter a ten marketing som nemyslel len u televizii ale celkovo ako sa kluby prezentuju

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Že majú malé týmy nedostatok prachov to ma takmer vôbec netrápi. A obzvlášť ak Bologna predá Ramiréza do Anglicka. Calciu ani zas moc nefandím. Ja fandím hlavne Interu a ten je úspešný (až na poslednú sezónu). Ale čo je dôležité, v Interi som našiel hrdosť, lásku, čestnosť a hlavne srdce a Zanettiho!!! To je to, prečo Interu fandím.

Inak v živote som samozrejme šťastný, takže mi nič nechýba. Samozrejme, chcem mať veci, ktoré doposiaľ nemám, ale pomaly sa mi to plní - jedna za druhou. A tie, ktoré sa mi nesplnili, sú na dobrej ceste, aby sa stali realitou

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Yanek

Largo díky za souhrn. Jinak letos fakt bída, snad to bude příští léto o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

nie su peniaze, takze nebude

Reagovat
Largo

Souhlasím, letos mě to dost zklamalo. Čekal sem víc zejména od AC, Lazia, AS a Udinese. A Juve mohlo najít lepšího hráče, ať Marotta říká, co chce....Snad to příště bude lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Mercato bez jediné vzrušující změny? To bych teda neřekl těch vrrušujících bylo podle mě dost, ale bohužel všechny negativní

Reagovat
Jajinek

I přes to, že jinde se může přestupovat do půlnoci, myslím, že je v Interu konec a proto bych si dovolil krátké shrnutí.

Tohle mercato bylo jedno z nejklíčovějších. Inter je poprvé bez LM a prostě docházejí finance, což vidí snad každý. Každý taky vidí, že tým potřeboval generační obměnu. Jenže jak to udělat bez financí?…no jak, jde to. Mnoho týmů to umí a Viola by o tom mohla letos povídat. Byly fáze, kdy naše mercato bylo výborné, ale když se na něj koukneme v globále, dokonalé prostě není. U mě spokojenost tak na 70%, vysvětlím proč.

Celou letní ságu můžeme rozdělit do dvou rovin. Ta první je emocionální. Po této stránce bylo léto naprosto drastické pro všechny Interisty a hned několikrát vytrhlo z jejich hrudí nejednu část srdce. Nucené odchody hráčů, kteří prožili Grande Inter 2 prostě bolí, a bolí hodně.

Na druhou stranu je tu stránka zvaná „mozek“ a podle té byla jasná klubová politika nikoho nepřeplatit a šetřit, kde se dá, a proto hodně hráčů muselo jít. Měli velké platy z doby, kdy Inter rozhazoval a potřeba říct, že si je zasloužili!!!

Jedno ale musím říct, okolnosti neokolnosti, legendy klubu, by se měli loučit, když už ne s trofejí v ruce, tak aspoň nějak důstojněji, než rozvázáním smlouvy, ale pojďme postupně.

Odchody:

Julione – ten nejbolestnější. Ještě do teď se nemůžu vzpamatovat z toho, co jsem včera viděl proti Vaslui. Když byl Julione ve studiu po triumfu v LM a rozplakal se u klíčových monetů jeho kariéry, byl jsem naměkko. Celou dobu jsem sice chápal jeho nucený odchod, ale když jsem ho včera viděl s dcerami jak se prostě neudržel, musel jsem si říct, sakra…ne…je mi jedno kolik bere…ať zůstane. Chápu, klesla mu výkonnost, bral hodně, nebylo možné ho nikde prodat, tak se prostě rozvázala smlouva. Ale takto propustit nejlepšího gólmana novodobé historie klubu? Prostě je to život. Ten včerejší pohled budu mít navždy uložený v paměti, a stejně jako na Pagliucu, stejně jako na Tolda, prostě nikdy nezapomenu

Maicon – Další člen zlaté generace. Byl u nás od začátku úspěchů a prostě byl nejlepším pravým bekem planety, v roce 2008 řekl bych o tři parníky. Na jeho hře je postavený celý styl Interu. Jeho náběhy, kterým přečísluje soupeře jsou naše útočení, jeho náběhy jsou naše rozehrávka. Ale přeci jen, už dva roky ho mám kvůli dvoum zápasům v lize. Nutně potřebuje novou motivaci, a opět…obrovský plat. Byl to bojovník a bude nám chybět. Podle mě největší ztráta léta a dodnes nikdo neví, jestli ho dokážeme nahradit, a to i přes to, že na jeho místě bude Zanetti. Pro City neuvěřitelnej kauf, ta cena je přes všechno naprosto směšná. Se vší úctou k Zabaletovi a Richardsovi, pokud bude hrát naplno…oba je v mžiku posadí

Longo – Je logické, že chce hrát a Espanyol je pro něj ideální volbou, protože v útoku tam kromě Alvara v podstatě nikoho nemají. Je dobré, že je to hostování bez opce, poučili jsme se z případu Destro a nešel nikam na 50%. Odcházel v době, kdy se sháněl vice-Milito. Proti tomuto přestupu nelze číci nic.

Pazzini – V tomto hráči jsem se bohužel nespletl. Těžil z boomu, za kterého přišel, ale svými kvalitami nikdy neměl na Inter a to, že jsme s ním hráli v 10ti je prostě fakt. Nikdy bych však nevěřil, že bude součástí výměny tak dobré, a že za něj ještě dostaneme zaplaceno v součtu takovou cenu. Tohle Branca, (i když vlastně měl výrobnou pozici, kterou mi připravili okolnosti) naprosto zvládl.

Castaignos – Opět jsme se v něm bohužel nespletl. Viděl jsem ho v Holandsku a bylo jasné, že dávat góly tam, a pak v Interu, je naprosto neporovnatelné. V tréninku byl podle ohlasů nejhrorší v mužstvu a tak není divu, že ani nedostal šanci. Provar to není, peníze jsme na něm spíše vydělali. Akorát si rok zastavil kariéru…a na rovinu, to je mi taky jedno. K srdci mi nepřirostl.

Faraoni – Logický odchod, protože jako v případě jeho předchůdce Pasquale je ideláním hráčem pro Udinese. Pomohl snížit cenu Handanoviče a to se počítá. Je jasné, že třeba Jonathán je horším hráčem, ale nač trápit mladého itala o kterém víte, že pokud se Inter vrátí na výsluní, na sestavu mít nebude. Věřím, že si v Udinese zahraje dost a přeju mu hodně štěstí.

Forlán – Největší zklamání loňského roku. OD propadáku ho zachránila jen jeho pořizovací cena 5 mega. Měl taky smůlu. Hrál snad i pravého obránce, jen ne to, co mu nejvíc sedí, a to second strikera. Gasp i Ranieri s ním doslova vyjebávali navíc byl často zraněný, ale tu žalostnou střeleckou bilanci mu prostě už nikdo neodpáře. Smlouva rozvázaná a je za oceánem. Stále je to pro mě sympaťák, takže věřím, že mu tam bude dobře.

Panděv – Bylo jasné, že se do Interu už nevrátí. Není to takový tragéd, jak se z něj dělá a úvod v Interu měl perfektní. Ta cena, co jsme za něj dostali je taky dobrá. Jsme na něm dost v plusu (přišel zadarmo). Příprava v Neapoli se mu prý povedla, takže jsme zvědav. Mám ho ve fantě.

Lúcio – Největší idiocie mercata. Chápal bych, kdyby šel do Německa či Brazílie. Ale největší konkurent? Ano, není klubista a prožíval by zápas i kdyby hrál za Východní Timor, ale stejně. Tohle jsem od něj nečekal. Vyhrál s Interem co mohl, víc už nikdy nedosáhne. Lepší pozici v týmu v Juve mít nebude. Tak nechápu ty výzvy, které hledá. Je to hnusné…ale boží mlýny..však to znáte.

Zarate – Naprosto logické neprodloužení hostování. V Interu zklamáním. Jeho styl hry se mi příčí a jsem rád, že je od Interu co nejdál. Jsme zvědavej, jestli ho Reja ještě dokáže využít.

Palombo – Hráč, ve kterém jsem se nejvíc spletl. Myslel jsem, že bude pro Inter ideálním přínosem. Ale patrně vadl již v Dorii a u nás vyhořel a pak už nedostal šanci, asi oprávněně. Tam se o prodloužení snad ani nikdy neuvažovalo.

Poli – Tady jsem naproti tomu šokován. V té bídě Interu vloni patřil k lepším, přitom je naděje na zlepšení. Takové CM co umí od všeho něco. Nevím, na čem to ztroskotalo, pokud na ceně, ok, pokud Inter neměl zájem, naprosto nechápu v intencích ostatních přestupů

Cordóba – Už mu odzvonilo, stejně jako Matrixovi. Jsem děsně rád, že ho vidím v obleku vedle Figa na lavičce, takhle se udržuje rodinna jménem Inter.

Odchody Alibec, Caldiroly, Biraghiho a Crisetiga na hostovačky logické. I když Caldirola je na přestup, což možná není moc chytré, ale spíše by se neprosadil no…

Příchody:

Palacio – No, snad už nikoho nemusím přesvědčovat, že tohle je přesně ten hráč pro Inter. Měl přijít vloni. Letos jsme za něj dali stejné peníze, co jsme vloni nechtěli a to jenom potvrdilo, že máme ve vedení magory. Naštěstí se vzbudili aspoň letos. Bude hrát jasný základ a možná bude naším nejlepším střelcem. Za dva roky si možná odejde do Argentiny ale po to dobu co bude u nás bude prostě geniální, o tom jsem přesvědčen.

Jonathan a Mariga - Návraty z hostování. Narovinu, ani jeden nemá na Inter ani z rychlíku. Setrvání Jonathána chápu proto, že je typově nejbližší Maiconovi a ten odešel. Stále doufám, že byl nachystaný jeho odchod, kdyby Maic zůstal. Jeho plat je celkem velký na to, že je to jasná lavička. Co se týče Marigy, tam jeho setrvání nechápu vůbec. Je 7mým hráčem na 3 posty, tedy naprosto nepotřebným. Tady asi sehrálo roli jeho zranění a to, že by nikde jinde neprošel prohlídkou, ale jeho setrvání beru jako prohru. Mohlo se na něm něco vydělat.

Coutinho – Tenhle návrat z hostování byl logický. Mnohokrát jsme psal, že na Inter nikdy mít nebude a že bych ho prodal, dokud má hodnotu. Uznávám, že to nemusí být až tak pravda a na jeho letošní přínos si rád ještě počkám. Klíčová sezóna. Konkurenci má velikou, ale začal dobře. Jsem na něj zvědavej.

Guarín – Uplatnění opce, sice za poměrně dost peněz, ale chápu to. Sice mu věci dlouho trvají, ale ta záloha potřebovala obměnit. Je tvrdý, důrazný, má střelu. V EL zatím daleko lepší než v lize. Bude hrát základ a myslím, že ty peníze byly dobře investované.

Silvestre – Před jeho příchodem vlastně neměl v Interu na stoperu vlastně kdo hrát. Mnozí říkají, že je to super kauf, já nad jeho přínosem trochu pochybuju. Na druhou stranu početně jsme na tomto postu štíhlý a on byl nejdostupnější varianta, ale z obrany mám opravdu strach.

Handanovič – Asi nejlepší náhrada Julioneho, která mohla přijít. Má pětinovej plat a kvalitativně nebude problém na Julia, který vloni dost chyboval, navázat. Tohle je prostě dobrý přestup po všech stránkách.

Gaby Mudinagayi – Spolehlivý náhradník. V Boloňi jsme ho sledoval, byl tam výborný, měl jsem ho i ve fantě. Malej plat, nevadí sedět na lavici, kdykoli zaskočí, zahraje si za velkoklub, nic nás nestál. Není co řešit.

Cassano – Je to pan génius a přestup roku. Takový kauf, abychom za horšího hráče dostali lepšího, který se nám víc hodí a ještě nám za něj připlatili. To se prostě něvidí. Chápu AC. Rino nedávno vysvětloval vyjednávací pozici černočervených a nebyla dobrá. Cassano je k té nevýhodné dohodě prostě donutil. Před dvěma lety jsme ho nechtěl. Inter měl kvalitu a mohl si z posil vybírat. Bylo jasné, že on více jak 2 roky nikde nevydrží a vždy se rozhádá, to byly vlastnosti proti. Nyní ho beru všemi deseti, protože naši kvalitu v útoku prostě zvedá. Zvedne i Wese, zvedne kreativitu. FORZA FANANTONIO!!!

Gargano – Použiju slove 10ky. Tyhle nohy Interu chyběly. Moc nechápu, proč ho Napoli poštělo. I po příchodu Behramiho by tam měl na základ a bude na něj mít i v Interu. Už v Napoli jeden z mála oblíbenců, nyní tuplem. Jenom škoda, že vlastně kvůli němu nevyšel De Jong, který by se do Inter hodil ještě víc. Mohli jsme mít oba…za ty ceny.

Pereira – Vůbec nevím co mám čekat, nemám ho nasledovaného. Ta cena je velká a na kraji obrany skoro nikdo není. Takže bych mu doporučil, aby byl dělo. Protože kdybych kvůli němu musel koukat pořád na Nagatoma, tak je zabiju oba!!!

Suma sumárum, některé věci se povedly, některé ne.

Velké plus je oživení zálohy, která letos bude hodně svižná a bude hodně pomáhat i obraně.

Výborně se na dlouhou dobu vyřešil post gólmana a jako plus rovněž vnímám setrvání Dekiho. Celou zlatou generaci prostě rozprodat nemůžeme! Nyní už zbývají jenom 4 hráči (Zanetti, Cuchu, Deki a Samuel). Navíc Deki je ultra oblíbenec a jeho rozvázání bych nesl těžko. Navíc bude 4-5 záložníkem. To znamená, že si v rámci tří v řadě zahraje ještě nějaké ty zápasy!

Největším plusem je pak to, že jsme sestavili, a nebojme se to říct – NEJLEPŚI UTOK V CALCIU. Milito, Palacio, Cassano je prostě světová kvalita, která nás letos potáhne.

Mínusů je ale taky hodně. Naprosto provařený přestup De Jonga, kterého jsme přenechali konkurenci. Hodně slabá obrana, která naní ani početná, ani nějak superkvalitní. Zejména náhradníci pokulhávají.

Průser vnímám i to, že nepřišel vice-Milito. Livaja na to nemá ani z rychlíku, a utěšovat se tím, že místo Milita může hrát Palacio, je prostě blbost. Ano, může, ale je to nouzovka, není to pojištěné a bere nám to alternaci na předposlední straně stromečku, která bude letos klíčová. Chtělo to zabijáka, který mi Militovi kryl zadek, klidně by seděl na lavici. A on prostě nyní není. A na rovinu, Milito není ztělesněné zdraví…ale co se dá dělat.

Globálně hodnotí mercato jako povedené, ale to jsme si říkal i vloni…a říkal jsem si to i v zimě…a jak to dopadlo, takže uvidíme.

Jinak králem mercata je jasně Viola, kde vzala na platy všech těch hráčů to moc nevím a jsem děsně rád, že se vrací Toni. AC nakonec vše zachránilo a Juve i přes fail s útočníkem taky zdatně doplnilo kádr. Nejvíc jsem zvědavej na Romu. Na některých postech mají díry a nětkeré hráče moc neznám…

Hlavně jsem rád, že je konec!! Přestupy mě nabaví, mě baví hra!!!

FORZA CALCIO!!!!

Reagovat
Jajinek

ještě doplnim sestavu

Handanovič (Castelazzi, Belec) - Zanetti (Jonathán), Samuel (Ranocchia), Silvestre (Chivu, Juan), Pereira (Nagatomo, Chivu) - Guarín (Stankovič), Gargano (Mudinagayi), Cambiasso (Obi, Mariga) - Wes (Coutinho), Palacio (Cassano, Alvarez) - Milito (Palacio, Livaja)

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel hrál někdy pravého stopera?

Reagovat
Jajinek

mám to prohozeně...sorry

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý, já jen pro jistotu

Reagovat
CubONE

kratke zhrnutie budem citat pocas vecere

Reagovat
Dominator

Reagovat
Benesse

super zhrnutie najviac som u vás zvedavý práve na Palacia s Cassanom, poskladať taký útok to je fakt neuveriteľné zvlášt za tie sumy. Jeden pán by sa z toho mohol priučiť. Inter bude silný a hoci som pred letom pochyboval o tom ako sa vysporiada s odchodmi svojich hviezd teraz viem že s ním proste treba stále počítať. Ale o tom to je, aspoň budú mať tie zápasy o itáliu vždy poriadny náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vydrží zdraví klíčovým hráčům, budeme pro nás v boji o titul větším soupeřem než AC a dost možná než Neapol. Obranu sice není co bývala, ale... v záloze trio bojovníků, před nimi duo, navíc zdvojené, velmi kreativních hráčů, a na hrotu pan střelec. Bude-li při vás stát štěstěna zdraví, dojdete si pro druhé místo, věřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

*budete

Reagovat
Votas

*dojdete si pro Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Možné je všechno Ale pevně věřím, že si dojdeme my pro obhajobu

Reagovat
Votas

parádní shrnutí...jenom to hodnocení by si zasloužilo udělat zvlášť pro příchody a zvlášť za odchody...odchodům bych dal tak 25%, příchodům 60%...ty faily s Julionem, Luciem, Maicem a Polim(!Juve!) sou prostě moc velký na to, aby je spasil majstštyk s Pazzem...navíc když Cassano měl být náš už místo něho v první řadě.

Mně pak v součtu chybí rozumnější alternativa za Guarína, pač Deki po operaci achilovky může být, jak kdyby tam nikdo nebyl.

Další "fail" je podle mě taky Gaby...ne vzhledem k jeho kvalitám, ale myslím, že právě to, že už byl v týmu bloklo De Jonga..jinak se hrozně těším, jak bude okopávat Pirla, nějakýho tvrďáka je dycky třeba.

A ještě mám problém s tím, že z loňskýho útoku zůstal jenom Milito a podobná refresh bude za dva roky potřeba znova...a to nevím, jak finančně utáhnem.

Jinak Caldirola je na spoluvlastnictví.

A do obrany bych možná zkusil občas zatáhnout Cuchua...pak se dívat jak trtá záloha Guarín,Gargano,Obi by byla po loňsku zajímavá změna.

Reagovat
Maritazzi

Poli je v Juve?

Reagovat
Votas

spoluvlastnictví s tím, že je rok v Dorii

Reagovat
Benesse

Juventus vlastní jeho polovicu ale sezonu bude hrať Poli v Sampdorii.

Reagovat
Jajinek

zajímavý nápad s tím Cuchuem

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
cresposuper

Parádny súhrn.

Akurát by som ešte dodal pár vecí. Začnem Zanettim. Tým, že nám odišiel Maicon sa vlastne automaticky posúva do obrany a neviem, či je to zrovna šťastné riešenie. Ako on to zahrá bez problémov, ale bude nám strašne chýbať v zálohe. Napríklad včera proti Vaslui to bolo vidieť, že práve on je tým motorom, ktorý potrebujeme. Guarín a Cuchu potrebujú vedľa seba niekoho ako Javiera (práve preto by som v prípade, že bude hrať v obrane videl Gargana na jeho poste a Cuchua na DM)

Ďalej by som sa zastavil v útoku. SCoutinhom sme podľa mňa chybu urobili. Teraz mal ešte slušnú hodnotu, čo za rok nemusí mať. On proste nie je typ do Calcia, moc nerozumiem prečo mu Strama tak verí. Navyše to je mladý chalan, nemá to moc zmysel nechávať si ho ako poistku na lavičku. Ako v príprave bol dobrý, ale predsa len, s akými súpermi. Inač je ale ofenzíva fakt parádna, ako píšeš, zostavili sme ju dobre. Akurát nesúhlasím s tým , že Palacio bude jasný základ, skôr to vidím tak, že bude 2.hráč vedľa Milita po Cassanovi, ale zahrá si určite veľa.

Reagovat
Jajinek

se Zanettim je to nesmysl. Coutinho je věc názoru a myslím, že tam jsou přípustné snad všechny varianty. Nevím, které je správná, takže určitě souhlas.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Shevchenko

Člověk se těší, jak po mercatu vylepší svůj útok ve fantě a ono to je ještě horší. Co teď s Hamdaouim nebo Gilardinem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenasel by se nekdo, do by mi trosku popsal toho Srba z Fiorentiny, prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, klasika.

Reagovat
terry

Počkej na Tomanaturu.

Reagovat
CubONE

preslo 12 minut, mercato uz skoncilo, je piatok vecer, ludia to vacsinou nie su

Reagovat
smazaný uživatel

s mancinovcema se tu nebavíme

Reagovat
Maritazzi

Hrozně mě zklamal Sabatini, já to tu psal už před a na začátku mercata, že s ním nejsem spokojený, pak mi chvilkově zavřel hubu, aby to nakonec projel tímhle stylem. Nic, tým bez obrany, bez reálné možnosti střídání v útoku. Tak možná poháry, možná ne. Ani nemám náladu to nějak víc komentovat.

Reagovat
Largo

Dlouho sem si ho vážil a vážit budu, ale tohle se mu moc nepovedlo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslím na to, ako sa Julio včera lúčil, tak sa vždy rozplačem To sú neskutočné emócie.

Reagovat
olis

live cavani podpisuje zmluvu http://soccerwebtv.blogspot.it/

Reagovat
olis

uz podpisal

Reagovat
olis

vykupna klauzula medzi 62-63 mega

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Giulioooooooooooo

Reagovat
10

nechápu tu sebedestrukci ve vašem podání

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ostal Balzaretti tak by to bolo vcelku dobré mercato. Ale kedže odišiel a žiadna náhrada neprišla, tak to zráža tak o 50% moje nadšenie z mercata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľavý obranca žiaden. Takže Mantovani/Garcia ?! ...alebo 3-5-2, ale koho potom tam na ľavý kraj? Bertolo je neschopa a Brienza by to zvládol? Na kraji v 4-4-2 v Siene mal povinnosti predsa len iné...

Reagovat
10

Pisano je levák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn práve, ale keď ku nám prestupoval a som o ňom zisťoval info, tak niekde bol písaný ako pravák, niekde ako ľavák. Každopáde u nás hral stále na pravo. A aj keby som ho prehodil, tak s kým potom na pravo? Morganella?

Reagovat
smazaný uživatel

Brienza nemůže hrát v 3-5-2 na kraji, leda v útoku a tam je plno a po te trojce od Neapole byste se mohli vrátit k 4-4-2 podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to som čakal. V 3-5-2 hráva práve viac zo stredu.

Ja som inak tiež za 4-4-2...ale Mantovani na ľavom kraji, to sa mi moc nepáči.

Reagovat
Houfi

Tak to v jakym stavu nechalo obranu vedení AS ....

Reagovat
SqueeZy

Falcao je neskutečný.. Toho kdyby se nám podařilo získat, tak udělám pro Marottu co chce

Reagovat
10

ten je z jiný planety...

Reagovat
olis

je to luxusny hrac, musim povedat ze mozno aj taky dobry ako Cavani, a ta chelsea je na smiech nikdy nepochopim jak mohli vyhrat LM, hnus velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je lepší než Cavani, je to totiž najlepší zakončovateľ sveta

Reagovat
olis

nesuhlasim, myslim ze Cavani je o kusok lepsi

Reagovat
snuff24

buď objektivní

Reagovat
Benesse

mam ich rád oboch ale Cavani sa na Falcaa v posledných dvoch sezonach nechytá...

Reagovat
olis

no je to tvoj nazor mne sa to tazko porovnava kedze Cavani hra v Neapola kazdopadne Cavani a Falcao su pre mna dva najlepsie hrote na svete

Reagovat
CubONE

olis, povedzme si uprimne, si zaujaty Cavani je genialny, o tom ziadna, ale na Falcao uz druhu sezonu nema konkurenciu

Reagovat
olis

nejdem sa hadat, mozno mas pravdu, mozno som naozaj zaujaty, ale to nevadi obaja su skvely a to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

A toto som verte či neverte písal ešte predtým ako som sa dozvedel priebeh zápasu o europsky superpohár

Nabudúci rok dajme za Falcaa 60 mega, a privedme len jeho

Reagovat
cresposuper

Bože, to sú zase diskusie.

Reagovat
smazaný uživatel

normálně mi teď Falcao při střídání docela připomínal Matriho v obličeji a ták.. Poď Matrixu, ukaž v sobě kus Falcaa a nepust Bendtera na plochu.

Reagovat
snuff24

Falcao je pán ten měl přijít jako vice-milito

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Walter, treti brankar je presne to, co sme potrebovali.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak smlouvu s nim podepisoval pavel nedvěd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele