Aktuality

Van Persie musí na operaci a nezahraje si pět měsíců

Zranění útočníka Arsenalu Robina van Persieho je vážnější, než se původně předpokládalo. Poslední vyšetření totiž odhalilo, že má zpřetrhané skoro všechny vazy v pravém kotníku a musí na operaci. Nizozemský fotbalista bude podle agentury AP mimo hru pět měsíců.

V Barceloně chci ukončit kariéru, řekl po prodloužení Iniesta

Vedení Barcelony se dohodlo s reprezentačním záložníkem Andrésem Iniestou na prodloužení kontraktu o další rok. Pětadvacetiletý španělský středopolař tak může na Nou Campu setrvat až do roku 2015. Vítězové Ligy mistrů to dnes uvedli na své webové stránce.

Martinse se drží smůla. Do konce roku si už nezahraje

Obafemi Martins se od svého příchodu do Wolfsburgu německým fanouškům zatím příliš nepředvedl. Letos však svou bilanci již nerozšíří. Kvůli problémům levé holeně bude do konce kalendářního roku mimo hru a příští týden ho čeká operace.

Alonso: Výsledek El Clasica bude důležitý, ale ne rozhodující

Primera Division má o šlágr nadcházejícího kola postaráno dlouho dopředu. Tradiční El Clasico mezi Barcelonou a Realem Madrid se poprvé bude týkat také Xabiho Alonsa. Letní posila týmu z hlavního města považuje nedělní utkání v souboji o ligový titul za velice důležité, ale ne za rozhodující.

Francouzi si stěžují na rasistické skandování fanoušků Juventusu

Francouzská organizace pro boj s rasismem LICRA hodlá podat trestní oznámení na fanoušky Juventusu, kteří při středečním zápasu Ligy mistrů v Bordeaux skandovali rasistická hesla. Ta přitom nebyla namířena proti nikomu z domácích hráčů, ale už tradičně útočila na útočníka Maria Balotelliho z Interu Milán.

Toni by mohl odejít z Bayernu do AS Řím

Italský útočník Luca Toni by mohl v zimní přestávce odejít z Bayernu Mnichov do AS Řím. Dvaatřicetiletý mistr světa z roku 2006, který byl v německém klubu kvůli kritice trenéra vyřazen z týmu, už podle listu Corriere dello Sport se zástupci italského celku jednal.

De la Peńa chce hrát. Pokud to nepůjde, tak ukončí kariéru

Iván de la Peńa původně plánoval uzavřít svou kariéru na konci příští sezony a i kvůli tomu v létě prodloužil smlouvu s Espanyolem Barcelona o dva roky. Jenomže vše může nabrat zcela jiný směr, zkušený záložník má letos zdravotní problémy a nevyloučil, že kopačky na hřebík by mohl pověsit daleko dříve...

Ledesmův agent: Cristian se vždy choval dobře

Už letní tahanice o nových smlouvách a vyřazení několika hráčů z týmu naznačily, že Lazio by letos nemuselo být tak silné, jak tomu bývalo dříve. Římskému klubu se opravdu nedaří a vedle špatných výsledků se mluví například i o Cristianu Ledesmovi. Právě on je jedním z hráčů, kteří kvůli končící smlouvě letos nehrají...

Joaquin si je vědom kvalit Pabla a Maty, užívá si své minuty

Joaquin kdysi vlétl do španělské Primera Division jako kometa, rychle se dostal do národního týmu a bylo otázkou času, kdy odejde z Betisu. Nakonec přestoupil do Valencie a v posledních měsících by tohoto rozhodnutí mohl podle některých litovat. Joaquin příliš nehraje, je si ale velmi dobře vědom kvalit svých konkurentů...

Zítka po roce znovu nastoupil k zápasu, návrat po zranění si užil

Po roční přestávce si Daniel Zítka znovu vyzkoušel, jaké to je postavit se mezi tři tyče v rámci nějakého utkání. Český reprezentační gólman ve službách Anderlechtu nastoupit ve středu k přátelskému duelu proti Unionu, v němž jeho tým vyhrál 3:1. Zítka si zápas užil a byl po něm velmi spokojený...

Bývalý kouč francouzské reprezentace Jacquet by odvolal trenéra

Fotbalisté Francie by měli vyměnit svého trenéra. Myslí si to alespoň bývalý kouč někdejších mistrů světa Aimé Jacquet. Raymond Domenech totiž už dlouho čelí kritice za vyřazení týmu ve skupině loňského mistrovství Evropy, svou pozici si nevylepšil ani po letošním kontroverzním postupu na mistrovství světa.

Eto'o se bude s Barcelonou soudit o tři miliony eur

Útočník Interu Milán Samuel Eto'o se bude soudit se svým bývalým klubem Barcelonou. Podle kamerunského fotbalisty mu katalánský celek dluží tři miliony eur (asi 79 milionů korun), jako podíl z jeho letního přestupu do Itálie.

Nesrovnávejte mě s Ronaldem, žádá Obertan

Gabriel Obertan žádá fanoušky i média, aby jej nesrovnávala s Cristianem Ronaldem. Ale právě francouzský mladík by na Old Trafford mohl zaujmout místo, které uvolnila nyní hvězda Realu Madrid. Obertan stejně jako Ronaldo rád hraje jeden na jednoho, zatím ale nedává góly.

SOUTĚŽ: S Betfair.com na anglickou Premier League!

Aktualizováno - začíná druhé kolo! Máte rádi anglický fotbal a chcete si jej vychutnat na živo, navíc na jednom z nejlepších stadiónů? Pak pro vás máme jedinečnou příležitost. Hrajte s námi a sázkovou burzou Betfair.com o dvě VIP vstupenky na zápas Premier League mezi Manchesterem United a Aston Villou, který se uskuteční 12. prosince!

Unirea Urziceni je krůček od historického úspěchu

Když se losovala Liga mistrů, ve skupině G viděli všichni jasného outsidera, který měl být při své premiérové účasti v nejprestižnější klubové soutěži otloukánkem. Jenže rumunská Unirea Urziceni všechny překvapila a nyní stojí krůček od postupu mezi nejlepších šestnáct.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele