Chci se i nadále zlepšovat, prohlašuje Cazorla

10.10.2012, 19:56
Aktuality
Velmi dobrý nákup v létě udělal manažer Arsenalu Arsene Wenger, když z Málagy vykoupil Santiho Cazorlu. 27letý fotbalista přišel do londýnského klubu za devatenáct milionů eur a rozhodně nemá v plánu se spokojit se svými současnými, už tak kvalitními výkony...

Cazorla se prakticky okamžitě usadil v základní sestavě Kanonýrů a v Premier League a Lize mistrů ještě ani jednou nechyběl v základní sestavě. Na své konto si vedle devíti startů připsal i dvě branky.

"Během té krátké chvíle, kterou jsem zde strávil, o mně lidé hodně mluví. V Arsenalu se cítím jako důležitý hráč a chci se i nadále zlepšovat," prohlásil španělský reprezentant.

"Hra, jakou Arsenal praktikuje a odpovědnost, kterou jsem dostal, jsou něčím, co jsem vždy hledal. Angažmá v Arsenalu je rozhodně krokem kupředu v mé kariéře a doufám, že v budoucnosti sehraji hodně důležitou roli," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (498)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele