Aktuality

Magera věří, že mu dobré výkony v Temešváru pomohou z lavičky

V posledních týdnech prožívá útočník Lukáš Magera herní obrození, přesto v rumunském Temešváru zdaleka nezískal jisté místo v základní sestavě. Neustálé pendlování mezi lavičkou a vyvolenými v elitní jedenáctce ho trápí, přesto skepsi nepropadá a chce trenéra přesvědčit, že na něm může stavět.

Ferguson za kritiku rozhodčího nesmí dva zápasy na lavičku

Ani legendární kouč Manchesteru United Alex Ferguson si nemůže dovolit všechno. Skotský trenér dostal kvůli kritice rozhodčího zákaz činnosti ve dvou zápasech a distanc na další dvě utkání s podmínkou. Navíc musí zaplatit pokutu 20.000 liber (566.000 korun).

Ruský rozhodčí Kajumov se pokusil o sebevraždu

Ruský profesionální sudí Almir Kajumov se v pondělí pokusil o sebevraždu skokem z okna. O činu jednoho z nejznámějších arbitrů ruské Premier ligy informovala agentura Interfax.

Rodilý Kanaďan v jednadvacítce Lensky žije život plný paradoxů

Narodil se v kanadském Vancouveru, ale otec i matka jsou rodilými Čechy a do Prahy jezdil za prarodiči a známými pravidelně aspoň jednou za rok v zimě na prázdniny. Reprezentoval už juniorské kanadské výběry, ale když mohl Jacob Lensky povýšit až do tamní dospělé reprezentace, rozhodl se hrát za českou jednadvacítku.

Glasgowské kluby Celtic a Rangers anglickou ligu nerozšíří

Největší skotské celky Celtic a Rangers nejvyšší anglickou soutěž hrát nebudou. Rozhodlo o tom dnešní zasedání ředitelů klubů Premier League.

Bosingwa si po operaci kolena tři měsíce nezahraje

Obránce Chelsea José Bosingwa si tři měsíce nezahraje. Sedmadvacetiletého fotbalistu vyřadí ze hry artroskopická operace kolena, které se dnes podle agentury AP podrobil.

Rensing je připraven odejít z Bayernu

V Bayernu si hodně slibovali od Michaela Rensinga, mladý německý brankář ale nenaplnil velká očekávání a znovu se stal gólmanskou dvojkou v mnichovském velkoklubu. Rensing se již rozhodl se svou situací něco dělat a chystá se bavorský klub opustit...

Matějovského pozvánka do národního týmu mile překvapila

Po delší době se do české reprezentace vrací záložník Marek Matějovský. V druholigovém anglickém Readingu na podzim dlouho nedostával šanci, odehrál až poslední tři utkání, a proto pozvánku do nově se rodícího národního týmu nečekal.

Fantiš si stáž v Juventusu užil, setkal se i s Nedvědem

Minulý týden byl pro fotbalistu Příbrami Antonína Fantiše splněným přáním. Nejenže si zatrénoval v jednom z nejslavnějších klubů světa Juventusu Turín, ale navíc se setkal se svým vzorem Pavlem Nedvědem. Stáž si prý užil a nyní bude čekat, zda se italský celek rozhodne ucházet o jeho služby.

Svěrkoš se Sivokem do SAE nepoletí, nahradí je Magera a Rajnoch

Trenér Michal Bílek dnes udělal v nominaci fotbalové reprezentace pro přípravný turnaj ve Spojených arabských emirátech další dvě změny. Nemocného Václava Svěrkoše nahradil už dopoledne Lukáš Magera, zraněného Tomáše Sivoka vystřídá ve čtvrtek ráno ve výpravě Jan Rajnoch. Již v pondělí se kvůli zranění omluvil záložník Radek Šírl, ale místo něj kouč náhradníka nepovolal.

Barcelona vyvrátilla, že by se chystala angažovat Robinha

Manchester City se momentálně připravuje na čtvrteční přátelský zápas proti výběru Spojených arabských emirátů a na tento souboj se vydala také delegace katalánské Barcelony. Opět se tak otevřela otázka ohledně možného angažmá Robinha. Technický ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain však tyto spekulace vyvrátil.

Světové talenty: Romelu Lukaku

Romelu Lukaku je na hřišti nepřehlédnutelný především díky svým fyzickým parametrům. V poslední době však o sobě dává vědět i svými výbornými výkony.

11.11.2009 Aktuality 114 komentářů
Zaujalo nás

Holka těší, že se vrátil do reprezentace na prahu nové éry

Když se před třemi týdny stal Michal Bílek novým trenérem reprezentace, v Mariovi Holkovi bleskla naděje, že by se znovu mohl dočkat pozvánky do národního týmu. Záložník ukrajinského Dněpropetrovsku proto na konci minulého týdne v duchu zajásal nad tím, že se v Bílkově výběru pro přípravný turnaj ve Spojených arabských emirátech opravdu objevil.

Pavljučenko: Je nemožné, abych v současné situaci zůstal

Ruský reprezentant Roman Pavljučenko si je dobře vědom faktu, že jeho přestup do Tottenhamu nebyl krok správným směrem. V londýnském klubu od samotného zárodku strádá a nyní dokonce přiznal, že v zimě klub opustí.

Německá reprezentace po smrti Enkeho proti Chile nenastoupí

Sobotní přípravný zápas německých fotbalistů s Chile byl kvůli úterní sebevraždě brankáře Roberta Enkeho zrušen. Vyslovila se pro to většina hráčů z výběru trenéra Joachima Löwa a po dnešní schůzce vedení reprezentace s předsedou svazu Theo Zwanzigerem padlo rozhodnutí, že utkání v Kolíně nad Rýnem se hrát nebude.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele