Aktuality

Panděv po zrušení smlouvy v Laziu odešel do Interu Milán

Makedonský fotbalista Goran Panděv posílil kádr Interu Milán. Italský mistr ho získal zdarma poté, co Panděv na konci prosince uspěl s žádostí o rozvázání smlouvy s Laziem Řím. V Interu úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a v neděli podepsal pětiletý kontrakt. Informovala o tom italská televize Sky Sport.

První posilou Sparty by se měl stát Slovák Lačný

Fotbalisté Sparty Praha zřejmě získají první zimní posilu. Na Letnou by měl přestoupit jednadvacetiletý slovenský útočník Miloš Lačný z Ružomberku. Vedení pražského klubu dojednává přestup fotbalisty, o kterého během zimní přípravy usiloval také Celtic a některé ruské celky.

S Bohemians 1905 se připravují i Šírl a slávista Cissé

Několik nových tváří se objevilo v kabině Bohemians 1905 v první den zimní přípravy. Trenér Pavel Hoftych přivítal 26 hráčů, ale s jedním z nich určitě nebude moci na jaře počítat. Do přípravy se totiž zapojil i Radek Šírl, hráč Zenitu Petrohrad, který si tak zpestřil individuální trénink před začátkem ruské ligy.

Slavia velké změny nechystá. Skácel chce do zahraničí

Narozdíl od posledních přestupových oken by měl být v Edenu klid, slávisté hlásí, že velké změny v hráčském kádru neplánují. Obhájce titulu posílil mladoboleslavský Jan Kysela, klub naopak nejspíš opustí Rudolf Skácel, který chce hrát v zahraničí.

Novým trenérem Mladé Boleslavi je Stanner

Novým trenérem Mladé Boleslavi je Karel Stanner. Vedení klubu jej povýšilo z funkce asistenta, poté co na konci prosince po vzájemné dohodě odešel Dušan Uhrin mladší. Šedesátiletý Stanner, který v Mladé Boleslavi dlouhodobě vykonával i funkci šéftrenéra mládeže, mužstvo už dnes vedl na začátku zimní přípravy.

Triumf na Old Trafford oživil v Leedsu naději na návrat starých časů

Třetí kolo FA Cupu včera přineslo velké překvapení. Manchester United vypadl z nejstarší soutěže na světě, když doma podlehl Leedsu United. Několik sezón zpátky by to žádná senzace nebyla, jenže Leeds za poslední roky prožil velmi špatné časy a nyní se snaží vydrápat zpět na výsluní z League One.

Baumjohann přestoupil z Bayernu do Schalke

Pouze půl sezony vydržel v kádru Bayernu Mnichov talentovaný záložník Alexander Baumjohann. Do nabité sestavy bavorského celku se neprosadil, a tak odchází do Schalke 04. Přestupovou částku kluby nezveřejnily, podle německých médií zaplatilo Schalke milion eur.

Teplicím vypadl druhý útočník, Mareš má problémy s nártem

Fotbalisté Teplic přišli před začátkem zimní přípravy už o druhého útočníka. Po Andreji Heskovi, který bude na jaře působit ve Slovácku, vypadl i Jakub Mareš. Dvaadvacetiletému hráči špatně srostla zlomená zánártní kůstka a nejspíš bude muset na operaci, i když ji v závěru podzimu odmítl.

Mowbray věří v titul, Smith bral bod, který si Rangers dle něho nezasloužili

Ozdobou tohoto víkendu byl souboj mezi glasgowskými kluby Celtikem a Rangers. Domácí v jeho závěru nedokázali udržet jednobrankové vedení a nakonec se museli spokojit jenom s remízou. Manažer Tony Mowbray ale rozhodně neztrácí naději a stále věří v titul...

Slovácko výrazně obměnilo kádr

Fotbalisté Slovácka před pondělním zahájením zimní přípravy řádně provětrali soupisku, v níž bude oproti podzimu chybět pět hráčů. Do kádru se nevešli brankář Josef Kubásek, obránci Jan Šimáček s Peterem Struhárem, středopolař Filip Racko a útočník Ondřej Smetana, kterému skončilo hostování a vrátil se do Liberce.

Buffon věří, že závěr roku bude jen špatnou vzpomínkou

Juventusu se konec minulého roku vůbec nepovedl, brankář Gianliugi Buffon ale nad probíhající sezonou ještě hůl neláme. Naopak fanouškům potvrdil, že celý tým je odhodlán dokázat, že právě začínající rok se bíločerným vydaří mnohem lépe.

Beckham: Z Manchesteru bych nejraději nikdy neodcházel

David Beckham se sice letos v Lize mistrů představí coby soupeř Manchesteru United, klub z Old Trafford pro něj ale zřejmě zůstal srdeční záležitostí. Beckham totiž prohlásil, že z něj nikdy odcházet nechtěl.

Kolarov se spekulacemi o přestupu do Interu nezabývá

Aleksandar Kolarov je podle italských médií přestupovým cílem Interu Milán. Čtyřiadvacetiletý obránce Lazia ale možnou změnu dresu odmítá komentovat, soustředí se jen na příští zápas svého klubu. Stejně tak Kolarov neví, kam povedou kroky bývalého spoluhráče Gorana Panděva.

Remíza nás posílí, tvrdí Guardiola

Barceloně se začátek roku 2010 nepovedl podle představ. Před zápasem s Villarrealem se sice Katalánci pochlubili šesti trofejemi, které loni získali, samotné utkání fanouškům tolik radosti nepřineslo. Žlutá ponorka si z Nou Campu stejně jako minulou sezónu odvezla bod za remízu.

Benitez odmítl prodat Babela. Jeho šance přijde, ujistil

Manažer Rafael Benítez odmítl, že by se vedení Liverpoolu chtělo zbavit Ryana Babela. Kouč Reds dal naopak mladému Nizozemci naději, že v blízké budoucnosti bude na hřišti dostávat mnohem více prostoru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele