Aktuality

O'Neill hodlá udržet všechny důležité hráče. Včetně Heskeyho

Aston Villa má stejně jako loni v polovině anglické ligy šanci na umístění v elitní čtyřce, manažer Martin O'Neill proto neplánuje odchod žádného z hráčů základní sestavy. Odejít by neměl ani Emile Heskey, který se v průběhu podzimu netajil nespokojeností nad počtem odehraných minut.

Bielefeld a St. Pauli chtějí angažovat Šimáka na boj o postup

Jan Šimák by mohl na jaře pomáhat Bielefeldu v boji o postup do nejvyšší německé soutěže. Podle německých médií má momentálně třetí tým druhé bundesligy o českého záložníka zájem. Dalším uchazečem o Šimákovy služby je prý St. Pauli, které je v tabulce druhé o tři body před Bielefeldem.

Olomouc drží podzimní kádr, odešel jen Otepka

Už bez záložníka Rudolfa Otepky, který přestoupil do Českých Budějovic, zahájili zimní přípravu fotbalisté Olomouce. Do klubu se z hostování naopak vrátili Jakub Heidenreich a Tomáš Kazár, kouč Zdeněk Psotka mezi 28 hráčů do přípravy zařadil i útočníka třetiligové rezervy Jana Navrátila.

Carlos: Vyhrát Copu by možná předčilo triumf s Realem v Lize mistrů

Roberto Carlos byl dnes oficiálně představen fanouškům Corinthians a velice rychle na sebe upozornil prohlášením, že se s týmem pokusí vyhrát Copu Libertadores. Dodal také, že v novém působišti by svoji bohatou kariéru rád zakončil. Slavný Brazilec v Corinthians podepsal smlouvu na dva roky.

Zamora není na prodej, vzkazuje Hodgson

Fulham se po pomalejším startu do sezony rozjel a velkou zásluhu na tom má i Bobby Zamora. Anglický útočník je jednou z klíčových postav Cottagers a už se mluví i o jeho možné nominaci na světový šampionát. Manažer Roy Hodgson si je vědom kvalit Zamory, rozhodně ho ale v případě nějaké nabídky nehodlá prodat.

Střížkovští Bohemians mění před bojem o záchranu kádr

Poměrně výraznými změnami prochází kádr Bohemians Praha, kteří po podzimní sezoně uzavírají prvoligovou tabulku. Už před týdnem se Střížkovští rozešli s kapitánem Davidem Zoubkem a zkušeným bekem Miroslavem Obermajerem a odešli také hráči, kterým v klubu skončilo hostování.

Rosický v Arsenalu podepsal novou smlouvu

Tomáš Rosický podepsal s Arsenalem novou smlouvu, jejíž délka nebyla zveřejněna. Devětadvacetiletému českému záložníkovi, jenž působí v londýnském klubu od roku 2006, měl kontrakt vypršet na konci této sezony.

Koller odmítl nabídky z bundesligy i Číny a přestoupil do Cannes

Jan Koller se vrací na závěr kariéry do Francie. Nejúspěšnější střelec v historii české reprezentace dnes podepsal smlouvu na rok a půl s třetiligovým AS Cannes, kterému by rád pomohl do druhé nejvyšší soutěže. Přestup oznámil agent Pavel Paska, podle kterého Koller odmítl nabídky z Hamburku a z Číny.

Friedrich: Za Herthu budu hrát až do konce sezony, o tom není pochyb

Kapitán by rozhodně neměl opouštět potápějící se loď jako první. Přesně podle tohoto hesla se hodlá zachovat Arne Friedrich. Jeho Hertha je v bundesligové tabulce na beznadějně posledním místě, německý reprezentační obránce ovšem na přestup nemyslí...

Pirlo: Doufám, že kariéru zakončím v Miláně

Andrea Pirlo je dalším hráčem, který má jasno o zbytku své kariéry. Jméno italského záložníka se v létě skloňovalo v souvislosti s odchodem do Chelsea, kam zamířil trenér Carlo Ancelotti. Pirlo nakonec zůstal v AC Milán a v dresu Rossoneri by chtěl dohrát svou aktivní kariéru...

Ligový lídr z Teplic zahájil přípravu s minimem změn

Jen drobné změny v kádru doprovodily dnešní start zimní přípravy teplických fotbalistů, kteří budou v druhé polovině ligy útočit na titul z prvního místa v tabulce. Mužstvo opustil jen útočník Andrej Hesek, který by měl hostovat ve Slovácku, a na kondiční soustředění do německého Altenbergu nevyrazil ani univerzál Michal Smejkal.

Puel velkou aktivitu Lyonu na trhu nečeká

Kádr Lyonu v létě doznal řady změn, v zimě by se ovšem příliš měnit neměl. Trenér sedminásobného francouzského mistra Claude Puel snahu o nové posily sice nevyloučil, zároveň ovšem přiznal, že Lyon rozhodně nebude nikoho přeplácet...

Liberec zahájil přípravu fyzickými testy, nechyběl na nich Blažek

Tradičními testy fyzické kondice zahájili dnes ráno přípravu na jarní sezonu fotbalisté Liberce. Nechyběl na nich ani útočník Jan Blažek, který na konci roku uspěl na zkoušce v tureckém Bursasporu. Severočeši zatím nehlásí žádné změny v kádru, přišli pouze dva navrátilci z hostování.

Jablonec opustil Čížek, který se vrátil do Ruska

Fotbalisté Baumitu Jablonec se v jarní části sezony bude muset obejít bez jedné ze svých opor: Tomáš Čížek odešel do celku nováčka ruské nejvyšší soutěže Novosibirsku. Jablonecký tým, který byl příjemným překvapením podzimní ligy, dnes jinak zahájil zimní přípravu bez velkých změn v kádru.

V Německu na podzim nejvíce oslnil Özil

Mesut Özil patří již ve svých 21 letech mezi největší hvězdy německé bundesligy a potvrdilo se to i v anketě magazínu Kicker, který hledal nejlepšího hráče podzimní části německé nejvyšší soutěže. V hlasování ostatních fotbalistů zvítězil právě Özil, který dostal přes jednu třetinu všech hlasů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele