Aktuality

Bentley si podepsal ortel, v Tottenhamu končí

Působení Davida Bentleyho v londýnském Tottenhamu je u konce, alespoň podle listu The Daily Express, který tvrdí, že se pětadvacetiletý záložník ošklivě pohádal s manažerem Harrym Redknappem, což nakonec vyústí v odchod.

Tiago: Nemám v plánu opustit Juventus

Tiago si své působení v turínském Juventusu jistě představoval zcela jinak. Portugalský záložník není členem základní sestavy a přišel i o místo v národním týmu. Hodně se o něm mluvilo a mluví v souvislosti s odchodem, sám hráč ale podobné myšlenky nemá...

Labbadia s Rostem počítá, bude mu nabídnuta nová smlouva

Frank Rost má po dnešku daleko jasněji o své další budoucnosti. Již 36letý brankář má v Hamburku smlouvu pouze do konce letošní sezony, trenér Bruno Labbadia s ním ale počítá i nadále a ujistil ho, že dostane nabídku nového kontraktu...

Novým koučem Petrohradu je Ital Spalletti

Ital Luciano Spalletti se stal novým trenérem fotbalistů Zenitu Petrohrad, kde působí také český reprezentant Radek Šírl. Očekávaný příchod do týmu loňského vítěze Poháru UEFA potvrdil padesátiletý odborník podpisem tříleté smlouvy.

Zraněními pronásledovaný Ashton ukončil kariéru

Dean Ashton se už na hřiště nevrátí. Útočník West Hamu, který poslední tři roky bojuje s nejrůznějšími zraněními, se rozhodl ukončit kariéru. Zničující pro jeho další působení se ukázalo zranění kotníku z roku 2006.

Ústí nad Labem shání sponzory, jinak první ligu hrát nebude

Fotbalisty Ústí nad Labem čeká hektické jaro. Skromný klub totiž po podzimu vévodí druhé lize a rád by postoupil do nejvyšší soutěže. K tomu ale musejí funkcionáři do léta sehnat sponzory, kteří do klubu přinesou alespoň deset milionů korun.

Dominguez se blíží přestupu do Valencie

Valencia by měla brzy získat zvučnou ofenzivní posilu, podle španělských médií je těsně před podpisem smlouva s kazaňským Alejandrem Dominguezem. I 28letý útočník potvrzuje, že dohoda je velmi blízko.

Nešťastník Michael Johnson může chybět celou sezónu

Jako kdyby celý svět byl proti němu, tak si musí v těchto dnech připadat Michael Johnson, kterého stíhá jedna špatná zpráva za druhou. Mladý záložník Manchesteru City se totiž skoro po roce chystal vyběhnout na zelené trávníky, ale je dost možné, že se na ně téměř další rok vůbec nepodívá.

Van Nistelrooy do Birminghamu nepůjde. Co Novák?

Manažer Birminghamu Alex McLeish kategoricky odmítl, že by mohl v lednu přivést jednoho z dvojice elitních útočníků Ruud van Nistelrooy, Edin Džeko. Raději se prý zaměří na Slováka Jána Nováka, který ho upoutal.

Nejlepším hráčem desetiletí je podle World Soccer Ronaldinho

Český fotbalista Pavel Nedvěd je podle hlasů od čtenářů prestižního magazínu World Soccer sedmým nejlepším hráčem uplynulého desetiletí. Nejvíce bodů získal v letech 2000-2009 brazilský míčový kouzelník Ronaldinho. World Soccer oznámil také vítěze hlasování o fotbalistu tohoto roku, kterým se podle očekávání stal Argentinec Lionel Messi z Barcelony.

Africký fotbalista roku bude z Barcelony, Chelsea nebo Interu

Africká fotbalová federace (CAF) zveřejnila nominaci na nejlepšího hráče kontinentu za rok 2009. O trofej se ucházejí barcelonští Yaya Toure a Seydou Keita, Samuel Eto'o z Interu a hráči Chelsea Didier Drogba s Michaelem Essienem.

Denilson si užívá návrat do Spojených arabských emirátů

Když brazilský fotbalista Denilson Martins Nascimento opouštěl v roce 2005 Spojené arabské emiráty, kde strávil v tamních týmech povedených šest let, neubránil se slzám dojetí. V těchto dnech si populární třiatřicetiletý střelec užívá návrat do Emirátů - i když v barvách korejského týmu Pohang Steelers.

Jsme nejlepší tým v lize, tvrdí obránce HSV Demel

V Bundeslize to po necelé polovině sezóny vypadá na pořádné drama, na titul stále může reálně pomýšlet nejméně osm týmů. Je mezi nimi i Hamburk, kterému se poslední dobou nedaří vyhrávat. Podle obránce Guye Demela ale HSV půjde nahoru, protože hraje nejlépe z celé ligy.

Barcelona zahnala kyjevský komplex a může snít o obhajobě

Fotbalisté Barcelony už nemusejí mít strach při pomyšlení na výjezdy do Kyjeva, kde ve středu zaplašili hrozbu z možného vyřazení a konce snů o obhajobě titulu v Lize mistrů. Katalánci na hřišti, kde v minulých dvou zápasech utrpěli tříbrankové debakly, utkání otočili a výhrou 2:1 si zajistili první místo ve vyrovnané skupině.

Halový turnaj Víkend šampionů bude jen jednodenní

Pouze jednodenní bude čtvrtý ročník halového turnaje Fortuna Víkend šampionů, který se v sobotu 9. ledna uskuteční v pražské O2 Aréně za účasti šesti celků. Chybět nebudou Slavia ani Sparta, divákům se představí také dvojnásobní vítězové turnaje a obhájci prvenství Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele