Aktuality

Ital Toni chce pryč z Bayernu, stýská se mu i po matce

Ital Luca Toni už nevidí svou budoucnost v Bayernu Mnichov a touží z Německa v zimním přestupním období odejít. Mistr světa z roku 2006, jenž se nepohodl s nizozemským trenérem Bayernu Luisem van Gaalem, se chce bezpodmínečně vrátit do Itálie, po níž se mu stýská.

Trenéra Atzoriho střídá v Catanii Mihajlovič

Od fotbalistů Catanie, kterým patří v tabulce italské ligy předposlední místo, byl včera večer odvolán trenér Gianluca Atzori. Na jeho pozici přišel Siniša Mihajlovič, bývalý srbský reprezentant podepsal smlouvu na půldruhého roku.

Ancelotti Čecha brání, přesto jeho chybu uznal

Chelsea v Premiér League potřetí v sezoně prohrála, jejím posledním přemožitelem se stal Manchester City. Po zápase se snesla kritika také na dlouholeté opory mužstva Blues Franka Lamparda a Petra Čecha. Trenér Carlo Ancelotti však oba klíčové hráče brání.

Morientes se chystá na Real a těší se na setkání s Raulem

Olympique Marseille zítra čeká poslední utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Realu Madrid. Zvláštní příchuť bude mít souboj pro Fernanda Morientese, který se střetne proti svému bývalému zaměstnavateli. Obzvlášť se těší na setkání s Raulem, s nímž před lety v útoku Bílého baletu bojoval.

Fotbalistou roku FIFA je Ronaldo, Iniesta, Kaká, Messi nebo Xavi

Nejlepším světovým fotbalistou roku 2009 podle ankety FIFA se stal jeden z pětice Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta, Kaká, Lionel Messi a Xavi. Pětici kandidátů z původní třiadvacetičlenné nominace dnes na základě hlasování reprezentačních kapitánů a trenérů oznámila světová federace...

Před koncem skupin se v Lize mistrů strachují o postup i giganti

I velkokluby se před posledními zápasy v základních skupinách Ligy mistrů strachují o postup do osmifinále. V úterý skončí základní část elitní klubové soutěže pro týmy v prvních čtyřech skupinách a velké drama slibuje především duel v "áčku" mezi Juventusem Turín a Bayernem Mnichov, které se o místo v jarních bojích popasují v přímém souboji.

Tymoščuk není spokojen se svou pozicí a zvažuje odchod

Anatolij Tymoščuk si své působení v Bayernu Mnichovem určitě představoval jinak. Ukrajinskému reprezentačnímu záložníkovi v Bavorsku po letním příchodu pšenka příliš nekvete a je možné, že bude jedním z těch, kteří klub v lednu opustí.

Slavia a Sparta se odvolají proti losu čtvrtfinále poháru

Vedení Slavie i Sparty podávají protest k odvolací a revizní komisi svazu proti pátečnímu losu čtvrtfinále Ondrášovka Cupu, který svedl oba rivaly proti sobě. Pražské kluby tvrdí, že podle rozpisu soutěží ČMFS měly být nasazeny. ČTK o tom informovali místopředseda představenstva Sparty Dušan Svoboda a tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Džeko je pro Arsenal příliš drahý, pro Manchester zase ideální

Stále žádanějším zbožím je na britských ostrovech bosenský útočník Edin Džeko z Wolfsburgu. Třiadvacetiletého fotbalistu sleduje vedle Arsenalu i Manchester United a anglická média spekulují o možném zimním přestupu. Zájem je takový, že je prý Džeko až předražený, prohlásil kouč Arsenalu Arséne Wenger.

Agent: Diarrovou prioritou je hrát pravidelně za Real Madrid

Mahamadou Diarra nepatří do základní sestavy Realu Madrid a znovu se mluví o jeho možném odchodu. V létě o něho měl zájem Juventus a turínský klub údajně hodlá usilovat o afrického záložníka i v zimě. Rád by si ho prý půjčil na hostování, podle agenta ale tento přesun není příliš reálný...

Giggs chválí Scholese a přeje si, aby pokračoval v kariéře

Na Old Trafford se v následujících letech chystá hned několik velkých loučení osobností, které s Manchesterem United spojily velkou část svého života. Manažerem už příliš dlouho nebude Sir Alex Ferguson, vedle něho se budou loučit i jiní. Mezi nimi je i Paul Scholes, jehož spoluhráč Ryan Giggs by byl rád, kdyby 35letý záložník ještě pokračoval...

Ranieri po zápase s Laziem: Největší vzrušení v životě

Římské derby včera večer udělalo tečku za patnáctým kolem letošního ročníku italské Serie A a jako tradičně se bylo na co dívat. Šťastnější nakonec bylo AS a jeho trenér Claudio Ranieri tak mohl zápas hodnotit daleko pozitivněji, než jeho protějšek Davide Ballardini, jemuž hrozí vyhazov z lavičky Lazia...

De Jong: Sebedůvěra je zpět. Ve čtyřce budeme

Manchester City rázně ukončil sérii nevýrazných výsledků - o víkendu porazil vedoucí Chelsea 2:1. Záložník Nigel de Jong věří, že tento úspěch vrátí týmu sebedůvěru. Podle nizozemského reprezentanta budou Citizens na konci ligy v elitní čtyřce.

Kanonýr Cardozo věří, že Benfica konečně získá titul

Benfice se podařil vstup do letošní sezóny a zatím si vede dobře v evropských pohárech i domácí soutěži. Velký podíl na tom má kanonýr Oscar Cardozo, který věří, že slavný portugalský tým letos ukončí čekání na mistrovský titul.

Gross hrozí hráčům Stuttgartu bouřkou

Christian Gross se dává ve Stuttgartu do práce. Nový kouč VfB bude od hráčů požadovat maximální zaujetí pro hru. Pokud se mu něco nebude pozdávat, hodlá udělat v kabině pořádný vítr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele