Aktuality

Real si pod stromeček nadělil šestigólovou výhru

Real Madrid zakončil rok 2009 ve velkém stylu, když si pohrál s bezradnou Zaragozou a pod stromeček jí nadělil šestigólový debakl. Rozhodnuto přitom bylo takřka po půlhodině hry, to už totiž Bílý Balet vedl 4:0.

Šimák v zimě opustí Stuttgart

Vysedávání na lavičce ve Stuttgartu se pro Jana Šimáka podle všeho chýlí ke konci. Jednatřicetiletý záložník, který v bundeslize nastoupil v této sezoně pouze ke dvěma utkáním v srpnu, v zimním přestupovém období klub opustí.

Mistrovství světa klubů vyhrála poprvé Barcelona

Mistrovství světa klubů vyhráli poprvé v historii fotbalisté Barcelony. Ve finále v Abú Zabí dnes porazili argentinský celek Estudiantes 2:1 po prodloužení a letos získali rekordní šestou trofej. Třetí místo obsadil jihokorejský Pohang.

Manchester City propustil Hughese, jeho nástupcem bude Mancini

Mark Hughes již nadále není manažerem Manchesteru City. Anglický klub vstupoval do letošní sezony s velkými ambicemi a přestože je stále na dostřel příčkám zajišťujícím účast v příštím ročníku Ligy mistrů, rozhodlo se jeho vedení pro změnu ve funkci manažera. Hughese nahradí Roberto Mancini...

Chamakh vyloučil lednový odchod z Bordeaux

Marouane Chamakh pro nejbližší týdny snad definitivně utnul spekulace ohledně své budoucnosti. Marocký útočník je hráčem Bordeaux a má smlouvu jenom do konce letošní sezony. Tento kontrakt hodlá dodržet a pomoci tak klubu na cestě za obhajobou titulu a slávou v Lize mistrů...

Marino má v Udinese nůž na krku, v neděli potřebuje výhru

V italské Serii A by mohl již hodně brzy padnout další trenér. Ciro Ferrara má i podle posledního vyjádření vedení Juventusu stále důvěru, problémy ale má trenér jiného klubu, který vyznává bílou a černou barvu - v Udinese možná již po víkendu skončí Pasquale Marino...

Huntelaar si není jistý, zda v AC Milán zůstane

Klaas- Jan Huntelaar po odchodu z Realu Madrid strádá také v AC Milán a nyní připustil, že si není jistý, zda na San Siru zůstane. V minulosti sice prohlásil, že by rád v týmu rossoneri setrval, v současné době mu však jde hlavně o místo v kádru pro MS.

Magnin: Lehmannova privilegia zbytku týmu vadí

Obránce Stuttgartu Ludovic Magnin, který včera dokončil přestupová jednání s Curychem, se slovně opřel do brankáře německého týmu Jense Lehmanna. Podle švýcarského zadáka má 40letý gólman díky svým privilegiím zakotveným ve smlouvě na chod kabiny neblahý vliv.

Fiorentina se chystá v zimě posilovat

Fiorentina postoupila do osmifinále Ligy mistrů, jarní část sezóny tak bude pro italský klub velmi náročná. Ví to i sportovní ředitel fialek Pantaleo Corvino, který chce v zimě svůj tým posílit. Na nákupy má patnáct milionů eur.

Ancelotti příchod Agüera do Chelsea popřel

Trenér Chelsea Carlo Ancelotti vyvrátil, že by se Chelsea v lednu chystala angažovat argentinského útočníka Atlétika Madrid Sergia Agüera. Spekulace britských médií před časem popřel také samotný fotbalista.

Del Bosque zvažuje, že Pedra povolá na mistrovství světa

Talentovaný Pedro z Barcelony zažívá skvělé časy. V tomto týdnu se stal prvním hráčem, který během jediné sezony skóroval hned v šesti různých soutěžích. Nyní reprezentační trenér Vicente del Bosque zvažuje, že jej nominuje do kádru pro MS 2010.

Zola popřel, že by kvůli výsledkům měnil herní styl

West Hamu United se letos v Premier League vůbec nedaří, týmu v tabulce patří až předposlední příčka. Přesto manažer Gianfranco Zola trvá na svých principech. Tvrdí, že po svých svěřencích nebude požadovat žádný "antifotbal" jen proto, aby klub začal sbírat body.

Magnin se dohodl na přestupu do Curychu

Vedení švýcarského mistra z Curychu úspěšně dokončilo přestupové jednání s obráncem Stuttgartu Ludovicem Magninem. Německý klub dnes přestup levonohého zadáka oficiálně potvrdil na svých webových stránkách. Přestupová částka zveřejněna nebyla.

V silvestrovském derby se poprvé představí Šmicer

Fotbalový rok bude mít i letos tradiční zakončení. Nejprve se 26. prosince v hale v Edenu uskuteční turnaj internacionálů a v poslední den roku se utkají někdejší opory Sparty a Slavie ve 24. silvestrovské derby, v němž se poprvé představí Vladimír Šmicer, který na podzim ukončil kariéru.

Teplice se dohodly na prodloužení smluv s Grigarem a Lukášem

Brankář Tomáš Grigar podepsal s Teplicemi smlouvu do léta 2013. Na stejnou dobu se s vedením lídra první ligy dohodl i kapitán Petr Lukáš, ale kontrakt ještě nestihl podepsat. Končící smlouvy zatím neprodloužili jen Aidin Mahmutovič a Michal Smejkal, na oba ale klub využil opci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele