Aktuality

Milner se těší na Brazílii. Ta nás prověří, říká

Sobotní přátelské utkání s Brazílií bude velkou prověrkou anglické reprezentace. Na pětinásobné mistry světa se velmi těší i záložník James Milner, které by se s Brazilci nejraději znovu poměřil ve finále mistrovství světa.

Kolem Özila krouží nápadníci. V Brémách zůstávají v klidu

Mesut Özil si udržuje kvalitu svých výkonů na vysoké úrovni, což přitahuje zájem špičkových evropských klubů. Zvlášť když má mladý záložník smlouvu v Brémách jen do léta 2011. Vedení Werderu ale na přestupové spekulace nereaguje.

Maradona Zarateho přehlíží. Bude hrát kanonýr za Itálii?

Mauro Zarate se zatím přes velkou konkurenci neprobojoval do argentinské reprezentace. Útočník Lazia ale podle svého bratra nebude na pozvánku od kouče Maradony čekat věčně, zváží také možnost startu za italskou reprezentaci.

Brankář Enke spáchal sebevraždu na železničním přejezdu

Brankář německé reprezentace a Hannoveru Robert Enke si vzal život. Dvaatřicetiletý gólman dnes zahynul na železničním přejezdu. Podle policie se pravděpodobně jednalo o sebevraždu, což následně potvrdil fotbalistův poradce.

Newcastle United chtějí koupit fanoušci

Newcastle United chtějí koupit fanoušci. Podle agentury AP mezi sebou hodlají vybrat zhruba 80 milionů liber (přes 2,3 miliardy korun), které za klub požaduje neoblíbený majitel Mike Ashley.

Reprezentační přestávku vyplní pohárové dohrávky

Tři zápasy čtvrtého kola Ondrášovka Cupu vyplní reprezentační přestávku na domácích trávnících. Zatímco Teplice s Hradcem Králové ve středu a Sparta s Českými Budějovice ve čtvrtek budou hrát už odvety, Slavia sehraje v sobotu v Karviné první z dvojice zápasů. O posledním čtvrtfinalistovi se rozhodne až v pražské odvetě 25. listopadu.

Van Gaal dostal ultimátum, čas má do Vánoc

Bayernu Mnichov to v letošní sezoně příliš nejde a židle pod trenérem Louisem van Gaalem se začíná povážlivě kývat. Nizozemský kouč se pro tuto chvíli odvolání bát nemusí, zatím má však čas jenom do Vánoc. Na tomto ultimátu se podle německých médiích dohodli generální manažer Uli Hoeness a předseda Franz Beckenbauer...

Džeko věří, že v Bosně zavládne postupová euforie

Edin Džeko prý raději ani nedomýšlí, jaká euforie by zavládla v jeho rodné Bosně a Hercegovině, pokud by jeho tým v baráži vyřadil favorizované Portugalsko a poprvé v historii by zamířil na mistrovství světa.

Suarez hodlá zůstat v Ajaxu minimálně do léta

Nizozemská Eredivisie má letos největší hvězdu v kapitánovi Ajaxu, Luis Suarez dává jednu branku za druhou a není divu, že se o něm mluví v souvislosti s přestupem do nějakého většího klubu. Sám uruguayský reprezentant je ale opatrný a hodlá hrát v Amsterdamu minimálně do konce letošní sezony...

Benítez potvrdil, že Torres se operaci vyhne

Manažer Liverpoolu Rafael Benítez potvrdil, že hlavní útočná hvězda týmu Fernando Torres bude do prosince mimo hru. Přesto uvedl, že operačnímu zákroku by se měl 25letý forvard vyhnout.

Ronaldo se smiřuje s tím, že Portugalcům proti Bosně nepomůže

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo se smiřuje s tím, že nepomůže portugalské reprezentaci v barážových zápasech o postup na mistrovství světa proti Bosně a Hercegovině. Hvězdného záložníka Realu Madrid dál trápí zranění kotníku, které si přivodil před měsícem v duelu s Maďarskem.

Van der Vaart se zatím na návrat do Ajaxu necítí

Trenér Martin Jol se návratu Rafaela Van der Vaarta do Ajaxu v nejbližší době nedočká. Nizozemský trenér sice včera prohlásil, že by v zimním přestupovém období příchod záložníka uvítal, ten však dnes tuto možnost pro nejbližší období vyvrátil.

Šmicer je manažerem reprezentace, Fitzel technickým ředitelem

Vladimír Šmicer se den po skončení hráčské kariéry stal oficiálně manažerem národního týmu a funkce se ujme s okamžitou platností. Dohodl se na tom s předsedou ČMFS Ivanem Haškem a s reprezentací odcestuje už v pátek na turnaj do Spojených arabských emirátů. Svazový šéf dnes také jmenoval technickým ředitelem svazu Dušana Fitzela.

Ibrahimovič nechce hrát za Švédsko

Zlatan Ibrahimovič je pravděpodobně nejlepším švédským fotbalistou, ale reprezentační dres prý hned tak neoblékne. Útočník FC Barcelona se po zklamání v kvalifikaci pro mistrovství světa chce věnovat především svému klubu.

Anelka se bojí, že bude opět chybět na mistrovství světa

Nicolas Anelka debutoval ve francouzské seniorské reprezentaci před více než jedenácti lety, přesto mu tři světové šampionáty unikly. A pokud tým trenéra Domenecha nezvládne blížící se baráž s Irskem, bude Anelka na největší fotbalové události opět chybět.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele