Aktuality

Vaughan chce po těžkých zraněních opět nastartovat kariéru

Útočník Evertonu James Vaughan prohlásil, že byl vždy přesvědčen, že svá několikanásobná zranění dokáže hodit za hlavu a bude pokračovat ve slibně se rozvíjející kariéře. To vše uvedl poté, co vstřelil vítězný gól v pondělním zápase s Burnley.

Ronaldinho chce jet na mistrovství světa a vyhrát brazilskou ligu

Brazilský míčový kouzelník Ronaldinho prozradil své záměry. Někdejší nejlepší fotbalista planety přiznal, že se chce dostat do brazilského výběru pro mistrovství světa a zároveň jednou vyhrát domácí ligu.

Internacionálové Sparty chtějí vylepšit silvestrovskou bilanci

Silvestrovské derby internacionálů Sparty a Slavie už po čtyřiadvacáté uzavře domácí fotbalový rok. Ten letošní se českému fotbalu vůbec nevydařil, proto se v poslední prosincový den bude i plánovat, jak ho pro příští rok pozvednout. Sparťané však chtějí první cíl splnit ještě letos - výhrou by rádi zmírnili velmi nepříznivou bilanci, kterou v pražských duelech hráčů nad 35 let mají.

Preziosi: Suazo jde k nám, Floccari do Lazia

V italské lize by se brzy měly uskutečnit dvě zajímavé změny dresu. Prezident Janova Enrico Preziosi ohlásil, že jeho klub získá na hostování z Interu Milán Davida Suaza. Janov naopak opustí taktéž na hostování Sergio Floccari, který míří do Lazia.

Rafinha chce odejít. Juventus ale nabízí málo

Brazilský obránce Rafinha touží opustit Schalke a zahrát si v některém ze slavnějších evropských klubů. To by se mu mohlo splnit v Juventusu, který jeví zájem. Stará dáma ale údajně nabízí jen šest milionů eur, zatímco německý klub požaduje za svou oporu dvojnásobek.

Šejk Mansúr popřel, že by chtěl koupit Real Madrid

Šejk Mansúr vyvrátil spekulace španělského deníku AS, že by měl zájem o koupi velkoklubu Real Madrid. Arabský miliardář už vlastní anglický Manchester City.

Toni je znovu blíž Římu, měl by přijít na začátku ledna

Odchod Luky Toniho z Bayernu Mnichov do AS Řím je stále pravděpodobnější. Italský útočník dal najevo, že je pevně přesvědčený o lednové změně dresu. Mělo by se jednat o půlroční hostování.

Metzelder se chystá na odchod z Realu Madrid, s novou smlouvou nepočítá

Působení Christopha Metzeldera v Realu Madrid se blíží ke svému konci a moc dobře si to uvědomuje i někdejší německý reprezentant. 29letý obránce, jehož často pronásledují zdravotní problémy, ani nepočítá s tím, že mu v následujících měsících bude nabídnuta nová smlouva...

O bosenské útočníky Teplic je zájem, klub je ale pustit nechce

Ještě než se fotbalisté Teplic vrhnou do jarních bojů o pohárové příčky, svede jejich vedení neméně obtížný boj o udržení bosenských hráčů. Zahraniční kluby by totiž rády získaly útočníky Aidina Mahmutoviče a Alena Melunoviče, u nichž věří, že by mohli jednou dorůst do výkonnosti dnes slavného Edina Džeka, který v Teplicích taktéž působil.

Recoba končí putování po Evropě a vrací se domů

Alvaro Recoba se po dlouhých letech rozhodl ukončit své působení v Evropě a vrací se do rodné Uruguaye. Již 33letý útočník bude od ledna znovu hájit barvy Danubia, ve kterém kdysi poprvé nakoukl do velkého fotbalu...

D'Agostino stále sní o angažmá v Juventusu

Gaetano D'Agostino patří momentálně k největším hvězdám italského Udinese. Sedmadvacetiletý záložník se ale netají přáním tým opustit a jeho agent nyní znovu označil vysněnou destinaci - konkurenční Juventus.

Boyd by chtěl zpět do skotské reprezentace

Skotská reprezentace se poslední dobou ne a ne kvalifikovat na nějakou velkou akci a ke změně by měl přispět nový trenér Craig Levein. Ten hned po svém nástupu vyhlásil, že dveře u něho mají otevřené všichni hráči a jeden z těch "vyřazených" se již hlásí do služby - je jím Kris Boyd...

Světové talenty: Dominic Adiyiah

Rok 2009 byl pro mladého útočníka Dominica Adiyiaha velmi úspěšným. Z poměrně neznámého mladíka se stal obletovaným hráčem, po kterém toužil nejeden evropský velkoklub.

Unireu Urziceni má převzít Walter Zenga

Rumunská Unirea Urziceni hledala zahraničního trenéra a nakonec podle všeho našla. Ze své funkce nedávno odešel Dan Petrescu, jehož by měl nahradit Walter Zenga. Ten se s Palermem, kde naposledy působil, již dohodl na definitivním rozvázání kontraktu...

Fiorentina by v lednu mohla přijít o Mutua

Fanoušci Fiorentiny budou v lednu asi hodně nervózní. Agent rumunského útočníka Adriana Mutua totiž prohlásil, že nemůže vyloučit možný zimní odchod svého svěřence. O hvězdu Violy má údajně zájem West Ham.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele