Aktuality

Ofsajd byl vidět z lavičky, láteřil Montolivo a s ním celá Fiorentina

Fiorentina na Bayernu bránila remízu 1:1 a byla blízko velmi dobrému výsledku z úvodního zápasu osmifinále Ligy mistrů. Pak ale rozhodčí přehlédl ofsajd Miroslava Kloseho a ten zajistil Bayernu šťastnou výhru. Hráči Fiorentiny se po zápase hodně zlobili, domácí přiznali, že se v odvetě musejí zlepšit.

Za sázení na vlastní soutěž hrozí ve fotbale až pětiletý trest

Půlmilionovou pokutou a až pětiletým zákazem činnosti mohou být nově potrestáni fotbalista, trenér, agent, funkcionář, rozhodčí a další osoby v českých soutěžích, pokud si vsadí na ligu, v níž sami působí, nebo se jejich práce dotýká. Vyplývá to z doplnění disciplinárního řádu, který zveřejnil sekretariát fotbalového svazu.

Ranieri už myslí na Panathinaikos, hráče upozorňuje na Cissého

Trenér AS Řím Claudio Ranieri si sice může užívat fazonu svého týmu, přesto už jeho myšlenky míří k utkání Evropské ligy proti Panathinaikosu. Své svěřence nabádá k tomu, aby zápas nebrali na lehkou váhu a dali si pozor zejména na Djibrila Cissého. Od něj prý bude hrozit největší nebezpečí.

Douglas by Twente v Nizozemsku za žádný klub neměnil

Nizozemskému FC Twente patří v současné době v Eredivisii druhé místo a také letos tak potvrzuje ambice na titul. Klub pořádně přirostl k srdci také brazilskému obránci Douglasovi. Ten dnes dokonce prohlásil, že v rámci nizozemské ligy by do jiného celku nikdy neodešel.

Adriano by se mohl vrátit do Itálie, má nabídku z AS Řím

Brazilský fotbalista Adriano tvrdí, že o jeho služby usiluje AS Řím. Osmadvacetiletý útočník, který vloni v dubnu opustil milánský Inter a upsal se svému mateřskému klubu Flamengo, by se v případě dohody mohl v letním přestupovém období vrátit do italské Serie A.

Grygera se vrací do Amsterodamu, ale neví, zda nastoupí

Repríza dvou finále Ligy mistrů mezi někdejšími giganty Ajaxem a Juventusem ozdobí čtvrteční program úvodních zápasů třetího kola Evropské ligy. Do míst, kde strávil čtyři roky, se vrátí český bek Zdeněk Grygera, který však chyběl v posledních duelech italské ligy a jeho start je nejistý. V akci by se mohlo objevit dalších osm Čechů.

Čech: Chytat v klubu, jako je Chelsea, je obtížné

Kritika, se kterou se v posledních měsících musí potýkat český brankář Petr Čech, je prý daní za to, že chytá v úspěšném týmu s fungující obranou, jakým je Chelsea. V klubovém magazínu Čech řekl, že právě proto není v zápasech v takové permanenci a každá menší chyba je o to více patrnější.

De Gea: V tuto chvíli chytám já, ale zítra už to platit nemusí

David De Gea byl považován za velký talent španělské gólmanské školy, ani on sám ovšem zřejmě nečekal, že se již v devatenácti letech bude těšit takové důvěře. 19letý gólman je v posledních týdnech jedničkou Atletika Madrid, pozici za pevnou ovšem rozhodně nepovažuje a ví, že se každým týdnem může posadit na laivčku...

Africký Fotbalista roku vzejde z trojice Drogba, Essien, Eto'o

Nejlepším fotbalistou Afriky bude zvolen někdo z trojice Didier Drogba z Pobřeží slonoviny, Michael Essien z Ghany a Samuel Eto'o z Kamerunu. Vítěz ankety bude vyhlášen na slavnostním ceremoniálu 11. března v Akkře.

Reja kritizoval Zarateho, agent svého klienta brání

Mauro Zarate patřil v loňské sezoně k nejnebezpečnějším útočníkům v italské Serii A, letos z něho zatím brankáři soupeřů moc velký strach mít nemusejí. Argentinskému útočníkovi se nedaří a nový kouč Edy Reja ho dokonce podrobil kritice. Agent a bratr hráče následně nevyloučil, že by Zarate mohl odejít...

Hart bude i v příští sezoně hostovat v Birminghamu

Manažer Birminghamu Alex McLeish byl na přelomu roku smířen s tím, že pro příští sezonu bude muset hledat novou gólmanskou jedničku, v tuto chvíli ale má o jeden velký důvod k radosti více. Joe Hart, který letos v týmu nováčka Premier League hostuje z Manchesteru City, by měl v klubu zůstat o rok déle...

Světové talenty: Sergio Canales

Poslední měsíce se celosvětová média předháněla v zaručených zprávách týkajících se Sergia Canalese a jeho možného přestupu. Mladý španělský záložník byl na roztrhání a v centru pozornosti, proto určitě neublíží, když si jej představíme o něco blíže.

Hiddink bude trénovat tureckou reprezentaci

Novým koučem turecké reprezentace se stane Guus Hiddink. Nizozemský odborník podle informací tureckého svazu kývl na nabídku a od srpna se ujme funkce. Do té doby má povinnosti u národního týmu Ruska, s nímž se však neprobojoval na letošní světový šampionát.

Dohoda o programu kvalifikace může ztroskotat na sporech se Skoty

Tříčlenná česká delegace vyrazí ve čtvrtek do Madridu na jednání o termínech skupiny I kvalifikace mistrovství Evropy 2012. Reprezentační manažer Vladimír Šmicer, trenér Michal Bílek i vedoucí týmu Jaroslav Dudl se budou snažit vyjednat termínovou listinu na schůzce, kterou si funkcionáři domluvili při losování 7. února ve Varšavě.

Milánští bědují nad koncovkou. Rooney: Zasloužená výhra

Osmifinále Ligy mistrů mezi AC Milán a Manchesterem United se muselo fanouškům líbit. K vidění byla spousta šancí a také pět gólů. Méně radosti ale měli domácí příznivci, kteří museli přijmout prohru rossoneri 2:3, přestože milánský tým měl více šancí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele