Aktuality

Měli jsme dát více gólů, litoval po výhře kouč Chilanů Bielsa

Promarněné šance kalily Chilanům radost z dnešního vítězství 1:0 nad Hondurasem. Přestože na světovém šampionátu vyhráli poprvé od roku 1962 a vydatně tím posílili své ambice na postup ze skupiny H, trenér Marcelo Bielsa nebyl spokojen s řešením gólových situací.

Buffon má vyhřezlou ploténku, jeho další účast na MS je nejistá

Brankář italských fotbalistů Gianluigi Buffon má lehce vyhřezlou ploténku a jeho další účast na světovém šampionátu v Jihoafrické republice tak je vážně ohrožena. Diagnózu potvrdilo dnešní vyšetření, kterému se mistr světa z roku 2006 podrobil v nemocnici v Pretorii.

Kazaň chce přivést Quagliarellu

Ruský mistr Rubin Kazaň je podle italského deníku Corriere dello Sport připraven zaplatit za útočníka Neapole Fabia Quagliarellu 25 milionů eur.

Olomouc začala s přípravou, na Kučeru se čeká

Jako předposlední prvoligový tým dnes zahájili přípravu na novou sezonu fotbalisté Olomouce. Širší kádr šestého celku minulého ročníku zatím zahrnuje 29 hráčů. N největší letní posilu, kterou by měl být defenzivní univerzál Radim Kučera z německého Bielefeldu, se čeká.

Maicona nadchlo, jak mu s KLDR vyšla gólová střela

Žádná náhoda, ale dokonale naplněný záměr. Brazilský obránce Maicon si po úterním utkání s fotbalisty KLDR pochvaloval, jak v 55. minutě zvládl těžkou situaci a z téměř nemožného úhlu dokázal vstřelit důležitý první gól. Právě krásná trefa zadáka Interu Milán měla pro Brazílii klíčový význam

Při Štajnerově loučení s Hannoverem si zahraje i Šimák

Liberecký útočník Jiří Štajner se na podzim vrátí do Hannoveru, aby se oficiálně rozloučil v benefičním zápase s tamním bundesligovým klubem, za který nastupoval uplynulých osm let. Exhibičního utkání, které je naplánováno na sobotu 9. října, se má zúčastnit i další bývalá opora Hannoveru Jan Šimák, jenž nyní působí v Mohuči.

Bayern se s Tonim nakonec dohodl na ukončení smlouvy

Luca Toni je od dnešního dopoledne nezaměstnaný, italský útočník nefiguroval v dalších plánech Bayernu Mnichov a jeho vedení se po neúspěšné snaze o prodej nakonec s hráčem dohodlo na předčasném ukončení smlouvy. Toni má nyní namířeno na Apeninský poloostrov, brzy by se měl upsat Janovu...

Němci mají v míči výhodu, stěžuje si Carragher

Oficiální míč šampionátu Jabulani doposud nesklidil mnoho ovací a mezi jeho kritiky patří i Angličané, jejich obránci Jamiemu Carragherovi ovšem nevadí jen balon samotný. Stěžuje si, že němečtí reprezentanti měli více času si na něj zvyknout, protože se s ním hrálo během jara v jejich lize...

Zpackali jsme to, píše slovenský tisk o remíze s Novozélanďany

Zpackali jsme to. Po jediné minutě nám zhořkl celý zápas. Zcela zkažený závěr, napsal dnes slovenský tisk o remíze Slovenska s Novým Zélandem na mistrovstvím světa v Africe. Vyrovnávací gól Novozélanďanů na 1:1 v nastaveném čase označily komentáře za ostudný okamžik.

Talentovaný Vydra míří z Baníku za 100 milionů do Udine

Kádr Baníku Ostrava s největší pravděpodobností po půlročním působení opustí mladý útočník Matěj Vydra. Osmnáctiletý talent míří do italského Udine, jež za něj v několika splátkách zaplatí podle deníku Sport čtyři miliony eur (asi 100 milionů korun).

Palermo koupilo ze sestupující Sieny Maccaroneho

Massimo Maccarone v uplynulé sezóně nedotáhl svými góly Sienu k záchraně a ta tak z předposledního místa spadla o soutěž níž, sám třicetiletý útočník ale zůstává v Serii A. Za nezvěřejňěnou částku ho koupilo Palermo, kam sám Maccarone podle svých slov toužil přestoupit...

Dungu po těsné výhře nad KLDR mrzel inkasovaný gól

Rozporuplné pocity měli Brazilci po vítězství 2:1 nad KLDR. Pociťovali uvolnění z toho, že jim vstupní zápas na světovém šampionátu přinesl očekávanou výhru, ale také rozpaky z toho, jak dlouho se tým nemohl proti slabému soupeři prosadit.

Portugalec Queiroz nebyl z Drogbova návratu nadšený

Celý stadion v Port Elizabeth dnes šílel radostí, když hvězdný útočník Pobřeží slonoviny Didier Drogba jako střídající hráč naskočil v 65. minutě do bezbrankového duelu s Portugalskem. Nebylo snad člověka, který by hvězdě Chelsea comeback nepřál - s výjimkou portugalského trenéra Carlose Queiroze.

Navzdory prázdným místům je návštěvnost MS vyšší než v Německu

Navzdory několika tisícům prázdných sedadel na téměř každém utkání mistrovství světa si mezinárodní fotbalová federace FIFA návštěvnost turnaje pochvaluje. Divácký průměr v Jihoafrické republice je po úvodních dnech dokonce vyšší než před čtyřmi lety v Německu.

Pobřeží slonoviny si vedle bodu pochvalovalo i návrat Drogby

Bod, který nemusí být k zahození. Tak pohlížejí na dnešní remízu ve vzájemném utkání a zahajovacím duelu základní skupiny G na mistrovství světa reprezentanti Pobřeží slonoviny a Portugalska. Afričané po utkání měli určitě jeden důvod k radosti: těšilo je, že do zápasu alespoň na posledních 25 minut nastoupil jejich klíčový hráč Didier Drogba.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele