Aktuality

Objev roku německého fotbalu se jmenuje Thomas Müller

Osmifinálovou bitvu Německa s Anglií definitivně dvěma brankami rozhodl Thomas Müller, objev roku německého fotbalu. Dvacetiletý útočník je teprve na začátku kariéry, ale na turnaji dal už tři góly a fanouškům může připomínat svého slavného jmenovce Gerda Müllera.

Casillas si je vědom zájmu klubů z Manchesteru

Již více než deset let působí Iker Casillas v prvním týmu Realu Madrid a po takové době se často nabízí otázka, zda není potřeba změnit prostředí. O španělského reprezentačního brankáře navíc mají zájem manchesterské kluby, sám hráč ale v tuto chvíli nevidí přestup příliš reálně...

Britská média: Anglie končí po jedné z nejhorších chyb v historii

Britská média proklínají fatální chybu uruguayských sudích, kteří v osmifinále šampionátu v JAR proti Německu připravili fotbalisty Anglie po střele Franka Lamparda o regulérní gól.

Mexičané po prohře s Argentinou cítili křivdu

Velkou křivdu cítili po včerejší prohře v osmifinále mistrovství světa fotbalisté Mexika, pro které turnaj skončil poté, co je porazila Argentina 3:1. Mexičané se jen těžko smiřovali s tím, že první gól soupeř dal ze zřejmého ofsajdu, který podle nich ovlivnil zbytek zápasu.

Deco by měl být na duel se Španělskem připraven

Zdravotní stav portugalského reprezentanta Deka, který v minulých dnech laboroval na MS s poraněnou kyčlí, se lepší. Podle dnešních informací portugalského svazu by se mohl středopolař Chelsea po dvouzápasové pauze vrátit v úterním osmifinále proti Španělsku do sestavy.

Podle Maradony Jižní Amerika nikdy nemůže dohnat Evropu

Letošní mistrovství světa zatím patří týmům z Jižní Ameriky, podle argentinského trenéra Diega Maradony však nikdy nemohou dostihnout Evropu. Legendární záložník tvrdí, že klubový fotbal na starém kontinentu je mnohem kvalitnější a točí se v něm více peněz.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

I sami Němci uznali, že sudí Angličanům upřel regulérní gól

Fatální chyba uruguayských rozhodčích dnes připravila anglické fotbalisty o regulérní gól. Dokonce i samotní Němci uznali, že při střele Franka Lamparda se míč od břevna odrazil za brankovou čáru. Asistent rozhodčího Mauricio Espinosa to však neviděl a hlavní Jorge Larrionda gól neuznal. Místo vyrovnání nakonec Angličané prohráli 1:4.

Vieira nebude za Francii hrát ani pod Blancem

Ani příchod Laurenta Blanka na post trenéra francouzské reprezentace nepřesvědčí bývalého kapitána Patricka Vieiru, aby se vrátil do národního týmu. Reprezentační kariéra čtyřiatřicetiletého hráče Manchesteru City se tak pravděpodobně uzavřela.

Slovácko odjelo na soustředění i se slávistou Volešákem

Fotbalisty Slovácka zřejmě posílí slávistický záložník Ladislav Volešák. Šestadvacetiletý hráč, který ještě ve středu nastoupil v červenobílém dresu na turnaji v Nové Včelnici, dnes odjel s týmem trenéra Miroslava Soukupa na soustředění do rakouského Lutzmannsburgu.

Příští rok se vrátím jako nový, slibuje Buffon před operací

Až v příštím roce počítá s návratem do branky gólman italské reprezentace Gianluigi Buffon. Hvězda Juventusu Turín odchytala na mistrovství světa pouze jeden poločas, než ji v úvodním utkání s Paraguayí vyřadila ze hry vyhřezlá ploténka. Buffon se nyní chystá na operaci.

Mascherana už nechceme, teď nás zajímá Melo, zní z Interu

Prezident milánského Interu Massimo Moratti dnes připustil, že na přestupovém trhu obrátil svou pozornost na záložníka Felipe Mela. Tím zároveň padá možné angažování Javiera Mascherana.

Podle Kloseho je Gerrard větší hrozbou než Rooney

Los základních skupin a jejich následné vyvrcholení k sobě v osmifinále mistrovství světa svedlo reprezentace Německa a Anglie. Německý útočník Miroslav Klose je přesvědčen, že anglický kapitán Steven Gerrard bude pro jeho zemi mnohem nebezpečnější než Wayne Rooney.

Argentina? No a co!

Mexiko si věří a co je hlavní, nebojí se. Rafa Márquez, pilíř obrany a hráč týmu z nejslavnějších, Barcelony, promluvil za všechny své spoluhráče a řekl to víc než jasně: "Možná, že je Argentina lepší než jsme my, ale i tak nám nic jiného nezbývá, než ji porazit!"

Fabiano: Vyberu si AC Milán nebo Manchester United

Sevilla bude přes léto jen horko těžko držet Luise Fabiana. Brazilský útočný klenot by rád vyzkoušel nové prostředí a má jasno o tom, kde by chtěl hrát. Vybere si prý mezi Manchesterem United a AC Milán, Tottenham kategoricky odmítl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele