Aktuality

Trenér Allegri dostal od Cagliari svolení převzít AC Milán

AC Milán má volnou cestu k angažování trenéra Massimiliana Allegriho, který dostal svolení odejít do slavného italského klubu od svého dosavadního zaměstnavatele Cagliari. Jeho předseda Massimo Cellino v minulém týdnu pohrozil, že bude trvat na tom, aby Allegri dodržel na Sardinii smlouvu, i když ho v dubnu odvolal. Nakonec ale ustoupil.

Nikopolidis s fotbalem ještě nekončí, v Olympiakosu prodloužil

Ještě minimálně o rok si nakonec svou kariéru prodlouží Antonis Nikopolidis. Zkušený, již 39letý řecký gólman, měl v Olympiakosu smlouvu jenom do konce letošního června a původně pověsil rukavice na hřebík, nakonec se ale s klubem dohodl na jejím prodloužení o dalších dvanáct měsíců...

Bohemians Praha nezaplatili pokutu a do druhé ligy nemohou

Fotbalisté střížkovského klubu Bohemians Praha, kteří sestoupili z nejvyšší soutěže, nebudou hrát ani druhou ligu, protože nedostali profesionální licenci. Důvodem je zřejmě skutečnost, že klub nezaplatil šestimilionovou pokutu, kterou dostal od disciplinární komise.

Sparta začne ligu v Hradci Králové, derby se Slavií bude v 9.kole

Na úvod nového ročníku první ligy se mistrovská Sparta Praha představí na půdě královéhradeckého nováčka a se stejným soupeřem se utká v závěrečném 30. kole. Derby se Slavií Praha se bude hrát v devátém kole v Edenu, odveta na Letné v 23. kole.

Experty potěšil výkon Německa, zlobí je ale otravné vuvuzely

První čtvrtina utkání na mistrovství světa v JAR české experty příliš nepotěšila. Šampionát je podle nich dosud příliš svázaný taktikou a příjemných překvapení, jaké předvedli svojí hrou Němci, zatím moc nepřinesl. Průběh a divácký požitek navíc ničí hlučné vuvuzely, zklamáním je výkon Španělska i selhání Slováků.

Jablonec posílí záložník Piták

Záložník Karel Piták se po čtyřech letech strávených v Salcburku vrací do české ligy. Třicetiletý středopolař a trojnásobný reprezentant bude od nové sezony působit v Jablonci, kde dnes podepíše dvouletý kontrakt. ČTK to řekl sportovní ředitel severočeského klubu Petr Flodrman.

Forlán dvěma góly dokázal nemožné: umlčel vuvuzely

Útočníkovi Diegu Forlánovi se povedlo téměř nemožné. Dvěma góly pomohl Uruguayi k výhře 3:0 nad domácí Jihoafrickou republikou a jako první na mistrovství světa umlčel bzučení vuvuzel.

Portugalský záložník Deco se omluvil trenérovi za kritiku

Portugalský záložník Deco se omluvil reprezentačnímu trenérovi Carlosi Queirozovi. Zkušený středopolař veřejně kritizoval kouče národního týmu po bezgólové remíze v prvním zápase skupiny G na mistrovství světa s Pobřežím slonoviny.

Španělé věří, že se teď konečně zbaví nálepky favoritů MS

Španělé se porážkou 0:1 se Švýcarskem nechtěně postarali na samý závěr úvodních zápasů základních skupin MS o dosud největší překvapení turnaje, přesto na svém zaváhání našli i pozitivum. Tvrdí, že nečekaná prohra z nich sejme nálepku hlavního favorita na zlato, kterou považují za nesmyslnou.

Obránce Johana uzavřel v Mladé Boleslavi dvouletou smlouvu

Zkušený obránce Petr Johana se definitivně vrací do české ligy. Ve středu večer se bývalý reprezentant domluvil s Mladou Boleslaví na dvouleté smlouvě do 30. června 2012. Dnes to oznámil mluvčí klubu Jiří Koros.

Jihoafričané si po prohře stěžovali na rozhodčího

Podle trenéra Jihoafrické republiky Carlose Alberta Parreiry k porážce 0:3 s Uruguayí výrazně přispěl švýcarský rozhodčí Massimo Busacca. Brazilskému kouči se nelíbila zejména penalta, z které Diego Forlán v 80. minutě zvýšil na 2:0.

Podle Erikssona by při vývoji míčů měli pomáhat brankáři

Trenér Pobřeží slonoviny Sven Göran Eriksson se na mistrovství světa v Jihoafrické republice přidal ke kritikům míče Jabulani. Švédský kouč také navrhl, aby před dalším turnajem při vývoji míče pomáhali přední brankáři.

Bayer Leverkusen se pokusí získat volného Ballacka

Před osmi lety odcházel z Bayeru Leverkusen jako hrdina, když byl součástí nejúspěšnější sezóny v klubové historii. Nyní je Michael Ballack bez angažmá a německý tým prý udělá vše pro to, aby zkušeného záložníka získalo zpět.

Dnes to nebyl náš den, připustil kouč Španělů Del Bosque

Trenér Španělů Vicente del Bosque po senzační porážce 0:1 se Švýcarskem připustil, že jeho tým dnes neměl svůj den. Úřadující mistři Evropy nepotvrdili ve svém zahajovacím duelu na světovém šampionátu roli hlavního favorita turnaje a utrpěli teprve druhou porážku z posledních 49 zápasů. Zároveň přišli o sérii dvanácti vítězných utkání.

Měli jsme dát více gólů, litoval po výhře kouč Chilanů Bielsa

Promarněné šance kalily Chilanům radost z dnešního vítězství 1:0 nad Hondurasem. Přestože na světovém šampionátu vyhráli poprvé od roku 1962 a vydatně tím posílili své ambice na postup ze skupiny H, trenér Marcelo Bielsa nebyl spokojen s řešením gólových situací.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele