Aktuality

Benát si natrhl vaz v koleni a bude znovu dlouho mimo hru

Fotbalista Českých Budějovic Petr Benát si v nedělním utkání proti pražské Spartě poranil koleno a dnešní vyšetření odhalilo, že má natržený zadní křížový vaz. Mimo hru bude minimálně půl roku.

Grajciar přestoupil ze Slavie do Konyasporu

Slovenský záložník Peter Grajciar přestoupil ze Slavie Praha do Turecka. Jeho novým působištěm se stal nováček tamní fotbalové ligy Konyaspor, s nímž šestadvacetiletý hráč podepsal čtyřletý kontrakt. ČTK to potvrdil Viktor Kolář z firmy Sportinvest, která hráče zastupuje.

Robben je na dva měsíce ze hry, Bayern se zlobí

Fotbalisté Bayernu Mnichov budou dva měsíce postrádat nizozemskou hvězdu Arjena Robbena. Stříbrný medailista z mistrovství světa má podle listu Bild trhlinu ve stehenním svalu na levé noze.

Pět klubů s českými fotbalisty bude v LM usilovat o postup

Pětice klubů se sedmi českými fotbalisty a trenérem Žiliny Pavlem Hapalem bude ve středu večer usilovat o postup do závěrečného předkola Ligy mistrů a o přiblížení milionovým ziskům v základní skupině. Hrozbu nečekaného vyřazení se pokusí odvrátit někdejší čtyřnásobný vítěz soutěže Ajax Amsterdam

Do Wolfsburgu jsem přišel hrát o titul, hlásí Friedrich

Arne Friedrich chce bojovat o německý titul, to je cíl, se kterým přišel do Wolfsburgu. 31letý obránce byl poslední roky symbolem berlínské Herthy, ta však sestoupila do druhé ligy a její kapitán v létě změnil dres.

Jednadvacítka v kvalifikaci poprvé vyzkouší hradeckého Pilaře

Hradecký útočník Václav Pilař se poprvé dostal do nominace reprezentace do 21 let. Na šanci bude čekat příští středu, kdy tým čeká utkání evropské kvalifikace proti trpaslíkovi ze San Marina v Praze na Julisce.

Trenér Bielsa povede Chile až do roku 2015

Trenér Marcelo Bielsa i nadále povede reprezentaci Chile. Pětapadesátiletý Argentinec se podle agentury Reuters dohodl se svazem na pětileté smlouvě.

Reprezentace vyrukuje na Lotyše s Čechem a Rosickým, chybí Baroš

V nominaci české reprezentace na přípravný zápas s Lotyšskem není zraněný útočník Milan Baroš. Nechybí naopak brankář Petr Čech, který se zotavil ze zranění lýtka, a záložník Tomáš Rosický. Hrát se bude příští středu v Liberci.

Grant: Ofenzivní styl Coleovi prospívá

Manažer West Hamu Avram Grant po svém příchodu do týmu zavedl ofenzivní systém 4-3-3 a tvrdí, že tato formace prospěje i útočnému esu Carltonu Coleovi. Právě na anglického reprezentanta bude Grant v příští sezoně hodně spoléhat a popřel, že by v létě z klubu odešel.

Wilfried se domluvil se Spartou na prodloužení smlouvy

Vedení Sparty Praha si ještě před odletem k odvetě třetího předkola Ligy mistrů v Poznani zajistilo služby svého současného klíčového útočníka. Bony Wilfried prodlouží po návratu z Polska na Letné kontrakt o další tři roky, podle nové smlouvy bude hráčem českého mistra až do roku 2014.

Márquez podepsal v New Yorku víceletou smlouvu

Bývalý kapitán mexické reprezentace Rafael Márquez už je hráčem New Yorku Red Bulls. Dva dny po odchodu z Barcelony podepsal s týmem zámořské MLS víceletý kontrakt. V mužstvu se sejde s dosavadním spoluhráčem z katalánského celku francouzským útočníkem Thierrym Henrym, který už má za sebou debut v dresu Red Bulls.

Hřídel: Olomouc byla ještě lepší, než jsem si myslel

Příbramští remizovali v dohrávce třetího kola s Olomoucí bez branek a promarnili šanci jít do čela tabulky. Na druhou stranu zopakovali dva týdny starou bezbrankovou remízu s Ostravou a v součtu s výhrou z Teplic zvládli náročný začátek sezony bez porážky.

Prandelli zvažuje, že nominuje i Balotelliho a Cassana

Nový trenér Itálie Cesare Prandelli stále přemýšlí o nominaci na přátelský zápas proti Pobřeží slonoviny. V rozhovoru pro list Gazzetta dello Sport připustil, že v jeho týmu budou mít své místo i Mario Balotelli a Antonio Cassano, kteří na mistrovství světa v JAR chyběli.

Eriksson u "Slonů" definitivně končí. Nedohodl se na smlouvě

Sven Göran Eriksson na lavičce reprezentace Pobřeží slonoviny definitivně končí. Vedení tamní fotbalové federace se s švédským koučem na prodloužení smlouvy nedohodlo. Jednání údajně ztroskotalo na finančních podmínkách.

Blažek s Larissou zažil divoký přátelský zápas plný potyček

Měl to být jeden z tuctových přípravných zápasů před novou sezonou, místo toho se nedělní duel mezi italskou Brescií a řeckou Larissou, jejíž barvy hájí i český útočník Jan Blažek, zvrhl v nechutné představení se dvěma vyloučeními a plné potyček mezi hráči.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele