Aktuality

Do hry o Ben Arfu vstoupily Brémy

Hatem Ben Arfa by mohl už brzy oblékat dres Brém. Mladý záložník se rozhádal s vedením Marseille, a tak je na spadnutí jeho odchod. Werder potřebuje najít náhradu za Mesuta Özila, který zamířil do Realu Madrid.

Prezident Blackpoolu rezignoval, vadí mu vliv agentů

Pouhé čtyři dny po úspěšném vstupu fotbalistů Blackpoolu do Premier League odstoupil z pozice předsedy a ředitele klubu Karl Oyston. Třiačtyřicetiletý funkcionář nicméně zůstane výkonným šéfem nováčka ligy do konce sezony, nebo do doby, kdy se najde jeho nástupce.

Ronaldo uvažuje o předčasném konci kariéry

Bývalý trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo uvažuje o předčasném konci kariéry. Třiatřicetiletý útočník týmu Corinthians už kvůli zranění nehrál více než tři měsíce a ve snaze o návrat bojuje s nadváhou a bolestmi.

Gobbi do AS Řím nejde, přednost dal Parmě

Massimo Gobbi se stal novou posilou Parmy. 29letý levonohý fotbalista může hrát na levém okraji obrany i zálohy a měl původně namířeno do římského AS, loňský nováček Serie A ale nakonec přispěchal se svou nabídkou a hráče doslova vyfoukl Giallorossi pod nosem...

Manchester City má další drahou posilu, záložníka Milnera

Manchester City koupil další drahou posilu, kterou se stal anglický reprezentant James Milner. Aston Villa, odkud přestoupil, v rámci vyrovnání získala jiného záložníka Ira Stephena Irelanda.

Mageru čeká ve 4. předkole Evropské ligy vrchol kariéry

Zatímco české kluby již přišly o šanci bojovat o postup do Evropské ligy, skoro dvě desítky českých fotbalistů se pokusí postoupit ze 4. předkola se zahraničními týmy. Velký zápas čeká především na Lukáše Mageru, jehož Temešvár vyzve hvězdami nabitý Manchester City.

Dembélé novou posilou Fulhamu

Moussa Dembélé je dalším důležitým hráčem základní sestavy Alkmaaru, který během posledních let nizozemský klub opustil a zamířil za lepším angažmá. Mladý belgický reprezentant odešel do Anglie a stal se novou posilou Fulhamu...

Nasri si kvůli zraněnému menisku asi měsíc nezahraje

Start Samira Nasriho do nové sezony velice rychle přibrzdilo zranění menisku. Francouzský fotbalista se zranil v prvním utkání nového ligového ročníku s Liverpoolem (1:1). Nasri bude trenérovi Arsénu Wengerovi chybět zhruba v pěti zápasech, včetně úvodního duelu Arsenalu v Lize mistrů 14. září.

Chovanec: Duel s Žilinou by pro nás měl být mementem jak nehrát

Generální sportovní manažer sparťanských fotbalistů Jozef Chovanec považuje úterní porážku 0:2 s Žilinou v úvodním zápase čtvrtého předkola Ligy mistrů pro své svěřence za memento jak nehrát. Letenští by si podle něj měli špatný výkon dobře zapamatovat, aby se v příštích zápasech neopakoval.

Van der Vaart je připraven bojovat o místo v sestavě i s Özilem

Pátá letní posila Realu Madrid Mesut Özil by v týmu měl především nahradit zraněného Kaká, jeho přítomnost by se ale mohla dotknout také Rafaela van der Vaarta. Ten se ale zvýšené konkurence nebojí a rozhodně nepomýšlí na odchod z klubu.

Anelka považuje trest za hádku s trenérem za směšný

Francouzský útočník Nicolas Anelka považuje své vyloučení z reprezentace na 18 zápasů za směšné. Svaz prý útočníka Chelsea potrestal jen proto, aby si zachoval tvář.

Podle Redknappa by se evropské poháry neměly hrát na umělé trávě

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp si po úterní porážce 2:3 v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů stěžoval na umělou trávu na hřišti Young Boys Bern. Podle třiašedesátiletého kouče by se evropské poháry neměly na podobném povrchu vůbec hrát.

Žilině se proti Spartě podle médií povedl malý zázrak

Žilině se podle slovenských médií povedl v Praze proti Spartě malý zázrak, když v první bitvě o hlavní soutěž Ligy mistrů zdolala českého mistra 2:0. Slovenské mužstvo zvolilo správné zbraně, podmanilo si Letnou útočnou hrou a šokovalo domácí fanoušky.

Udinese získalo z Neapole útočníka Denise

Udinese získalo z Neapole útočníka Germána Denise. Argentinský forvard podle agentury Reuters podepsal s italským klubem pětiletou smlouvu a o místo v sestavě bude bojovat i s Čechem Matějem Vydrou.

Nováčka španělské ligy Hércules posílil dortmundský Valdez

Paraguayský reprezentant Nelson Valdez po devíti letech odchází z Německa. Šestadvacetiletý útočník opouští Borussii Dortmund a podepsal smlouvu s nováčkem španělské ligy Hérculesem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele