Freiburgu se dál rozpadá tým. Makiadiho získaly Brémy

01.06.2013, 13:54
Aktuality
Werder Brémy posílil záložník Cédrick Makiadi. Devětadvacetiletý konžský reprezentant přišel z konkurenčního Freiburgu a s klubem podepsal tříletou smlouvu.

"O Makiadiho jsme měli zájem už delší dobu. Je to hodně zajímavý hráč, který si udržuje stabilní výkonnost a který dokáže zahrát na mnoha pozicích. Ve Freiburgu šel hodně nahoru a jsme moc rádi, že se rozhodl pro nás. Hráče jako on potřebujeme," prohlásil sportovní ředitel Werderu Thomas Eichin.

V Brémách se Makiadi potká s trenérem Robinem Duttem, který ho vedl už ve Freiburgu. Werder za něho nyní zaplatil tři miliony eur. V Německu hraje od roku 2004 a zahrál si také za Wolfsburg a Duisburg.

Cédrick Makiadi se stal už pátým hráčem, který po sezoně odešel z Freiburgu. Pátý celek tabulky přišel o Jana Rosenthala s Johannesem Flumem (oba odešli do Frankfurtu), Daniela Caligiuriho (Wolfsburg) a Maxe Kruseho (Mönchengladbach). Na jejich místa zatím dorazili talentovaný Felix Klaus a zkušený Mike Hanke. Změna proběhla i na postu sportovního ředitele, Dirka Dufnera nahradilo duo Klemens Hartenbach, Jochen Saier.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, bundesliga.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
REPLIKATOR

S takovýma "posilama" bude hrát Werder zase jenom o záchranu

Reagovat
bruchy

se koukni kde skončil Freiburg a kde Werder

Reagovat
db18

Posily SCF jsou dobré, ale nevím, nakolik dostatečně dokážou nahradit odchody - peněz ale dostali dost, tak se jim snad podaří nahradit Kruseho a vše si sedne včas, aby nepropásli podzimní Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl ze nebudou kupovat moc hracu, tak jednoho max dva...libi se mi jak z no name hracu dokazou udelat alespon nejakou kvalitu. Kruse byl fakt jedinecnej .

Reagovat
db18

to Brémy dokázali taky, ale pak se najednou tento efekt nedostavil a výsledek vidíš

Reagovat
FC Porto FC

Makiadi je dobrá posila

Reagovat
pospech11

Takže se Freiburgu rozpadla celá záložní řada, jsem zvědavej koho tedy přivedou

Reagovat
Prezioso

Ještě pořád je tam Krmaš!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdy?

Reagovat
stas87

nie som nadseny moc z toho ze prisiel,moze ubrat zlatkovi minuty na ihrisku a celkovo je momentalne zlozenie zalohy prilis ofenzivne,dutt to bude musiet nejako poskladat a vobec mu nezavidim,priorita je ale zohnat stopera,RB,DM a mozno druhy utocnik za petersena pretoze akpala nie je vobec prevereny BL a sancu ukazat sa ani nedostal takze neviem ako na tom vobec je

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc me sere, ze jde vse do týmu znasi ligy, cili posilujeme konkurenci..ale Klaus je borec a Hankeho mám rád, snad koupíme aspon 1 hrota a kridlo k tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

asi Káďa

Reagovat
Milan.B

keby len im... ale aj dortmund sa slusne rozpadava

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je na tom Ginter ? freiburg nějak nesleduju ale v povědomí nějak mám že tam hrajou talentovaní Ginter (obránce) a Bauman (brankář) hrají oba základ ? a jak se jim daří ?

Reagovat
jv

Baumann už nějaký rok patří mezi nejspolehlivější brankáře v BL, ale na tomhle postu je konkurence opravdu výrazná a taky kvůli tomu pořád nastupuje "jen" za Freiburg. Ginter je obrovský talent a je pouze otázka času, kdy půjde výš (už mělo zájem třeba BVB). Oba hrají základ a patří mezi opory.

Reagovat
JozkokozleJ

Len doplnim, ze Ginter po zotaveni z dlhsieho zranenia sa takmer ihned vratil do zakladu, kde hral velmi spolahlivo jak v strede obrany tak na DM.

Reagovat
Arne

Oba výborní.

Reagovat
jv

Makiadi je dobrý hráč, tahoun Freiburgu, ale to je tak akorát jeho strop, nevěřím, že by mohl Werder výrazněji pozvednout. Určitě bych na jeho místo našel vhodnější kandidáty a hlavně mladší - jenom ve stejném týmu dva (Schuster a Flum).

Reagovat
Arne

Moc se mi zatím líbí, jak posiluje Mainz. Sázka na mladý talentovaný Němce, tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc článku o BL a k tomu článku: Jsem zvědavej na Freiburg v další sezoně, jak si povedou po takovym zemětřesení Pro Brémy kvalitní posila

Reagovat
db18

OT: Podle "Sun" by BVB mělo mít zájem o Podolskiho

Reagovat
smazaný uživatel

super posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele