Benayoun pomýšlí na angažmá v americké MLS

01.06.2013, 14:54
Aktuality
Yossimu Benayounovi za měsíc skončí nepříliš povedené angažmá v Chelsea. Izraelský záložník se nyní rozhoduje, kde bude od léta hrát. Jednou z možností je MLS a Benayoun neskrývá, že jej angažmá v severoamerické lize velmi láká.

"Momentálně jednám s několika evropskými kluby. Zvažuju víc možností, ale abych řekl pravdu, preferuji odchod do Ameriky. Dělám vše pro to, aby to vyšlo. Snad se to během několika týdnů povede," uvedl 33letý hráč listu New York Post.

O Benayouna má údajně zájem New York Red Bulls, který o hráče usiloval už dříve. "Minulou sezonu jsme byli blízko podpisu s Red Bulls, teď zvažujeme víc možností. Ve hře jsou kluby ze Španělska, Německa a pochopitelně také z Anglie," říká Benayounův agent Ronen Katzav. "Snažíme se o změnu, chceme vyzkoušet nové věci, novou mentalitu, novou zemi, nový způsob fotbalu. To je to, co hledáme."

Yossi Benayoun do Chelsea přestoupil v létě 2010 z Liverpoolu. V londýnském klubu se nikdy výrazněji neprosadil, během tří let odešel hostovat do Arsenalu a West Hamu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele