Aktuality

Plzeňští reprezentanti se těší na brzký návrat do Polska po ME

Přestože polského soupeře považují za nepříjemného soka, provázelo plzeňské fotbalisty při cestě na utkání třetího předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów velké těšení. Především reprezentanty Vladimíra Daridu, Františka Rajtorala, Daniela Koláře a Davida Limberského ohromila atmosféra v Polsku během nedávného mistrovství Evropy.

Vaclík věří, že premiéru v pohárech oslaví postupem

Odchytal evropské šampionáty devatenáctek a jednadvacítek, uvedl se i na mistrovství světa dvacetiletých hráčů. Ale ve čtvrtek kariéra Tomáše Vaclíka získá nový rozměr. Pokud se nestane nic nečekaného, brankář Sparty si odbude mezinárodní premiéru na klubové scéně.

Kolo Touré se soustředí na City, budoucnost jistou ale nemá

Kolo Touré je spokojen v Manchesteru City a rád by i nadále hrál za úřadujícího anglického mistra. Obránce z Pobřeží slonoviny si zároveň uvědomuje ožehavost své současné situace, smlouva mu totiž běží na poslední rok...

Asistentem u nizozemské reprezentace se stal kanonýr Kluivert

Asistentem trenéra nizozemských fotbalistů Louise van Gaala se stal Patrick Kluivert. Bývalý útočník Barcelony a nejlepší střelec v historii reprezentace "oranjes" bude podle agentury AFP roli u národního týmu kombinovat s funkcí mládežnického kouče Twente.

Palermo pustilo Viviana do Fiorentiny, odchází i Balzaretti

Emiliano Viviano mění v rámci Itálie znovu dres, 26letý brankář odešel z Palerma na roční hostování do Fiorentiny, která má i opci na trvalý přestup. Sicilský celek pak opustí i reprezentační obránce Federico Balzaretti, který má namířeno do AS Řím.

Di Natale odmítl Milán. Nešel by ani do Realu

Antonio Di Natale je v Udinese naprosto spokojený, což nedávno potvrdil prodloužením smlouvy do léta 2014. Zkušený útočník v létě odmítl možnost odejít do AC Milán, v Udinese hodlá hrát do konce své kariéry.

Veterán Giuly se na rok upsal Lorientu

Ludovic Giuly se vrací do nejvyšší francouzské ligy. Šestatřicetiletý záložník, který se nedávno dohodl na předčasném ukončení smlouvy s druholigovým Monakem, podepsal roční kontrakt s Lorientem, sedmnáctým týmem Ligue 1.

Prodlouží Huntelaar? V Schalke na něj netlačí

Jednou z priorit vedení Schalke je prodloužení smlouvy s kanonýrem Klaasem-Janem Huntelaarem, jenž je v Gelsenkirchenu vázán už jen na rok. Nizozemský útočník má zatím od klubu dostatek času k rozhodnutí o své budoucnosti.

Šilhavý: Kluž je mírným favoritem, chceme ale vstřelit gól

Kouč Liberce Jaroslav Šilhavý označil Kluž před středečním duelem třetího předkola Ligy mistrů v Rumunsku za mírného favorita. V úvodním utkání v transylvánském městě by si přál týmovým výkonem eliminovat individuální schopnosti domácích hráčů a vstřelit gól. To by podle něho mohl být základ k případnému postupu.

Kušnír chce v libereckém dresu zopakovat v Kluži výhru se Spartou

Před třemi lety zažil Ondřej Kušnír v Kluži zápas, na který nezapomene. S pražskou Spartou v Transylvánii po nevídaném dramatu zvítězil v Evropské lize 3:2 gólem v páté minutě nastavení a vůbec by se nezlobil, pokud by stejný výsledek zopakoval i ve středu s Libercem v úvodním duelu třetího předkola Ligy mistrů.

Další posily? Uvidíme, říká nový trenér Valencie Pellegrino

Mauricio Pellegrino za sebou má první týdny ve funkci trenéra Valencie, s níž bude podobně jako jeho předchůdce Unai Emery chtít skončit na třetím místě tabulky španělské ligy. Argentinský kouč si uvědomuje náročnost svého úkolu, vedle toho pak nevylučuje příchod další posily...

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (1)

V minulém týdnu bylo dohráno druhé předkolo Ligy mistrů i Evropské ligy. Svůj vstup do soutěží zvládli úspěšně i tři čeští zástupci.

César: Během několika dní moje dobrodružství v Interu skončí

Poslední dny jako hráč milánského Interu před sebou má Júlio César. Brazilskému brankáři před několika týdny přibyla konkurence v osobě slovinského gólmana Samira Handanoviće, od té doby se spekulovalo o Césarově budoucnosti, která nebude spojena s Nerazzurri...

Everton dotáhl do úspěšného konce příchod navrátilce Pienaara

Everton získal svou druhou letní posilu, po roce a půl se do Goodison Parku jako kmenový hráč vrací Steven Pienaar. Jihoafrický záložník se dnes podrobil zdravotní prohlídce a podpisem čtyřleté smlouvy následně stvrdil svůj přestup z Tottenhamu...

Hráči Hamburku se zocelují v divočině, Drobného museli hledat

Bundesligový Hamburk zvolil před novou sezonou netradiční přípravu. Brankář Jaroslav Drobný a jeho spoluhráči se učí přežít v divočině. Trenér Thorsten Fink tak chce posílit týmového ducha a vnitřní sílu mužstva, které v minulém ročníku bojovalo o záchranu v nejvyšší německé soutěži.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele