Byl jsem trochu nervózní, přiznal před návratem Farfán

25.03.2015, 11:59
Aktuality
Schalke v sobotu večer prohrálo doma 0:1 s Leverkusenem a zaznamenalo ztrátu v boji o pozice zaručující Ligu mistrů, jeden důvod k radosti ale jeho fanoušci přece jenom měli. Po hodně dlouhé době se na trávníku objevil ofenzivní Peruánec Jefferson Farfán, který je konečně fit po zraněné kolena...

Farfán se na trávník Veltins Areny dostal v 78. minutě, v níž vystřídal Maxe Meyera. Ani on ale nedokázal změnit stav zápasu a Schalke s Leverkusenem prohrálo 0:1.

"Byl jsem trochu nervózní, což je zřejmě normální, když chybíte tak dlouho. Přijetí, jehož se mi dostalo po nástupu na trávník, bylo ohromné. Rychle jsem se uklidnil a dostal se do zápasu. Velice mě těší, že mohu konečně znovu hrát," řekl pro internetové stránky Schalke.

30letý Jihoameričan měl s kolenem problémy od října 2013 a souboje Ligy mistrů s Basilejí, po čtyřech zmeškaných duelech se pak do sestavy vrátil v listopadu proti Werderu a odehrál dvanáct ligových utkání v řadě. Zranění se znovu ozvalo 1. března loňského roku po utkání s Bayernem, od té doby si Farfán na své konto až do sobotního večera připsal pouhých pět odehraných minut. Ty zaznamenal v dubnu proti Frankfurtu a stačily mu, aby pečetil vítězství 2:0.

"Hodně mi chyběla atmosféra na stadionu, neuvěřitelní fanoušci a samozřejmě to, že jsem nemohl trénovat ani hrát. Fotbalisté chtějí vždycky hrát," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
xaus

konecne :)

Reagovat
Werkrider

Leverkusen ponúkol za Papadopoulosa 6 miliónov, som zvedavý či na to Schalke pristúpi, ak má zmluvu len na jeden rok, asi by to bolo výhodné pre obe strany.

Reagovat
skat

já si myslím, že na to nepřistoupí. a i když dvojice Matip-Nastasič vypadá celou sezonu celkem dobře, tak na tuhle nabídku nekývnou. Má smlouvu do léta 2016 a je mu teprve 23. to spíš asi prodají Howedese.....

Už aby se u

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho za tú cenu bral hneď. Nie je to tak dávno, čo ho Schalke mohlo predať za 20, nebyť toho zranenia, zrejme by už bol niekde vyššie. Ja mu verím, že je schopný sa vrátiť do tej svojej top formy spred dvoch rokov, keď sa dá konečne zdravotne do poriadku a poriadne sa rozohrá. S Toprakom by to mohla byť perfektná dvojka.

Podľa mňa to záleži predovšetkym na Papovi, ak bude chcieť do Leverkusenu prestúpiť, tak s tým Schalke nebude mať čo robiť, ak o neho nebudú chcieť prísť zadarmo, tak ho pustia.

Zase je treba počítať s tým, že v lete príde Ramalho, vráti sa Wollscheid, s ktorým sa ale už zrejme nepočíta a ešte jednu sezónu bude v kádri aj Spahič, takže tých stopérov bude dosť aj bez Papu. Ja dúfam, že sa ho podarí kúpiť a zapracuje sa do základu namiesto Spahiča.

Reagovat
Stiksxx

To je dobře, že je zpět. Snad se vrátí do své staré formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Už za tých pár minút ukázal, ako dôležitý hráč to je pre Schalke, bol veľmi aktívny a vkuse na lopte, veril si hneď aj do prienikov a kľučiek aj keď všetko nevyšlo, ale toto Schalke potrebuje do záverečných bojov o LM.

Reagovat
skat

konečně, tahový hráč po straně schalke dost chyběl. Hrálo se dost středem, což nevyhovuje Huntrovi - tomu, si myslím, více sedí centrované míče ze stran. Navíc je Farfán schopný sám zakončit z poza vápna.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele