3. kolo
25.08.2007 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Werder Brémy 0:1

První nebezpečnou akci uktání předevedli domácí už ve 4. minutě, ovšem Vittek minul branku Werderu. O pár minut později se dostali k nebezpečnému zakončení i Brémy, ale Blažek v brance domácích zakročil. Po půlhodině hry měl velkou šanci domácí Vittek, který elegantě prošel mezi Naldem a Schulzem, jenže jeho pokus neskončil v brance. V 38. minutě měli Brémy první velkou příežitost. Rosenbergova střela v dobré pozici byla ale velmi slabá.

Otevřít skóre zápasu mohl v 56. minutě český reprezentant Tomáš Galásek. Jeho prudká střela z 10 metrů skončila těsně vedle branky hostů. Utkání mělo slabší kvalitu a po hodině hry se diváci dočkali první branky utkání. V 68. minutě překonal českého gólmana útočník Harnik a Werder vedl 1:0. Rakouský fotbalista překonal v nedávném přípravném utkání proti České reprezentaci i Petra Čecha. Zaskočení domácí se pak už nezmohli na vyrovnání ani na vypracování větší gólové šance. Naopak v 85. minutě střílel nebezpečně Schnidler a v nastaveném čase i Harnik. V obou případech se zaskvěl gólman Norimberku Blažek, který uchránil domácí před větší porážkou.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele