7. kolo
24.09.2005 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hannover 96 2:0

V souvislosti s domácím týmem se v posledních dnech psalo dokonce i o údajné revoltě šatny proti trenéru Rangnickovi, ale jeho svěřenci tentokrát předvedli výborný výkon a konečně vyhráli.

Na začátku hrozili dva domácí Brazilci. Bordonovu ránu z přímého kopu Enke vyrazil a Rafinha hlavičkoval vedle. Lincoln, třetí Brazilec v modrém dresu, se ukázal po čtvrt hodině, když předvedl sólo, které Enke zneškodnil. K odraženému míči se dostal Larsen, přestřelil však prázdnou bránu. Úvodní tlak domácích byl drtivý. V rychlém sledu ještě Lincoln střílel z přímého kopu jen těsně vedle a po Kobiašviliho nákopu hlavičkoval Larsen do tyče. Brankář Enke byl v jednom ohni, za chvíli se proti němu zjevil Kuranyi a brankář Hannoveru proti jeho hlavičce předvedl zázračný reflex. Aby smůly pro domácí nebylo málo, Bordon ještě před přestávkou hlavičkoval opět jen do tyče.

Branky padaly až po přestávce. V 58. minutě předvedla levá strana domácí sestavy báječnou kombinaci, Krstajič tak měl dostatek času na přesný centr a ve vápně se odvážil hlavičkovat technik Lincoln. Přestože se v hlavičkách zrovna nevyžívá, Enke na jeho pokus neměl nárok. Za tři minuty byl v centru dění opět Lincoln. Dostal dobrou přihrávku do vápna, kde si poradil s Cherundolem, který ho zastavil jasným faulem. Brazilský záložník vzal míč a sám si postavil míč na penaltový puntík. Pokutový kop ale zahrál hodně špatně, proti jeho šouráku stačilo Enkemu trefit pravou stranu. Pojistku přidali modří až za pět minut. Po standardce Kobiašviliho se do vzduchu úspěšně položil Kuranyi a jeho hlavičce pomohla do sítě ještě teč obránce Viniciuse.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele