29. kolo
16.04.2005 15:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

SC Freiburg - Bayer Leverkusen 1:3

Pod trenérem Augenthalerem se opět začala třást židle, jeho svěřenci ve Freiburgu nechtěli nic ponechat náhodě. Vedoucí branku dokázal vstřelit Schneider ve 25. minutě. Nikým neobtěžován prošel půlkou hřiště a s pomocí teče Mohamada přehodil brankáře Golze. Freiburg ještě dokázal reagovat rychlou a pohlednou akcí. Na půlce vše začal Aogo, míč pokračoval na jeden dotyk přes Coulibalyho a Koejoeho až k Jašvilimu, který mířil přesně. Domácí dokonce mohli jít do vedení, ale Koejoemu utekl v rozhodující chvíli míč. Druhá půlka už byla pod kontrolou Leverkusenu. Za domácí dělovkami zahrozili jen Coulibaly a Tzkitišvili. Do vedení mohl hosty poslat už Voronin, povedlo se to až Berbatovovi. Po přihrávce Freiera míč chvíli podržel a skóroval trochu překvapivou střelu, na kterou byl Golz krátký. Na třetí brance se podepsal rozhodčí. Muže v černém totiž trefil Bajramovič a míč se odrazil k volnému protihráči. Rychlý brejk začal u Voronina a přes Krzynowka se dostal k zakončujícímu Berbatovovi. Freiburgu právě teď chybí k záchraně už 13 bodů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele