34. kolo
21.05.2005 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Hannover 96 0:0

Hertha měla jedinečnou příležitost dostat se do kvalifikace o Ligu Mistrů. Splnění svého snu se ale lekla natolik, že si v příští sezóně zahraje pouze pohár UEFA. Za celý zápas se domácí dostali do jedné jediné brankové příležitosti. Bastürk přetlačil obránce a v leže vystřelil mimo. Jinak působili domácí vyčichlým a křečovitým dojmem. Sice měli dvacet jedna střel na bránu, ale žádná neznamenala bezprostřední ohrožení Enkeho. Na poplach museli naopak troubit domácí, ale Jiří Štajner vůbec největší šanci druhého poločasu zazdil.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele