24. kolo
05.03.2005 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg 1:0

V základní sestavě znovu chyběl Svěrkoš a to je Elber stále jen na tribuně. Hosté začali lépe a vykoledovali na domácích alespoň několik žlutých karet. Málem se jim to vyplatilo při nepovedeném odkopu brankáře Jentzsche, který zasáhl Sonckovu ruku. Protože Sonck už jednu kartu měl, nemohl by se divit, kdyby dostal druhou, ale rozhodčí do kapsy nesahal. Nejnebezpečnější byl v první pětačtyřicetiminutovce Fukal, když po rohu trefil hlavou vnější tyč Jentzschovy brány. Po změně stran ofenziva na obou stranách stále vázla, hostující d‘ Alessandro se téměř nepotkal s míčem. Přesto si domácí vytvořili dvě příležitosti. Neuville zpracoval skákavý míč a pálil jen těsně vedle a Fukalova hlavička šla kousek nad. V 80. minutě nahradil Svěrkoš Soncka, což se ukázalo jako klíčové. Tři minuty před koncem normální hrací doby totiž Fukal zprava poslal před bránu centr, který patičkou zvedl do vzduchu Neuville. Když už míč padal k zemi, střihl Svěrkoš levačkou do vzduchu a nádherným gólem překonal bezmocného Jentzsche.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele