základní část, 19. kolo
19.12.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Liberec a České Budějovice remizovaly a přezimují vedle sebe

Souboj dvou týmů z úplného středu tabulky, které nakonec přezimují na vedlejších příčkách, nepřinesl ani jeden gól. České Budějovice dvakrát nastřelily brankovou konstrukci a v Liberci, jemuž se totéž povedlo jednou, tak znovu nedokázaly zvítězit.

Hra se od začátku přelévala z jedné strany na druhou. Nejprve to zpoza vápna zkoušel Bassey, vzápětí pořádně vystrašil Knoblocha Matoušek. Z ostrého úhlu poté pálil příliš vysoko Rabušic, dosud největší šanci měl po půlhodině Michal Škoda. Ten se po Basseyho hlavičce, Knoblochově zákroku a tyči dostal k dorážce, načež liberecký gólman odehrál míč z brankové čáry.

Zanedlouho se musel činit i Vorel, jenž vyškrábnul Frýdkovu střelu. Ještě před odchodem do šaten Dynamo podruhé napálilo konstrukci, konkrétně do ní hlavičkoval Van Buren. Po návratu ze šaten zajímavě stříleli Gebre Selassie i Mršić, další tutovku pak spálil Škoda, který hlavou poslal balón nad břevno.

Po třech čtvrtinách hry znovu museli do akce gólmani, nejprve Knobloch zneškodnil Basseyho střelu z otočky, Vorel pak vychytal Tuptu. Břevno nakonec rozezvučeli i Severočeši, z akrobatické pozice do něj míč poslal Rondić. A jelikož si Vorel pohlídal i Stochův přímák, skončilo utkání remízou.

České Budějovice tak uzavírají první polovinu tabulky se ztrátou pouhého bodu na šestou Mladou Boleslav, i přes třetí nejhorší ligovou ofenzivu je Liberec hned za nimi s minimální ztrátou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alan

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
REPLIKATOR

1:0 z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 12.,14.a 17. kolo doma třikrát za jedna . Nic neobvyklého, pokud se nepodíváte na kurzy , které byly na jedničku ve všech třech zmíněných kolech vyžší než u 19. kola. Znovu se ptám ,kdo a odkud centrálně řídí tento zkurwený , zavšivený bordel?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele