základní část, 22. kolo
20.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Zásah Fortelného rozhodl o výhře Teplic nad Karvinou

Teplice potvrdily výbornou únorovou formu i v důležitém utkání proti Karviné. "Skláři" vybojovali další tři body díky šťastné trefě Jana Fortelného, vítězství proti Slezanům si nicméně za odehraných 90 minut bezesporu zasloužili.

Severočechům vyšel především první poločas. Jako první se předvedl útočník Sejk, jenž přízemní střelou protáhl karvinského brankáře Bajzu. Následně vyvolal zmatek před pokutovým územím hostů centr Hyčky, po němž pálil Fortelný nad břevno. Ten samý hráč se ale ve 22. minutě postaral o první a nakonec taky jediný gól střetnutí. Standardní situace z kopačky záložníka Teplic propadla za klubko hráčů a skončila až v síti.

Slezané poprvé zahrozili až těsně před přestávkou, Látalovi ale střela nesedla, ránu navíc zablokoval bránící Vondrášek. Po změně stran se však do šancí opět dostávali spíš domácí. Trubačovi překazil radost obránce MFK Dramé, Hlavičku Žáka po pasu od Hyčky zase ukryl do rukavic Bajza. Karviná nicméně na těžkém terénu nic zajímavého nevymyslela a její hráči tak pořád mají nad čím přemýšlet. Teplice naopak dál stoupají tabulkou.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,96-3,35-3,9. Jak moc odlišný bude kurz tipáčku od naší dvojky???? Velmi zajímavý zápas.

Reagovat
kecipep

2:1

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Sejk další gól, je jak utrženej vagón)

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
Alan

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme si pro výhru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele